Mondjuk eltakarodhatna mindegyik a kulfoldi vityillojaba egy eletre, a haztaji papucsellenzekkel egyutt, azzal segitenenek a legtobbet.El Sie7e írta: Rezsi Szilárd
Van olyan háztartás is, ahol csak villanyt használnak, és gázt nem. Sok mindenben gondolkodunk. (…) Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások, és ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk, mindenkin segíteni szeretnénk
– mondta a Hír TV-nek.
Politika
Re: Politika
van aki még hisz ezeknek a dilettánsoknak?
költői kérdés természetesen
költői kérdés természetesen
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rezsi Szilárd
Van olyan háztartás is, ahol csak villanyt használnak, és gázt nem. Sok mindenben gondolkodunk. (…) Gyakorlatilag egész éjszaka ömlöttek az e-mailek és a Facebook-hozzászólások, és ezeket a problémákat mind-mind asztalra hozzuk, és ezzel nagyon komolyan foglalkozunk, mindenkin segíteni szeretnénk
– mondta a Hír TV-nek.
– mondta a Hír TV-nek.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ugyanez nálam. Árammal lehet beszopom, de nem vészes ( számítsaim szerint )Realista24 írta: Kivancsi vagyok vajon mi van azzal aki éves általanyt fizet mint én és a forduló szeptemberben van?!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kivancsi vagyok vajon mi van azzal aki éves általanyt fizet mint én és a forduló szeptemberben van?!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Évi -1,5-2 Mrd haszonnal dolgoztak Kövér legjobb "barátjáé" az üzem.Anthony írta:Ja csak kérdés mennyi a bevétel. Ha 10-20x annyi akkor nincs miről beszélni.Kerlon írta:
Húsüzemben havi 26 milliós számlánk is volt míg ott dolgoztam.
Ezzel a villany és gáz árral az kb. a duplája lesz, bár csoda ország, csoda ferdítésekkel majd kihozzák nullára.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ja csak kérdés mennyi a bevétel. Ha 10-20x annyi akkor nincs miről beszélni.Kerlon írta:Húsüzemben havi 26 milliós számlánk is volt míg ott dolgoztam.Caraway írta: Fateromnak a cegnel igyis telen ilyen havi 450 ezres rezsiszamlaja volt baszki. Akkor most mi lesz?
Húsüzemben havi 26 milliós számlánk is volt míg ott dolgoztam.Caraway írta: Fateromnak a cegnel igyis telen ilyen havi 450 ezres rezsiszamlaja volt baszki. Akkor most mi lesz?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Kis érdekesség: https://kiszamolo.hu/mi-lett-az-aramarral/Halfkey írta:Most a pesszimizmus szól belőlem, de tuti meg tudják oldani hogy agyonszopassanak.Realista24 írta: Meglepődve tapasztalom, de itthon van havi 50kwh "fölösleges" áram havonta...megy is fel a jófogásra 125 Ftért.
Télen még nem volt beüzemelve a napelemem, volt hónapon 1500 kwhs fogyasztással, mert családi ház fűtése, melegvize minden ezzel megy (jacuzzi medence az pont nincs mondjuk, ez csak simán a ház). Április vége óta pörög a cucc, ebben a hónapban 2000 kwht termeltem miközben 200at fogyasztottam. Szóval éves szinten jó vagyok, AA-ra lett tervezve a ház, a rendszer elvileg bírja. Viszont nem tárolom az áramot, hanem ugye eladom és visszaveszem.
Na ha ezek nekem kitalálják hogy rezsicsökkentet áron adom el, aztán meg megvehetem télen a növeltet, akkor pont kurva sokat ért a modern rendszer
Holnap kérem is meg az árajánlatot a hibrid rendszerre való átalakításról.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Most a pesszimizmus szól belőlem, de tuti meg tudják oldani hogy agyonszopassanak.Realista24 írta: Meglepődve tapasztalom, de itthon van havi 50kwh "fölösleges" áram havonta...megy is fel a jófogásra 125 Ftért.
Télen még nem volt beüzemelve a napelemem, volt hónapon 1500 kwhs fogyasztással, mert családi ház fűtése, melegvize minden ezzel megy (jacuzzi medence az pont nincs mondjuk, ez csak simán a ház). Április vége óta pörög a cucc, ebben a hónapban 2000 kwht termeltem miközben 200at fogyasztottam. Szóval éves szinten jó vagyok, AA-ra lett tervezve a ház, a rendszer elvileg bírja. Viszont nem tárolom az áramot, hanem ugye eladom és visszaveszem.
