Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
4Rv

Re: Politika

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 13., szerda 21:03

csak hidd el, amit mondanak, ne gondolkodj annyit.. :D

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 20:52

Na, most az én egyik általány áramszámlámon az van, hogy rezsidíj csökkentése nélkül blablabla 13.831 Ft-ot kellett volna fizetnem, így spóroltam 3.419 Ft-ot.

A mai kormányinfó alapján ez 60ezer lenne. Most akkor ezt sem értem?!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 13., szerda 20:25

Rakatott mostanában valaki napelemrendszert? Kb. mennyi idő alatt ment le megrendeléstől-csatlakozásig?

Mi most cseréltünk tetőt, ha visszajön a 3+3 fele, gondolkodom, hogy "azonnal" mehet napelembe.
Mi kb. havi 15E-t (bojler vezérelt áramos..) fogyasztunk (arra a kalkulátorok kb. 2m-t mondanak, bár 3 fázisunk van, akkor legyen 2,5), de ez most 60-70 lenne, a mai fejlemények alapján, az azért :ozil: :ozil:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 9:27

hehetheoriginal írta: a plusz meg a minuszt fogd össze pls, csinalj egy szép áramkört magadból a magasfesz tornyon, köszi :mrgreen:
Ne aggódj, én is ebbe a kasztba tartozom, csak zöld vagyok :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:16

a plusz meg a minuszt fogd össze pls, csinalj egy szép áramkört magadból a magasfesz tornyon, köszi :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 9:04

hehetheoriginal írta: tipikus politika topik, milyen szep is mikor egy halom birka összefog egy "nemes" cél érdekében, bárcsak mindig ilyen összetartó kis csopi lennénk :lol: :mrgreen:
Ha rólad van szó, összefogunk, ne aggódj vagy ha Remy kitiltásáról van szó. :coffee:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:00

tipikus politika topik, milyen szep is mikor egy halom birka összefog egy "nemes" cél érdekében, bárcsak mindig ilyen összetartó kis csopi lennénk :lol: :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 8:59

Sierra írta:
Pad'em írta:Volt az 80 is
igen utána megnéztem, pont 80. :lol:
hehetheoriginal írta: mindenkit lehányok :mrgreen:

a 90%uk azt se tudta, hogy mire nyomnak, csak mint a birkák mentek a csorda után :lol:
persze ott már senkit nem érdekelt kb 10 downvote után hogy mire nyom, a lényeg az volt hogy minél több legyen. :D rekord is lett.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 8:58

Pad'em írta:Volt az 80 is
igen utána megnéztem, pont 80. :lol:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 8:57

Sierra írta: Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott. :lol:
Volt az 80 is :mrgreen:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 8:56

mindenkit lehányok :mrgreen:

a 90%uk azt se tudta, hogy mire nyomnak, csak mint a birkák mentek a csorda után :lol:
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 13., szerda 8:39

Szinte biztos hogy hehe Ramos topikban elkövetett hozzászólása, legutóbbi emlékeim szerint 70 körüli downvote-ot kapott. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 6:37

reeed_ati írta: Amúgy mi a rekord dislike fronton? :D
Azért azt senki nem veszi el tőle, hogy ehhez ért a fiú.. :smile:
Vagy hehe tartja vagy én, esetleg Remy BL döntő előtti egyik hsz-e, amin megszavaztuk a kirakását. Jó keresgélést. :mrgreen:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 13., szerda 1:19

Amúgy mi a rekord dislike fronton? :D
Azért azt senki nem veszi el tőle, hogy ehhez ért a fiú.. :smile:

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 13., szerda 0:00

Halfkey írta: Ami most folyik, amiatt mondtam anno hogy egyértelmū fidesz ellenérzéseim ellenére nem biztos hogy baj ha most nem nyer az ellenzék. Ekkora szarkupacot nem lehet normálisan feltakarítani, ha az új kormány alatt szabadul el a forint meg húznak ilyeneket, örökre Fidesz hatalom lenne. Így talán nem (ok tudom hogy így is, csak próbálok optimista lenni).
En mondjuk szemely szerint nem hittem/hiszek abban, hogy visszahullhat a szar a nyakukba (es meg most is ugy gondolom, hogy a nep egy jo nagy resze meg ehezve is rajuk szavazna), de igy utolag egyetertek. Az ellenzeket ezert mar kicsinalnak.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 12., kedd 23:05

Ami most folyik, amiatt mondtam anno hogy egyértelmū fidesz ellenérzéseim ellenére nem biztos hogy baj ha most nem nyer az ellenzék. Ekkora szarkupacot nem lehet normálisan feltakarítani, ha az új kormány alatt szabadul el a forint meg húznak ilyeneket, örökre Fidesz hatalom lenne. Így talán nem (ok tudom hogy így is, csak próbálok optimista lenni).

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. július 12., kedd 21:56

mocsok írta:
_Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)

Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”.
Nekem az, amikor Swineherd - akivel politikai ertelemben szerintem mi kepviseljuk a forumon a ket szelet :mrgreen: - beirta, hogy meg egy ket ilyen komment es raszavaz a libsikre. :lol:

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2022. július 12., kedd 21:55

gutihaz14 írta: https://www.youtube.com/watch?v=63I6pED ... E2%80%A4hu

azt tudja valaki hogy a hollik pista július 12-én miért mondja hogy 3 hónap van még szeptember 1-ig?
Teljesen abszurd, hogy a kormány kommunikációs igazgatója belezavarodik a hazugságba és nem tud egy értelmes mondatot elmondani, szégyenlem magam...le vagyok döbbenve, hogy ilyen buta népség lettünk.

A KATA döntés hatása újabb drágulás/áremelkedés lesz, társasházak, alapítványok, civil szervezetek, önkormányzatok...ezekhez sem lehet majd számlázni, akinek viszont muszáj lesz, az áthárítja a végfelhasználóra az adózási többletköltségét.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 12., kedd 21:21

mocsok írta:
_Bushido_ írta: BRUTÁLIS VÁLSÁG KÖZELEG? Surányi György közgazdász, egyetemi tanár (Fridi podcast)

Amúgy pl a lengyelek is megkapták már az EU-tól a helyreállítási pénzeket, de bezzeg mi még nem. Ez is sokat nyom a latban a forint árfolyamán. Jó lenne, ha az ország megkapná azokat a pénzeket, amik járnak. pl a kerítésért , ha az nem lenne/lett volna, már sok-sok horda nyugaton lenne.
Erről egyből az jut eszembe mikor a választások után jöttél röhögni, hogy “nyertünk”.
O nem katazik. :mrgreen:

mocsok

HozzászólásSzerző: mocsok » 2022. július 12., kedd 21:13

Vissza: