365nel gondolkoztam, hogy legalabb 1 millat atrakok euroba. Nem tettem en barom, szepen ertektelenedik a penzem.Realista24 írta:416+...
OFF
Re: OFF
Sok mindent nem tud csinalni a vezer, ahhoz fel kene adnia a rezsicsokkentes, csirkefarhat, kamatstopp, extraprofit ado, benzinarstopp talalmanyai kozul nehanyat, amikre eddig csodakent tekintettek a szavazok. Ezeknek a kivezetese nem megy egyik naprol a masikra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cart 2022. július 6., szerda 15:33-kor.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sorry lehet politika, de reagálnék R24 kommentjére..Realista24 írta:416+...
Lehet 425. stadionosdi helyett másra kellett volna fókuszálni?
Btw közben túloldalon nagy az öröm és végre volt ávósoknak húznak fel szobrot és sétányt kap..
Érdekes lesz ki és mikor engedi el a múlt “nagyjait” és a korrupciót is és egyben teret tud magának törni és eljutni a néphez. Gondolom lenne rá kereslet.
Aztán én itt be is fejeztem a politikai okoskodást.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nah ha ilyen ütemben haladunk akkor jövőhét végén közelebb leszünk az 500 HUF/ EUR árfolyamhoz. de lehet az USD-hez is.
erre muszály lenne vmit reagálni a vezérnek. mármint a soros/sátán/gyurcsány/ gondolatmenettől elhatárolódva. jelige: Háborús infláció.
erre muszály lenne vmit reagálni a vezérnek. mármint a soros/sátán/gyurcsány/ gondolatmenettől elhatárolódva. jelige: Háborús infláció.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
416+...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Halfkey írta: Lehet téged nem akar senki agyonrúgni
Szerk: na most jól megfeküdte a gyomrom hogy ugyanazt írtuk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Pedig azt mondta: Sütemény, te kapni fogsz a szád szélére. Szóval ami késik nem múlik. Bár ő lehet kicsit máshogy értelmezte ezt a dolgot.
-
nem csak lehet, meg is kell fordítani!Realista24 írta:Ezt meg lehet úgyis fordítani, hogy mindenki hehét (meg a Barcásokat) akarja levadászni, téged meg szeretnek.Süti írta: Bezzeg mikor én érdeklődtem a foci iránt, semmi visszajelzés nem volt.
Lehet téged nem akar senki agyonrúgni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt meg lehet úgyis fordítani, hogy mindenki hehét (meg a Barcásokat) akarja levadászni, téged meg szeretnek.Süti írta: Bezzeg mikor én érdeklődtem a foci iránt, semmi visszajelzés nem volt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Bezzeg mikor én érdeklődtem a foci iránt, semmi visszajelzés nem volt.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
benne bazzeg, bár a teljesitmenyrol most inkabb ne beszeljunk, kondicionalis es/vagy serulesek miatti problemakbol fakadoan , sőt volt A meg B csapat isSierra írta:Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem? Meg volt vmi Roberto Carlos nevű arc is, ő is jó régen nyomta a fórumon, mintha ő is benne lett volna.hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
az öreg Bencus fasztudja mi lehet vele, remélem még él és jól megy a sora, vannak vele vicces törpénetekRoberto Carlos
igazabol nem az a baj, hogy barcás vagy, mindenki tévedhet, hanem hogy balra szavaztálmég mindig igazán kedves vagy:D
thereisonly1ronaldo
-
Írtam PÜ-t.csababarca írta:nem, de heti egyszer meg tudom oldani:DTjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább
Budapesten élsz?
még mindig igazán kedves vagy:Dhehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel.
Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem? Meg volt vmi Roberto Carlos nevű arc is, ő is jó régen nyomta a fórumon, mintha ő is benne lett volna.hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
nem, de heti egyszer meg tudom oldani:DTjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább
Budapesten élsz?
még mindig igazán kedves vagy:Dhehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalábbcsababarca írta: tényleg a foci, mikor és hol van, lehet-e csatlakozni?:D
Budapesten élsz?
- hehetheoriginal
barcás kutyáknak tilos a részvétel. (mondom ezt ugy, hogy semmi közöm a szervezeshez )
igen diszkrimináció
de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
igen diszkrimináció
de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
tényleg a foci, mikor és hol van, lehet-e csatlakozni?:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
-
egyetértek. csomó ember elmegy étterembe, lefotózza a kibaszott ételt és már tölti is fel instára,fb-re, aztán otthon kapargat magának, napról-napra él. tényleg sanszos hogy 2019-es év volt az utolsó "normál" év. Lekell szokni a családonkénti 2-3 autóról,az évi 2 nyaralásról bazdki, csak hát a kényelem nagyúr ugyebár.hehetheoriginal írta: nagyon sokan követik a carpe diem felfogást manapság, meg hogy ha nem tudsz normalisan felretenni, takarekoskodni, mert kilátásod sincs pl egy ingatlanra, akkor már legalább élvezzuk az életet (a tele kocsmák, éttermek), a másik alternativa az öngyilok lenne, azt meg mint a mellékelt ábra mutatja, nem sokan választják.
azt is tegyük mellé, hogy még igy is, a mostani helyzetben is messze mostanság él a legjobban a sárgolyó népei, szóval van ennél még sokkal de sokkal sokkal lejjebb is itt a "virágzó" európai társadalmakban
csak egy példa a kényelmes európaitól, alias me:
Hogy a picsába mennék a ligetbe focázni autó nélkül?
- hehetheoriginal
nagyon sokan követik a carpe diem felfogást manapság, meg hogy ha nem tudsz normalisan felretenni, takarekoskodni, mert kilátásod sincs pl egy ingatlanra, akkor már legalább élvezzuk az életet (a tele kocsmák, éttermek), a másik alternativa az öngyilok lenne, azt meg mint a mellékelt ábra mutatja, nem sokan választják.
azt is tegyük mellé, hogy még igy is, a mostani helyzetben is messze mostanság él a legjobban a sárgolyó népei, szóval van ennél még sokkal de sokkal sokkal lejjebb is itt a "virágzó" európai társadalmakban
thereisonly1ronaldo