Na ha ezek nekem kitalálják hogy rezsicsökkentet áron adom el, aztán meg megvehetem télen a növeltet, akkor pont kurva sokat ért a modern rendszer
- h3x0r
A piaci arhoz, csak igy osszehasonlitaskepp. Romania.raul 4 ever írta:
Rezsiszilárd amit tegnap mondott, az azt jelenti, hogy ők 242 Ft-os kwh egységárat vettek (hogy most a piaci ár ennyi)
Nalunk te valasztod ki, hogy melyik ceg ajanlatat fogadod el, neten van olyan oldal, ami osszehasonlitja az arakat. A szamla melle kapsz par honappal korabban egy levelet, hogy juli 1-tol dec 31-ig ennyibe fog kerulni az aram. Vagy keresel a szolgaltato oldalan/irodajaban egy jobb ajanlatot vagy keresel egy masik szolgaltatot vagy nem foglalkozol vele es ezzel automatikusan elfogadod amit kuldtek. Nekem nem volt vele bajom, neten megkerestem a legjobb ajanlatot, az uj szolgaltato oldalan kitoltottem a papirokat, 10 perc alatt meg is voltam vele. Viszont a legtobb ember nem ert hozza, nem foglalkozik vele, inkabb elfogadja a megszokott szolgaltatoja ajanlatat.
En mindennel egyutt 0.68 lejt fizetek kwh-nkent (56 huf). (ez 100%-ban vizeromu) A szomszedom 1.20 lejt (100 huf) fizet csak magaert az aramert, ami adoval, zold tanusitvannyal meg minden egyutt 1.83 lejre jon ki neki, ami 153 forint.
A 'roman rezsicsokkentes' havi
- 0-100 kwh kozott max 0,68 lej (56 huf)
- 100-300 kwh kozott max 0,80 lej (66 huf) (ha 101 a fogyasztasod, akkor nem csak a 100 felettire, hanem az egeszre 0,80-at fizetsz. de ebben nem vagyok 100%-ig biztos. ram nem vonatkozik, ugyhogy nem is neztem utana)
- 300 kwh felett nincs kompenzacio
Ami viszont igazi szivas, az a gáz.
A gaznal fogyasztastol fuggetlenul a 0,37 lej/kWh (30-31 huf) feletti osszeget fizeti az allam. 1 kobmeter 10-11 kwh kozott mozog, tehat 1 kobmeter gáz kompenzacioval is 3,7-4 lej (305-330 forint kozott).
Majus vegen az egyik szomszed megkert, hogy nezzem meg, akkor 0,489 lej (40 huf) volt egy kwh gaz, a vegso ar 0,63 (52 huf). Kobmeterre atszamolva 6,3 lej (520 huf) - 6,93 lej (572 huf) lenne egy kobmeter gaz.
Sokat nem segit nektek, amit irtam , de ha kijonnek a pontosabb szamok, talan ossze lehet hasonlitani.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Amig nincs összekapcsolva az internetadoval, addig nem varhato igazi verbeli felhaborodas es tünti, ugyhogy egyértelmű a fityeszre kell ezentul is jo dolgos kisember modjara szavazni
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Fateromnak a cegnel igyis telen ilyen havi 450 ezres rezsiszamlaja volt baszki. Akkor most mi lesz?
Azert ne vegyetek keszpenznek, mert a kormanyunk csodakra kepes es a nagylapok is a durvabb szamitasokat hoztak le.Kerlon írta: Akkor leirom meg egyszer
R24 kepe valid, de nemileg torz.
A szamlatokon van Rendszerhasznalati dij, illetve Energia dij. Elobbi egysegara elvileg fix, nem valtozik, max kozpontilag emelik.
Utobbi, ami a tenylegesen felhasznalt energia utan fizetendo es ha atlepitek a KWH/MJ hatarokat, akkor annak a tobblet fogyasztasara terhelodik ra a piaci alapu ENERGIA DIJ.
Pl, ha az energia dijad tenylegesen 7500 forint feletti, akkor a lenti tablazat jo, de ha rhd-vel 7500 feletti, akkor nem teljesen.
Ugyanitt mernoki tqnacsadast jo penzert vallalok maganszemelyeknek KATA-val.
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A fo szavazotabort meg kell vedeni.cart írta:Gulyas Geri tegnap azt mondta a kormanyinfon. Mondjuk lehet ott helyben hozta meg ezt a dontesttubatibi írta:
Rájuk miért nem vonatkozik?
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Akkor én is bebuktam, na sebaj:Dcart írta: Aki szigeteles nelkuli panelban fut tavhovel arra nem vonatkozik, de akinek pl BB energetikai besorolasu lakasa van hoszivattyuval pl az megszopja vagy hogy lesz? Megerte folvenni a zold hitelt akkor sok embernek
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Gulyas Geri tegnap azt mondta a kormanyinfon. Mondjuk lehet ott helyben hozta meg ezt a dontesttubatibi írta:Rájuk miért nem vonatkozik?cart írta: Aki szigeteles nelkuli panelban fut tavhovel arra nem vonatkozik, de akinek pl BB energetikai besorolasu lakasa van hoszivattyuval pl az megszopja vagy hogy lesz? Megerte folvenni a zold hitelt akkor sok embernek
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Meglepődve tapasztalom, de itthon van havi 50kwh "fölösleges" áram havonta...megy is fel a jófogásra 125 Ftért.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Rájuk miért nem vonatkozik?cart írta: Aki szigeteles nelkuli panelban fut tavhovel arra nem vonatkozik, de akinek pl BB energetikai besorolasu lakasa van hoszivattyuval pl az megszopja vagy hogy lesz? Megerte folvenni a zold hitelt akkor sok embernek
"If you don't like your destiny, don't accept it."