Politika
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Sehol nem írtam, hogy a tanárok bérét nem kellene emelni, nem is tudom, hogy ez hogyan függ össze a tűzijátékkal. Vagy szerinted egy egyszeri 120000-es jutattás megoldaná a problémájukat? Ugyanúgy arconcsapás lenne. Ha egy évig minden hónapban ennyivel több lenne a fizetésük a tűzijáték helyett akkor nyilván nincs kérdés. A tűzijáték költsége a költségvetésben elenyésző. Sajnos a tanárok bére is. Inkább utóbbit kellene emelni, nem előbbit törölni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ismertek még további költségek is (rendezvényszervezés)Halfkey írta: A rakéta költsége a rendezvény töredéke. Itt a tavalyi bevallott összeg:
https://atlatszo.hu/kozadat/2021/12/10/ ... -unnepseg/
A közlönyben foglaltak szerint a Visit Hungary Nemzeti Turisztikai Szervezet Nonprofit Zrt.
ÖSSZESEN 10,4 MILLIÁRD FORINTOT KAPOTT RENDEZVÉNYSZERVEZÉSI FELADATOK ELLÁTÁSÁRA A NÉGYNAPOS ÜNNEPPEL ÖSSZEFÜGGÉSBEN.
Hogy ezen kívül vannak-e egyéb költségei a rendezvénynek, az majd 10 év múlva kiderül.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Combos.Halfkey írta: A rakéta költsége a rendezvény töredéke. Itt a tavalyi bevallott összeg:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
A rakéta költsége a rendezvény töredéke. Itt a tavalyi bevallott összeg:
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+nagyobb is.hehetheoriginal írta: magyarul még olcsóbb is, mint tavaly, ha bekalkulalom az inflaciót
Vagy idén végeztek jobb munkát, vagy tavaly nagyon szart.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A rakéták beszerzési ára nettó 1,3 milliárd forint, azaz bruttó 1 650 000 000 forint, amely megegyezik a tavalyi tűzijáték árával.Halfkey írta:Lássuk már hogy ez legitimálja az egészet: megérte megtartani, hiszen ennyi ember kinn volt rajta!kierkegaard írta: Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
Nem én vagyok a fórumon a tanár bérek élharcosa, viszont kb nem olvastam olyan véleményt aki szerint a jelenlegi helyzet ne lenne probléma. 100 ezer általános és középiskolai tanár van egy gyors Google keresés alapján, nekik azért egy egyszeri minimum 120 ezres juttatásra ez pl elég lenne (ez a tavalyi budget, idén ugye "valaha volt legnagyobb" lesz, szóval inflációval és nagyzással korrigálva lazán a duplája is lehet). De ha már nekik nem jut, remélem legalább kimennek a tűzijátékra és összekovácsolva érzik a tudatukat a nemzettel.Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lássuk már hogy ez legitimálja az egészet: megérte megtartani, hiszen ennyi ember kinn volt rajta!kierkegaard írta: Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
Nem én vagyok a fórumon a tanár bérek élharcosa, viszont kb nem olvastam olyan véleményt aki szerint a jelenlegi helyzet ne lenne probléma. 100 ezer általános és középiskolai tanár van egy gyors Google keresés alapján, nekik azért egy egyszeri minimum 120 ezres juttatásra ez pl elég lenne (ez a tavalyi budget, idén ugye "valaha volt legnagyobb" lesz, szóval inflációval és nagyzással korrigálva lazán a duplája is lehet). De ha már nekik nem jut, remélem legalább kimennek a tűzijátékra és összekovácsolva érzik a tudatukat a nemzettel.Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
leiratkoztamPad'em írta:Sierra írta: Orbán Viktor MÁSODIK napja! - PARÓDIA (By:. Peti)
a mester ismét zseni videót rakott le.
"Elnézést miniszterelnök úr..."
"Bármit is akar mondani a Gyurcsány volt"
thereisonly1ronaldo
- Pad'em
Sierra írta: Orbán Viktor MÁSODIK napja! - PARÓDIA (By:. Peti)
a mester ismét zseni videót rakott le.
"Elnézést miniszterelnök úr..."
"Bármit is akar mondani a Gyurcsány volt"
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Én jobban örültem volna, ha nem klasszikus tüzijáték van, hanem fényjáték - biztonságosabb, hasonlóan látványos, környezettudatos, ugyanúgy szükség van emberekre (nem kerül munkahelyekbe) és az állatokat sem készítí ki. Viszont teljesen nem hagynám el.
Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
Egy országot/ a benne élö lakókat nem a vér (mármint, hogy ki honnan származik), nem (csak) a térképre húzott vonalak definiálnak, hanem a közös történelem, közös kultúra és közös szokások. És ez egy a közös szokás közül.
Èrtem, hogy pénz, ami jobb helyen lenne az embereknél, de egyrészt nem olyan nagy összeg, másrészt szükség van olyan dolgokra ami a nemzet öntudatát erősíti, közösséget kovácsol, összetartozásra ösztönöz. Ugyanezért vannak céges bulik is.
Egy országot/ a benne élö lakókat nem a vér (mármint, hogy ki honnan származik), nem (csak) a térképre húzott vonalak definiálnak, hanem a közös történelem, közös kultúra és közös szokások. És ez egy a közös szokás közül.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
ha már van, én kimegyek a tüzijátékra gyerek nélkül egy hölgy társaságában. Egyedül is kinéznék rá szerintem. Tök jó közösségi élmény.
Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
Ki lett fizetve, mindenképp meg lesz tartva..innentől tök mindegy. Bizonyitani nem ott kell, hanem a szavazólapok fölött de ott már sokadjára megbuktunk.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De nem lehet minden témakörben a pincében tartani a gyereket Szerintem tök érdekes téma/kérdés ez.. Kíváncsi vagyok van-e már puja a kollégánál, hogy így gondolta..ikelemen5 írta: Az én gyerekeim nem is tudnak a tűzijátékról, nem is értem mit kell nekik elmagyarazáni.
Nem fogja megtudni, hogy van a facebook hírfolyama alapján baszki.
Én mást csinálok/nem csinálok elvből, igaz, hogy a miénk 6 éves is elmúlt már, megértené.. De ha ez mint kérdés felmerült volna itthon, biztos nem azt az utat választom, hogy kimegyek, de közben fortyogok, viszont a gyereknek milyen jó..
Pedig most tényleg csinálhatna BÉKE menetet, Törzsfőnök is ezt szajkózza, h béke kell..csababarca írta: Engem az érdekel, hogy Bayer Zsóti eszményi férfi kinyilatkozott-e már, hogy kéne egyet menetelni, csak úgy szeretetből?
Tuti lesz "béke"menet ősszel, ha így haladunk, szerencsére ott is el lehet puffogtatni párszáz milliót a buszoztatásra.
Tüzijáték bammeg, sajnos ezzel tudunk hírekbe kerülni, hogy nálunk még a tüzijáték is jobb mint a hanyatló, vagy hát már el is hunyt nyugaton.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Melyiket nem?Kerlon írta: Bojkottqlhatjuk a tuzijatekot, de azt a penzt mar ugyis elloptak
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Engem az érdekel, hogy Bayer Zsóti eszményi férfi kinyilatkozott-e már, hogy kéne egyet menetelni, csak úgy szeretetből?
Tuti lesz "béke"menet ősszel, ha így haladunk, szerencsére ott is el lehet puffogtatni párszáz milliót a buszoztatásra.
Tüzijáték bammeg, sajnos ezzel tudunk hírekbe kerülni, hogy nálunk még a tüzijáték is jobb mint a hanyatló, vagy hát már el is hunyt nyugaton.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Az én gyerekeim nem is tudnak a tűzijátékról, nem is értem mit kell nekik elmagyarazáni.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Az a baj hogy ez pont nem szimbolikus, hanem konkrét pénztárcát érintő ügy. Gratulálok annak aki inkább erre költené az adóforintjait, és nem a tanárok fizetésére, vagy hogy csak önző buksikkal gondolkodjak, nem arra, hogy a megengedhető áram/gáz fogyasztása valamivel nagyobb legyen.Es megint itt egy csont, egy ujabb szimbolikus ugy, ami ellen lehet lazadni, hergelni sajat magad, akar meg buntetni is a csaladtagjaidat, csak epp az egvilagon semmi ertelme, semmi eredmenye.
Bojkottqlhatjuk a tuzijatekot, de azt a penzt mar ugyis elloptak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem, van több forma is, csak ahhoz nincs elég kemény töke a mostani magyarnak.h3x0r írta:megfelelo tiltakozasi forma van, az is 4 evente.illgner írta: Ezt úgy érted, hogy a tűzijátékot kéne bojkottálniuk a magyaroknak? És az lenne a megfelelő tiltakozási forma?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema