Politika
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: Politika
Jó ez a szombati tüntetés, csak nem tudom ki látja, aki számítana is, mert közben az összes képviselő a tenger közepén szürcsöli a mojitoját egy jachton.
Latszik hogy a baloldal meg egy tuntetest se tud megszervezni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Milyen tüntetést? Ezek piknikeznek, jól érzik magukat. Körberöhögik őket.cart írta: Ja most a tunteteseket is a baloldal szervezi megmodtak tegnap
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja most a tunteteseket is a baloldal szervezi megmodtak tegnap
Mirol beszelsz? Az allamcsodot is gyurcsany idezne elo, 15+ evbel miniszterelnoksege utan.sonic írta:Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
A koleszterinben lehet remenykedni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Orbán Viktor, 1996: A média az egy nagyon veszélyes dolog, talán a világ egyik legveszélyesebb dolga
most hallgatom ezt a zorbán beszélgetést fridivel, 96-ból.
Friderikusz 2016-os rövid interjúja a 168.hu-n:
Friderikusz elmondta, ma már semmilyen kapcsolatban nincs Orbán Viktorral. „Valaha jóban voltunk, de az, akivel én jóban voltam, egy másik ember volt. A tudatmódosulás olyan esetével van dolgunk, amely a mából nézve megmagyarázhatatlan.” Szerinte az egykori Orbán semmit sem fogadna el abból, amit és ahogy a mai Orbán tesz.
most hallgatom ezt a zorbán beszélgetést fridivel, 96-ból.
Friderikusz 2016-os rövid interjúja a 168.hu-n:
Friderikusz elmondta, ma már semmilyen kapcsolatban nincs Orbán Viktorral. „Valaha jóban voltunk, de az, akivel én jóban voltam, egy másik ember volt. A tudatmódosulás olyan esetével van dolgunk, amely a mából nézve megmagyarázhatatlan.” Szerinte az egykori Orbán semmit sem fogadna el abból, amit és ahogy a mai Orbán tesz.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nemtudom a kamera átadja-e?!Sierra írta:Ahh a kopasznak iszom minden szavát, azt is elhiszem amit kérdez, imádom. Köszi.hehetheoriginal írta: inkabb ezzel basszál el 1 órát a péntek delelottbol, mint vmi buzinak hajtod a profitot:
https://www.youtube.com/watch?v=8z-5X4_ ... C3%A1gerFM
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Ahh a kopasznak iszom minden szavát, azt is elhiszem amit kérdez, imádom. Köszi.hehetheoriginal írta: inkabb ezzel basszál el 1 órát a péntek delelottbol, mint vmi buzinak hajtod a profitot:
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
inkabb ezzel basszál el 1 órát a péntek delelottbol, mint vmi buzinak hajtod a profitot:
thereisonly1ronaldo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
és mennyiről nem is tudunkateeemadrid írta:
5.
Hetente van olyan ügyük.
de tök mindegy, fejre is állhatunk, választásokat tükörsimán hozzák majd továbbra is.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ateeemadrid
5.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Hetente van olyan ügyük.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Faszságot mondtak a kormányinfón szerintem. Most kérdeztem meg lányokat a könyvelésen mennyit fizetünk a villanyért
A cégünk (igaz, hogy szerződésben előre fix áron, de..) áprilisban kb 17000 kwh-ért 3500€-t fizetett --> szódával legyen 3500/17000 -> 0,2€/kwh --> még 400-as euróval is 82 Ft párfillér..
Este is kb. ezt számoltam:
Meg van az e-on honlapján az utolsó rész: szeződés nélküli piaci ár, ott is ilyesmi órás díjak vannak..
Kíváncsi vagyok mi lesz a rendeletben majd..
A cégünk (igaz, hogy szerződésben előre fix áron, de..) áprilisban kb 17000 kwh-ért 3500€-t fizetett --> szódával legyen 3500/17000 -> 0,2€/kwh --> még 400-as euróval is 82 Ft párfillér..
Este is kb. ezt számoltam:
A delej maga: 45,6/kwh+23,4 átvitel= 69*1,27= 87,63 Ft/kwh.
Meg van az e-on honlapján az utolsó rész: szeződés nélküli piaci ár, ott is ilyesmi órás díjak vannak..
Kíváncsi vagyok mi lesz a rendeletben majd..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én most megnéztem, be tudom adni a valós óraállást, meg is teszem, még csak esélyt se adva a szopatásra.Tjacks írta:Évfordulóm : 2022.08.31. általányt fizetek, lecsekkoltam 400 kwh az amit az előző évhez képest +bá fogyasztottam. Ez havi 30-40 kwh, nem vész.Realista24 írta:
Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.
Tehát majd az éves fogyasztás mínusz minimum = túl vagy alulfogyasztas. Ha túl, akkor gondolom a teljesiteskori árral szorozzak.
Ez viszont lehetőséget ad a hónapok közötti atjarasra is így...mert telen lehet akkor sokkal több, ha nyáron amúgy minimalba megy.
De engem az érdekel hogy a mostani hogy lesz? A következő évre odafigyelek, nem gond.
Szeptembertol szeptemberig vagyok, most járok 3800nal. Augusztustol van ez a szar, a vegszamlat szeptemberben kapom...
Azon gondolkodtam hogy még júliusban csinalok egy aktuális elszámolást ha lehet, aztán kapják be.
Összességében ott mozgok a határon 2200-2300 kwh/év.
Arra én is kíváncsi vagyok hogy a szeptemberi egyszeri számlán milyen díjat szabnak meg, a pofám leszakad ha a 4-500 kwh-t túl fogyasztásomat már piaci áron számlázzák ki.
Azért bazdmeg a kisnyugdíjas mi a faszomat fog csinálni a gáz számlájával?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
nem csak a nyugdijasok. Az állami bértáblások is beszopták. A segitőszakmában így még kevesebb személy fog dolgozni.
Meg hát aki villamosenergiát használ mindenre és családi házuk van.
Én 37nm lakásban lakom. a villanyszámla max 6e még akkor is ha a klima majdnem félnapokat megy mindennap. most nagyon örülök neki, hogy nem költöztem covid időszak alatt nagyobb lakásba mikor estek az albi árak egy időre.
Meg hát aki villamosenergiát használ mindenre és családi házuk van.
Én 37nm lakásban lakom. a villanyszámla max 6e még akkor is ha a klima majdnem félnapokat megy mindennap. most nagyon örülök neki, hogy nem költöztem covid időszak alatt nagyobb lakásba mikor estek az albi árak egy időre.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Évfordulóm : 2022.08.31. általányt fizetek, lecsekkoltam 400 kwh az amit az előző évhez képest +bá fogyasztottam. Ez havi 30-40 kwh, nem vész.Realista24 írta:Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.Kerlon írta:
Majd az éves elszámolódban pisloghatsz, ami lesz 45 oldalas, ha 15-en tobbletbe lepsz es a kovetkezo 15 napot reszletezik neked, hogy nap, mint nap! mennyi volt a piaci ár. Esetleg a havi átlag piaci árral fogja s zámolni.
Tehát majd az éves fogyasztás mínusz minimum = túl vagy alulfogyasztas. Ha túl, akkor gondolom a teljesiteskori árral szorozzak.
Ez viszont lehetőséget ad a hónapok közötti atjarasra is így...mert telen lehet akkor sokkal több, ha nyáron amúgy minimalba megy.
De engem az érdekel hogy a mostani hogy lesz? A következő évre odafigyelek, nem gond.
Szeptembertol szeptemberig vagyok, most járok 3800nal. Augusztustol van ez a szar, a vegszamlat szeptemberben kapom...
Azon gondolkodtam hogy még júliusban csinalok egy aktuális elszámolást ha lehet, aztán kapják be.
Összességében ott mozgok a határon 2200-2300 kwh/év.
Arra én is kíváncsi vagyok hogy a szeptemberi egyszeri számlán milyen díjat szabnak meg, a pofám leszakad ha a 4-500 kwh-t túl fogyasztásomat már piaci áron számlázzák ki.
Azért bazdmeg a kisnyugdíjas mi a faszomat fog csinálni a gáz számlájával?
Most megértést kér a magyar családoktól a rezsiemelés miatt.
HÁ ÉRCSÉK MÁN MEG
HÁ ÉRCSÉK MÁN MEG
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ez is csak taktika.Kerlon írta:
Reggel is ilyet szol, hogy a KATA eddig nem koltsegvetes hianyt okozott, hanem a nyugdij rendszer lukadna ki, ha 450k ember nem fizeti be. jesus
Katások ellen hergelni a nyuggereket.
Csinált már ilyet, ez sem új.
Kottából játszik.
Az vicces, hogy a választások előtt a nagy pozitív bejelentéseit tolta Facebook élőzésben, most a negatívakat a kifutófiú jóllakott napközis Gulyással viteti el. Ravasz. Nehogy összemossák vele, hisz ő ma reggel is elmondta, védi a rezsicsökkentést.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De nincs havi leolvasás, ezt mondom.Kerlon írta:Havi limit van, leosztjak az eves atalanyodat 12vel es mar szopsz is, mint a torkosborz.Realista24 írta:
Hülyeség szerintem amit írsz, mert éves altalanyt írtam.
100%, hogy ezt kijatszak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema