Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Real Madrid vs. Barcelona
FC Barcelona have reached full agreement with Jules Koundé for a 4-year contract. @gerardromero
Xavi egyértelműen perfekt Guardiola utód ... pénzköltésben.
Xavi egyértelműen perfekt Guardiola utód ... pénzköltésben.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Realista24 írta: Barca TV meg kirakta, hogy "Inside look" blablabla, a német csatár első napja
Ez kegyetlen ciki, ha igaz. Német? Katalán bmmeg, ejj ezek se a régiek.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Barca TV meg kirakta, hogy "Inside look" blablabla, a német csatár első napja
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
https://www.tiktok.com/@fcbarcelona/vid ... 2vVGn&_r=1 bocs a tiktokert
Tök zavarba ejtő, ahogy simogatja
Jo kis karrier lesz így a Lengyelé. Amugy sincs lewaval semmi baj. Mai viszonylatban azt kell mondjam, még visszafogott is. Sok sikert neki. Nagyon várom a Karim ellen vívott harcát. Hajrá.
Tök zavarba ejtő, ahogy simogatja
Jo kis karrier lesz így a Lengyelé. Amugy sincs lewaval semmi baj. Mai viszonylatban azt kell mondjam, még visszafogott is. Sok sikert neki. Nagyon várom a Karim ellen vívott harcát. Hajrá.
- flori
Tehetne egy szívességet a Chelsea, ha már Hazit ránk rohasztották.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Chelsea letett Akéról, így Koundé felé vették ismét az irányt Kimpembe mellett. Barcának igyekeznie kell.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
FM be jó vótkierkegaard írta: Lenglet mondjuk a sevillában az egyik ha nem a legnagyobb hulladék volt a védelemből. Mai napig nem értem, hogy kerülhetett egy barcába. Mint kb otamendi a citybe.
Sokszor azt érzem a scoutokon, hogy csak megnezik őket ott.
Leszimulalnak velük 5 10 évet.
Ha minden kerek, hozzák.
ZIDANE
-
Lenglet mondjuk a sevillában az egyik ha nem a legnagyobb hulladék volt a védelemből. Mai napig nem értem, hogy kerülhetett egy barcába. Mint kb otamendi a citybe.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ez a Koundé amúgy biztos, hogy elhozza nekik a megváltást? Én úgy emlékszem anno Lenglet-től is várták a csodát, aztán most meg alig győztek tőle megszabadulni. Koundé ráadásul védő mércével nem valami magas.
-
meg az is benne van a pakliban, hogy ha lelép akkor bukja a csökkentett fizus különbözetet. A szerződés lejártának végén kapná vissza.Realista24 írta:
ManU fizetne érte, amennyit kérnek nagyjából, csak a játékos nem akar EL-ben szerepelni
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ManU fizetne érte, amennyit kérnek nagyjából, csak a játékos nem akar EL-ben szerepelniTjacks írta:version "A": De Jong le van már papírozva, ezért fér bele Lewa.Realista24 írta: Szerintem Lewa jó igazolás a Barcának, és ez fordítva is igaz. Rövidtávon legalábbis.
A Bayern meg abszolút profitált belőle.
Még kidobnak pár arcot, mint pl. Depay, és akkor valamelyest javul a bérköltségük is. A vízválasztó gondolom De Jong lesz, mert az eladása nélkül nehezen tudom elkézelni, hogy Lewát regisztrálni tudják.
version "B": De Jong nincs még lepapírozva, a Barca eladási kényszerben van, kezdődhet a cigánykodás vevő oldalról
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
version "A": De Jong le van már papírozva, ezért fér bele Lewa.Realista24 írta: Szerintem Lewa jó igazolás a Barcának, és ez fordítva is igaz. Rövidtávon legalábbis.
Még kidobnak pár arcot, mint pl. Depay, és akkor valamelyest javul a bérköltségük is. A vízválasztó gondolom De Jong lesz, mert az eladása nélkül nehezen tudom elkézelni, hogy Lewát regisztrálni tudják.
version "B": De Jong nincs még lepapírozva, a Barca eladási kényszerben van, kezdődhet a cigánykodás vevő oldalról
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem Lewa jó igazolás a Barcának, és ez fordítva is igaz. Rövidtávon legalábbis.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Jól gondolja pedig. Egy jó szezon a Realban/Barcában sokkal többet ér mint a Bundesligában, aranylabda szempontjából.Sierra írta: Azért egyem meg a szívét, hogy úgy gondolja, hogy majd a Barcában nagyobb esélye lesz megnyerni. Egy papíron erősebb Bayernnel nem sikerült ismét a BL csúcsára jutni, pedig termelt ott is, gondolja majd a Barcaban esélyesebb lesz? big joke
Ez a Barca meg egyáltalán nem lesz joke ha megszerzik még Koundet is. Mondhatni Xavin múlik mit hoz ki belőlük, sztem keretre simán top 5 Európában. (Real, City, Pool, Bayern, Barca)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Nem hiszem, hogy Lewandowski valaha újra Aranylabda esélyes lehetne. Akkor kellett volna megkapnia, amikor nem osztották ki, de egy Bayern után ez a jelenlegi Barca abszolút visszalépés szerintem. Bár ez a Bayern se egy nagy eresztés, csak még valamiért a Hansi Flick féle Bayern van a fejemben, pedig az se mostanában vót.
Azért egyem meg a szívét, hogy úgy gondolja, hogy majd a Barcában nagyobb esélye lesz megnyerni. Egy papíron erősebb Bayernnel nem sikerült ismét a BL csúcsára jutni, pedig termelt ott is, gondolja majd a Barcaban esélyesebb lesz? big joke
Azért egyem meg a szívét, hogy úgy gondolja, hogy majd a Barcában nagyobb esélye lesz megnyerni. Egy papíron erősebb Bayernnel nem sikerült ismét a BL csúcsára jutni, pedig termelt ott is, gondolja majd a Barcaban esélyesebb lesz? big joke
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
van is róla videó:Realista24 írta:Ezt valamikor én is írtam korábban, hogy az Aranylabda mozgatja.Halfkey írta:
Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.
Milyen jó lesz, amikor körbe fogják vezetni a múzeumban és láthatja Messi nevét a neki járó bogyón
1
2
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ezt valamikor én is írtam korábban, hogy az Aranylabda mozgatja.Halfkey írta:Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.Realista24 írta:
Nem a pénz motiválja, hanem hogy bebizonyítsa, hogy jobb, mint Karim.
Milyen jó lesz, amikor körbe fogják vezetni a múzeumban és láthatja Messi nevét a neki járó bogyón
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.Realista24 írta:Nem a pénz motiválja, hanem hogy bebizonyítsa, hogy jobb, mint Karim.illgner írta:
Én is ennyit olvastam, de azért ezt erősen kétlem, hogy ennyiért aláírt volna. Eddig keresett bruttó 25-öt, az gondolom legalább 13-14 volt nettóban.
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Nem értem miért fura,addig még csődbe mehetnek,akkor lehet nem kell kifizetniRealista24 írta:Ez azért zseniális- 10m€, ha Lewandowski befejezi az első szezonját a Barcelonában.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az összegeket látva azt értem Lewa miért igazolt át, még mindig próbál CR és Messi magasságába érni, Ők is váltottak neki is kell, de már Benzema is lenyomta és úgy érzi a bayernben nem kap elég elismerést.
Nos szerintem vissza fog esni, ha nem is drasztikusan, de akkor is. Nem értem a barcának ez miért érte meg ilyen összeg mellett. Azokat a gólokat a már ott levő Auba is megrúgná többnyire, de mind1, ássák tovább a sírjukat ezekkel a húzásokkal. A vezetésük kb arra játszik, hogy ne Ők hanem majd a következők bukjanak bele totál ebbe az egészbe
Nos szerintem vissza fog esni, ha nem is drasztikusan, de akkor is. Nem értem a barcának ez miért érte meg ilyen összeg mellett. Azokat a gólokat a már ott levő Auba is megrúgná többnyire, de mind1, ássák tovább a sírjukat ezekkel a húzásokkal. A vezetésük kb arra játszik, hogy ne Ők hanem majd a következők bukjanak bele totál ebbe az egészbe