mintha neztuk volna , pár fórumos zseni ( ) lázálmától függetlenülKerlon írta: lemaradtunk Dembirol
Real Madrid vs. Barcelona
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Real Madrid vs. Barcelona
thereisonly1ronaldo
lemaradtunk Dembirol
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Chelseabe Koundét Marina akarta nagyon, miután ő lelépett Tuchel inkább másokat kért. Koulibalyt, Kimpembét és Akét is viszik, a nápolyi már megvan, elvileg a másik kettő is sanszos nekik.
Barca meg ha behúzza Koundét is akkor tényleg visszatérhetnek a térképre, feltéve ha Xavi tényleg jó edző nem csak 1 hónapos csoda.
Barca meg ha behúzza Koundét is akkor tényleg visszatérhetnek a térképre, feltéve ha Xavi tényleg jó edző nem csak 1 hónapos csoda.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
most nézem, hogy a barcának is lett deszantos baszónégere a kp-ra, elhozták kessiet a milanból, lesz majd izomszag az elclasicon
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Oké, de végső soron mégis szabadulnának tőle, hogy érkezhessen más. Középpályára meg amúgyis lenne emberük. Hát nem tudom, ha FdJ távozása a védelem megerősítésének feltétele, akkor azzak szerintem jól járnának. Ha Lewára cserélnék le, akkor hosszútávon biztosan nem. Csak a következő szezont nézve talán, de az sem biztos.Marci77 írta:Ez így elég rossz gondolkodás. Rajtunk a hulladék marad mindig. Frankie meg kva jó kp,azért nem akar menni,mert a MU jelenleg kb szarabb csapat,meg gondolom Barcelona>Manchester+ a Barca elég sok fizuval jön neki...Donát írta: A napokban pedig baromi erős volt az a narratíva, hogy De Jong nem hajlandó távozni. Legalább nem csak mi szívunk a távozni nem hajlandó játékosokkal.
Miért akarna menni? Játszana eleget,ha marad.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ez így elég rossz gondolkodás. Rajtunk a hulladék marad mindig. Frankie meg kva jó kp,azért nem akar menni,mert a MU jelenleg kb szarabb csapat,meg gondolom Barcelona>Manchester+ a Barca elég sok fizuval jön neki...Donát írta: A napokban pedig baromi erős volt az a narratíva, hogy De Jong nem hajlandó távozni. Legalább nem csak mi szívunk a távozni nem hajlandó játékosokkal.
Miért akarna menni? Játszana eleget,ha marad.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Koulibaly már megvan nekik. De akarnak még egy védőt, ahogy írtam.Donát írta: Közben olyat olvastam, hogy Umtiti ment volna kölcsön a Rennes-be, de megbukott az orvosi vizsgálaton, és marad a Barcában. Helyes, nem kell nekik Koundé, a jó öreg Samuel is lehozza a posztot.
A napokban pedig baromi erős volt az a narratíva, hogy De Jong nem hajlandó távozni. Legalább nem csak mi szívunk a távozni nem hajlandó játékosokkal. Baromi érdekes lenne így, hogy kit tudnak még hozni, Frenkie pénz nélkül jöhetne e Lewa és Jules, esetleg Marcos Alonso, Azpilicueta?
Chelsea a Napolis Koulibalyt viszi tudtommal.Nika91127 írta:
A C opció az nagyon durva lenne... Anno nem 90-100 volt az ára? Chelsea hh lemond róla?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Közben olyat olvastam, hogy Umtiti ment volna kölcsön a Rennes-be, de megbukott az orvosi vizsgálaton, és marad a Barcában. Helyes, nem kell nekik Koundé, a jó öreg Samuel is lehozza a posztot.
A napokban pedig baromi erős volt az a narratíva, hogy De Jong nem hajlandó távozni. Legalább nem csak mi szívunk a távozni nem hajlandó játékosokkal. Baromi érdekes lenne így, hogy kit tudnak még hozni, Frenkie pénz nélkül jöhetne e Lewa és Jules, esetleg Marcos Alonso, Azpilicueta?
Chelsea a Napolis Koulibalyt viszi tudtommal.Nika91127 írta:A C opció az nagyon durva lenne... Anno nem 90-100 volt az ára? Chelsea hh lemond róla?Realista24 írta: Vegyesek a hírek.
a. 50-60m
b. 35-40 + Depay
c 30-40m
Aké? Őt is jól elengedték, most meg vehetik vissza...Realista24 írta:Kimpembe a célpont, gondolom nem akarnak megint olyan játékos után futni, aki igazából nem akar hozzájuk igazolni.Nika91127 írta:
A C opció az nagyon durva lenne... Anno nem 90-100 volt az ára? Chelsea hh lemond róla?
Egy forrás szerint Nacho is a célpontok között van, de az a Bernabéu Digital volt, ami annyira megbízható, mint az én Pogbás jóslataim.
Nathe Ake-ról írnak még náluk.
Fura ez az idei átigazolási piac.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kimpembe a célpont, gondolom nem akarnak megint olyan játékos után futni, aki igazából nem akar hozzájuk igazolni.Nika91127 írta:A C opció az nagyon durva lenne... Anno nem 90-100 volt az ára? Chelsea hh lemond róla?Realista24 írta:
Vegyesek a hírek.
a. 50-60m
b. 35-40 + Depay
c 30-40m
Egy forrás szerint Nacho is a célpontok között van, de az a Bernabéu Digital volt, ami annyira megbízható, mint az én Pogbás jóslataim.
Nathe Ake-ról írnak még náluk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A C opció az nagyon durva lenne... Anno nem 90-100 volt az ára? Chelsea hh lemond róla?Realista24 írta:Vegyesek a hírek.Nika91127 írta:
Én tényleg azt nem értem, hogy a csőd szélén kaltak 200 milliót, és egyből elverik? Koundé is alsó hangon 70 gondolom
a. 50-60m
b. 35-40 + Depay
c 30-40m
-
60-70 a hírek szerint. Ezt a részét én sem tudom értelmezni.Nika91127 írta:Én tényleg azt nem értem, hogy a csőd szélén kaltak 200 milliót, és egyből elverik? Koundé is alsó hangon 70 gondolomDonát írta: FC Barcelona have reached TOTAL agreement with Jules Koundé. [Gerard Romero]
Chelsea kiszállt, ennyivel is könnyebben megegyeznek a Sevillával. Ha ez a transfer megvalósul, akkor el lehet kezdeni komolyan venni őket. Bíztam venne, hogy lesznek olyan vakok, hogy a védelemmel alig foglalkoznak, de sajnos nem úgy néz ki.
BL-re amúgy ugyanúgy esélytelenek lesznek, még esetlegesen Lewával meg Koundéval is , de spanyolhonban simán darálhatják a teligatyás kicsiket. Nem szabad félvállról venni őket.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vegyesek a hírek.Nika91127 írta:Én tényleg azt nem értem, hogy a csőd szélén kaltak 200 milliót, és egyből elverik? Koundé is alsó hangon 70 gondolomDonát írta: FC Barcelona have reached TOTAL agreement with Jules Koundé. [Gerard Romero]
Chelsea kiszállt, ennyivel is könnyebben megegyeznek a Sevillával. Ha ez a transfer megvalósul, akkor el lehet kezdeni komolyan venni őket. Bíztam venne, hogy lesznek olyan vakok, hogy a védelemmel alig foglalkoznak, de sajnos nem úgy néz ki.
BL-re amúgy ugyanúgy esélytelenek lesznek, még esetlegesen Lewával meg Koundéval is , de spanyolhonban simán darálhatják a teligatyás kicsiket. Nem szabad félvállról venni őket.
a. 50-60m
b. 35-40 + Depay
c 30-40m
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én tényleg azt nem értem, hogy a csőd szélén kaltak 200 milliót, és egyből elverik? Koundé is alsó hangon 70 gondolomDonát írta: FC Barcelona have reached TOTAL agreement with Jules Koundé. [Gerard Romero]
-
FC Barcelona have reached TOTAL agreement with Jules Koundé. [Gerard Romero]
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Remy írta:Egy Lucas Vazquez szint, csak felhúzza a PL hype. 26 lesz idén, egy elfogadható szezonja volt.petiamadridista írta: Ez a Rafinha nagy játékos, vagy milyen ??
A számok jók, de egy Leedsben..
Hát nem tudom.
Még nem láttam játszani.
Annyi különbséggel, hogy amíg LV egy BL győztes, bajnok kerettel tudja ezt a szintet, addig a brazil egy majd kieső csapatban sikerült egész jó évet hoznia. Nem mindegy.
Raphina nekünk is jó lett volna vagy Antony, de szerintem Nekünk idénre bezárult az átigazolási piac.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- ateeemadrid
Szépen feltesznek mindent egy lapra, nincs pénz, de próbálnak annyit erősíteni, hogy leessen nekik valami kupa. Más kérdés, ha nem jön össze, akkor lehet a bajoroknak lesz igaza, és pár év múlva Barca se lesz
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Szerintem nem rossz ez a raphina gyerek, de oda volt emberek, ennyi pénzt nekik nem ért meg szerintem.
Laporta meg csinálja, amit várni lehetett, ha megyünk a lejtőn, akkor inkább tapossunk még bele a gázba, hátha az megoldja...
Laporta meg csinálja, amit várni lehetett, ha megyünk a lejtőn, akkor inkább tapossunk még bele a gázba, hátha az megoldja...
vmiért úgy emlékeztem hogy viszont gólpasszokban termelt, hát nem. 4 gólpassz össz-vissza, 2-2 liga-el, elég karcsú.Remy írta: Elv csak kölcsönben volt. Mekkorát ment, még a nagy magyar szakik is mekkora igazolásnak tartották.
17 meccs, 0 gól.