igen. özilt vitte el 20 évesen a bájern majdnem 40 millerért, és özil fullkétlábas technikás, ja és özil vezette ismét a csapatát tavaly után már másodjára a béelldöntőbe kiugróan jó teljesítménnyel, ahogy azt a real madrid 10-esének illik.M1Ö írta:Pedig az... Minden egyes ismerősöm össze tenné a kezét ha egy ilyen tkp lenne a csapatában, aki HA ODATESZI MAGÁT akkor Götzéék csak pisloghatnak. De hát ők mind hülyék, meg a fél szakma, meg a fél világ. :-)Kerlon írta: Végre nem csak azt írtátok, hogy egy ~fogyatékos
Bezzeg az őt kritizálók, na ők aztán tudják...
Mesut Özil - 10
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
Re: Mesut Özil - 10
- Galacticos
nagyon laza ez az özil gyerek, nem is tudtam hogy annyit letett már az asztalra hogy ő kimehessen úgy a pályára hogy nem teszi oda magát.M1Ö írta:aki HA ODATESZI MAGÁT
általában sajnos az a nagy odatevés akkor jön elő mikor nincs előtte normális védelem, sajnos.
végülis szerintem nagyobb hozzáértés mint özilt bármiben is zidanehoz hasonlítgatni.M1Ö írta:Bezzeg az őt kritizálók, na ők aztán tudják...
gondolom az ismerőseid nem látják minden meccsen, plusz chelseaknek, unitedeknek vagy juventosoknak szurkolnak. itt nagyobbak az elvárások.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Pedig az... Minden egyes ismerősöm össze tenné a kezét ha egy ilyen tkp lenne a csapatában, aki HA ODATESZI MAGÁT akkor Götzéék csak pisloghatnak. De hát ők mind hülyék, meg a fél szakma, meg a fél világ. :-)Kerlon írta: Végre nem csak azt írtátok, hogy egy ~fogyatékos
Bezzeg az őt kritizálók, na ők aztán tudják...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
meg fogsz halni.zsuzsa írta:Özil egy nagyon jó és elegáns játékos,a fő baj manapság,hogy sokszor jobb lenne ha saját maga próbálkozna,mint a béna társaknak adná...(kivétel persze CR )Na,meg ha nincsenek jó és eszes társak,mit tehet???
amúgy rég nem olvastam ennyi elismerő véleményt Özilről, mint ezen az oldalon. Végre nem csak azt írtátok, hogy egy ~fogyatékos
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Figo, Özil, Ronaldo
Özil egy nagyon jó és elegáns játékos,a fő baj manapság,hogy sokszor jobb lenne ha saját maga próbálkozna,mint a béna társaknak adná...(kivétel persze CR )Na,meg ha nincsenek jó és eszes társak,mit tehet???
- adamzz
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, CR, Benzema, Modric, Kroos
hát én novemberben voltam ott, akkor elég klóros ize volthehe írta:nem tudom mi lehet a vízben ott madridban, de elég szar lehet.
on: Özil sajnos tényleg csak visszafele fejlődött, szinte ugyanúgy mint Sneijder. Benzemára azért nem mondanám ezt, mivel első másfél évében volt nulla aztán ugye jött másfél év jó forma, most úgy látszik újra kezdődött a szar forma de ez remélem nem fog másfél évig tartani. De benzi amikor kellett(city ellen,Dortmundban is jól szállt be de hát annyi időre.. aztán madridban is jól szállt be dortmund ellen csak ez a nyomorék unikum azt a falábút nyomatja...) akkor tudott villantani. Nyáron kicserélődik a stáb, kis vérfrissités pont a legjobbkor jön. Özil nagyon fiatal még, benzema is eléggé annak számit. Én a jövőt pozitivan látom.
mai meccshez: megint diego lopez? amúgy kajak, ha murinnyó hamarabb leigazolja iker a mou érára kispados marad, ez hihetetlen. Persze jó kapus lopez de egészen más amikor főleg kiélezett helyzetekben(keddi meccs) mögötted egy Casillast látsz, esetleg hergel is mint hogy egy Diego Lopez.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tiszta sor.Hasonlót írtam én is.De ha valaki 20 perc után haldoklik a pályán az nemgyerebe...Magával a mondandóval amúgy egyetértek, felőlem aztán meghághatja valaki Madrid vörös lámpás negyedének felét minden éjszaka, ha a meccsen jól teljesít.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- hehe
ez még oké, de nekem az a legnagyobb bajom és kb az egyetlen, hogy egyáltalán nem látom a fejlődést nála. semmi. zéró.Sierra írta:Ennyi a lényeg Özilnél. Tényleg csodálatos passzokra képes, nem véletlenül számlál már annyi asszisztot, mióta itt van, és képes még szép, fineszes megoldásokra, de azokból is egyre kevesebbet csinál. Viszont minden másban tényleg teljesen átlagos, középszerű.realistahuni írta:Özil nagyon jó passzokat tud hinteni azt el kell ismerni, de minden másban, mint pl. a gyorsaság, 1vs1, lövés, labdavezetés, labdatartás középszerű,
és az a durva, hogy egy csomó játékosnál ugyanez a helyzet: higuain, dm, sneijder, benzema, majdnem az összes támadójátékosunk visszafele fejlődött.
nem tudom mi lehet a vízben ott madridban, de elég szar lehet.
Ennyi a lényeg Özilnél. Tényleg csodálatos passzokra képes, nem véletlenül számlál már annyi asszisztot, mióta itt van, és képes még szép, fineszes megoldásokra, de azokból is egyre kevesebbet csinál. Viszont minden másban tényleg teljesen átlagos, középszerű.realistahuni írta:Özil nagyon jó passzokat tud hinteni azt el kell ismerni, de minden másban, mint pl. a gyorsaság, 1vs1, lövés, labdavezetés, labdatartás középszerű,
Ronaldo valaha volt egyik legnagyobb kedvencem, de ilyen sületlenséget ne írjunk már, abban a szezonban már alig játszott és alig lőtt gólt, télen el is ment. Persze ez (szerintem) nem feltétlen a bulizás miatt volt, de akkor se ezzel példálózzunk meg írjunk "ugyanúgy teljesített"-et .Engem például egyáltalán nem érdekel ki mekkora partiarc,a lényeg amit a pályán látok. A fenomén Ronaldo is sokat bulizott Capello alatt aztán edzésen semmi nem látszott, ugyanúgy teljesített.
Magával a mondandóval amúgy egyetértek, felőlem aztán meghághatja valaki Madrid vörös lámpás negyedének felét minden éjszaka, ha a meccsen jól teljesít.
- hehe
namost van vmi amit sztem tisztázni kell: mnden játékos más.realistahuni írta:Engem például egyáltalán nem érdekel ki mekkora partiarc,a lényeg amit a pályán látok. A fenomén Ronaldo is sokat bulizott Capello alatt aztán edzésen semmi nem látszott, ugyanúgy teljesített. Bár kétségtelen, hogy nem hasznos dolog a sok éjszakázás, lásd Ronaldinho...ha akkora partiarc lenne elhihetitek h pont a madridi szurkolók tudnának erről a legtöbbet, és nem is lenne akkora kedvenc.
Nálunk azért szerencsére nem történik sok ilyen dolog, mert ha lenne akkor a sajtó egyből ugrana. Coentraonak volt a cigis dolog meg Özilnek pár party kép, de amúgy is vakáción volt akkor nekem úgy rémlik. Ennyi belefér, sokkal inkább zavar, hogy sokkal kevesebb alázat és lelkesedés van benne mint első évben, megnőtt az arca csapkod és pofázik, a játékban pedig visszafele fejlődött folyamatosan az évek során.
a brazilok szeretnek mulatni, ők így vezetik le a feszkót, így élnek, semmi baj, amíg a pályán olyan dolgokat csinálnak, amit senki más. hozzájuk nem való capello féle vaskezű edző, mert egy brazil játékos nem fog meghalni az edzésen, meglesz az alapozásnál az alapvető erőnléte, de szezon közben nem fog megszakadni, mert meccsre tartogatja magát, az számít.
vannak a kedira féle gyökkettő hajtós idióták, akik úgy férkőznek meg egy edző kegyeibe, hogy a szart is kihajtják magukból az edzésen, és lásd, murinnyó be is szopta, kedira kirobbanthatatlan.
és van az az állatfaj, hogy allen iverson, aki másnaposan jobb teljesítményre volt képes - sorozatban, állandóan - mint ha rendes fiú lett volna.
egyeetlen egy dolog számít: ki hogy teljesít a meccsen, az éles helyzetben. semmi más.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
mutasd h hol, kérlek...morientes írta:csak lekezőlen,gúnyosan irogatsz azoknak akiknek nem tetszik a kiskedvenc,személyeskedsz,
az egyszem hehés "beszólás" miatt? Nemhiszem h a kardjába dőlt emiatt. Ez már megszokott köztünk. Máshoz meg nem is szóltam semmi gúnyosat, lekezelőt, személyeskedőt meg nemtudoménmégmit...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
Aha mer te tényleg nagyon objektiv vagy ha Özilről van szó,csak lekezőlen,gúnyosan irogatsz azoknak akiknek nem tetszik a kiskedvenc,személyeskedsz,ahhelyett hogy logikusan leírnád hogy még is mit látsz benne,hogy sztd ennyire kell a Real Madridnak...az objektivitásról meg jobb ha te nem beszélsz... :kacsint:
Na Off vége...befejeztem ezt a témát,mer csak feleslegesen tépem a számat...
LEGIO PATRIA NOSTRA
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Engem például egyáltalán nem érdekel ki mekkora partiarc,a lényeg amit a pályán látok. A fenomén Ronaldo is sokat bulizott Capello alatt aztán edzésen semmi nem látszott, ugyanúgy teljesített. Bár kétségtelen, hogy nem hasznos dolog a sok éjszakázás, lásd Ronaldinho...ha akkora partiarc lenne elhihetitek h pont a madridi szurkolók tudnának erről a legtöbbet, és nem is lenne akkora kedvenc.
Nálunk azért szerencsére nem történik sok ilyen dolog, mert ha lenne akkor a sajtó egyből ugrana. Coentraonak volt a cigis dolog meg Özilnek pár party kép, de amúgy is vakáción volt akkor nekem úgy rémlik. Ennyi belefér, sokkal inkább zavar, hogy sokkal kevesebb alázat és lelkesedés van benne mint első évben, megnőtt az arca csapkod és pofázik, a játékban pedig visszafele fejlődött folyamatosan az évek során.
- Mike
vannak dolgok amiben igenis jó ha más emberek véleményére is adsz, és ez a bulizós dolog olyan. Te nyomod folyamatosan h éjszakázik, ha így lenne Madridban is kikezdenék elhiheted.
az objektivitásról meg jobb ha te nem beszélsz...
az objektivitásról meg jobb ha te nem beszélsz...
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hehe
azért ez nevetséges, kit érdekelnek mások a véleményükkel, objektíven kéne nézni, hogy özil mit csinál a pályán.Mike írta:talán mert ők nemcsak az újságokból meg internetről látják a játékosokat? Talán mert több infójuk van a dolgokról? Kijárnak edzésre, meccsre, látják a játékosokat nap mint nap.realistahuni írta:A madridi szurkolók nem értem miért szempontok nálad
ha akkora partiarc lenne elhihetitek h pont a madridi szurkolók tudnának erről a legtöbbet, és nem is lenne akkora kedvenc.
az elmúlt két évet figyelembe véve vicc az ember, ő is vastagon benne van, hogy miért tartunk ott, ahol.
- Mike
talán mert ők nemcsak az újságokból meg internetről látják a játékosokat? Talán mert több infójuk van a dolgokról? Kijárnak edzésre, meccsre, látják a játékosokat nap mint nap.realistahuni írta:A madridi szurkolók nem értem miért szempontok nálad
ha akkora partiarc lenne elhihetitek h pont a madridi szurkolók tudnának erről a legtöbbet, és nem is lenne akkora kedvenc.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Biztos a madridi szurkolóknál is azért akkora kedvenc
A madridi szurkolók nem értem miért szempontok nálad, pont őket kajáltatja legjobban a marca.
Modric vs Özil vitához:
Modrictol az idei valóban nem volt fényes szezon, de a vakegér edzőbánk nem igazán adott neki esélyt, legtöbbször nem is a helyén játszott. Özil nagyon jó passzokat tud hinteni azt el kell ismerni, de minden másban, mint pl. a gyorsaság, 1vs1, lövés, labdavezetés, labdatartás középszerű, és ezekben szerintem mind jobb nála Modric. Hogyha normális edzőnk lesz jövőre, és teljesítmény meg forma alapján állítja össze a kezdőt, akkor nálam nem is kérdés, hogy Modricnak kell alapembernek lennie.
- morientes
Na ha a "szakma" valóban òt tartja a legnagyobb erősségunknek Ronaldo után,ott tényleg bedobhattak néhány pohárral...Biztos a madridi szurkolóknál is azért akkora kedvenc mert esténként mindenkinek fizet egy kört a különböző szórakozóhelyeken. Meg úgy a szakma is biztos azért tartja CR után őt a legnagyobb erősségünknek mert őket is beveszi a buliba.
Amúgy meg itt sokszor Ronaldo ELÈ helyezik,volt már rá példa,hogy lehúzták az egész csapatot egy flop meccs után,Ronaldoval együtt,aztán következett Özil aki "szintén gyengén játszott de..."és itt jöttek a megmagyarázások,a kifogások...hogy ő persze erről nem tehet mert Mou,meg a taktika meg tudj isten még micsoda...mire fel?
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Mike
ahha persze, nyílván így van. Folyamatosan minden héten erről cikkeznek, és még véletlenül sem egy bizonyos időszakban volt felkapott ez a hír. Nemhiszem h az itteni szerkesztők direkt kihagyják ezeket a híreket.morientes írta:A madridi sajtó hozta nem egyszer,volt hogy be is linkeltem a hitetlenkedődnek
Biztos a madridi szurkolóknál is azért akkora kedvenc mert esténként mindenkinek fizet egy kört a különböző szórakozóhelyeken. Meg úgy a szakma is biztos azért tartja CR után őt a legnagyobb erősségünknek mert őket is beveszi a buliba.