Realista24 írta: Barca TV meg kirakta, hogy "Inside look" blablabla, a német csatár első napja
Ez kegyetlen ciki, ha igaz. Német? Katalán bmmeg, ejj ezek se a régiek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 19., kedd 12:25
Realista24 írta: Barca TV meg kirakta, hogy "Inside look" blablabla, a német csatár első napja
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 19., kedd 11:33
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 18., hétfő 19:29
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 18., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 16:00
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 18., hétfő 14:53
FM be jó vótkierkegaard írta: Lenglet mondjuk a sevillában az egyik ha nem a legnagyobb hulladék volt a védelemből. Mai napig nem értem, hogy kerülhetett egy barcába. Mint kb otamendi a citybe.
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 18., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 18., hétfő 13:49
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. július 18., hétfő 12:22
meg az is benne van a pakliban, hogy ha lelép akkor bukja a csökkentett fizus különbözetet. A szerződés lejártának végén kapná vissza.Realista24 írta:
ManU fizetne érte, amennyit kérnek nagyjából, csak a játékos nem akar EL-ben szerepelni
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 12:15
ManU fizetne érte, amennyit kérnek nagyjából, csak a játékos nem akar EL-ben szerepelniTjacks írta:version "A": De Jong le van már papírozva, ezért fér bele Lewa.Realista24 írta: Szerintem Lewa jó igazolás a Barcának, és ez fordítva is igaz. Rövidtávon legalábbis.
A Bayern meg abszolút profitált belőle.
Még kidobnak pár arcot, mint pl. Depay, és akkor valamelyest javul a bérköltségük is. A vízválasztó gondolom De Jong lesz, mert az eladása nélkül nehezen tudom elkézelni, hogy Lewát regisztrálni tudják.
version "B": De Jong nincs még lepapírozva, a Barca eladási kényszerben van, kezdődhet a cigánykodás vevő oldalról
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 18., hétfő 12:14
version "A": De Jong le van már papírozva, ezért fér bele Lewa.Realista24 írta: Szerintem Lewa jó igazolás a Barcának, és ez fordítva is igaz. Rövidtávon legalábbis.
A Bayern meg abszolút profitált belőle.
Még kidobnak pár arcot, mint pl. Depay, és akkor valamelyest javul a bérköltségük is. A vízválasztó gondolom De Jong lesz, mert az eladása nélkül nehezen tudom elkézelni, hogy Lewát regisztrálni tudják.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 12:06
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 18., hétfő 11:54
Jól gondolja pedig. Egy jó szezon a Realban/Barcában sokkal többet ér mint a Bundesligában, aranylabda szempontjából.Sierra írta: Azért egyem meg a szívét, hogy úgy gondolja, hogy majd a Barcában nagyobb esélye lesz megnyerni. Egy papíron erősebb Bayernnel nem sikerült ismét a BL csúcsára jutni, pedig termelt ott is, gondolja majd a Barcaban esélyesebb lesz? big joke
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 18., hétfő 11:44
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 18., hétfő 11:44
van is róla videó:Realista24 írta:Ezt valamikor én is írtam korábban, hogy az Aranylabda mozgatja.Halfkey írta:
Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.
Milyen jó lesz, amikor körbe fogják vezetni a múzeumban és láthatja Messi nevét a neki járó bogyón
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 11:29
Ezt valamikor én is írtam korábban, hogy az Aranylabda mozgatja.Halfkey írta:Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.Realista24 írta:
Nem a pénz motiválja, hanem hogy bebizonyítsa, hogy jobb, mint Karim.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. július 18., hétfő 11:28
Ez szerintem viccen kívül így van, ez és az aranylabda fontos szempont neki, és rájött hogy Bayern mezben ez nem lesz meg. Hogy igaza van-e azt most hagyjuk, de sztem ezért kapálózott át Katalóniába.Realista24 írta:Nem a pénz motiválja, hanem hogy bebizonyítsa, hogy jobb, mint Karim.illgner írta:
Én is ennyit olvastam, de azért ezt erősen kétlem, hogy ennyiért aláírt volna. Eddig keresett bruttó 25-öt, az gondolom legalább 13-14 volt nettóban.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 18., hétfő 11:19
Nem értem miért fura,addig még csődbe mehetnek,akkor lehet nem kell kifizetniRealista24 írta:Ez azért zseniális- 10m€, ha Lewandowski befejezi az első szezonját a Barcelonában.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 18., hétfő 11:07
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 18., hétfő 11:02
Nem a pénz motiválja, hanem hogy bebizonyítsa, hogy jobb, mint Karim.illgner írta:Én is ennyit olvastam, de azért ezt erősen kétlem, hogy ennyiért aláírt volna. Eddig keresett bruttó 25-öt, az gondolom legalább 13-14 volt nettóban.Dupla D írta: Azt hiszem nettó 9-et olvastam. Gondolom azért lett 3 helyett 4 év, hogy széthúzhassák a fizuját és kevesebbért írjon alá.
Jelenlévő fórumozók: 34 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem