Professore írta:
Nyár előtt nem hittem volna hogy barcaek igazolnak futószalagon azután hogy télen is ez volt mi meg egy szem kp azt vonal... Hát nem tudom szerintem is karcsú ez így még a bajnokságra is. Persze jó a keret csak elöl ha kidöl Karim akkor csókolom.
Ahogy elnézem most majd Haalandra várunk évekig (tök hiába).
Teljesen lutri a következő szezon, csak annyi tűnik biztosnak, hogy ez a két csapat lesz az első kettő. Xavi és a tiktaka se jósolható meg, hazai környezetben simán tarolhatnak vele, de az a taktika sem életbiztosítás, meg Xavi se biztos, hogy hozza majd egy szezonon keresztül a múlt szezon csúcs 2 hónapjának teljesítményét. Meg azért ez nem egy túl rutinos keret, lehet hogy összenyomja őket a sok költés folyományán rájuk nehezedő nyomás. Bár úgy is lehet nézni, h eddig nem nagyon nyertek, ők az éhesebbek. Mindenre és az ellenkezőjére is van indok.
És a mi csapatunk teljesítményét sem lehet tudni előre. Lehet, hogy lesz fasza támadó egységünk, mert idén is lesznek akik szintet lépbek tavalyi önmagukhoz képest (leginkább Rodrygo, de akár Carlo pedagógiai hatása és/vagy Pintus mester közbenjárása miatt Hazard, esetleg Asensio, Mariano - nyilván csökkenő valószínűség szerinti sorrendben írtam őket
) és Benzema, Vini megtartja a szintet, de az is lehet, h felsülnek. Annak kisebb a valószínűsége, hogy a hátsóbb sorokon múljon majd egy-egy trófea. De ezeket a forgatókönyveket is befolyásolhatják még sérülések, meg az a sz.r vb is.
Annyi tűnhetne esetleg biztosnak, hogy BL-re azért nem lesznek esélyesek, bár a tavalyi győztest se látta jönni senki.
Nagyon 50-50 hogy melyik csapat jön ki jobban a szezonból.