![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Leroy Sané’s agents, with Damir Smoljan at the head have offered the player to Real Madrid in the last few hours. @AleixGJ_16 DefensaCentral
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 17:21
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 14:30
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 13., szerda 14:01
Elől azok a vesék olyan szinten ocsmányak, hogy egy Fiat Multipla ehhez képest álomautó.Kerlon írta: ofisöl a bömbi, egy jo rqnda iX-szel prezentalva
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 13., szerda 13:49
Jo azKerlon írta: ofisöl a bömbi, egy jo rqnda iX-szel prezentalva
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 13., szerda 13:48
ix3 meg ix1 még soso tetszik,de a többi 3nak az eleje hanyadek.... (Persze elfogadnámRealista24 írta:Nekem bejön.Kerlon írta: ofisöl a bömbi, egy jo rqnda iX-szel prezentalva
Férfi, női és kosárcsapat választhat + a board az alábbi gépek közül:
iX, i4, iX3, i7 or iX1.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 13:22
Nekem bejön.Kerlon írta: ofisöl a bömbi, egy jo rqnda iX-szel prezentalva
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 13:21
Itt jön képbe az, hogy egy csapat, aki elvinné, garantálná a kezdőt neki alacsonyabb fizuért mondjuk és formába kerül a VB-ig.ateeemadrid írta:Ilyen fizuval senki nem is fizetne érte szerintem.Realista24 írta:
Senki nem engedné el ingyen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 13., szerda 13:18
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 13., szerda 13:16
Ilyen fizuval senki nem is fizetne érte szerintem.Realista24 írta:Senki nem engedné el ingyen.ateeemadrid írta: Engem hehe meg par hangzatos Hazard nyilatkozat megvett, meg lassan kisebb kockázat van az itt tartasaban, mint ingyen valahova elengedni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 13:05
Senki nem engedné el ingyen.ateeemadrid írta: Engem hehe meg par hangzatos Hazard nyilatkozat megvett, meg lassan kisebb kockázat van az itt tartasaban, mint ingyen valahova elengedni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2022. július 13., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 13., szerda 11:56
Go bazdmeg, go.Realista24 írta: JUST IN: Eden Hazard is on the market. Ancelotti has given the OK to his sale if offers arrive.
Nem hinném, hogy true, de azért bedobom.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 13., szerda 11:12
Hosszú még ez a szappanopera...Pad'em írta: Meglepne ha elmenne puffancs az év végi fogadkozások, meg a nyári dumák után mikor még a pápa is lenyilatkozta, hogy visszatér a régi Eden. Tegnap még az a hir járta, hogy Carlo papa nagyon bízik benne.
Simán el tudom képzelni, hogy nem lesz már mozgás, Asensio se akar sztem lelépni most, jobban jár ha jövőre megy ingyen. Egyedül a vb miatt van rá sansz, itt Rodrygo meg Valverde is előtte van, de lehet még LV is. Egy augusztusi biznisz még megtörténhet. Ez a Newcastle pletyi elég tiszavirág életű volt sajnos, Milan Ketelaere-t meg Ziyecht akarja, marad talán az Arsenal.
Ha lesz is valami akkor tuti csak augusztusban.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 13., szerda 10:47
HozzászólásSzerző: Karim the king » 2022. július 13., szerda 10:44
Holnap kb. Eldől ez a dolog. Meglátjuk a fotón, hogy kebab gyomorral érkezik vagy sem. Ha nem meri levenni a felsőt, el kell zavarni... ha meg sixpack akkor adni kell lehetőséget és meccseket kezdőként, hogy kiderüljön van e még benne kakaó.Berti írta:A két év alatt nem egyszer volt már, hogy végre egészséges és most megmutatja, aztán ugyan az lett a vége. Kb 2% esélyt látok, hogy most bármennyire stabil és hasznos elem lehet.hehetheoriginal írta:
ne most kelljen megutalnom edzobat, kapd össze magad kurvagyorsan carlo.
mekkora balfaszok lennenk, ha 2 ev szopas utan vegre egeszseges, aztan masnak fog jatszani....
Ajánlat esetén azonnal engedném is el. Komoly fizu szabadulna fel és akárkit hozol a helyére, többet lesz bevethető, mint a porcelán forgószék.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 13., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: Berti » 2022. július 13., szerda 10:20
A két év alatt nem egyszer volt már, hogy végre egészséges és most megmutatja, aztán ugyan az lett a vége. Kb 2% esélyt látok, hogy most bármennyire stabil és hasznos elem lehet.hehetheoriginal írta:ne most kelljen megutalnom edzobat, kapd össze magad kurvagyorsan carlo.Realista24 írta: JUST IN: Eden Hazard is on the market. Ancelotti has given the OK to his sale if offers arrive.
mekkora balfaszok lennenk, ha 2 ev szopas utan vegre egeszseges, aztan masnak fog jatszani....
HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 13., szerda 10:17
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 13., szerda 9:42
ne most kelljen megutalnom edzobat, kapd össze magad kurvagyorsan carlo.Realista24 írta: JUST IN: Eden Hazard is on the market. Ancelotti has given the OK to his sale if offers arrive.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 13., szerda 9:41
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem