Politika
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Na de itt most akkor az a kérdés, hogy akkor tcskhun azért lett mérges mert ő a szijjpetya vagy csak úgy alapból..
Ez olyan mint a Scream filmekben..itt van köztünk, de ki az..
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Most akkor vicces vagy nem?
Ennyire ne legyel mar hopehely...
Most rosszul fogsz aludni? Vagy milyen modon befolyasolja az eleted?
Az a baj, hogy bantjak a fityeszt?
Ennyire ne legyel mar hopehely...
Most rosszul fogsz aludni? Vagy milyen modon befolyasolja az eleted?
Az a baj, hogy bantjak a fityeszt?
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
itt egyeseknek mindent is lehet /k anyátokat pld..../
mégha ironikusan vicces is.... de ez már nem az
mégha ironikusan vicces is.... de ez már nem az
- hehetheoriginal
Akkor csak beleallok:Steve írta:Megvan a válasz miért kaptál 325 alkalommal véglegest. Vigyázni kellene a politikai véleménnyilvánításaiddal.hehetheoriginal írta:
csakis ezert letezik meg ez a forum
Kurva fityesz, meg buzi nagyhomloku kockafeju szijarto, ha olvasod, akkor bizony a kurva anyatokat
thereisonly1ronaldo
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Megvan a válasz miért kaptál 325 alkalommal véglegest. Vigyázni kellene a politikai véleménnyilvánításaiddal.hehetheoriginal írta:csakis ezert letezik meg ez a forum
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Szerintem atesz=Szijjártó
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
“Tudtad, hogy ő is madridista?” interjú sorozat következő alany
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- hehetheoriginal
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
külön van az éjszakaira és a nappalira is 210, mvm oldalán írtákToti írta:jól belebaszták az ideget egy hétig az emberekbe. mondjuk a 210 így is faszság.Realista24 írta: A villamosenergia esetében: 2523 kWh/év fogyasztásig 36 forint marad az ár, ez a rezsicsökkentett kedvezményes ár.
Az e feletti fogyasztásnál 70,1 forint/kWh. A valós piaci ár egyébként 268 forint lenne, de a lakosság nem ezt a valós piaci árat fizeti, hanem a 70,1 forintot.
Az éjszakai áram: 23,1 forint/kWh lesz a fogyasztási korlátig, e felett 62,9 forint a nem kedvezményes ár.
A H tarifa korlátlanul fennáll 36 forinton.
Földgáz esetén pedig:
1729 köbméteres éves fogyasztásig, vagyis 144 köbméter/hó fogyasztásig marad szintén a kedvezményes tarifa: 102 forint köbméterenként.
E fölött 747 forint/köbméter lesz az új lakossági ár. A valós versenypiaci ár 1020 forint lenne, de a lakosság nem ezt fizeti.
Megmarad a nagycsaládos kedvezmény, amely 300 ezer nagycsaládost érint: három gyereknél 600 köbméterrel emelkedik négy gyerekeseknél 900 köbméterrel, öt gyereknél még további 300 köbméterrel a fogyasztási limit és így tovább
Viszont arról én soha sehol semmit nem olvastam még vagy hallottam, hogy a 210 az összevont (nappali-éjszakai) vagy külön 210 a határ a nappalin és külön az éjszakain is? Mert ha egységesen 210 akkor tényleg lehetetlen nem túllépni.
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Gazkazan helyett johet barmi, ami villanyos. Egy gagyi konnektorba dugos villanyradiatorral is olcsobb lesz futeni, mint gazzal
Egyebkent okos huzas, igy kell leepiteni a gazfuggosegunket. Kerdes, hogy a halozatot tudjak e hasonlo utemben fejleszteni…
Egyebkent okos huzas, igy kell leepiteni a gazfuggosegunket. Kerdes, hogy a halozatot tudjak e hasonlo utemben fejleszteni…
jól belebaszták az ideget egy hétig az emberekbe. mondjuk a 210 így is faszság.Realista24 írta: A villamosenergia esetében: 2523 kWh/év fogyasztásig 36 forint marad az ár, ez a rezsicsökkentett kedvezményes ár.
Az e feletti fogyasztásnál 70,1 forint/kWh. A valós piaci ár egyébként 268 forint lenne, de a lakosság nem ezt a valós piaci árat fizeti, hanem a 70,1 forintot.
Az éjszakai áram: 23,1 forint/kWh lesz a fogyasztási korlátig, e felett 62,9 forint a nem kedvezményes ár.
A H tarifa korlátlanul fennáll 36 forinton.
Földgáz esetén pedig:
1729 köbméteres éves fogyasztásig, vagyis 144 köbméter/hó fogyasztásig marad szintén a kedvezményes tarifa: 102 forint köbméterenként.
E fölött 747 forint/köbméter lesz az új lakossági ár. A valós versenypiaci ár 1020 forint lenne, de a lakosság nem ezt fizeti.
Megmarad a nagycsaládos kedvezmény, amely 300 ezer nagycsaládost érint: három gyereknél 600 köbméterrel emelkedik négy gyerekeseknél 900 köbméterrel, öt gyereknél még további 300 köbméterrel a fogyasztási limit és így tovább
Viszont arról én soha sehol semmit nem olvastam még vagy hallottam, hogy a 210 az összevont (nappali-éjszakai) vagy külön 210 a határ a nappalin és külön az éjszakain is? Mert ha egységesen 210 akkor tényleg lehetetlen nem túllépni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Paks kb 11-12 Ft-ért termel 1 kW áramot és annyit termel kb, amennyit a lakosság használ. Az, hogy milyen messzire kellene elvinni meg baromira nem releváns. Most sem lokális ára van az áramnak plusz fizetünk is rohadt magas egyéb költséget.
Az lenne érdekes, ha valaki utána menne, hogy mennyi éves szinten a ""rendszerhasználati díj"" és mire fordítják.
Az lenne érdekes, ha valaki utána menne, hogy mennyi éves szinten a ""rendszerhasználati díj"" és mire fordítják.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
csak az van a penztaros lolo kezeben?___Samy___ írta: Amugy ha mar igy szoba kerult az energia szallitas. Arra mi a magyarazat, hogy a lakossagi fogyasztast tekintve az Opus TIGAZ adja a legdragabban a gazt? Mas eloszotok olcsobban adjak kobmeteret a gaznak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- ___Samy___
Amugy ha mar igy szoba kerult az energia szallitas. Arra mi a magyarazat, hogy a lakossagi fogyasztast tekintve az Opus TIGAZ adja a legdragabban a gazt? Mas eloszotok olcsobban adjak kobmeteret a gaznak.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Közel 40%, de ebben az ipari fogyasztás is benne van.Majd füst biztos megmondja a frankó %-ot
Sajnos nem tudom fejből hogy az országos fogyasztás milyen arányban oszlik meg az ipar és háztartások között, elképzelhetőnek tartom hogy papíron kb. ugyanannyi vagy közel annyi energiát termel paks mint amennyit a háztartások fogyasztanak, de a gyakorlatban biztos nem tudná ellátni az egész ország lakosságát. És ha el is tudná akkor sem egyforma áron, mégpedig azért mert az energiaszállítás során veszteségi tényező lép fel, minél messzebb viszed az áramot az erőműből, annál nagyobb a veszteség, és ebből fakadóan a szolgáltató költsége is.
Szóval hogy az eredeti kérdésre válaszoljak, az igazságosság és az egyszerűség jegyében még akkor is indokolt lenne a paksi megtermelt energia esetében a magasabb piaci ár, ha csak és kizárólag paks el tudná látni a teljes lakosságot. De mivel nem tudja, és nem is feladata szétválasztani az ipart és a háztartásokat, ezért bejön a képbe az import áram, ami miatt pláne indokolt az egységesen magasabb ár.
szoktam olvasgatni, tetszik mit műveltek itt, orban kill után mindenképp madridista okosait szeretném a válságstábban látni
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nekem régi mániám, hogy egyszerűen csak hadat kéne üzenni Svájcnak, aztán felnyitni a sorompókat hegyeshalomnál és hagyjuk, hogy átvegyék a dolgokat..Yazid írta: arra lennék kíváncsi (persze utópia) ha az orbán meg a vezérkar sleppje úgy járna mint ceausescu. mi lenne a következő lépés mit szeretnétek?
gyurcsány lenne ideiglenesen vagy mi lenne?
De a kérdés jogos, nemtom van-e nem dilettáns a politikai porondon, sztem nincs.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
én vállalom.Yazid írta: arra lennék kíváncsi (persze utópia) ha az orbán meg a vezérkar sleppje úgy járna mint ceausescu. mi lenne a következő lépés mit szeretnétek?
thereisonly1ronaldo
arra lennék kíváncsi (persze utópia) ha az orbán meg a vezérkar sleppje úgy járna mint ceausescu. mi lenne a következő lépés mit szeretnétek?