nem fognak 100 milliot adni ertehehetheoriginal írta: nkunkit elviszik tamadoba, ugyis szeretik kifosztani a német kiscsapatokat, nem atomfizika.
Real Madrid vs. Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nkunkit elviszik tamadoba, ugyis szeretik kifosztani a német kiscsapatokat, nem atomfizika.
thereisonly1ronaldo
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ja csak Werner is igazából szélső/hátrébb vont csatár. Lipcsében volt mellette Poulsen vagy valaki,és ő indulhatott szélről/hátrébbról. Chelseaben is jobban ment neki,mikor őt rakták ki szélre,és Havertz volt bent. Szerintem Manéval ütik egymást.Sierra írta:Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.
Amúgy igaz hogy botlábú, de németben egész élt a gyerek, csak a PL már nagy falat volt neki. De szerintem vele aránylag jól járnának.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
Majd elviszik Wernert.Marci77 írta: szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland.
Amúgy igaz hogy botlábú, de németben egész élt a gyerek, csak a PL már nagy falat volt neki. De szerintem vele aránylag jól járnának.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Mondjuk elnézve az utánpótlást,az nem gond,ha befagy,mert szerintem fogalmuk sincs kit vigyenek Lewa helyére aki nem Haaland. Én is gondolkoztam rajta még ősszel,és nem találtam. Főleg olyat aki valamit bizonyított,de nem is 100 milla amennyit nem szeretnek kifizetni.hehetheoriginal írta: (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)
Máskérdés, hogy a fejemben nagyon nehezen áll össze CR a Bayernnel.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
De nem nekünk van több, mint 1mrd adósságunk és 25 évre előre eladott bevételünk. Még Hazarddal sem.kiserik írta:A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A Hazard csomaghoz képest aprópénzRealista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- hehetheoriginal
ez már nem a mario basler oli kahn fele fc hollywood, legalábbis szerintük, erre hivatkoztak, hogy nem fér bele a klub filozofiajaba (kozben meg egy kemenyen dolgozo jatekosrol profirol beszelunk, de teny, hogy befagyasztaná a fiatalitast a csatarposzton)Viszont a Bayernt nem értem miért nem kell nekik CR.
thereisonly1ronaldo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ahhoz képest hogy milyen pénzügyi helyzetben vannak egy ideje egész jól dolgozik Laporta.
Aztán persze lehet nemsokára jönnek a végrehajtók és felteszik a lakatot a Camp Spotify-ra, de ez benne van a pakliban
Egyedül a Lewa transzfer érdekes, a többi szerintem egész rendben van. De a helyzet az, hogy a törpök egész jól passzolgatnak, és ki fogják tudni szolgálni, márpedig Lewa beveri a helyzeteket, simán elrakhat 30+ gólt a szezonban. Versenyben lesz a Barca a bajnoki címért, a spanyol kókli csapatokon simán át fognak gázolni.
Viszont a Bayernt nem értem miért nem kell nekik CR. Az egy tökéletes párosítás lenne, CR egy az egyben pótolná Lewát, és a BL-ben sem fog besülni. CR-nek is óriási lenne behúzni a negyedik nagy ligát, és egy olyan csapatban játszani ahol megkapja a kiszolgálást és elrakhat egy csomó gólt.
Aztán persze lehet nemsokára jönnek a végrehajtók és felteszik a lakatot a Camp Spotify-ra, de ez benne van a pakliban
Egyedül a Lewa transzfer érdekes, a többi szerintem egész rendben van. De a helyzet az, hogy a törpök egész jól passzolgatnak, és ki fogják tudni szolgálni, márpedig Lewa beveri a helyzeteket, simán elrakhat 30+ gólt a szezonban. Versenyben lesz a Barca a bajnoki címért, a spanyol kókli csapatokon simán át fognak gázolni.
Viszont a Bayernt nem értem miért nem kell nekik CR. Az egy tökéletes párosítás lenne, CR egy az egyben pótolná Lewát, és a BL-ben sem fog besülni. CR-nek is óriási lenne behúzni a negyedik nagy ligát, és egy olyan csapatban játszani ahol megkapja a kiszolgálást és elrakhat egy csomó gólt.
