Politika
Re: Politika
Keményen megdolgoznak érte, ne sajnáljuk tőlük. Nehéz kijönni a fizubol ilyen infláció mellett.
Valamibol kell fizessek az aramot.Faust írta:Miniszteri fizu lassan 3 milla folott. Megorulsz.Realista24 írta: Euró lassan 400 alatt...
Miniszteri fizu lassan 3 milla folott. Megorulsz.Realista24 írta: Euró lassan 400 alatt...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Euró lassan 400 alatt...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
börtöktöltelék ultrák nélkül nehéz, azoknak meg a 80%-a már valtonos tehát fideszközeli a maradék 20% még nem szabadult.Amúgy tényleg... Megy a sörözés (erre is rá lehet mondani, hogy így éltek szarul?), szól a zene. Sokkal inkább fesztivál hangulat, mint tüntetés. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyújtsák fel Pestet, de na... Ahogy te is kérdezed. Milyen tüntetés?
teljesen felesleges itt azt hinni hogy pár tüntetés meghatja a döbrögit és a sleppjét, betudják annak hogy ócska lipsik meg baloldal tüntizik és jónapot amíg nem a saját szavazótáboruk lép fel ellenük addig le se szarják, ők meg nem fogták még fel meg nem értik mi történik...
amúgy meg lehet még az sem érdekli őket mert hollik pista szerint nem a kata miatt tüntetnek az emberek hanem a kormány ellen csak...mafiafidesz
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Amúgy tényleg... Megy a sörözés (erre is rá lehet mondani, hogy így éltek szarul?), szól a zene. Sokkal inkább fesztivál hangulat, mint tüntetés. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy gyújtsák fel Pestet, de na... Ahogy te is kérdezed. Milyen tüntetés?Realista24 írta: Milyen tüntetést? Ezek piknikeznek, jól érzik magukat. Körberöhögik őket.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Elveszed itt az ember kedvet, mar wgy allamcsodben sem bizhatunk?Faust írta:Mirol beszelsz? Az allamcsodot is gyurcsany idezne elo, 15+ evbel miniszterelnoksege utan.sonic írta:
Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.
A koleszterinben lehet remenykedni.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Mint amikor faterral néztük az m4-et, mondtak valami hülyeséget (közgáz szempontból) én meg kiakadtam, hogy ez tárgyilag hibás. Erre ilyet szól: ezt a műsort nem neked/ közgazdászoknak gyártjákSüti írta:Politikai topikban hozzaszolsz, es szamokat akarsz értelmezni.... Ez nem az az ország.kierkegaard írta: igen közben elkezdtem én is számolni és valóban, szerkeszteni meg már nem engedte.
bezavart a telex cikk a sok számmal.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Süti
Politikai topikban hozzaszolsz, es szamokat akarsz értelmezni.... Ez nem az az ország.kierkegaard írta: igen közben elkezdtem én is számolni és valóban, szerkeszteni meg már nem engedte.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Érdekességképpen/ Összehasonlításképp. Németországban most kaptam meg az éves elszámolást. Kis 2 szobás lakás egy év alatt kb 1500kwh-t fogyasztottunk. 400-as euróval ez kb havi 20000FT-ba került - bár egyelőre még nem emelkedtek az árak. Szóval lassan otthon is piaci árak lesznek, csak a fizetések nem követik az árakat.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
igen közben elkezdtem én is számolni és valóban, szerkeszteni meg már nem engedte.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi nem vészes?kierkegaard írta: https://telex.hu/gazdasag/2022/07/15/a- ... lis-keplet
Igy azert annyira nem veszes
Ez:
Ha azonban valakinek a fogyasztása magasabb, akkor neki már minden kWh pótlólagos áram 183,4 forint + áfába kerülhet. Például aki nem 210, hanem 420 kWh áramot fogyaszt, az ő számlája 7750 + 48 912 forint, azaz 56 662 forint lesz.
ugyanaz, amit eddig kommunikáltak. 15ezer körüli helyett 55ezer körüli számla.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
-
én csak kápszeres ballibsiket láttam nem tüntetőket.
https://www.facebook.com/telexhu/photos ... 4643240094
a képen egy tetkós pogány szimbolumokkal, egy csöves bort szorongató, egy nő, egy imperialista meg egy lmbtq lobbista látszik.
https://www.facebook.com/telexhu/photos ... 4643240094
a képen egy tetkós pogány szimbolumokkal, egy csöves bort szorongató, egy nő, egy imperialista meg egy lmbtq lobbista látszik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Jó ez a szombati tüntetés, csak nem tudom ki látja, aki számítana is, mert közben az összes képviselő a tenger közepén szürcsöli a mojitoját egy jachton.
Latszik hogy a baloldal meg egy tuntetest se tud megszervezni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Milyen tüntetést? Ezek piknikeznek, jól érzik magukat. Körberöhögik őket.cart írta: Ja most a tunteteseket is a baloldal szervezi megmodtak tegnap
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ja most a tunteteseket is a baloldal szervezi megmodtak tegnap
Mirol beszelsz? Az allamcsodot is gyurcsany idezne elo, 15+ evbel miniszterelnoksege utan.sonic írta:Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
A koleszterinben lehet remenykedni.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Egy jo allamcsod, vagy a koleszterin. Ilyen opciok vannak. Addig Viktpr.géza írta: Orbannak es a Fidesznek az eddigi 12 ev soran volt kb. minimum 5 olyan ugye, amibe barmilyen Nyugati orszagbeli vezeto egybol lemondott volna. Nalunk semmi, semmi nem fogja elerni azt a szintet.
Talan ha egy csomagban eltorolnek a Katat, bevezetnek az internetadot, megadoztatnak a kulfoldi kiutazast es a penzvaltast.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."