Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ferni

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. november 7., csütörtök 12:48

mindorokke_barca írta:Azon a videón semmi nem látszik rendesen.

http://www.youtube.com/watch?v=enPrzAyN_qI

Itt viszont igen. Kéz a vállon és húzza vissza. Egyértemű büntető.
már megbocsáss, de egy ilyentől, akkor se kéne piruettezni, meg elrepülni 2 métert.

mindorokke_barca

HozzászólásSzerző: mindorokke_barca » 2013. november 7., csütörtök 11:30

Azon a videón semmi nem látszik rendesen.

http://www.youtube.com/watch?v=enPrzAyN_qI

Itt viszont igen. Kéz a vállon és húzza vissza. Egyértemű büntető.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 7., csütörtök 10:59

http://indavideo.hu/video/Neymar_Penalt ... 06_11_2013

ha ez a srác itt lenne Madridban én mennék oda személyesen és rugdosnám hazáig vissza brazíliába... vagy a barcába... mert oda is való. Azért akart odamenni, mert Ez megy neki... (biztos már túltárgyaltátok másik topicban, itt nem láttam)
és lehet h ment a szamba ezután, de egy ilyen igazságtalan kezdés nagyon vissza tud vetni egy csapatot...
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 7., csütörtök 10:07

morientes írta:Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."

Ha nem barcás lett volna azt hinném irónia... Nem baj, lehet nem vették még észre, hogy amikor hergelik, akkor párosával rúgja a gólokat.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 7., csütörtök 10:00

Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
A "nagy" Zubizarreta.... :lol: Aki annyit lepkézett a spanyolválogatottban,az inkább maradjon csendben...persze erre ki emlékszik már,rég volt,tán igaz se volt...szerencsétlen h :cens: e.... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 7., csütörtök 9:32

Zubizarreta: "Messi a világ legjobbja, de szerintem még Tello is jobb Cristiano Ronaldónál. Sőt, a Barcelonában mindenki."
több, mint egy klub.

most erre megint miért volt szükség?
az.. kibaszott nagy vicc az egész társaság, egytől-egyig. nevetséges köpedék banda. büszkék lehetettek magatokra. :agree:

de ezen még nevetni sem lehet, h ez bolond, vagy hagyjuk nem kell rá figyelni v ilyenek, mert nem egy mezei paraszt szurkoló nyilatkozott ilyet. igazi bicskanyitogatós megnyílvánulás. menj a kurva any..ba.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 6., szerda 19:38

Barça's XI: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Adriano, Sergio, Xavi, Iniesta, Alexis, Messi and Neymar.

Csúnya lenne nem nyerni egy ilyen kezdővel.
'shutterisland írta:..-
Oké, részemről téma lezárva. :)

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. november 6., szerda 19:30

"Egy valami nem értek: Ha a kurva madidisták úgy utálnak engem, ahogy én őket, akkor mégis miért követnek?"
- Matias Messi, a drágadezsvír ékes szavai twitteren.

:lol: eszes srác. :)

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 18:06

nem is ragoztam túl, csak leírtam kb ugyanazt, amit te az első bekezdésben, picit hosszabban.

most az, hogy ezzel a legtöbben nem értenek egyet, vagy csak részben, az egy dolog, máshogy látom kívülről.
például fórumon kívül is vannak madridisták, akikkel szoktam beszélgetni öltözőben, suliban, munkahelyen, tőlük meg többször is hallottam azt, amit itt kevésbé olvasni, a "ronaldo nélkül mi lenne velünk" meg "kellene más is, aki meccseket tud nyerni" (még bale utóbbi hetekben történő berobbanása előtt) okfejtéseket, mindenki máshogy látja. :)

egyébként meg én várom legjobban, hogy messi erőre kapjon és termeljen úgy, mint eddig, annak ellenére is, hogy nyilván fontosabb ezerszer, hogy bajnok vagy bl győztes legyen esetleg a csapatom, mint az, hogy ki a gólkirály.
azért az utóbbi években a ronaldo vs messi szépen fellépett a real vs barca mögé, a legtöbb drukker szemében. :)

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 6., szerda 17:41

Nem kell ezt a témát túlragozni, a luzitánnak jobban megy jelenleg, ennyi. Nem volt sérült, motiváltabb, jobb formában van, mint Messi, akinek nem igazán megy a góllövés az utóbbi időszakban (a csúcs a Celta elleni meccs volt, amelyen tíz lövése volt, ebből öt ment kapura, de egyikből sem született gól), ráadásul még szoknia kell azt, hogy néha-néha megint a jobb szélen kell játszania, illetve hogy a taktikánk talán már nem épül annyira egyértelműen rá, mint a korábbiakban.

Ez nem azt jelenti, hogy gyengébb játékos lett, egyszerűen csak egy hullámvölgyről van szó. Elnézve, hogy az utóbbi években milyen brutális módon termelte a gólokat és a gólpasszokat, ez szerintem abszolút belefér.

Ronaldo viszont nagyszerűen kezdte az idényt, remekül elkapta a fonalat, Bale-lel jó párost fognak alkotni, szóval szerintem fogja tudni tartani ezt a szintet, így nálam most ő az első számú várományosa a gólkirályi címnek a ligában. Diego Costára kíváncsi leszek, de nem hiszem, hogy tudja majd tartani a lépést a portugállal. Messiben pedig mindig benne vannak a gólok, akkor is, ha éppen rosszabb formában van, szerintem hamarosan elkezd felzárkózni Ronaldo mellé, aztán mehet a szokásos küzdelem a Pichichiért, bár ha Cé ilyen ihletett formában tolja, mint mostanság sajnos, akkor nem lesz könnyű dolga Leónak.

(A BL más tészta, ott ki tudja, melyik csapat mikor búcsúzik el, így inkább nem beszélnék gólkirály-aspiránsokról.)

A CR-függőséghez meg annyit, hogy nyilván függ valamennyire a Madrid a legjobb játékosától, ez nem meglepő, de ez biztos, hogy csökkenni fog, amint Bale szép lassan belelendül.
realistahuni írta:
Borzasztóan sajnáljuk szegény Neymart, és ezek után már csak azt tudjuk remélni, hogy a technika fejlődésével egyszer eljön az az időszak is, amikor a mobiltelefonokat valamilyen mágikus módon az éjszakára el lehet hallgattatni.

:lol: :lol: :lol:
Na menjenek melegebb éghajlatra ezek is :lol: :lol: :lol:

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 6., szerda 16:21

ez sem az nso műve. hanem a sportszelepé. ott meg szeretnek bárkit kifigurázni.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 6., szerda 16:17

realistahuni írta:Hopp egy Neymart fikázó cikk nso-n. :mrgreen:
de sajnos ezt sem tudták helyesírási hiba nélkül leírni :D
az nem baj ha itt, fb-n vagy hasonlókon nincs helyesírás, de nekik illene :D :D

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 6., szerda 16:12

Hát shutter... megmosolyogtattál. Egyik sorod veri a másikat. Tipikus esete annak, hogy CR-nek fut a szekér, Messinek nem és próbáljuk menteni a helyzetet.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2013. november 6., szerda 16:08

Hopp egy Neymart fikázó cikk nso-n. :mrgreen:

A gránátvörös-kékek nyári szerzeménye másodpercenként oszt meg magáról félmeztelen képeket, de úgy tűnik, amikor a lelkes szurkolók is meg akarják mutatni neki magukat, az már sok a támadónak.
Borzasztóan sajnáljuk szegény Neymart, és ezek után már csak azt tudjuk remélni, hogy a technika fejlődésével egyszer eljön az az időszak is, amikor a mobiltelefonokat valamilyen mágikus módon az éjszakára el lehet hallgattatni.

:lol: :lol: :lol:

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 6., szerda 15:18

'shutterisland írta:kettő "észrevételem" van.

előre hangsúlyozom, nem azért írom ezt, mert barca drukker vagy vagy valami hasonló, de ez akkora hülyeség hogy majdnem dobtam egy hátast... :mrgreen:
Ronaldonak jobban megy, mert simán jobb. Attól, h. valakinek jobban megy nem kell a szerencsét emlegetni...tudom, Messinek nem szerencséje szokott lenni, ő egyszerűen hiperszupercsodálatosföldönkívüli, de akkor is.
A jobb forma a sérüléseknek is betudható, ebben van igazság. Miért sérült ennyit Messi? Köszönje meg a csapatának. Ronaldo miért nem? Mert egy gép, edz és edz, hogy ő legyen a legjobb és ez meglátszik...majd évek múlva is ha úgy tartsa kedve szélen úgy elmegy, hogy csak lesni fogunk.
Ebben az évben CR függőségről beszélni megint hülyeség. Te le is írtad miért...akkor is rúg gólt ha nem megy neki. Miért? Mert a társaknak megy, mert nem kell hogy CR-nek mennyen csak, az kell, hogy a csapat nagy részének mennyen. Persze, hogy a legtöbb gólhoz köze van. A barca járassa a labdát, de az akciók java része eddig úgy nézett ki hogy Messi valahol a pálya közepén megkapja a labdát, megindul, kiadja szélre, onnan valaki vissza neki és gól. Martino meg köszi heló módon azt mondta ennek vége. Messinek nem megy az új rendszerben...és már jönnek is a pletykák...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 6., szerda 13:47

Más:Aki nem az én nézeteimet képviseli,az nem érti,aki nem velem,az ellenem,nincsen csak fekete és fehér,olyanról szó sincs hogy vélemény-ellenvélemények közt lehetnek átfedések,hogy talán ebben is van igazság,meg abban is...nem aki nem ért egyet velem,annak mással kell foglalkoznia nem a focival.Mert ahhoz nem elég okos...finoman fogalmazva...na de nem offolok már...
ezt most nekem írod ? :/
csak leírtam, hogy nekem hogy tűnik, nem kell vele egyetérteni, ahogy várható módon nem is tettétek.
pont nem én szoktam itt azt csinálni, hogy tényként közlöm a véleményem, és aki nem úgy látja, az idióta vagy laikus.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 6., szerda 12:28

nincs meg az a plusz szerencsefaktor, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy valaki annyi gólt rugdosson, mint ő (és persze céronaldo) szokott. 
Ja,ha Ronaldonak jobban megy,az már szerencsefaktor... :roll: De mikor Messinek ment jobban,ilyesmiről szó sem volt.Akkor azok egy valahalegnagyobbistenkirály szenzációs teljesítményei voltak.... :salute:

Más:Aki nem az én nézeteimet képviseli,az nem érti,aki nem velem,az ellenem,nincsen csak fekete és fehér,olyanról szó sincs hogy vélemény-ellenvélemények közt lehetnek átfedések,hogy talán ebben is van igazság,meg abban is...nem aki nem ért egyet velem,annak mással kell foglalkoznia nem a focival.Mert ahhoz nem elég okos...finoman fogalmazva...na de nem offolok már...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 6., szerda 11:13

'shutterisland írta:ronaldo függőség a realnál.

nem új dolog ez persze, a világ egyik legjobb játékosától alap, hogy függ a csapata, de ez már simán átcsap arra a szintre, ami barcelonában a "messi függőség" volt.
vagyis nekem úgy tűnik, mintha egyre jobban "egy emberes" lenne a real.
(nyilván ezért is jött bale egyébként, és talán orvoslás lehet erre.)[/color]
A tavalyi szezonban tenyleg Ronaldotol fuggott a csapat, akar mikor szarban voltunk, mindig tole vartuk hogy kihuzzon belole. Ahogy te is irtad, nyilvan ezert jott Bale. Viszont iden nem erzem azt, hogy csak Ronaldotol fuggnenk. Szezon elejen Isco es Benzema szallitottak a pontokat, Benzema kicsit koran visszaesett, de a helyere belepett Di Maria, kesobb pedig Isco helyere Ronaldo. Di Maria egy kicsit most kezd kiszorulni, viszont itt van helyette Bale, aki jatekban meg tenyleg keves, viszont minden meccsen van egy par villanasa, ami eleg is a golhoz, golpasszhoz. Es az utobbi negy meccs alapjan Benzema is kezd belelendulni.

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. november 6., szerda 10:30

kettő "észrevételem" van.
3. Messi egyszerűen kevésbé sikeréhes. Ronaldo ezzel szemben extramotivált jelenleg. Megérte odaadni 4 aranylabdát az argentínnak, magát a játékost is jól lakatták ezzel.

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 6., szerda 4:50

2.

ronaldo függőség a realnál.

nem új dolog ez persze, a világ egyik legjobb játékosától alap, hogy függ a csapata, de ez már simán átcsap arra a szintre, ami barcelonában a "messi függőség" volt.
vagyis nekem úgy tűnik, mintha egyre jobban "egy emberes" lenne a real.
(nyilván ezért is jött bale egyébként, és talán orvoslás lehet erre.)

ebben a szezonban a bl-ben és a bajnokságban 44 gólt rúgott a real madrid, abból 26 gólban játszott szerepet.
a tavalyi szezonban ez a mutató a bl-re és bajnokságra levetítve 129/57 volt.

nem tudom, mennyire csak átmeneti dolog ez, vagy mennyiben fog változni bale-el, de jelenleg így látom én kívülről.
Szerintem pontosan ugyanannyira függ a Real Madrid CR-től,mint a Barcelona Messitől. Mindkettő meghatározó,egyiket sem tudnák pótolni (értsd: senki sem lenne képes pótolni azokat a gólokat,azt a pluszt,ami kell a sikerhez. Nem egy-két meccsről van szó,hanem hosszabb távon. Azzal,hogy Messi vagy CR a pályán van,nagyon sok figyelmet igényel az őrzésük az ellenfelek részéről,ami megkönnyíti a csapattársak dolgát. Persze nem mindenki tudja ezt kihasználni,pl Benzema...).
Az meg,hogy egy emberes a Real,baromság. Ezt miből gondolod? Vagy honnan jött? Nem csak CR rugdossa a gólokat... Nagyszerű formában van,rengeteget vállalkozik,kéri a labdát,nagyon aktív,de Benzema is magára talált,nézd meg Bale-t,vagy a szezon elején Isco-t... Ellenkezőleg,pont,hogy a társak kezdenek felnőni CR-hez,és nem csak a portugálban lehet bízni,hanem a többiekben is.
:goat:

Vissza: