Real Madrid vs. Barcelona
-
Re: Real Madrid vs. Barcelona
köszi a kiegészitést!
- davi10
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona
A Barca marketing 49%-át nem adják el végül, helyette megy a tv-s pénz újabb 15%-a, az eddigi 10% után.kierkegaard írta: eladták a jövőjüket. valami 25 évnyi la liga pénz negyedét adták el, meg a barca marketing 49%-át. tök okés ügylet, hogy eladják a jövőjüket válság előtt miközben nem tudják fizetni a hiteleket és focistákat.
Ezt a tv-s pénz eladást meg lehet köpködni, mert tényleg tűzoltó lépésnek tűnik. De a másik oldalról van egy újabb fél, aki érdekelt a Barcelona tv-s pénzek növelésében, és aki nem csak poénból vette meg a 25%-ot, hanem elvileg majd promótálja is a Barcát az USA-ban. Spotify ugyanez.
Hogy ez mennyire lesz majd sikeres, mennyi új szurkolót sikerül majd megfogni, az majd csak évek múlva fog kiderülni.
-
annyi még, hogy de jong ugye azért nem akar lelépni mert a szerződése végén kapná vissza a pénzt. ha lelépne bukná a pénzt.
-
eladták a jövőjüket. valami 25 évnyi la liga pénz negyedét adták el, meg a barca marketing 49%-át. tök okés ügylet, hogy eladják a jövőjüket válság előtt miközben nem tudják fizetni a hiteleket és focistákat.
Az a kurva nagy mázlija a barcának, hogy mindig bl helyen lesznek és lesz ki oda menjen. Ha nincs bl, akkor hamar elfelejtik a nevet meg a hagyományt. Aztán olyanok lennének mint a mu, aki örül egy szívrohamot kapó nyugdíjasnak is. A reddevils sub meg elkezdte fikázni de jongot, hogy milyen bunkó amiért azt mondta, hogy hagyja őt békén a mu...Szegény gyerek még úgy se ment a muhoz, hogy 30%os fizucsökkenést kapott.
Az a kurva nagy mázlija a barcának, hogy mindig bl helyen lesznek és lesz ki oda menjen. Ha nincs bl, akkor hamar elfelejtik a nevet meg a hagyományt. Aztán olyanok lennének mint a mu, aki örül egy szívrohamot kapó nyugdíjasnak is. A reddevils sub meg elkezdte fikázni de jongot, hogy milyen bunkó amiért azt mondta, hogy hagyja őt békén a mu...Szegény gyerek még úgy se ment a muhoz, hogy 30%os fizucsökkenést kapott.
az fc barcelona egy világméretű brand, a covid előtt a klub bevétele meghaladta az egymilliárd eurót, így legyen bármilyen nehéz helyzetben mindig hitelképes lesz. a camp nou korszerűsítése pedig lassan egy 15 éve csúszó projekt, óriási beruházás, de minél tovább húzzák annál nagyoobb bevétel kiesés a klubnak hosszútávon.flori írta:
Az, hogy most kiszórnak ennyi pénzt csődközeli állapotban az tényleg vicces, de ami nekem egyáltalán nem áll össze, az a stadion projektjük. Az tényleg brutális összeget igényel. Amellett, hogy Laporta versenyezni akar Perezzel, semmi értelmét nem látom most befektetni egy ekkora projektbe. Perez is évekig spórtolt, nem tudom miből kotorják rá össze a pénzt, vagy ki ad nekik ilyen bizonytalan helyzetben.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Teljesen mindegy honnan, meg kit igazolnak. Az is, hogy mennyiert vesznek, vagy kukáznak. Világos, hogy kapaszkodnak, nem előre tekintenek, hanem ez ilyen carpe diem klub vezetés. Nekem tetszik. Tetszik, hogy Lewa is jöhet. Meg a 6 golos Leedses gyerek is. Igazából csodkozeli klub ide, vagy oda. Barki jöhet. Lagzik utan, lassan temetni is lehet a gyep alá kedvezményes áron.
We have the change the philosophy so the players understand the ball is not a bomb - it is a treasure
Amíg ebben a szellemben játszanak és meccs előtt Crujff szelleméhez imádkoznak, addig felőlem azt csinalnak amit akarnak. Meg ugy a top bajnokságok csapatainak 70% százaléka szerint is szvsz, akik kontrából nevetve rugnak 4 golt nekik megint.
Kessiet tartom eddig jo dealnek. Anyagilag is, posztra is, fizikumra is. Ő jó húzás. Bizarr
We have the change the philosophy so the players understand the ball is not a bomb - it is a treasure
Amíg ebben a szellemben játszanak és meccs előtt Crujff szelleméhez imádkoznak, addig felőlem azt csinalnak amit akarnak. Meg ugy a top bajnokságok csapatainak 70% százaléka szerint is szvsz, akik kontrából nevetve rugnak 4 golt nekik megint.
Kessiet tartom eddig jo dealnek. Anyagilag is, posztra is, fizikumra is. Ő jó húzás. Bizarr
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Rendkivul orulok, hogy vegul ezek a levandovszki meg sterlingek nem ide jottek.
thereisonly1ronaldo
- flori
Keményen előre menekülnek Laportáék. Az majd kiderül, hogy mennyire jó ez az irány, talán nem is lehet jelen pillanatban mást csinálni, mert elsüllyedne a klub a középszerűségbe. Bár évekig hallgattuk, hogy mennyire a la masiara építenek, sajnos most sem velük töltötték fel a keretet.
Lewandowski ezzel az 50 millióval mindenkinek win-win, óriásit húzott vele a Bayern, sehol a világon nem ért már ennyit. Laportnák meg presztízs igazolás, fent kell még tartani a top klub miliőt. Sok baj lesz a lengyellel, mert a góljait meg fogja rúgni a ligában is, jót fog tenni a barcás gólpontoknak. Auba ezzel le is főtt, gyorsan a helyére tették a tavalyi királyukat.
Rapinha is jó igazolás szerintem, bőven fejlődőképes még, kérdés egy majdnem kieső Leedsből mekkora ugrás ez. Plusz már 25 éves.
Nem kell őket lenézni, mert jelentősen erősödött a keret, így biztosan kemény lesz a verseny jövőre. A támadósoruk sajnos jobb mint az itteni, több a variációs lehetőségük elől. Meglátjuk Xavi mester mekkora mágus, ha nem jönnek a kupák gyorsan ráég a ház a simalábúra is.
Az, hogy most kiszórnak ennyi pénzt csődközeli állapotban az tényleg vicces, de ami nekem egyáltalán nem áll össze, az a stadion projektjük. Az tényleg brutális összeget igényel. Amellett, hogy Laporta versenyezni akar Perezzel, semmi értelmét nem látom most befektetni egy ekkora projektbe. Perez is évekig spórtolt, nem tudom miből kotorják rá össze a pénzt, vagy ki ad nekik ilyen bizonytalan helyzetben.
Lewandowski ezzel az 50 millióval mindenkinek win-win, óriásit húzott vele a Bayern, sehol a világon nem ért már ennyit. Laportnák meg presztízs igazolás, fent kell még tartani a top klub miliőt. Sok baj lesz a lengyellel, mert a góljait meg fogja rúgni a ligában is, jót fog tenni a barcás gólpontoknak. Auba ezzel le is főtt, gyorsan a helyére tették a tavalyi királyukat.
Rapinha is jó igazolás szerintem, bőven fejlődőképes még, kérdés egy majdnem kieső Leedsből mekkora ugrás ez. Plusz már 25 éves.
Nem kell őket lenézni, mert jelentősen erősödött a keret, így biztosan kemény lesz a verseny jövőre. A támadósoruk sajnos jobb mint az itteni, több a variációs lehetőségük elől. Meglátjuk Xavi mester mekkora mágus, ha nem jönnek a kupák gyorsan ráég a ház a simalábúra is.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Elbúcsúzott a társaktól a mai edzésen, már nem vesz részt a ma délutáni csapatbemutatáson sem. Ha csak az orvosin nem bukik meg, akkor a Barca játékosa lesz két napon belül.cart írta:Tudtommal még nincs hivatalos bejelentés. Vagy igen?illgner írta:
Lewát a padra vették? Ha a Bayernben nagy ritkán lekapták a 88. percben, már hisztizett.
Tudtommal még nincs hivatalos bejelentés. Vagy igen?illgner írta:Lewát a padra vették? Ha a Bayernben nagy ritkán lekapták a 88. percben, már hisztizett.cart írta: Ezek az igazolások közül Christensenen kívül más be se fog férni a kezdőbe szerintem
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Mondhat bárki bármit ez már nem a Luuk de Jong meg Braitwhaite féle támadósor náluk. A kicsiket megszórják a bajnokságban, idén már nem fognak annyit hullatni mint tavaly. Kell az extra ha akarunk valamit, sok hiba nem fog beleférni.
Lewát a padra vették? Ha a Bayernben nagy ritkán lekapták a 88. percben, már hisztizett.cart írta: Ezek az igazolások közül Christensenen kívül más be se fog férni a kezdőbe szerintem
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
azért nem kell ennyire lenézni Lewát. mindegy hány éves a góljait megrúgja és jó lesz. de tavaly se ez volt a gondjuk és érdemben nem sokat alakitottak eddig a problémáikon. pikkenbauer mélyrepülés, Garcia még most se értem hogy lehet profi focista és még válogatott alapember is, Busquets már nagyon idejét múlta, Alba a kreatív emberük 33 bármiféle csere nélkül és Ter Stegen is finoman szólva eltűnt egy feketelyukba, lassan ami kapura megy az gól, pedig elvileg ő volt Neuer utódja amiből az lett hogy még mindig Neuer a fix ember. erre fel hozzák a támadókat. de Lewa jó lesz, top csatár csak kb egy masni meg rúzs a malacon helyzet.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Benzema majdnem egy évvel idősebb és láttuk mire képes (nem képességre mondom, hanem fizikumban). 2 évig Lewa is top lehet még.Lewa 400 eves es nagy meccseken nem O lesz a merleg nyelve.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Azèrt szerintem a laliga komolyabb szint, mint a bundás.
Ìgy mindig is többre tartottam a kèt kecske 40gòlos szezonjait, de most mondhatnám Benz uccsò szezonját is.
Ettől függetlenül nyilván top befejező, ez vitathatatlan.
Èn kìváncsian várom, hogy mire lesz elèg a pali egy másik bajnokságban..
Amit kritikának felhoztak vele szemben, hogy a kora miatt már nem veszi ki a rèszèt a vèdekezèsből, spòrolòsabb lett a játèka, ez a ligában mèg belefèrhet, BL.-ben már kevèsbè..
Auba kuka ìgy?
Ìgy mindig is többre tartottam a kèt kecske 40gòlos szezonjait, de most mondhatnám Benz uccsò szezonját is.
Ettől függetlenül nyilván top befejező, ez vitathatatlan.
Èn kìváncsian várom, hogy mire lesz elèg a pali egy másik bajnokságban..
Amit kritikának felhoztak vele szemben, hogy a kora miatt már nem veszi ki a rèszèt a vèdekezèsből, spòrolòsabb lett a játèka, ez a ligában mèg belefèrhet, BL.-ben már kevèsbè..
Auba kuka ìgy?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az igaz, hogy 4 évre írnak alá vele? Azért az nagyon kemény lenne. Amúgy gyűlnek a Barcánál a madridisták, Auba után Lewa is
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem mérhető erősítés lesz nekik a következő évre.p.csabi1 írta: Szerintem durván all int nyomtak Laportáék.
Leigazoltak boldog boldogtalant.
Nem nézi le senki,de azért beszarni sem kell a Barcelonától.Lewat nem kene lenezni...
Siman jo fogás nekik. Meg úgy 10/9 bármelyik csapatnak Európában.
Aztán nyilván ennyi idősen benne van a pakliba, hogy egyik napról a másikra kuka a csávó.
De ez uúgy játszik sajnos Karimnál is, aki picit idősebb is, ha jól rémlik.
Szvsz konkrétan a 2. legjobb centert vették meg jelenleg a piacon.
Ha a játéka nem is illik majd a tiki-takába (lewa amúgy ügyesebb, mint ahogy a fejekben él itt), 20-30 gólt el fog rakni legalább.
Csávókám az elmúlt 6-7-8 évben fixen 40 gól felett rúg összesítésben.
Ezt csak a két kecske tudja elmondani magáról.
ZIDANE
Ezek az igazolások közül Christensenen kívül más be se fog férni a kezdőbe szerintem
De ki adott oda nekik mindent elore? Inkabb le vannak nezve a tobbseg altal, a realisabb arcok is annyit mondtak max, hogy erosodtek. Most a sajat szurkolotaborukat hagyjuk, nagyobb alomvilagban elnek mint az orbanistak.Realista24 írta: Nem a Barca igazolasok vannak lemezre, hanem szokás szerint előre odaadtok nekik mindent, és a BL+bajnok keretunket nézitek le, ami egyébként mélyült Csucsu és Rudi erkezesevel bőven.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az így már elég valószínű, hogy a két csapat lesz az első kettő a bajnokságban. Az eddigi igazolásaiktól nem félek, de arra mindenképpen jók, hogy a BLben megéljék a tavaszt, sorsolástól függően menjenek pár kört. A bajnokságban pedig előléptek egyértelmű kihívóvá. Ha a többi pletykált név is érkezne, azaz Koundé, Bernardo Silva, Azpilicueta és Marcos Alonso, akkor már jobban aggódnék, úgy már 50-50nek látnám a bajnokságot, és a BLben is több babért jósolnék nekik. Tegnapi nyilatkozatok alapján kb eldőlt, hogy De Jong marad, így talán nem marad pénzük a védelemre. *fingers crossed*
Mindenesetre ugyanúgy butaság lenne előre odaadni nekik a bajnokságot, neadjisten a BL, ahogy lenézni őket. Egyelőre előreléptek, és esélyesek, bármi lehet. Eleve a vb bőven bekavar majd.
Amúgy meg nekünk van egy Pintusunk!
Mindenesetre ugyanúgy butaság lenne előre odaadni nekik a bajnokságot, neadjisten a BL, ahogy lenézni őket. Egyelőre előreléptek, és esélyesek, bármi lehet. Eleve a vb bőven bekavar majd.
Amúgy meg nekünk van egy Pintusunk!