Kommentáld a híreket
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Kommentáld a híreket
Van egy fejlődő Rodrygónk, aki nélkül nem lett volna BL. cím.
A szezon utolsó részét nagyon odatette, villant amikor nagyon kellett.., szerintem megérdemli az esélyt, hogy kihozza magából a benne rejlő potenciált.
Ha most hozunk a nyakára egy Gnabry-t, akkor fontos perceket vennénk el tőle.
Nekem szimpatikusabb, hogy építsük csak fel a kis brazilt, egy évet mindenképpen megérdemelne, aztán ha nem robbant, akkor jövő nyáron is lehet keresni egy jobbszélsőt.
Cserének meg az Asensio-Lv páros teljesen megteszi(alul vannak ők is értékelve..), nem fognak sírni a padozás miatt, Asensio meg hasznos volt előző idényben is a góljaival.
A szezon utolsó részét nagyon odatette, villant amikor nagyon kellett.., szerintem megérdemli az esélyt, hogy kihozza magából a benne rejlő potenciált.
Ha most hozunk a nyakára egy Gnabry-t, akkor fontos perceket vennénk el tőle.
Nekem szimpatikusabb, hogy építsük csak fel a kis brazilt, egy évet mindenképpen megérdemelne, aztán ha nem robbant, akkor jövő nyáron is lehet keresni egy jobbszélsőt.
Cserének meg az Asensio-Lv páros teljesen megteszi(alul vannak ők is értékelve..), nem fognak sírni a padozás miatt, Asensio meg hasznos volt előző idényben is a góljaival.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Haziziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
thereisonly1ronaldo
én már nem hiszem, pláne hogy asensio marad úgy tűnik.ziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
rodry,ase,lv,fede. sajna ide kell venni fedét is carlo agyával gondolkodva úgyhogy az 4playa 1posztra. nem is tudsz kit oda, gnabry lett volna tényleg előrelépés de az ugrott amugyis pletyi szint volt csak.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Az elmúlt évek tapasztalatait alapul véve valószínűleg nem altatunk. Mikor kijelentette Zizu vagy akár Ancelotti, h nem igazolunk többet akkor valóban úgy lett.ziro4vr írta: Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért én reménykedek hogy csak altatunk, és 1 igazolás jön még a támadó harmadba. Szép dolog az idealizmus, de azért na, erős lenne.
Nem illik.
- haszi
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo, Marcelo, C.Ronaldo, Benzema
Remélem igaz. Szerintem a Valladolid lenne a legjobb választás, szokná a bajnokságot és jó teljesítménnyel a kezdőbe is könnyebben bekerülhetne. Valamint szem előtt is lenne Bízok benne, hogy R9 vinni fogja és ha van benne valami extra, az ki fog jönni a következő szezonokban, eddig sajnos erre esélye se volt nagyon.gutihaz14 írta: Real Valladolid and Torino are leading the chase to take the 20-year-old Brazilian on loan.
Reinier
Real Valladolid and Torino are leading the chase to take the 20-year-old Brazilian on loan.
Reinier
Reinier
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kubo to Real Sociedad.Donát írta:Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
• €6m fee.
• 50% of rights.
• Until 2027.
@JLSanchez78
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Na bazz....ez nem az Én hétvégém. Lewa, Gnabry....
Oké, nagyon opciót se tudok mondani a jobbosra így, korrigálom Magam, mostmár csak egy cserecsatárra vágyom.
Oké, nagyon opciót se tudok mondani a jobbosra így, korrigálom Magam, mostmár csak egy cserecsatárra vágyom.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mi lesz most Tubatibivel?? Mondjuk én is ültem a Gnabry Bandwagononflori írta: Gnabry hivatalosan is hosszabbított 26-ig.
Köszi! 50%ért az teljesen jó.gutihaz14 írta:6 mDonát írta: Az árról mit lehet tudni?
6 mDonát írta:Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
valamelyik univerzumban:
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem akarjuk visszavenni az ilyen játékosokat.halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
Mi az, hogy mostanában a visszavásárlási helyett ezt csináljuk? Nem mennek bele a csapatok?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az árról mit lehet tudni?halamadrid írta: Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Gondolom van jogunk matchelni az ajánlatot, ha úgy van, de ebből csak az látszik, hogy nem számolunk ezekkel a játékosokkal a jövőben.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid have sold 50% of Kubo's rights to Real Sociedad.
@MarioCortegana
Mi az, hogy mostanában a visszavásárlási helyett ezt csináljuk? Nem mennek bele a csapatok?
@MarioCortegana
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Reiner is Golden Boy jelölt
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ha a másik csapat egy €-t se ad a fizujába, maradjon itt.. Borzasztó focistának tartom, de átmegy a betonfalon is, nincs elveszett labda, stb.. Be lehet rakni 2-0-nál, lötyögni sose fog, lehet vele taktikát váltani 4231-re, mögé árnyékHazi, amaz mögé Cama-Chouchou.. Ingyen ne menjen, csak ha pénzt lát belőle a csapat.Jim írta:ingyen sem kell senkinek Mariano?Pad'em írta: + Mariano, Latasa.
De olvastam olyat is ha Mayoral távozik akkor kinézhetünk a piacra. Kéne különben karcsúak leszünk elől egy ilyen káosz szezonra.
adjuk kölcsön míg lejár a szerződése, vagy valahogy tüntessük el, hogy ne foglalja a helyet
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
Kubo nem utazik az USÁba a csapattal. Soci megveszi végleg.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem mar a 10 gol is csodaszamba menne.Sierra írta:Kép alapján nincs pocak, tegnap láttam talán penamadridista fb oldalán, hogy ő is megérkezett.tomi_b írta: Mik a hírek, hambi pocak nélkül, szálkásan érkezett vissza a szabiról?
Innentől kezdve bízzunk Pintus mesterben meg Ancelottiban, hogy kihozza belőle a maradék erőt, ami még van benne. Ha egy 15-20 gólos szezont vmi csoda folytán összehozna, már nagy segítség lenne.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."