En Tottenhamben kb egy evet ami tipikus fekete negyed. Mar akkor ritka volt a feherboru ember, aki volt az is tobbnyire feher migrancs keleteuropabol. Engem semmifele atrocitas nem ert pedig ejfel utan jartam keltem tok egyedul az utcan.géza írta: Ti eltetek mar kint, vagy csak a festo ismeros occsenek huganak a kutyajanak a remtortenete alapjan "tajekozodtok"? En eltem mar tobb "bevandorlo negyed" mellett, volt hogy benne is, az egyetlen amit tudok mondani az koszonet az araboknak az olcso kebabert, barberekert es gyumolcsokert.
Politika
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Re: Politika
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Most nem értem, villamosenergia válság mióta van? Vagy mitől van?
Amúgy kíváncsi leszek most azokra a fidesz szavazókra, akik csúnyán beszopják ezt a rezsiemelést, hogy mit mondanak majd amikor 2x-3x annyit kell fizetniük.
Amúgy kíváncsi leszek most azokra a fidesz szavazókra, akik csúnyán beszopják ezt a rezsiemelést, hogy mit mondanak majd amikor 2x-3x annyit kell fizetniük.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Olcso kabszert olvastam, azert azt is lehet koszonni!géza írta: Ti eltetek mar kint, vagy csak a festo ismeros occsenek huganak a kutyajanak a remtortenete alapjan "tajekozodtok"? En eltem mar tobb "bevandorlo negyed" mellett, volt hogy benne is, az egyetlen amit tudok mondani az koszonet az araboknak az olcso kebabert, barberekert es gyumolcsokert.
-
de akkor amit realista posztolt képet az valid?Kerlon írta:
Ez nem igy mukodik. Van Rendszerhasznalati dij es van Energia dij. Az elso egysegara fix, a masodike lesz a valtozo es az valtodik piacira, ha atleped a buvos hatart.
Legalabbis igy kene, de ki tudja, hogy a fidesz milyen szart tol meg rank. Mondjuk kWh es MJ hatarokat adott meg es nem osszeget, szoval ja.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jól néz ki, sokan fognak akkor megfagyni télen, de megyünk tovább előre, irány az ujabb 2/3-ad!Realista24 írta:Elvileg:hehetheoriginal írta:
nem hinném, ha csekkolod a számládat, ott rajta van, hogy mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, az pedig nem azt tükrözi, hogy itt százezres havi számlák lesznek azoknál, akik korábban 10-15ezret fizettek
szóval valaki megint hazudik
https://scontent.fbud4-1.fna.fbcdn.net/ ... e=62F5559F
igen, es mondhatni a rendőrsegnek szinte kizarolag a beilleszkedni nem akaró bevandorlókkal van tele a napirendje.Ti eltetek mar kint, vagy csak a festo ismeros occsenek huganak a kutyajanak a remtortenete alapjan "tajekozodtok"? En eltem mar tobb "bevandorlo negyed" mellett, volt hogy benne is, az egyetlen amit tudok mondani az koszonet az araboknak az olcso kebabert, barberekert es gyumolcsokert.
thereisonly1ronaldo
Ti eltetek mar kint, vagy csak a festo ismeros occsenek huganak a kutyajanak a remtortenete alapjan "tajekozodtok"? En eltem mar tobb "bevandorlo negyed" mellett, volt hogy benne is, az egyetlen amit tudok mondani az koszonet az araboknak az olcso kebabert, barberekert es gyumolcsokert.
Na ez... ijesztő nagyon. És egyre nagyobb méreteket fognak ezek ölteni. Egyszerűen nekik nem itt lenne a helyük. Mindenkinek megvan a saját kontinense évszázadok óta, de mint tudjuk az EU meg Nyugat-Európa maga a paradicsom egy afrikainak vagy egy közel-keletinek. Ez a kurva nagy PC-skedő világ se segít ezen a dolgon, sőt... Ez fog minket a nyomorba taszítani.h3x0r írta: 2-3 hete Regensburgba ment az egyik baratom egy kollegajaval (egy ottani cegnek gyartottak valamit, de valami nem akart mukodni. Egyszerubb volt kiutazniuk, mint hetekig magyarazni a nemeteknek telefonon, hogy mit hogy csinaljanak) Egyik delutan mentek volna kajalni, de elneztek egy utcat, szepen eltevedtek. Mikor korbe neztek, korulottuk csak arabok meg feketek. Az egyik elovette a telefonjat, hogy ranezzen a terkepre, majd par perc mulva sikeresen visszatertek a 'feher vilagba'. Masnap meseltek a nemet kollegaknal hogy jartak, az egyiknek a batyja rendor, o mondta, hogy valoszinuleg azert usztak meg, mert elovettek a telefont es az ottaniak azt hittek roluk, hogy beepitett rendorok.
soadroli írta:erre milyen agymosott libsi minuszol?
hát látod.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
erre milyen agymosott libsi minuszol?Sierra írta:
Ez nem igy mukodik. Van Rendszerhasznalati dij es van Energia dij. Az elso egysegara fix, a masodike lesz a valtozo es az valtodik piacira, ha atleped a buvos hatart.Realista24 írta:Elvileg:hehetheoriginal írta:
nem hinném, ha csekkolod a számládat, ott rajta van, hogy mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, az pedig nem azt tükrözi, hogy itt százezres havi számlák lesznek azoknál, akik korábban 10-15ezret fizettek
Legalabbis igy kene, de ki tudja, hogy a fidesz milyen szart tol meg rank. Mondjuk kWh es MJ hatarokat adott meg es nem osszeget, szoval ja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
2-3 hete Regensburgba ment az egyik baratom egy kollegajaval (egy ottani cegnek gyartottak valamit, de valami nem akart mukodni. Egyszerubb volt kiutazniuk, mint hetekig magyarazni a nemeteknek telefonon, hogy mit hogy csinaljanak) Egyik delutan mentek volna kajalni, de elneztek egy utcat, szepen eltevedtek. Mikor korbe neztek, korulottuk csak arabok meg feketek. Az egyik elovette a telefonjat, hogy ranezzen a terkepre, majd par perc mulva sikeresen visszatertek a 'feher vilagba'. Masnap meseltek a nemet kollegaknal hogy jartak, az egyiknek a batyja rendor, o mondta, hogy valoszinuleg azert usztak meg, mert elovettek a telefont es az ottaniak azt hittek roluk, hogy beepitett rendorok.Sierra írta: Én nagyon sokáig nem foglalkoztam a migránshullámmal meg a tömeges bevándorlással, de mostanában sok olyan hallok, hogy német meg osztrák nagyvárosokban konkrétan már külön bevándorlónegyedek vannak, ahol csak migráncsok vannak kb. Hangosak, piszkosak, nem tudnak viselkedni stb. Ezt egy Bécsben évekig dolgozó festő ismerősöm mesélte. Elszomorító, hogy az alapvetően kultúrált európai városokban ezeket a cigányokat kell elviselni egyre nagyobb számban, akiknek nyilvánvalóan teljesen más a kultúrájuk.
Elvileg ami a szamlan van az ~150 forintos kobmeterenkenti piaci arral szamol meg, ami azota felment 900 forint korulire.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Az igen
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Elvileg:hehetheoriginal írta:nem hinném, ha csekkolod a számládat, ott rajta van, hogy mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, az pedig nem azt tükrözi, hogy itt százezres havi számlák lesznek azoknál, akik korábban 10-15ezret fizettekRealista24 írta:
Nagyjából ez várható a hirek alapján.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt már tegnap én is felvetettem és megválaszolták, olvass vissza két harapás közben, úgyis ráérsz.hehetheoriginal írta:nem hinném, ha csekkolod a számládat, ott rajta van, hogy mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, az pedig nem azt tükrözi, hogy itt százezres havi számlák lesznek azoknál, akik korábban 10-15ezret fizettekRealista24 írta:
Nagyjából ez várható a hirek alapján.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
nem hinném, ha csekkolod a számládat, ott rajta van, hogy mennyi lenne rezsicsökkentés nélkül, az pedig nem azt tükrözi, hogy itt százezres havi számlák lesznek azoknál, akik korábban 10-15ezret fizettekRealista24 írta:Nagyjából ez várható a hirek alapján.Toti írta: Kurvajo, en kertes csaladi hazat futok 3 klimaval H-tarifaval. Telen 1000-1200kwh.
Akkor innenstol majd 250-300ezer ft lesz egy honapban a villanyszamla? Teli idoszakban? Vagy mi az isten?
thereisonly1ronaldo
Hát amúgy én eddig kiröhögtem a legtöbb ilyen embert, de mostanság azért láthatjuk, hogy sötét dolgok húzódnak a háttérben. Sajnos elkezdtem nézni a Toroczkai videóit. De tényleg sok igazság van a videóiban. Meg hát kb mindent tényekkel támaszt alá, és sokszor a libernyák médiából is. A régebbiekről nem nyilatkozom, azt nem néztem, nem is fogom, viszont a mostani háborús-inflációs-energiaválságos videói elég nagy gyomrosok. Covid "diktatúrában" is sok mindenben igaza van sztem. Azért gondoljunk bele mennyit nyertek a vakcinagyártók ezen az egész pandémián. De nem csak ők, elég a jómagyar lélegeztetőgép bizniszre gondolni. Úgyis fel lehet fogni, hogy sok iparág meglovagolta ezt az egész helyzetet, vagy úgyis, hogy tényleg egy mesterségesen előállított helyzet az egész. Sajnos az igazat sosem tudjuk meg, mert felsőbb érdekek fűződnek minden ilyen helyzethez. A filmekből és sorozatokból is megtudhattuk hogy bizony nagy áruk van ezeknek az igazságoknak. Szóval mindenki csak találgat, hogy mi történt valójában 2019 végén.kiserik írta: És itt kezd el gondolkodni az ember, hogy a conteok tényleg csak conteok, vagy van esetleg mögöttük valami? Gyakorlatilag a legnagyobb haszonélvezője (az egyetlen?) a háborúnak az USA, a legjobban meg az EU szívja meg... (gyarmatosítás?) Érdekesek ezek a gyikemberek
Ez meg kurvára elszomorító. Amikor szorul a hurok meg mutogatnak egymásra, megoldás az nincs. Most isszuk a levét az elmúlt 20 év EU-s politikájának. Én nagyon sokáig nem foglalkoztam a migránshullámmal meg a tömeges bevándorlással, de mostanában sok olyan hallok, hogy német meg osztrák nagyvárosokban konkrétan már külön bevándorlónegyedek vannak, ahol csak migráncsok vannak kb. Hangosak, piszkosak, nem tudnak viselkedni stb. Ezt egy Bécsben évekig dolgozó festő ismerősöm mesélte. Elszomorító, hogy az alapvetően kultúrált európai városokban ezeket a cigányokat kell elviselni egyre nagyobb számban, akiknek nyilvánvalóan teljesen más a kultúrájuk. Ma is olvastam egy cikket a déli határ helyzetről, és olyan arcokról voltak képek, ránézésre 10 év fegyház.hehetheoriginal írta: ez a baj bazzeg, hogy ezek a politikusok eletukben sosem lattak igazi problemakat, aminel be kellett volna turni az inget a gatyaba es megoldani, mert 30 even at a legnagyobb problemajuk a noi egyenjogusag meg az lmbtq, meg a terroristak egyutterzeses beengedese volt...
aztan amikor jon az igazi szopovonat, akkor a joval rutinosabb usa meg putyin szorakozik ugy, ahogy akar..
- hehetheoriginal
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Kivételek mindig vannak, és Jávor biztos nagyon értelmes, de én speciel a holdig rúgnám a szakmámból fakadóan miután már ha jól számolom 11-edjére fúrta meg paks 2-t.
Van igazsag benne, de pl. Magyarorszagon Javor Benedek az egyik legertelmesebb politikus, es o csak az EU parlamentben toltott idot. Mondjuk sajnos ki is esett onnan ebben a ciklusban, de o messze nem a Dajcstomi fele vonal.füst írta: Az EU intézmények szerveződésével szerintem alapvető probléma az, hogy csak másodvonalas politikusok mennek oda. Az európai parlamentet csupa olyanokkal töltik fel, akik nem fértek be a saját országaik parlamentjébe, vagy esetleg kibuktak onnan. Meg eleve csak úgy lehet egyáltalában az EP-be kerülni, ha odahaza jól szerepel egy párt, ebből fakadóan az igazán fontos arcok értelemszerűen otthon kellenek.