Hordod is vagy befektetés?Zsombor írta:Patták abszolút királyak, meg ezek a színes dunkok Bart simpson, cherry, green apple stb.Marci77 írta:
US 14-15 a lábam AF1ből 14,de van amiből 15 kell..
+még mindig nem tudom eldönteni egyik Cactus Jack verzióról se,hogy tetszik-e. De egyiket se venném jelenleg meg annyiért amennyiért mennek.
Black,Noise Aqua,White Patták a nyerők nekem idén magasan AM1ból.
Volt a Debossed Turquoise régebben amin nagyon gondolkoztam,Watermelon,OG fehér piros,Full Bordeaux.
Meg ugye a Sean Wotherspoon.
Aztán még egy se volt
Ma rámentem volna a TS AJ1 lowra, app full kuka volt, el se fogadta egy ideig a jó jelszavam, majd miután elfogadta, nem engedte kifizetni, mert hogy túl sokan próbálkoznak éppen. De ahogy láttam nem csak engem érintett ez.
Divat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Divat
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Patták abszolút királyak, meg ezek a színes dunkok Bart simpson, cherry, green apple stb.Marci77 írta:US 14-15 a lábam AF1ből 14,de van amiből 15 kell..Zsombor írta:
Travis Scottos collab AM1 eladó.
+még mindig nem tudom eldönteni egyik Cactus Jack verzióról se,hogy tetszik-e. De egyiket se venném jelenleg meg annyiért amennyiért mennek.
Black,Noise Aqua,White Patták a nyerők nekem idén magasan AM1ból.
Volt a Debossed Turquoise régebben amin nagyon gondolkoztam,Watermelon,OG fehér piros,Full Bordeaux.
Meg ugye a Sean Wotherspoon.
Aztán még egy se volt
Ma rámentem volna a TS AJ1 lowra, app full kuka volt, el se fogadta egy ideig a jó jelszavam, majd miután elfogadta, nem engedte kifizetni, mert hogy túl sokan próbálkoznak éppen. De ahogy láttam nem csak engem érintett ez.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Igen, inkább vennék egy 100mm doppal ellátott niket 35k-ért, az sokkal jobb___Samy___ írta:Aztan mi a tokom kerul ezen 8 ezer forintba?
Jaja, pont ígyhehetheoriginal írta: az. fehér, adidas logós zoknival, hasitasi, nyomjad csak ne hallgass másokra
- ___Samy___
Aztan mi a tokom kerul ezen 8 ezer forintba?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az. fehér, adidas logós zoknival, hasitasi, nyomjad csak ne hallgass másokranmate írta: Nyáron minimalista szandál, amúgy meg szintén decából sima gyaloglós cipő. Az a helyzet, hogy terepfutó (túra) cipőre többet költök egy évben, mint minden más cipőre összesen Ott számít nekem inkább, mégiscsak 1000km megy bele terepen évente.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nyáron minimalista szandál, amúgy meg szintén decából sima gyaloglós cipő. Az a helyzet, hogy terepfutó (túra) cipőre többet költök egy évben, mint minden más cipőre összesen Ott számít nekem inkább, mégiscsak 1000km megy bele terepen évente.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Meló, utca, kirándulás, vagy vegyes tüzelés?CS0ki írta:Én se értem miről beszélnek, de ez biztos valaki generációs különbség.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.
Azt is úgy, hogy bemegyek egy boltba és veszek egyet, ami ott megtetszik és jó nekem, sosem vettem még úgy cipőt, hogy kinézek neten valamit és azt vadászom.
De ha már cipők, a talán 7 éve vett timberlandem lassan tönkremegy, ezeket a gt cipőket használja itt valaki, tartósak?
A Timberlandból kiindulva nekem nem egyértelmű
Viszont GT-m volt és valahogy nem jött be (bőr, sport)
Most egy On Cloudstratus-t nyúzok, és iszonyat bejön
Viszont annak fura stílusa van, nem biztos, hogy bejön, ráadásul piszok drágák is…
Én se értem miről beszélnek, de ez biztos valaki generációs különbség.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.
Azt is úgy, hogy bemegyek egy boltba és veszek egyet, ami ott megtetszik és jó nekem, sosem vettem még úgy cipőt, hogy kinézek neten valamit és azt vadászom.
De ha már cipők, a talán 7 éve vett timberlandem lassan tönkremegy, ezeket a gt cipőket használja itt valaki, tartósak?
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Ez volna az Június 5 rendeltem és 24-én meg is érkezetthehetheoriginal írta: Az ilyet miert kell privatban?
Nem igénytelenség, szimplán nem érdekelnek a sneakerek úgy, mint aki sneakerhead. Nálam pl a cipő mindig prioritás volt, arra sosem sajnálom a pénzt, számomra fontos elem az életben. Nagyon sokan először a cipőt nézik meg az embereken egyébként, és sok mindent el is árul az emberről.Santi írta: Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Olvasom ezt a Nike trend dolgot itt és rájöttem, hogy ezek szerint lehet csak én vagyok annyira igénytelen, hogy akkor veszek új cipőt, amikor tönkrement az előző.
- hehetheoriginal
- haszi
Ment a PÜrealistahuni írta:Tudsz dobni egy seller linket légyszi?haszi írta:
+1
Onnan rendeltem én is az új mezből egy Benzemast és egy speckó BL döntős Viniciusosat Nagyon baba mind a kettő és pár hét alatt meg is jött, nem kellett hónapokat várnom, mint a tavaly nyáron.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Tudsz dobni egy seller linket légyszi?haszi írta:+1Kerlon írta:dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9es
Onnan rendeltem én is az új mezből egy Benzemast és egy speckó BL döntős Viniciusosat Nagyon baba mind a kettő és pár hét alatt meg is jött, nem kellett hónapokat várnom, mint a tavaly nyáron.
- haszi
+1Kerlon írta:dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9es
A kép jó, max az agyaddal van baj. Esetleg szemműtét.hehetheoriginal írta: ez király?
egy sima egyszerű fehér póló 5000ert, rajta a logo meg a cimer.
vagy rossz képet nézek?
dhgate, tenyleg fain feher, jobban szemetut, mint a hazai szereles, de abbol mar jon a Benyás 9estomi_b írta: Nagyon király az új edző szett, honnan érdemes rendelni? Régebben már rendeltem, rajta az adidas jel meg minden, de már nem emlékszem honnan.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Adidasék végre nem búcsús lilazöldvöröskékbarnanarancs szerelést csinálnak, ezért gondoltam lecsapok egy replika hosszúnadrág hosszúujjú kombóra.hehetheoriginal írta: ez király?
vagy rossz képet nézek?
Ha nem tetszik, akkor meg ne vedd meg.
- hehetheoriginal
ez király?
vagy rossz képet nézek?
vagy rossz képet nézek?
thereisonly1ronaldo