Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Babinho

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. július 15., péntek 21:22

Most ezzel a raklap igazolással, mit érnek el? Összehoznak megint egy-két jó évet max…de az is max bajnokságra lehet elég, ha mi megint elcseszünk valamit. De a háttérben tovább süllyednek.
Felelősen úgy lehet gazdálkodni mint a nemet klubok, vagy mi, vagy még egy Liverpool.
Így nagy sikerek, nagy csapatuk nem lesz sose, ez nem építkezés. Aztán egy győztes clasico után verhetik a mellüket megint. Tőlem…

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 15., péntek 18:33

Bencze írta: Valaki vilagositson fel ezekrol a tv jog eladasokrol legyszives. Gyakorlatilag kidobjak a kovetkezo negyed vagy fel evszazad bevetelenek 25 szazalekat csak hogy iden be tudjak regisztralni ezeket a felkegyelmu ingyenes igazolasokat meg a 34 eves Lewandowskit? Ja meg a leedses sracot. Ez valami fidesz szintu gazdasagpolitikara vall. Ebbol tenyleg nem lesz mas que un club 2030-ra. :agree:
Eddig a kozvetitesi jogok (csak a bajnoksag) 10%-at adtak el 207.5 millioert. Eves szinten nagyjabol 160-165 milliot utal a la liga, ennek a 10%-a 25 evre 400 millio. Meg 15%-ot akarnak eladni, valoszinuleg 300+ millioert. Ez lenyegeben egy szepen megfogalmazott hitel.

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. július 15., péntek 18:24

Bencze írta: Valaki vilagositson fel ezekrol a tv jog eladasokrol legyszives. Gyakorlatilag kidobjak a kovetkezo negyed vagy fel evszazad bevetelenek 25 szazalekat csak hogy iden be tudjak regisztralni ezeket a felkegyelmu ingyenes igazolasokat meg a 34 eves Lewandowskit? Ja meg a leedses sracot. Ez valami fidesz szintu gazdasagpolitikara vall. Ebbol tenyleg nem lesz mas que un club 2030-ra. :agree:
Nem csak a beregisztrálásra megy a pénz, a hírek szerint úgy számoltak, hogy abból 200 milliót el lehet idén verni igazolásokra. És ha jól tudom "csak" a liga tv-s bevételeiről van szó, a BL-ből jövő pénz marad a klubnál.

@Donát
A gólokkal én is így számolok, pláne Courtois tavalyi formáját elnézve. Aztán azt meglátjuk, hogy kinek mire lesz ez elég.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. július 15., péntek 18:10

Valaki vilagositson fel ezekrol a tv jog eladasokrol legyszives. Gyakorlatilag kidobjak a kovetkezo negyed vagy fel evszazad bevetelenek 25 szazalekat csak hogy iden be tudjak regisztralni ezeket a felkegyelmu ingyenes igazolasokat meg a 34 eves Lewandowskit? Ja meg a leedses sracot. Ez valami fidesz szintu gazdasagpolitikara vall. Ebbol tenyleg nem lesz mas que un club 2030-ra. :agree:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 18:03

halamadrid írta: Koundé és Lewa 50. Na ne szopass :lol:
Direkt lefele kerekítettem, mert még így is képtelenségnek tűnik.

@davi10; szerintem sem a támadójátékon, és nem is a középpályán múlt a szezonotok, ezért fura, hogy nem a védelemmel kezdte Laporta a helyrepofozást. Vagyis ez nem igaz, mert Kessie és Christensen érkezett először, de a pénzt mégsem ott tervezitek elkölteni, a minőség nem oda van szánva. Mondjuk ezen még változtathat Kounde, Azpilicueta és Marcos Alonso, de ezek az igazolások feltételezések, Raphina pedig tény. De innentől alapvetően már Xavin múlik, mert jól néz ki ez a keret, és egyre jobban fog, ha tényleg jönnek még a pletykált játékosok. Szóval egyetértünk. Azt tartom, hogy a kereteket nézve papírforma alapján a Barca lő több gólt, a Madrid kap kevesebbet, tehát esélyesebbek vagyunk a bajnokságban. Bár adott esetben ezen is változtathat Xavi valami tikitaka reformmal. De szerintem nem lesz ilyen, és optimista madrididsta vagyok. :D

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 15., péntek 18:02

Barcelona director Mateu Alemany on de Jong deal: “Frenkie is a very important player and we count on him. But we know La Liga's Fair Play tells us to sell players”.

Frenkie eladásából (aki el se akar menni) fogják regisztrálni Kessiet, Christensent, Raphinhát és Lewát? Úgy, hogy kb az ő árát raköltik Rapira, Lewára meg még 50-et? Koundét meg még nem is számoltam bele.

Dögöljek meg ha értem, de bitang kreatív a könyvelőjük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Pad'em 2022. július 15., péntek 18:03-kor.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

davi10
Kedvenc csapatod: FC Barcelona

HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. július 15., péntek 17:35

Donát írta: Amúgy én így sem szarom össze tőlük magam. Látványosabb támadójátékuk lehet majd nekik adott esetben, de a sok egy gólos győzelemre nekünk van alkalmasabb keretünk. A kupákat meg az ilyen meccsek hozzák. Aztán kinek mi, nekem a győzelem fontosabb, mint a szép támadójáték. Nem mintha az nekünk olyan ótvar lenne, mint amilyen a közvélekedés szerint.
Igazából eddig se a támadójaték volt a legnagyobb gond, hanem a védelem. Ezért is lenne sürgetőbb Kounde-t hozni, mint Lewa-t. Akinek amúgy minden tiszteletem, de szerintem semmi értelme ennyiért hozni, itt van Depay ingyen, ha minden igaz egész alacsony fizuért, és Ő a baloson is kifejezetten jó, ha esetleg Fati-ra nem lehet számítani.
Araujo elég stabil, ha Christensen és/vagy Kounde tud hozni egy Lenglet/Pique-nél magasabb színvonalat, már sokkal előrébb vagyunk. És ez a léc nincs túl magasan.

Szerintem elég pofás keretet sikerül(t) összehozni, viszonylag hamar, nem kell még augusztus 31-én is izgulni, hogy most jön-e még valaki tűzoltásnak.
Innentől Xavi-n múlik, hogy mit tud kihozni ebből a garnitúrából.

Hogy miért rugdossuk FDJ-t, amikor szórjuk a pénzt, arról lövésem nincs, de elvileg legkesőbb a tv-s jogok újabb eladása után már nem lehet gond a regisztrációkkal.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 15., péntek 17:23

Donát írta: FC Barcelona have already started preparing for Robert Lewandowski's presentation in the Camp Nou on Monday.
@gerardromero

Raphina 70, Lewa 50, Kounde 50, Bernardo Silva 70, összesen 240.
Koundé és Lewa 50. Na ne szopass :lol:

Koundéért szerintem legalább 70-et kér a Sevilla főleg, hogy a másik kezdő kh Diego Carlos már elment a Villába. Lewárol meg nem nemrég nyilatkozta valamelyik főni, hogy 70 alatt nem eladó?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 17:02

Mester77 írta:
M1Ö írta:

Annyira biztos nem, hogy 1000+ millió euró tartozás mellett idén ~250 millióért vegyenek játékosokat.
Ezért kérdezem én is, hogy hogy lehet, hogy nyakra főre vesznek mindenkit
Egyelőre csak egy játékost vettek pénzért, őt olyan áron, amit fedez FdJ esetleges eladása.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 15., péntek 17:00

M1Ö írta:
Mester77 írta:Létezhet? Én nem hiszem
Annyira biztos nem, hogy 1000+ millió euró tartozás mellett idén ~250 millióért vegyenek játékosokat.
Ezért kérdezem én is, hogy hogy lehet, hogy nyakra főre vesznek mindenkit
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 15., péntek 17:00

FC Barcelona have already started preparing for Robert Lewandowski's presentation in the Camp Nou on Monday.
@gerardromero

Raphina 70, Lewa 50, Kounde 50, Bernardo Silva 70, összesen 240. Kizárt, nem létezik. Vagy az újságírok kevernek, ami nem lenne meglepő, vagy tényleg a Bayern vezetőségnek lesz igaza, és 2-3 év múlva mennek a levesbe. :lol:

Amúgy én így sem szarom össze tőlük magam. Látványosabb támadójátékuk lehet majd nekik adott esetben, de a sok egy gólos győzelemre nekünk van alkalmasabb keretünk. A kupákat meg az ilyen meccsek hozzák. Aztán kinek mi, nekem a győzelem fontosabb, mint a szép támadójáték. Nem mintha az nekünk olyan ótvar lenne, mint amilyen a közvélekedés szerint.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 15., péntek 16:57

Mester77 írta:Létezhet? Én nem hiszem
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 15., péntek 16:50

Sajnos a legjobb barátom ezeknek szurkol. Ő azt mondja a Spotify és a sok eladott tv-s jog miatt már kint vannak a vízből.

Létezhet? Én nem hiszem
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 15., péntek 16:39

halamadrid írta: Bernardorúl egyébként Gerard Romero írta, hogy 80 körül jöhet.
Pont ma szaladtam bele egy képbe a Barca all time top 10 legdrágább igazolásáról. A 10. Ferran Torres 55 millióért, a 6-7. talán Raphinha 75 millióval. Erre még rájön Bernardo Silva 80-ért? Top 10 igazolásukból 3 már a csődközeli állapotban, hitelt hitelre felvéve... Ha van Isten, pár év és mennek a 'csába... :shutup:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 15., péntek 16:23

halamadrid írta:
Bernardorúl egyébként Gerard Romero írta, hogy 80 körül jöhet. Hanyadik, negyedik jobbszélső lenne? A kp már így is eléggé telített náluk. Valamelyik csodagyereknek ki kellene maradnia.
a cityben is középen játszik, ha érkezne xavi is ott számítana rá valószínűleg.

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 15., péntek 16:10

De ezek a béka segge alatt voltak, most mi a fenéből vesznek meg mindenkit ???

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 15., péntek 16:00

soadroli írta:
halamadrid írta: Pedig, mekkora örömmel mondták 3 éve, hogy jobb, mint Modric :lol:
ne vicceljünk már, ki mondott ilyet? fosi? :mrgreen:

közben azt irják Koundé és Silva is jön. hogy hogy azt nem tudom :mrgreen:
Nagyon copkodták katalánék, főleg a Modricnak kiosztott köténye miatt az Ajax elleni 1:4-kor.

Bernardorúl egyébként Gerard Romero írta, hogy 80 körül jöhet. Hanyadik, negyedik jobbszélső lenne? A kp már így is eléggé telített náluk. Valamelyik csodagyereknek ki kellene maradnia.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. július 15., péntek 15:41

halamadrid írta: Pedig, mekkora örömmel mondták 3 éve, hogy jobb, mint Modric :lol:
ne vicceljünk már, ki mondott ilyet? fosi? :mrgreen:

közben azt irják Koundé és Silva is jön. hogy hogy azt nem tudom :mrgreen:
Kép

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 15., péntek 15:24

Pedig, mekkora örömmel mondták 3 éve, hogy jobb, mint Modric :lol:

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. július 15., péntek 13:57

így tudom elképzelni a tárgyalásokat FDJ és Laporta között :lol: :lol: :lol:

Vissza: