Jól. Azért történt minden úgy, mert rosszul volt felépítve az egész keret, kódolva volt a földbeállás. De kár bánkódni rajta, hisz sörözéshez jó téma továbbra iskecsu10 írta: Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.
Real Madrid játékosok a múltban
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid játékosok a múltban
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Erre volt ítélvekecsu10 írta:Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.raul 4 ever írta:
Nagy kérdés, hogy szabad-e igazolni. Ha igen, akkor meg vagyok győződve, hogy:
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9
Valami 4231-ben iszonyú félelmetes csapat lettek volna (ZZ visszavonulása, 2006ig). Lucio+Seedorf (maybe Cambiasso) lenne nálam a 2X..
Ha nem lehet igazolni, akkor Berti, olyan vad dolgok voltak ott hátul, hogy nem. Melózhatott volna bármennyit a 2 szélső + Guti.. nowayJose, hogy ott bármi más lehetett volna, mint ahogy volt..
Egy szál Robi Carlossal a védelemben, nulla középpálya védekezéssel és balfaszabbnál balfaszabb edzőkkel egyszerűen ennyire volt képes a csapat.
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Vagyis ha jól értelek, sehogy sem lehetett volna másképp, mert a keret erre volt ítélve. Mondjuk ha akkor egy Prime José ül nálunk a padon, nem tudom... De rég volt már, sajnos azóta sem emésztettem meg teljesen. De kíváncsi vagyok a véleményekre nagyon.raul 4 ever írta:Nagy kérdés, hogy szabad-e igazolni. Ha igen, akkor meg vagyok győződve, hogy:kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9
Valami 4231-ben iszonyú félelmetes csapat lettek volna (ZZ visszavonulása, 2006ig). Lucio+Seedorf (maybe Cambiasso) lenne nálam a 2X..
Ha nem lehet igazolni, akkor Berti, olyan vad dolgok voltak ott hátul, hogy nem. Melózhatott volna bármennyit a 2 szélső + Guti.. nowayJose, hogy ott bármi más lehetett volna, mint ahogy volt..
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nagy kérdés, hogy szabad-e igazolni. Ha igen, akkor meg vagyok győződve, hogy:kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Iker
Salgado-Helguera-X - RC
Make - X
Figo-Guti-ZZ
R9
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- kecsu10
Persze nyilván. De emlékszem arra is, hogy a spanyol válogatott különösebb védekező középpályás nélkül is verte a világot, mert a csapat egyként támadott vissza és szerzett labdát. Bár a sztárok igen kényelmesek voltak, nem kapartak finoman szólva sem. De annyi zsenivel lehetett volna egy sokkal másabb játékot is játszani, még akkor is ha Mejia vagy R. Bravo volt hátul.Berti írta:Piszok gyenge volt az a védelem, nincs olyan taktika amelyik komolyan korrigálta volna ezt.kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Makelele után meg nem volt olyan középpályásunk sem, aki tudott védekezni, így hihetetlen orrnehéz volt a csapat.
Amúgy én nem kattognék ezen, kellett az a mélység, hogy utána ilyen magasra jussunk.
Piszok gyenge volt az a védelem, nincs olyan taktika amelyik komolyan korrigálta volna ezt.kecsu10 írta: Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
Makelele után meg nem volt olyan középpályásunk sem, aki tudott védekezni, így hihetetlen orrnehéz volt a csapat.
Amúgy én nem kattognék ezen, kellett az a mélység, hogy utána ilyen magasra jussunk.
- kecsu10
Azon gondolkodtam, hogy 2003-05 között, ha lett volna olyan taktika mint ami ma divatos, arra gondolok, hogy mindenki védekezik és támad egyszerre, ahol nem olyan nagy gond, ha nincs annyi kifejezetten védekező játékos, vajon jobbak lettünk volna? Vagy a Figo-R9-Zidane sor nem bírta volna erővel? Nagyon érdekelne, hogy ki mit gondol róla.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Netflixre jön Beckham dokufilmje a karrierjéről.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
A méltán híres és rettegett Real Vicenza ellen. (Serie C)halamadrid írta: Jovity haverunk első meccsén a Fioban, 1 félidő alatt több gólt rúgott (4), mint a nálunk lévő 2,5 év alatt
Bocs ha vótmá
Amúgy nagyon jó érzés ebbe a topikba írni a szerbről
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Az nem hogy csak nem kellett semmi komolyabb csapatnak mert evek ota szarik az egeszbe? Nem hinnen hogy kapta a jobbnal jobb ajanlatokat nagy fizetessel es felaldozta magat hogy az MLS-ben jatszhasson szotyiert.Realista24 írta: Welsh star Gareth Bale will earn at LAFC less than 95% of what he earned per season at Real Madrid, a "sacrifice" of more than $30 million, but the player wants to take advantage of the opportunity to help the MLS team grow and, given the lack of activity he had in LaLiga, he surely wants minutes to arrive in top condition for the Qatar 2022 World Cup.
Elmorzsoltam egy könnycseppet miatta.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Welsh star Gareth Bale will earn at LAFC less than 95% of what he earned per season at Real Madrid, a "sacrifice" of more than $30 million, but the player wants to take advantage of the opportunity to help the MLS team grow and, given the lack of activity he had in LaLiga, he surely wants minutes to arrive in top condition for the Qatar 2022 World Cup.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Jovity haverunk első meccsén a Fioban, 1 félidő alatt több gólt rúgott (4), mint a nálunk lévő 2,5 év alatt
Bocs ha vótmá
Bocs ha vótmá
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- h3x0r
Bale elmegy amerikaba es mit csinal? spanyolul beszel https://twitter.com/SomosLAFC/status/15 ... 7679953920
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Cr,Ibra és Suarez is rúgott már gólt mind a kilencven percben.
Mondjuk cr-nek annyi gólja van már,hogy matematikailag kb lehetetlen lett volna,hogy ne találjon be az összes percben.
De persze szép dolog a svéd és uru csatártól is, Messinek remélem még sok perc hiányzik.
Mondjuk cr-nek annyi gólja van már,hogy matematikailag kb lehetetlen lett volna,hogy ne találjon be az összes percben.
De persze szép dolog a svéd és uru csatártól is, Messinek remélem még sok perc hiányzik.
Remy írta:Ön eddig aludt vagy mizu?
jó hát annyi rekord fűződik a nevéhez, hogy ez már kimaradt.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Ön eddig aludt vagy mizu?Sierra írta: Most nézegetek ilyen all time rekordokat, és az létezik, hogy elvileg Ibra és Céronaldo egy ilyen rekordot tart: Players who scoonred in all possible minutes of a game
Ronaldo and Ibrahimović are the only two players to score in every minute of a match
magyarán 1-90 percig ők ketten minden percben szereztek legalább 1 gólt? ez olyan lehetetlennek hangzik.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
najó, ez nekem sokTheBull6 írta: Nem mostani kép. Adott perc, hány gól, a rekord beállítás után.
ezmiafasz
Nem mostani kép. Adott perc, hány gól, a rekord beállítás után.Sierra írta: Most nézegetek ilyen all time rekordokat, és az létezik, hogy elvileg Ibra és Céronaldo egy ilyen rekordot tart: Players who scored in all possible minutes of a game
Ronaldo and Ibrahimović are the only two players to score in every minute of a match
magyarán 1-90 percig ők ketten minden percben szereztek legalább 1 gólt? ez olyan lehetetlennek hangzik.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Tudom nem kapcsolódik a témához de Guti az aki olyan alulértékelt volt,hogy azt el se hiszem...
Most nézegetek ilyen all time rekordokat, és az létezik, hogy elvileg Ibra és Céronaldo egy ilyen rekordot tart: Players who scored in all possible minutes of a game