- hehetheoriginal
csak megsugom, hogy egy atlagos jatekos, aki 40-60 millioert is megy, azt is 100 milla fölött van osszvissz, ha a teljes csomagot nezem, szoval ez nem kuriozum.
remélem odamegy, aztan kijön vegre a spanyol fociban, amit tartok rola, hogy egy suta falábú balfasz.
remélem odamegy, aztan kijön vegre a spanyol fociban, amit tartok rola, hogy egy suta falábú balfasz.
thereisonly1ronaldo
Az oszt igen. Szerintem még Lewáék sem gondolták,hogy lesz még valaki akit utoljára ennyire megkopaszthatnak.Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Realista24 írta: Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
Jézusom, egy lassan 34 éves, 1 év múlva lejáró szerződésű játékosért.
ggwp.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Azt írják, hogy a teljes Lewa csomag 200 millióba fog kerülni, átigazolási díjjal, fizetéssel, ügynöki bónuszokkal együtt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
(Akkor mindjárt jön mégegy kifingott 3as bmw, de DÍZEL!, meg kicsit olyan Escobarosak is, amikor a dollárral fűtött az Andokban)
1 jó szezonra (ami ráadásul a tavaly előtti) kiadtak majdnem 70 milkát.. Érdekes lesz ez.. A védelem eléggé gatya, Buszkecc 1000 éves, Kessie meg nem rossz, de ezen a szinten még nem volt sose..
Kik vannak eladó sorban? FdJ meg Depay csak?
*Szerk: a 200m Lewa csomag a kifingott a bmw.. Mondomén
1 jó szezonra (ami ráadásul a tavaly előtti) kiadtak majdnem 70 milkát.. Érdekes lesz ez.. A védelem eléggé gatya, Buszkecc 1000 éves, Kessie meg nem rossz, de ezen a szinten még nem volt sose..
Kik vannak eladó sorban? FdJ meg Depay csak?
*Szerk: a 200m Lewa csomag a kifingott a bmw.. Mondomén
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2022. július 13., szerda 8:57-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Laporta ízig-vérig magyarh3x0r írta: Eddig a kozvetitesi jogok (csak a bajnoksag) 10%-at adtak el 207.5 millioert. Eves szinten nagyjabol 160 milliot utal a la liga, ennek a 10%-a 25 evre 400 millio.
Lenyegeben felvettek egy 200 millios hitelt, majd az elso dolguk, hogy vesznek belole egy jatekost.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Eddig a kozvetitesi jogok (csak a bajnoksag) 10%-at adtak el 207.5 millioert. Eves szinten nagyjabol 160 milliot utal a la liga, ennek a 10%-a 25 evre 400 millio.
Lenyegeben felvettek egy 200 millios hitelt, majd az elso dolguk, hogy vesznek belole egy jatekost.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mondjuk azért megkérdezném, hogy hogyan tudják regisztrálni, ha eddig az ingyen igazolásokat sem tudták hetekig...Pad'em írta: Raphinha Barca - Done Deal, €58M fix + €9M add-ons. €67M totálban.
Ja most látom, hogy már R kb beírta. De az még csak here-we-go soon volt, most már soon nélkül
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az egy dolog hogy honnan van ennyi pénz, de minek nekik ez az ember?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem ennek előbb utóbb nagyon csúnya vége lesz. Addig gurítják majd maguk előtt az aktuális elnökök most éppen laporta amíg valamelyik földbe nem áll.sebydani írta: Amit amúgy csinálnak az valami kész csoda Ezt a fajta kreatív gazdálkodást és könyvelést tanítani kéne az élet iskolájában Ezt szerintem még az FM-ben se lehetett megtenni, annyira szürreális.
Simán kinézem belőlük,hogy 5-10 éven belül valamelyik terrorista államnak lesznek a spanyolországi helytartói mert a brandet nyilván nem hagyják majd elsüllyedni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Amit amúgy csinálnak az valami kész csoda Ezt a fajta kreatív gazdálkodást és könyvelést tanítani kéne az élet iskolájában Ezt szerintem még az FM-ben se lehetett megtenni, annyira szürreális.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa