Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. július 20., szerda 10:56

M1Ö írta:
Realista24 írta:Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
Ez a komám, csináld csak! Izzítsd csak be Modricékat, Salahnak is úgy bejött a BL döntő előtt... :shifty:
mondjuk ha ez a mostani meccsnek szól akkor pont nem érdekel az eredmény :D ez legyen majd a legnagyobb sikerük idén

Pad'em
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 20., szerda 10:55

Depay gólja azért komoly volt. Nem eladó a kölyök? Elhoznám Benzo mögé :D (Biztos ő is Real drukker amúgy :lol:)
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 20., szerda 10:41

Realista24 írta:Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
Ez a komám, csináld csak! Izzítsd csak be Modricékat, Salahnak is úgy bejött a BL döntő előtt... :shifty:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 20., szerda 10:34

dzsi91 írta:
Realista24 írta: Raphina: "Jobbak vagyunk mint a Real Madrid."
Ez tuti szerződésbe van nekik. Keci nincs olyan interju ahol nem említenének meg minket pikétől a szertárosig.
Ameddig ezt csinaljak, addig tudni, hogy nem nyernek majd lofaszt sem. Ezert lettek luzerek. Ez az igazi luzer mentalitas, allandoan masokkal torodni. Ez az amit Zserard es a haverjai tanitanak.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 20., szerda 10:20

Ez tuti szerződésbe van nekik. Keci nincs olyan interju ahol nem említenének meg minket pikétől a szertárosig.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 20., szerda 10:15

RealMadridFanatic írta:
Tovabbra is tartom btw, hogy ez a rafi semmi extra, egy tescos mahrez. Nem robbanekony, nincs meg az az extra induloja, mint pl egy dembinek.
Kizarolag par videot lattam rola, de meg azok sem gyoztek meg, atlagos jatekos. Szerencsere legalabb az arc megvan, igy lesz szep bukni.
Amikor volt rá esély, h kiesik a leeds és akkor 25-ért hozható, megnéztem pár meccsüket. Nekem "tetszett", de nem estem hasra. Egy 25milliós játékos, egy olyan, akinél nem kap el a gyomorgörcs, hogy na mit fog kihagyni/eladni ha beáll.. Annyit ér kb., de nem egy 60milliós igazolás (mint mondjuk a kedvenc Chiesa-m (aki annyi se volt)).

A túrán nincs megkötés ugye, a friss igazolásaik is játszhatnak? (elnézést, most látom játszottak hajnalban, nem értettem mi a 6-0. már értem)

Amúgy a kezdőjük nem rossz, és biztos látszódni fog, hogy 1 héttel régebben kezdtek neki a munkának, de a bajnokság maraton, arra a védelem és a középpályájuk nekem kevés, ráadásul 80milkás minuszban vannak átigazolásokban (nyilván leosztják millióegy részletre, meg vmi 20 év múlva esedékes bevétel 40%-át is odaadták már), de kell eladniuk is.. Erre vagyok még nagyon kíváncsi, FdJ-n kívül ki megy még és kiért kapnak egyáltalán komoly pénzt?

Umtiti, Pjanic, Puddzs, S.Roberto, Braithwaite kb. egy vödört csavart érnek (jófej vagyok, fejenként), Nagelsmannak azért jogos volt a kérdése, hogy hogyafenébe van, hogy letolt gatyával mászkálnak a mercado-n és akit megkívánnak, már igazolják is..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 20., szerda 10:14

En ugy gondolom, melto bemutatkozas a 6-0, bizonyitottak mennyivel jobbak maris mint a Real Madrid, hiszen nyilvanvaloan a Real nem nyert 6-0-ra se tegnap, sem a blben, szoval egyertelmu. Az Inter Miami elleni merleg pedig nem tul lenyugozo amugy sem. Azon csodalkoztam, hogy nem adtak nekik oda meccs utan a bajnoki es a bl trofeat egybol. Igazoltak egy kalap jatekost, ott van Xavi aki tavaly bizonyitotta mekkora zseni, majdnem bl-t el-t es bajnoksagot is nyertek, szoval teljesen ertheto a jobbak vagyunk mint a Real Madrid. Gyokerek.

Egyebkent erdekes egybeeses, miota ilyen nagy az arcuk, azota folyamatosan megalazzak oket a bl-ben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zsuninnyo 2022. július 20., szerda 10:16-kor.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 20., szerda 10:09

Köszönjük szépen csak így tovább a megkezdett úton. :lol: :agree:
Kit fog érdekelni ez a felkészülési mecccs?Talán majd az utolsón lehet valamit várni.A lényeg hogy a Frankfurt ellen már mutasson valamit a csapat..
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 9:53

A "Nem igazolták le Mbappé" és a "4-0-ra nyertünk" kupa után, maximum kiteszik az "USA-ban megvertük a Real"-t kupát a többi mellé a múzeumba.

Szarni rá, lóvé áramlik a kasszába, többi teljesen mindegy. Pintus edzőtábor után várható, hogy mozogni is alig fognak tudni. Meglepődnék, ha nem kapnánk ki gólokkal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 9:50

Toti írta:
nem tudom, h ez vmi interjú során merült fel?
elképesztő bazdmeg ez a kisebbségi komplexus. mikor hallott ilyet valaki frissen igazolt madrid játékostól?

mondjuk az is érdekelne, h ki volt az az agytröszt, aki első felkészülési meccsnek azonnal egy el clasicot rakott be, egy olyan barca ellen, akik már túlvannak 2-3 meccsen. nagy húzás volt mindenesestre. azért tényleg topcsapatok játszák már zsinorban a felkészülési meccseiket..
Szerintem ez a része tök mindegy. A Frankfurt elleni fontosabb, mint a vasárnapi. Meg a bajnokikat nyerjük majd meg. Értem én, h presztizs, meg stb, de őszintén, kit érdekel? Ez ilyen tipikus 10 perc hírnév meccs, egy hét múlva már senki nem fog rá emlékezni. Utána meg számolgatjuk a pontokat a La Ligában.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Donát 2022. július 20., szerda 9:54-kor.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 20., szerda 9:47

Tovabbra is tartom btw, hogy ez a rafi semmi extra, egy tescos mahrez. Nem robbanekony, nincs meg az az extra induloja, mint pl egy dembinek.
Kizarolag par videot lattam rola, de meg azok sem gyoztek meg, atlagos jatekos. Szerencsere legalabb az arc megvan, igy lesz szep bukni.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 20., szerda 9:46

nem tudom, h ez vmi interjú során merült fel?
elképesztő bazdmeg ez a kisebbségi komplexus. mikor hallott ilyet valaki frissen igazolt madrid játékostól?

mondjuk az is érdekelne, h ki volt az az agytröszt, aki első felkészülési meccsnek azonnal egy el clasicot rakott be, egy olyan barca ellen, akik már túlvannak 2-3 meccsen. nagy húzás volt mindenesestre. azért tényleg topcsapatok játszák már zsinorban a felkészülési meccseiket..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 9:41

flori írta: Már el is kezdődött a fényezés, mi lesz ha vasárnap még minket is megvernek? :lol:

Ez a Rapinha is elkezdi... minek ez, tényleg? :lol: Nullkupás szezon után, egy felkészülési meccs előtt.
Hát még a fórumon mi lesz a vasárnapi meccs után :lol: bár azért itt sok a józan arc :sziv:

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 20., szerda 9:35

Már el is kezdődött a fényezés, mi lesz ha vasárnap még minket is megvernek? :lol:

Ez a Rapinha is elkezdi... minek ez, tényleg? :lol: Nullkupás szezon után, egy felkészülési meccs előtt.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 9:34

Nem tudnak a szurkolók Lewa mezt rendelni, mert a Barcánál nincs elég W betű :lol:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 7:19

Szintlépést várni igazából bárkitől lehet, max nem jön be, de ugyanúgy ahogy tavaly nem volt semmi előjele Vini előrelépésének, idén is jöhet valaki Carlo pedagógiaia érzékének és Pintus felkészítésének köszönhetően. Hazard a fém eltávolítása és a "végremegmutatom" felfogás miatt, Rodrygo a beérés és rutin miatt, de akár még Asensio és Mariano is, ha más miatt nem, hát azért, hogy a következő nyáron magasabb fizut alkudjanak ki maguknak. Benzema is Vini szinttartása is ugyanilyen, hogy bármelyik irányba megvalósulhat, bár én azt mondom visszaesni nem fognak. De mindegy ki miben hisz, majd idővel kiderül, aztán megbeszéljük.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2022. július 20., szerda 7:12

reeed_ati írta:
realistahuni írta:

Jobbhátvéd posztra se. Én úgy látom hogy a Bappé eset után lezárták a folyamatban lévő ügyeket aztán jóvanazúgy, bl-t nyertünk. Pedig ha csak Rodrygo nem villant extra nagyot akkor erősen karcsú lesz az eleje.
Én Hazardot is idevenném, mégpedig Pintus papa miatt.
Ha ő nem építi fel újra a belgát fizikailag, akkor senki nem fogja..
Egyébként már rég elengedtem volna, de így naivan, még utoljára reménykedek.. :ike:
Hazardot én személy szerint elengedtem 2020-ban mikor a City ellen kiestünk. Elég volt a duma, köszi. Most megint fújja a lufit mindenki mert nem jött össze bappe és Hali, én nem reménykednék.Na de ez már itt off.

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 20., szerda 6:51

Nem igaz, hogy öreg a keretünk. Vegyes korösszetételű, vannak idős minőségű veteránok, de mindnek van megfelelő minőségű fiatalabb helyettese. Mindnek kivéve Benzemának és talán Carvajalnak. Jelenleg legalábbis így érződik, aztán majd szezon közben kiderül. De ha ez a keret nem lesz megfelelően forgatva (legalább hátul és középen), az csak is Ancelotti sara lesz. Elvileg beton védelmünk lehet, amiből sok egy gólos győzelem következhet a szenvedős meccseken, amik a bajnoki cím fő ismérvei. Meglátjuk.

Nálam az a legnagyobb kérdés, hogy valóban minden csapat kiismerte már a Barca idejétmúlt tikitakáját, vagy ezt csak mi szeretnénk hinni. Mert simán lehet, hogy eldugják a labdát, és ők így kapnak majd kevés gólt.

Amúgy Remyvel értek egyet, a bajnokság kell, csalódás lenne elbukni. A 3 hakni kupa kéne, főleg a 2 nemzetközi, bár sok nem múlik rajta, de azért mégiscsak jól esik. Spanyol kupát is régen nyertünk, és most mélyült a keret, több energiát mozgósíthatunk a megszerzésére. De akkor már, hogy kerek legyen a történet, a BL-t is húzzuk be! :mrgreen:
Viccet félretéve, a bajnoki arany kell, anélkül csalódás a szezon (hacsak nem nyerünk BL-t).
Realista24 írta: Gondold el, mi lesz, ha megvernek minket pár nap múlva, ahogy anno az Atma tette 7-2-re vagy hogyan. :lol:

De Jongból védőt csinált Xavi, úgy olvasom. :lol:
Jaja, ezt már én is felvetettem :lol: Nekik 3. felkészési meccsük lesz, nekünk első, szóval esélyes :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 20., szerda 6:42

Gondold el, mi lesz, ha megvernek minket pár nap múlva, ahogy anno az Atma tette 7-2-re vagy hogyan. :lol:

De Jongból védőt csinált Xavi, úgy olvasom. :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 20., szerda 6:38

0:6 a kivalo mezben palyara lepo intermiami ellen.
Depay dembele csak csere, a német levandovszki meg nem is jatszott. Van firepower, nem lesz egyszeru ellenuk, a palyan nem fog látszani, hogy omladoznak penzugyileg.

thereisonly1ronaldo

Vissza: