Pad'em írta:
Meglepne ha elmenne puffancs az év végi fogadkozások, meg a nyári dumák után mikor még a pápa is lenyilatkozta, hogy visszatér a régi Eden. Tegnap még az a hir járta, hogy Carlo papa nagyon bízik benne.
Simán el tudom képzelni, hogy nem lesz már mozgás, Asensio se akar sztem lelépni most, jobban jár ha jövőre megy ingyen. Egyedül a vb miatt van rá sansz, itt Rodrygo meg Valverde is előtte van, de lehet még LV is. Egy augusztusi biznisz még megtörténhet. Ez a Newcastle pletyi elég tiszavirág életű volt sajnos, Milan Ketelaere-t meg Ziyecht akarja, marad talán az Arsenal.
Ha lesz is valami akkor tuti csak augusztusban.
Hosszú még ez a szappanopera...
Ott vannak a Castillas arcok is, jó pár tehetség, akiket már az első csapatban is próbálgattunk.
Aztán a kölcsönösök, meg szuper Mariano, stb....Aszunszaon kívül, van még bőven kérdőjel.
Ceballos sorsa is érdekes, ilyen konkurenciával. (bár sztm nem kutyaütő)
Most láttam, Lazio is elvitte az egyik kölykünket, ez is exra bevétel és még jó is lehet a későbbiekre nézve. Talán lesz még a későbbiekben is, Carvajalhoz hasonló sikersztori, ami a tehetségeinket illeti, más csapatoknál tp szerzést.
De a keret, az most totally Full. Még akár baj sem lehet, ha egy ilyen agybaj szezonra, lesz pár tartalék arcunk is ( Ceba, Vallejo, Ase, Mayoral, Mariano, LV...meg akiket kihagytam )