Real Madrid vs. Barcelona
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Nekem semmi bajom vele.
Nem leszek Lewa fan, így meg pláne nem hogy barcás lett, de semmi bajom vele.
A sok agyhalott 10éves lázadó gyerekként felöltözött fukszos ember közt még egész emberi is volt eddig.
Nyilván privátba nem ismerem Lewandowskit, de irritáló számomra sosem volt.
Nem leszek Lewa fan, így meg pláne nem hogy barcás lett, de semmi bajom vele.
A sok agyhalott 10éves lázadó gyerekként felöltözött fukszos ember közt még egész emberi is volt eddig.
Nyilván privátba nem ismerem Lewandowskit, de irritáló számomra sosem volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Lehet kritizálni Leva igazolást de Jovic,Hazard pakk se semmi...
Nem olvastam útána de Jovic se gombokért jött.
Nem olvastam útána de Jovic se gombokért jött.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
halamadrid írta: Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni . Most jött szembe (nyugi, twitteren).
Hát.
Akkor se utáltam ennyire mikor négyet vágott nekünk.
Kutya.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni . Most jött szembe (nyugi, twitteren).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
'shutterisland írta: nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.
braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.
irtam mar korabban, a nehai orrnehez argentin valogatottra hajazunk.
/color]
Orrnehéz barca,a real madrid meg pont,hogy elől kevés furcsa leosztás.
Mi hátul és kp-n asszem most megvagyunk évekre, épp ezért vártam volna erősítést előre, amiot nem kapunk meg.
Érdekes szezonka lesz.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.
braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.
/color]
/color]
A Bayern ellen a Dortmundot meg a Lipcsét, Leverkusent leszámítva az összes csapat mélyen behúzódva védekezik. A góljai zömét nem kontrákból szerezte, hanem felállt védelem ellen. Meglepne, ha az első idényben nem lőne legalább 25-30 gólt. Auba fél szezon alatt vágott 11-et.sonic írta: Szerintem amugy Lewa nem fogja ugy szorni a golokat mint nemetben. A spanyol bajnoksag twlevan bunkervedekezest tolo kiscsapatokkal a bundesben meg gyakorik a kamikaze ki lo tobbet meccsek.
Aztan majd meglatjuk. Jon megmutatni hogy jobb Benzemanal, kivancsian varom...
- flori
Korai még bármit is mondani, majd a december felé láthatjuk már mi a helyzet. Sok lesz az új játékos, össze kell rántani azért a brigádot. Nálunk is kieshet bárki, nem jönnek a Benzema gólok, Vini visszafejlődik, aztán nézhetünk.
Szerintem jobb helyzetben vagyunk most, frissült a keret, ráadásul kulcsposztokon. Ott is új impulzusok jönnek. Raphinára meg Lewara nagyon kiváncsi leszek. Nem olyan egyszerű itt 30 gólt rúgni, láthattuk, hogy kb. csak a két űrlénynek sikerült ez. Az biztos, hogy már most unom a Lewa vs Benz "harcokat".
Szerintem jobb helyzetben vagyunk most, frissült a keret, ráadásul kulcsposztokon. Ott is új impulzusok jönnek. Raphinára meg Lewara nagyon kiváncsi leszek. Nem olyan egyszerű itt 30 gólt rúgni, láthattuk, hogy kb. csak a két űrlénynek sikerült ez. Az biztos, hogy már most unom a Lewa vs Benz "harcokat".
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ha a védelembe is megy még értékelhető ember, visszatérhetnek azok az idők, amikor 95 pont sem elég a bajnoki aranyhoz.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
jussunk előbb túl a csoportkörön, vagy a 16-on, aztán meglátjuk.tubatibi írta: Sajnálom, remélem minél kevesebb gólt fog termelni...szerintem beleillik majd a Barcába, jól erősítettek, ha még Koundét is viszik akkor az már BL esélyes kezdő.
utóbbi években (5-6 évben) sose volt a terepünk a bl, kínosabbnál kínosabb gyalázásokba futottunk bele.
szóval már annak is örülnék, ha méltósággal esnénk ki, nem szétfocizva, megalázva.
Nem erősítünk rosszul, bár a Raphinha igazolás értelmezhetetlen, de Lewaért ez az 50-es is kicsit necc szerintem, tekintve, hogy kifutó szerződése van.
Egy Koundé még jól esne, mert egyelőre Araujo van, meg Christensen, ez így másfél értelmezhető védő.
Piqué, EG bohócok, rájuk építeni nem lehet.
illetve nekem a kp is nagy kérdőjel lesz továbbra is, a kezdőben Busquetsel.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Jó, akkor lassan kiléphetsz a Football Managerből. Vagy FIFA, nemtom melyikkel tolod.tubatibi írta: Sajnálom, remélem minél kevesebb gólt fog termelni...szerintem beleillik majd a Barcába, jól erősítettek, ha még Koundét is viszik akkor az már BL esélyes kezdő.
Rögtön tripláznak is, ugye?
Sajnálom, remélem minél kevesebb gólt fog termelni...szerintem beleillik majd a Barcába, jól erősítettek, ha még Koundét is viszik akkor az már BL esélyes kezdő.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Góljait megrúgja majd de extrát nem varok tőle.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem amugy Lewa nem fogja ugy szorni a golokat mint nemetben. A spanyol bajnoksag twlevan bunkervedekezest tolo kiscsapatokkal a bundesben meg gyakorik a kamikaze ki lo tobbet meccsek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
hát ez nem cr érdeme, hanem a juve szégyene.
igaz, hogy marketing szempontból magasabb polc, de a juventus 117 milliót fizetett a 34.-et taposó cr-értMorataMartin írta: Azért nagyon durva, hogy egy 34 éves játékosért képesek 50 millió eurót fizetni mégha az illető az egyik legjobb játékos is a világon.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Valahogy az az ember érzése velük kapcsolatban már jó ideje, hogy minden átigazolási szezonban jól megmutatják, hogy igazolnak valami nagy nevet, posztokat nem nézik, csak hogy jóárúsítva a megszerezhető lehető legnagyobb mevet akit tudnak..közben meg a világ elhalad mellettük.MorataMartin írta: Azért nagyon durva, hogy egy 34 éves játékosért képesek 50 millió eurót fizetni mégha az illető az egyik legjobb játékos is a világon.
Lewa jó lesz egy darabig és termelni fog.Az eddigi legértelmesebb húzásuk szerintem. De a lényeg egy csapat lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Azért nagyon durva, hogy egy 34 éves játékosért képesek 50 millió eurót fizetni mégha az illető az egyik legjobb játékos is a világon.