Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
a plusz meg a minuszt fogd össze pls, csinalj egy szép áramkört magadból a magasfesz tornyon, köszi
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ha rólad van szó, összefogunk, ne aggódj vagy ha Remy kitiltásáról van szó.hehetheoriginal írta: tipikus politika topik, milyen szep is mikor egy halom birka összefog egy "nemes" cél érdekében, bárcsak mindig ilyen összetartó kis csopi lennénk
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
tipikus politika topik, milyen szep is mikor egy halom birka összefog egy "nemes" cél érdekében, bárcsak mindig ilyen összetartó kis csopi lennénk
thereisonly1ronaldo
igen utána megnéztem, pont 80.Sierra írta:Pad'em írta:Volt az 80 is
persze ott már senkit nem érdekelt kb 10 downvote után hogy mire nyom, a lényeg az volt hogy minél több legyen. rekord is lett.hehetheoriginal írta: mindenkit lehányok
a 90%uk azt se tudta, hogy mire nyomnak, csak mint a birkák mentek a csorda után
igen utána megnéztem, pont 80.Pad'em írta:Volt az 80 is
- Pad'em
Volt az 80 isSierra írta: Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
mindenkit lehányok
a 90%uk azt se tudta, hogy mire nyomnak, csak mint a birkák mentek a csorda után
thereisonly1ronaldo
Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy hehe tartja vagy én, esetleg Remy BL döntő előtti egyik hsz-e, amin megszavaztuk a kirakását. Jó keresgélést.reeed_ati írta: Amúgy mi a rekord dislike fronton?
Azért azt senki nem veszi el tőle, hogy ehhez ért a fiú..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Amúgy mi a rekord dislike fronton?
En mondjuk szemely szerint nem hittem/hiszek abban, hogy visszahullhat a szar a nyakukba (es meg most is ugy gondolom, hogy a nep egy jo nagy resze meg ehezve is rajuk szavazna), de igy utolag egyetertek. Az ellenzeket ezert mar kicsinalnak.Halfkey írta: Ami most folyik, amiatt mondtam anno hogy egyértelmū fidesz ellenérzéseim ellenére nem biztos hogy baj ha most nem nyer az ellenzék. Ekkora szarkupacot nem lehet normálisan feltakarítani, ha az új kormány alatt szabadul el a forint meg húznak ilyeneket, örökre Fidesz hatalom lenne. Így talán nem (ok tudom hogy így is, csak próbálok optimista lenni).
Ami most folyik, amiatt mondtam anno hogy egyértelmū fidesz ellenérzéseim ellenére nem biztos hogy baj ha most nem nyer az ellenzék. Ekkora szarkupacot nem lehet normálisan feltakarítani, ha az új kormány alatt szabadul el a forint meg húznak ilyeneket, örökre Fidesz hatalom lenne. Így talán nem (ok tudom hogy így is, csak próbálok optimista lenni).
Nekem az, amikor Swineherd - akivel politikai ertelemben szerintem mi kepviseljuk a forumon a ket szelet - beirta, hogy meg egy ket ilyen komment es raszavaz a libsikre.mocsok írta:Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
Teljesen abszurd, hogy a kormány kommunikációs igazgatója belezavarodik a hazugságba és nem tud egy értelmes mondatot elmondani, szégyenlem magam...le vagyok döbbenve, hogy ilyen buta népség lettünk.gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=63I6pED ... E2%80%A4hu
azt tudja valaki hogy a hollik pista július 12-én miért mondja hogy 3 hónap van még szeptember 1-ig?
A KATA döntés hatása újabb drágulás/áremelkedés lesz, társasházak, alapítványok, civil szervezetek, önkormányzatok...ezekhez sem lehet majd számlázni, akinek viszont muszáj lesz, az áthárítja a végfelhasználóra az adózási többletköltségét.
O nem katazik.mocsok írta:Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
- mocsok
Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”._Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)
https://www.youtube.com/watch?v=63I6pED ... E2%80%A4hu
azt tudja valaki hogy a hollik pista július 12-én miért mondja hogy 3 hónap van még szeptember 1-ig?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Te igenhülye, az nem volt meg az interjúban, amikor Gyuribácsi azt is mondta, hogy azokat pl. azért se kapjuk meg, mert nem akarják, hogy azt is ellopják? (csak h ne csak downvote-ot kapj)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)