+nagyobb is.hehetheoriginal írta: magyarul még olcsóbb is, mint tavaly, ha bekalkulalom az inflaciót
Vagy idén végeztek jobb munkát, vagy tavaly nagyon szart.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 15:50
+nagyobb is.hehetheoriginal írta: magyarul még olcsóbb is, mint tavaly, ha bekalkulalom az inflaciót
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 18., hétfő 15:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 15:47
A rakéták beszerzési ára nettó 1,3 milliárd forint, azaz bruttó 1 650 000 000 forint, amely megegyezik a tavalyi tűzijáték árával.Halfkey írta:Lássuk már hogy ez legitimálja az egészet: megérte megtartani, hiszen ennyi ember kinn volt rajta!kierkegaard írta: Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
Nem én vagyok a fórumon a tanár bérek élharcosa, viszont kb nem olvastam olyan véleményt aki szerint a jelenlegi helyzet ne lenne probléma. 100 ezer általános és középiskolai tanár van egy gyors Google keresés alapján, nekik azért egy egyszeri minimum 120 ezres juttatásra ez pl elég lenne (ez a tavalyi budget, idén ugye "valaha volt legnagyobb" lesz, szóval inflációval és nagyzással korrigálva lazán a duplája is lehet). De ha már nekik nem jut, remélem legalább kimennek a tűzijátékra és összekovácsolva érzik a tudatukat a nemzettel.Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 15:45
Lássuk már hogy ez legitimálja az egészet: megérte megtartani, hiszen ennyi ember kinn volt rajta!kierkegaard írta: Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
Nem én vagyok a fórumon a tanár bérek élharcosa, viszont kb nem olvastam olyan véleményt aki szerint a jelenlegi helyzet ne lenne probléma. 100 ezer általános és középiskolai tanár van egy gyors Google keresés alapján, nekik azért egy egyszeri minimum 120 ezres juttatásra ez pl elég lenne (ez a tavalyi budget, idén ugye "valaha volt legnagyobb" lesz, szóval inflációval és nagyzással korrigálva lazán a duplája is lehet). De ha már nekik nem jut, remélem legalább kimennek a tűzijátékra és összekovácsolva érzik a tudatukat a nemzettel.Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 18., hétfő 15:41
leiratkoztamPad'em írta:Sierra írta: Orbán Viktor MÁSODIK napja! - PARÓDIA (By:. Peti)
a mester ismét zseni videót rakott le.
"Elnézést miniszterelnök úr..."
"Bármit is akar mondani a Gyurcsány volt"
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 18., hétfő 15:29
Sierra írta: Orbán Viktor MÁSODIK napja! - PARÓDIA (By:. Peti)
a mester ismét zseni videót rakott le.
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. július 18., hétfő 15:29
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 18., hétfő 14:59
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 18., hétfő 13:58
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 18., hétfő 9:14
De nem lehet minden témakörben a pincében tartani a gyereket Szerintem tök érdekes téma/kérdés ez.. Kíváncsi vagyok van-e már puja a kollégánál, hogy így gondolta..ikelemen5 írta: Az én gyerekeim nem is tudnak a tűzijátékról, nem is értem mit kell nekik elmagyarazáni.
Nem fogja megtudni, hogy van a facebook hírfolyama alapján baszki.
Pedig most tényleg csinálhatna BÉKE menetet, Törzsfőnök is ezt szajkózza, h béke kell..csababarca írta: Engem az érdekel, hogy Bayer Zsóti eszményi férfi kinyilatkozott-e már, hogy kéne egyet menetelni, csak úgy szeretetből?
Tuti lesz "béke"menet ősszel, ha így haladunk, szerencsére ott is el lehet puffogtatni párszáz milliót a buszoztatásra.
Tüzijáték bammeg, sajnos ezzel tudunk hírekbe kerülni, hogy nálunk még a tüzijáték is jobb mint a hanyatló, vagy hát már el is hunyt nyugaton.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 18., hétfő 9:13
Melyiket nem?Kerlon írta: Bojkottqlhatjuk a tuzijatekot, de azt a penzt mar ugyis elloptak
HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 18., hétfő 9:08
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 18., hétfő 8:43
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 8:32
Az a baj hogy ez pont nem szimbolikus, hanem konkrét pénztárcát érintő ügy. Gratulálok annak aki inkább erre költené az adóforintjait, és nem a tanárok fizetésére, vagy hogy csak önző buksikkal gondolkodjak, nem arra, hogy a megengedhető áram/gáz fogyasztása valamivel nagyobb legyen.Es megint itt egy csont, egy ujabb szimbolikus ugy, ami ellen lehet lazadni, hergelni sajat magad, akar meg buntetni is a csaladtagjaidat, csak epp az egvilagon semmi ertelme, semmi eredmenye.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. július 18., hétfő 7:48
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 7:46
Nem, van több forma is, csak ahhoz nincs elég kemény töke a mostani magyarnak.h3x0r írta:megfelelo tiltakozasi forma van, az is 4 evente.illgner írta: Ezt úgy érted, hogy a tűzijátékot kéne bojkottálniuk a magyaroknak? És az lenne a megfelelő tiltakozási forma?
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 18., hétfő 7:45
Csak egy ötlet, de akár, miért ne?illgner írta:Ezt úgy érted, hogy a tűzijátékot kéne bojkottálniuk a magyaroknak? És az lenne a megfelelő tiltakozási forma? Én magam is úgy látom, hogy az emberek elsöprő többsége alapvetően nem lázadó típus, a cirkuszra meg mindenki kíváncsi. Ha meg már itt van egy tüűijáték, ami valóban a gyerekek számára a legnagyobb látványosság, akkor politikai okok miatt a legtöbb szülő nem fogja megfosztani a gyerekét ettől az élménytől, amúgy nagyon helyesen.Remy írta:
Mondjuk ebben a kommentben benne is van minden, hogy miért lehet mindent is letolni ennek a népnek a torkán.
Végülis... ez is sok mindent megmagyaráz ugye...a cirkuszra meg mindenki kíváncsi
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 18., hétfő 7:36
Es megint itt egy csont, egy ujabb szimbolikus ugy, ami ellen lehet lazadni, hergelni sajat magad, akar meg buntetni is a csaladtagjaidat, csak epp az egvilagon semmi ertelme, semmi eredmenye. Mi tortenik akkor, ha 5 ezer ember megy ki megnezni vagy 50 ezer, 500 ezer, esetleg 1 millio? Semmi. Maximum az m1-en a vagonak egy kicsit nehezebb dolga lesz. Egy megfelelo tiltakozasi forma van, az is 4 evente.illgner írta: Ezt úgy érted, hogy a tűzijátékot kéne bojkottálniuk a magyaroknak? És az lenne a megfelelő tiltakozási forma?
HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 18., hétfő 4:42
Ezt úgy érted, hogy a tűzijátékot kéne bojkottálniuk a magyaroknak? És az lenne a megfelelő tiltakozási forma? Én magam is úgy látom, hogy az emberek elsöprő többsége alapvetően nem lázadó típus, a cirkuszra meg mindenki kíváncsi. Ha meg már itt van egy tüűijáték, ami valóban a gyerekek számára a legnagyobb látványosság, akkor politikai okok miatt a legtöbb szülő nem fogja megfosztani a gyerekét ettől az élménytől, amúgy nagyon helyesen.Remy írta:Mondjuk ebben a kommentben benne is van minden, hogy miért lehet mindent is letolni ennek a népnek a torkán.gutihaz14 írta: miért nézném pénz és vérszívónak a gyereket egyáltalán te hány éves gyerekről beszélsz aminek te aztán mindent meg tudsz magyarázni, ez egy teljesen általános felvetés volt tőlem hogy általában a gyerekesek mennek ki a gyerek miatt ennyi. egy óvodásnak nem tudom te hogy hogyan mondod el hogy apu elvből nem akar kimenni a tűzijátéra mert a döbrögi államcsődbe vitte ezt a retkes országot ezért itthon maradunk
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 1:33
Igen, tipikusan a jól élő, informatikus-bankár családok a fidesz szavazóbázisa.hehetheoriginal írta: Arrol beszel, hogy birka nep, turnek csak turnek, vagy epp kurvajol eleldegelnek a nerhez közel, de meg akkor sincs bajuk, ha apa jo informatikusi allas, anya meg mittudomen bankar, es szep autok csaladi haz, gyereknek iphone mindig es jol elnek, es bar megerzik picit, de max szisszennek egyet, hogy most piciket tobb lett a villanyszamla, minden megy tovabb, mintha mi sem tortent volna, mennek ugyanugy tuzijatekra, hisz boldogok mert jol elnek, kozben korulottuk a tarsadalom nagy resze meg szopja a faszt egyre jobban, de ok is csak turnek turnek turnek, hisz a haboru meg a covid miatt van minden, es majd jobb lesz, szavaz mindenki megint akkor viktorra.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem