Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Sierra

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 17., vasárnap 14:01

Jó nagy csicska lenne azok után, hogy rendesen deportálták a barcából, visszamenne. :lol:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 17., vasárnap 13:54

azt olvastam, suarez is nalunk edz, hatha leigazoljuk ot is, biztos ami biztos. :D

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 17., vasárnap 13:11

raul 4 ever írta: Középpálya: Félremagyarázod. Nálam Kroos+Modric a klasszis, Cama +Chouchou az extrák.. Olyanjuk sincs..
Te magyarazod tul utolag megint.
raul 4 ever írta: a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
Ezt irtad az elejen amire ragaltam. Tehat naluk se klasszis se extra kozeppalyas nincs a te ertelmezesed szerint? Tehat egy padri, gavi, kessie, busqeuts kozepbol meg csak az extra se igaz egyikre se? Plusz azt irtad direkt kiemeltem felkoverrel, kerdezem ujra lewa nem extra? Mert hogx ezt irtad az hogy utana szepited mas kerdes.
Ezt irtad tegnap:
nekem mondjuk pont az jutott eszembe, hogy a mingéza-garcia-piké pakk van legalább olyan szar, mint nálunk volt a diogo-pavon-rbravo sor anno.. nem maradhat így a védelem, az vmi vicc..
Erre irtam hogy az o vedelmuk se ugy nez ki ahogy kiemelted. Igen ott tobb a variaciios lehetosegunk, csak te eloszor nem ezt irtad hanem azt hogy egy vicc, ami biztos megint en ertelmeztem felre.

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. július 17., vasárnap 13:01

Biztos lesznekntávozók is a Barcaban.
Majd meglatjuk, nagyot erősödtek, biztosan sokkal szorosabb lesz a liga, dr olyan nagyon nem izgat.
Egyebkent sztem címvédés lesz.

Ha nem. Akkor sincs semmi.
Egyszerűen annyit adott most iden is ez a klub, ezek a játekosok h nalam 1-2 év üresjarat is beleférhet.
De nem lesz ilyen.
Minden fasza gyerekek.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 17., vasárnap 12:48

https://twitter.com/fcsm_eng/status/1548419583383465985

:D

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 12:30

Ja hát számunkra rosszabb playert nem is igazolhattak volna, bajnokságban fix elképesztő számokat fog hozni Lewa, BLben meg úgyse tényező se a Barca, se Lewa. :mrgreen:

Szóval sztem kemény szezon lesz, de hát meg kell nyerni így is.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2022. július 17., vasárnap 12:16

Leoregezhetjuk Lewat, de meg mindig fiatalabb Benzinel :kalapos: Tamadosorukban tobb jo jatekos van, mint nekunk. Szoval elol meg elferne Ase helyett egy Gnabry kaliber meg egy normalis cserecsatar. Viszont kp-n, vedelemben es kapuban is joval erosebb a csapatunk.
Bajnoki cimvedes realis cel nekunk, de joval szorosabb bajnoksag lesz, mint a tavalyi.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 17., vasárnap 11:44

Galacticos írta: Ez legalabb akkora hulyeseg mint amit par napja irtal hogy a vedelmukbe van egy kozepre egy mingueza, pique garcia 3mas.
Lewa mi ha nem klasszis? Cama klasszis kategoria 19evesen, lewa nem? :lol:
Fati serulekeny, de boven az egyik legtehetsegebb fiatal, dembele is ott van, auba is elso fel szezonjana tiz gol folott. Pedrit is nagyon lenezitek.
Nem felek toluk, jo keretunk van, de borzasztoan lenezitek oket.

Köszi.. Akkor se ezt írtam, és most se..
Védelem: tegnap írtam, h Ming+Pikken+EGarcia sor egy vicc, erre írtad is, hogy a Dest -Araujo -Kriszti :D (ő se a hűűde) - Alba sor nem rossz. Igen, ez már a majdnem egy A védelem, ahonnan úgy emlékszem Xavi ki akarta tenni Destet. Nélküle aztán gyönyörű lenne..
Szóval igen, a Dest-Araujo-Christensen-Alba sor nem rossz, de ami náluk Christ. az nálunk Carva, a többi 3nál a mi 3unk jobb, és nálunk a cseresor se vicc: Nacho, Rüdi, MG, náluk meg.........

Középpálya: Félremagyarázod. Nálam Kroos+Modric a klasszis, Cama +Chouchou az extrák.. Olyanjuk sincs.. Egy Chouchou-Cama-Modric vs Busi-Kessie-Pedri fight is sima nálam.. És akkor nálunk még van egy Case+Kroos is.

És a támadók között sincs olyan, akit ne egy HA-val raknék be valamelyik gálakezdőnk (Fede-Benz-Vini) helyett:
-Fede: ha Fati nem sérült, ha Dembi nem sérült és tiptop formában vannak. de ott a HA..
-Vini: Torres/Depay többet melózik?
-Benz: ha egészséges, perpill nincs nála jobb..

Lewát mondjuk én nagyon csípem, de akkoris, Benz szervez, befejez, mindent csinál.. Csomagban erősebbnek érzem a mieinket.. Egyedül annyi, hogy a második számú soruk sokkal jobb, mint a mi cseréink: Ase-Mariano-Hazi vs. Fati/Raphinha-Auba-Depay.. ez egyértelmű jobb, mint a miénk..

Nem lenézem őket, de azon kívül, hogy a cseréik elöl jobbak, mint a mieink, nem félek nagyon..
Bár nyilván, ha Fati+Dembi össze lesznek rakva, az komoly lesz, de ha a tavalyi eü formát hozzák, akkor mindegy is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 17., vasárnap 11:12

raul 4 ever írta: a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
Ez legalabb akkora hulyeseg mint amit par napja irtal hogy a vedelmukbe van egy kozepre egy mingueza, pique garcia 3mas.
Lewa mi ha nem klasszis? Cama klasszis kategoria 19evesen, lewa nem? :lol:
Fati serulekeny, de boven az egyik legtehetsegebb fiatal, dembele is ott van, auba is elso fel szezonjana tiz gol folott. Pedrit is nagyon lenezitek.
Nem felek toluk, jo keretunk van, de borzasztoan lenezitek oket.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 17., vasárnap 10:22

Donát írta: Xavin nagyon sok múlik majd, ő a legfajsúlyosabb faktor a következő szezonjuk sikerében. De azt megint nem lehet tudni, hogy rutinosabban, szezon eleji alapozással, bő kerettel növeli a hatékonyságot, vagy a sikeres tavaszi időszaka csak az új impulzusoknak volt köszönhető, de a következő szezonban ez már elmarad, és jön a helyére a középszerűség vagy az idejét múlt felfogás. Nézni kell a meccseket, aztán majd kiderül.

Meg mondjuk az sem mindegy, hogy a sérülések hogyan érintik a 2 csapatot. Mindkettőnek bővül a kerete, minőségi játékosokkal. Nekünk ugye a támadóharmad a legvékonyabb, nekik egyelőre a védelem. De elvileg idén elkerülhetik őket az olyan szakaszos megzuhanások, mibt amikor a szezon végén kiesett Pedri.

De akkor erre ráfűzve ott van még a szexmentes vébé a szezon közepén. Az is totál kiszámíthatatlanul megkeveri a lapokat a fáradással, sérülésekkel. Engem ez a része, ami legjobban érdekel, melyik játékosai mennek a csapatoknak, és mennyit játszanak majd. Simán múlhat ezen is a bajnoki arany sorsa.

Szóval ahogy mondtam már, totál kiszámíthatatlan az egész Lewa ide vagy oda. Megnézzük, aztán megtudjuk majd. Izgalmas lesz, az szinte biztos.

NINCS bő keretük szerintem. A védelemben van egy "A" meg egy vicc sor (Destet vmikor azt olvastam ki akarja tenni, nélküle max egy B szintű védelmük van..), a középpályán meg elöl meg van egy csomó ember, de klasszis/akiben olyan extra van, mint nálunk Cama, Fede, Chouchou 6 tüdeje, robbanékonysága, fizikuma, olyan nincs.
A támadók közül mindenkibe bele lehet kötni:
-Fati sérült
-Torres/Raphina olyan közepesnél jobb
-Dembinél kérdés összeszedi-e magát valaha, ő mondjuk jó
-Depay is egy jobbfajta közepes..
-Auba/Lewa meg öregek :D

Azért, mert volt a 0-4, nekik a szezon legjobb, nekünk a leggyengébb szakaszában szvsz még mindig mi vagyunk a jobbak.
Kroos, Modric zsenik, a fiatal franciák SZÉTFUTNAK-GYILKOLNAK MINDENT, Fede felszántja a jobbost, Benz aranylabdagyanús, Vini meg remélhetőleg kurafi marad..

Egyedül az para, hogy a mi csereembereinknél az övéik jobbak (LV, Ase, Hazi, Mariano mind lóf@sz, egyedül a belga volt valaha jó, benne lehet reménykedni), de a kezdőnk, pláne a brutál középpályával, a beton védelemmel iszonyú komoly..

Nyilván, most nem lesz tizensokpont előnyünk a bajnokság végén, erre én sem számítok, de nálam a mérleg ide húz (nyilván :D).
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 8:29

Xavi nem utazhatott a csapattal az USAba, nem kapott vízumot, mert még az AlSaddal többször járt Iránban. :mrgreen: Hétfő estére megoldódik elvileg.

Amúgy ez a nyári Clásico megint szopacs lesz, nekik a harmadik meccsük lesz, nekünk az első, simán lehet, h jól lecidáztatnak majd. Aztán majd emiatt lesz valami bolond igazolásunk, mint amikor a Tico elleni hetes után Pérez nem adta oda nekik Jamest. :lol: (tudom, nem az igazi a párhuzam, de értitek) Na mindegy, ennél nagyobb örömük ne legyen! :smile:

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:42

Xavin nagyon sok múlik majd, ő a legfajsúlyosabb faktor a következő szezonjuk sikerében. De azt megint nem lehet tudni, hogy rutinosabban, szezon eleji alapozással, bő kerettel növeli a hatékonyságot, vagy a sikeres tavaszi időszaka csak az új impulzusoknak volt köszönhető, de a következő szezonban ez már elmarad, és jön a helyére a középszerűség vagy az idejét múlt felfogás. Nézni kell a meccseket, aztán majd kiderül.

Meg mondjuk az sem mindegy, hogy a sérülések hogyan érintik a 2 csapatot. Mindkettőnek bővül a kerete, minőségi játékosokkal. Nekünk ugye a támadóharmad a legvékonyabb, nekik egyelőre a védelem. De elvileg idén elkerülhetik őket az olyan szakaszos megzuhanások, mibt amikor a szezon végén kiesett Pedri.

De akkor erre ráfűzve ott van még a szexmentes vébé a szezon közepén. Az is totál kiszámíthatatlanul megkeveri a lapokat a fáradással, sérülésekkel. Engem ez a része, ami legjobban érdekel, melyik játékosai mennek a csapatoknak, és mennyit játszanak majd. Simán múlhat ezen is a bajnoki arany sorsa.

Szóval ahogy mondtam már, totál kiszámíthatatlan az egész Lewa ide vagy oda. Megnézzük, aztán megtudjuk majd. Izgalmas lesz, az szinte biztos.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 17., vasárnap 7:30

Nem hiszem, hogy túl lenne értékelve, sem azt, hogy alul. A többség szerint a bajnokságon sokat dob, szórja majd a gólokat, a BL a csoportból való stabil kijutáshoz szintén remek, de tavasszal már lutri, bőven besülhet, ez eleve sorsolásfüggő. És kb ez lehet a realitás. Bajnokságot abszolút komolyan kell vennie a csapatnak, mert a Barca sokat fog javulni tavalyhoz képest, jó eséllyel nem fér majd bele túl sok botlás, szezon végéig nyomás alatt tarthatja az aktuális második az elsőt. A BLről még felesleges ilyen értelemben beszélni. Ott messze lesznek az esélyestől. (bár ez semmit nem jelent, tudjuk mi jól) Szóval ettől is szép a foci, bármilyen jósláshoz lehet érveket találni.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 17., vasárnap 2:15

ferni írta:
Steve írta:
Lewandowski jó játékos, messze alul van értékelve.

? :lol:
Inkább túl.

De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.
Plusz10

Lewandowski klasszis a maga nemében de nekem valahogy mégis ilyen mehh…

Nekem ő az amit Cr-re próbáltak ráhúzni fosiék. Gólok és más semmi és azok a gólok is többnyire bundesliga csapatok ellen vagy bl csoportkörben jöttek. Amikor az “aranylabdás” szezonjában a barsza ellen úgy kellett vele gólt rugatni az nagyon megmaradt. Nemhiszem,hogy ez 34 évesen egy új környezetben változna. Ráadásul szerintem a barszába nem is illik a pali. Valszeg ha tehette volna inkább jött volna ide de itt meg ugye a világ legjobbja van jelenleg a posztján.

Na mindegy. Alulértékelve szerintem nincs tényleg klasszis játékos de ennyi. Nem tőle fogok magam alá csinálni meg úgy amblokk ettől az összehitelezett spotify barszától sem.

Ligában mindig versenyben lesznek a blhez meg ez nem elég így szerintem továbbra is felesleges pénzszórás amit csinálnak. Marketing igazolások, tűzoltás vagy nevezzük bárminek. Mellette elzavarják azt a dejongot aki bár nem az új iniesta ahogy azt 2 éve bepromózták de hosszútávon alapember lehetett volna és illik abba az elavult fociba amit nyomatni akarnak továbbra is.

Érthetetlen de szórakoztató.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. július 17., vasárnap 1:14

Steve írta:

? :lol:
Inkább túl.

De hogy Lewa a bajnokságban fog termelni az fix sajnos.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2022. július 16., szombat 23:06

ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.

A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.

Hasonlóan látom.

Fiatalabb nem lesz, reméljük a spanyol foci ami azért kicsit más nem fog neki feküdni..

Meg eleve csap kellene a Barcának és koncepció. Nálunk is ez a nagy fegyver, hogy csapatot tudtak kreálni a mindenféle emberekből.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 16., szombat 22:42

ziro4vr írta: Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Ettől függetlenül a xavi ball-tól nem kell beszarni, a kp-n eröltetni fogja a 47 éves busquetset, hátul meg igazán csak Araujo szint, TS is kiégett az utóbbi szezonokban.

A BL-ben nem lesznek szerintem komoly tényező, egyszerűen ez a játék kevés már amit a simalábú játszat, viszont a bajnokságban megint kell majd figyelni, ott a lengyel is elemében lesz.
En kaotikus szezonra szamitok, ezzel a teli vb-vel szerintem most odabasztak a futballnak, senki nem tudja, Pintus mesteren kivul termeszetesen, hogyan kell majd ezt levezenyelni :D
Viccet felreteve, ezzel a szedett vedett Barcaval is lehet bl-t nyerni, en nem irom le oket, furcsa szezon lesz, es dobhat nekik ugy a gep, hogy jo legyen.
:goat:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 16., szombat 22:37

így van, reméljük Busquets marad a kezdőben :D
mert azzal, hogy Piqué nem lesz ott, sokat erősödnek...

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 16., szombat 22:32

Gondolom FDJ, Depay meg a többi fölösleg eladásából bekalkulaltak 100-120 millió bevételt már

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 16., szombat 22:30

Jól igazolt a barca kifejezetten, de továbbra is a kérdésem hogy ezt hogy tehetik meg? Bár ez ugye költői kérdés a psg korszak óta.

Nem illik.

Vissza: