mentamas írta:Toky írta:...
Végre valaki, aki ért is a focihoz.
Félreértés ne essék, én nem értek a focihoz (én kosarazom), csak észrevételeim vannak. És nem mellékesen Casillas az egyik kedvencem.
Realista24 írta:Én sokakkal ellentétben nem vontam párhuzamot közte és López között.
Valóban, de mivel jelenleg Ők "harcolnak" a kapusposztunkért, így Buffonhoz még sem hasonlíthatom.
Gondolom, Te nem akarsz valaki mást igazolni kettejük helyett.
Realista24 írta:És mi volt az a számtalan hiba?
Leírtam, arra reagáltál. Mit nem értesz?
A mennyiségi megfogalmazást. Nekem az nem tűnt számtalannak. Voltak hibái, persze. De a megfogalmazásodból az jön le (nekem), mintha hibát hibára halmozott volna. Nekem csak az az egy beívelés volt az, meg egy hazaadás, ami jobbra ki hagyta el a pályát, valamint 1 vagy 2 kirúgás volt az, ami nem talált embert (ami után a Juve játékosok azért egyből visszaadták). Nekem ez nem számtalan, hanem pár. A kirúgásokon meg edzésen lehet javítani (a beíveléseknél a kijövetelt szerintem nem).
Realista24 írta:Írtam, hogy el kell ájulnod?
Nem, az nem Neked szólt. Valóban tehettem volna több térközt oda. Bocs.
Csak sokan elájulnak Lópeztől, ami nem gond, mert jól véd, csak ebből -mármint a rózsaszín ködből- vezetik le azt, hogy Casillas szar, meg nincs formában, meg kedvtelen, meg fapofája van, meg nem ugrál, meg nem tudom még mit írtak. Casillas jól véd, a reflexeivel sem látom mi gond lenne, én látom benne a tüzet, hajtja a fiúkat, és hallgatnak rá a játékosok. Nálam -az egyértelmű szimpátián túl- Ő lenne az első számú kapus, amíg vissza nem esik.
morientes írta:Ha megbocsátasz Toky,de az értékeld topicba leírtam hogy szerintem kiválóan védett. De két meccs után azt mondani,hogy most már akkor jobb mint Lopez,aki ugyan csak jelentéktelen csapatok ellen bizonyít;a te megitélésed szerint...ez meg egy kicsit elfogult nézet.
Véleményért nem kell bocsánatot kérni.
És olvastam is (bár csak utána), amit írtál a másik topicba. De az, hogy kiválóan védett és hogy szerinted (vagy más szerint) ki van jobb formában az két külön dolog. Nem azt "támadtam", hogy szerinted szarul védett, hanem hogy ki van jobb formában.
Azt sem írtam, hogy jobb lett Casillas. Azt írtam, hogy nincs rosszabb formában.
Elfogult vagyok, mivel kedvelem Casillast, ez így igaz. Elismerem, sosem tagadtam. De azt Te is elismered, hogy az AtMá-n és a Barcán, valamint a Rayo elleni meccsen kívül nem igen találkoztunk szervezett vagy komoly támadókkal rendelkező csapattal, nemde?
morientes írta:Lopeznak volt ugye az a nagy bakija,amikor Alexis átemelte,meg a sevilla ellen talán még egy.Iker meg már lassan 2 éve küzd azokkal a hibákkal amit te is elismersz.Akkor mostmár követeljük ki a kapuból Lopezt?
Szerintem Casillas nem csak 2 éve küzd velük, ahogy azt Te később le is írtad. Ezt mindig is tudni lehetett, és így volt Ő az egyik legjobb kapus a világon. És szerintem még mindig az. Nem a két(?) hibája miatt venném ki a kapuból Lópezt, de ezt is leírtam. Ha Casillas van olyan jó formában (mert szerintem van) mint a riválisa, a csapattagok jobban hallgatnak rá, és Ő mégiscsak egy legenda (így jobban megérdemli a helyet mint López), ezért tenném be.
Nem azért mert legenda, és akkor alanyi jogon jár neki.
morientes írta:De evvel együtt minden tiszteletem az övé.Csakhogy Lopez még egyenlőre mindig jobb.És én nem Iker Cassillasnak,vagy nem Diego Lopeznak szurkolok,hanem a Real Madridnak.
Jobb López, ha az ötösre ívelik a bogyót (ahol általában egy védőnk is van), ha ki kell rúgni messzire rögzített szituációból (amin szerintem lehet javítani), ha 11-est kell védeni (ami mostanában gyakori kezd lenni, de ettől még egyet sem fogott meg). Illetve magabiztosabb lábbal. De általában van ideje körbenézni, és van egy üresen álló játékos, akihez passzol. Ha nincs, akkor Ő is csak előre vágja, és reménykedik benne, hogy embert talál.
Jobb Casillas, ha reflex védés kell, ha a labda láb közelébe érkezik, ha 1 az 1 elleni szituáció van, és ha megkérdezed, hogy a védők kit tisztelnek jobban. Nem látom, hogy összességében López jobb lenne, vagy a játszatása jobban megérné. Nem azzal nem értek egyet, hogy szerinted, mások szerint Lópezt kell kezdetni, meg szerintetek jobb, hanem azzal, hogy kategorikusan kijelentitek, hogy López jobb formában van, és ez egy egyetemes igazság. Mert ez csak a véleményetek.
És igen, amint Casillas elmegy én Barca szurkoló leszek, és woodoo bábuval fogom átkozni a csapatot, és Ancelottit... Mintha Casillas kezdetése a csapat rovására menne, mert olyan szar formában van...