Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.
?
Inkább túl.
De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 1:14
Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 23:06
ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.
Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.
A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 16., szombat 22:42
En kaotikus szezonra szamitok, ezzel a teli vb-vel szerintem most odabasztak a futballnak, senki nem tudja, Pintus mesteren kivul termeszetesen, hogyan kell majd ezt levezenyelniziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.
Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.
A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 16., szombat 22:37
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 16., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 16., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 22:17
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. július 16., szombat 22:14
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 22:02
halamadrid írta: Lewa egyik Tiktok videója, ha valaki öngyilkos szeretne lenni . Most jött szembe (nyugi, twitteren).
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 16., szombat 21:59
HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 16., szombat 21:56
'shutterisland írta: nekem inkabb az a kerdes, ki megy el.
braithwaithel egyutt azt hiszem nyolc ember van elore, abbol a danon kivul egyik sem peremember kaliber.
ot es memphist tippelnem, igy maradunk 6-an, amibol ketten serulekenyek, ketten 30 felettiek, az bar meg mindig boseges, de mar realisabb 3 frontra.
irtam mar korabban, a nehai orrnehez argentin valogatottra hajazunk.
/color]
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 16., szombat 21:52
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 16., szombat 19:49
A Bayern ellen a Dortmundot meg a Lipcsét, Leverkusent leszámítva az összes csapat mélyen behúzódva védekezik. A góljai zömét nem kontrákból szerezte, hanem felállt védelem ellen. Meglepne, ha az első idényben nem lőne legalább 25-30 gólt. Auba fél szezon alatt vágott 11-et.sonic írta: Szerintem amugy Lewa nem fogja ugy szorni a golokat mint nemetben. A spanyol bajnoksag twlevan bunkervedekezest tolo kiscsapatokkal a bundesben meg gyakorik a kamikaze ki lo tobbet meccsek.
Aztan majd meglatjuk. Jon megmutatni hogy jobb Benzemanal, kivancsian varom...
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 16., szombat 18:54
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 16., szombat 18:37
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 16., szombat 18:36
jussunk előbb túl a csoportkörön, vagy a 16-on, aztán meglátjuk.tubatibi írta: Sajnálom, remélem minél kevesebb gólt fog termelni...szerintem beleillik majd a Barcába, jól erősítettek, ha még Koundét is viszik akkor az már BL esélyes kezdő.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 16., szombat 18:30
Jó, akkor lassan kiléphetsz a Football Managerből. Vagy FIFA, nemtom melyikkel tolod.tubatibi írta: Sajnálom, remélem minél kevesebb gólt fog termelni...szerintem beleillik majd a Barcába, jól erősítettek, ha még Koundét is viszik akkor az már BL esélyes kezdő.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 16., szombat 18:28
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. július 16., szombat 18:27
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 16., szombat 18:18
Jelenlévő fórumozók: 82 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem