Cristiano Ronaldo
- Mester77
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Cristiano Ronaldo
Simeone kész eladni Griezmannt, C érdekében.
Ha képes odamenni, az számomra elfogadhatatlan lépés lenne
Ha képes odamenni, az számomra elfogadhatatlan lépés lenne
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Jó, de Te nem számítasz, mert a kebabos állandóan nyomja az infókat. Bár azok többnyire nem jönnek be. Nem szívesen emlegetem fel Pogbat, Mbappet...Realista24 írta: Na, én azt mondom, hogy a Bayernbe fog igazolni.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, én azt mondom, hogy a Bayernbe fog igazolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Semmit nem lehet elõre kijelenteni, ez captain obvious dolog. Viszont van ami valószínūbb, és ha objektíven nézed nem kérdés hogy melyik.
- Zubkov
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real
Én sem csak mondtam valamithehetheoriginal írta:na ebben nem vagyok olyan biztosa visszatérése óriási boostot és lelkesedést hozna az öltözőbe
De valójában nem lehet tudni, hogy reagálna az öltöző. Honnan is tudhatnánk?
Plusz emlékeim szerint senki egy rossz szót sem szólt CR-re távozása után. ( Kivéve Ramost aki 1 évvel később el ment a izélőkhöz Messi mellé....)
Tehát valószínűleg jó kapcsolatban maradt a társakkal.
Mint írtam hehének is igazából én csak arra próbáltam ércenes célozni, hogy nem lehet kijelenteni, hogy több zavart hozna az öltözőbe mint hasznot... ennyi.ferni írta:Milyen boostot hozna?Zubkov írta:
Az én utolsó mondatom pedig az, hogy a visszatérése óriási boostot és lelkesedést hozna az öltözőbe és utat nyitna a 15. és a cím védés felé
Mindkettő ugyanannyira megalapozott.
Ebbe a keretbe már beleivódott a nevezzük picit túlzón a CR-féle mentalitás, hogy hiába vagy a világ legjobbja, te mész akkor is le elsőnek edzésre.
Hiába kilátástalan a helyzet, akkor is hajtani kell és nem adhatod fel soha.
Ez egy csoda volt anno is, hogy így egymásra talált a világ legnagyobb klubja és az adott korszak legjobb játékosa és hogy földbe lett hugyozva a valahavoltbesteverszuperpiszipaszimegacsodabarcamessikecsődbeviszemaklubomat korszak keresztbe hosszába.
Ezt az időszakot nem csak amiatt uraltuk mert mekkorát tudtunk focizni, hanem mert mentálisan nem volt lehetetlen, meg mert Pintust elő kéne terjeszteni vmi Nobel-díjra vagy faszom tudja mire, mert értelmezhetetlen mit tud ennyire az a csávó.
De ez a mentalitás, alázat megmaradt CR után is és az öregek ezt már átadták a fiataloknak is, hogy te ebben a mezben játszol és ez mit is jelent és bármire képes vagy.
Semmi olyan boostot nem tudna már adni ami nekünk kéne.
Pàr plusz gólra van csak szükségünk, arra meg elég lenne egy Gnabry is vagy egy normális Hazard is.
Nem kell egy kiöregedő ember miatt átvariálni bármit is, bármekkora legenda is.
És én is csak akkor hoznám ha nem sikerül leakasztani egy jóval fiatalabb klasszist a kezdőbe. Ugyanis ahogy már többen is leírták két fix kezdőnk van előre. Rodrygo sem Hazard nem életbiztosítás 3. főnek. Reménykedni persze lehet bennük. Én is azt teszem. De ha senki más ígéretes embert nem tudunk igazolni aki valóban erősítés és egy 1+1-el megkínálnám CR-t. Ennyi.
Milyen boostot hozna?Zubkov írta:
Az én utolsó mondatom pedig az, hogy a visszatérése óriási boostot és lelkesedést hozna az öltözőbe és utat nyitna a 15. és a cím védés felé
Ebbe a keretbe már beleivódott a nevezzük picit túlzón a CR-féle mentalitás, hogy hiába vagy a világ legjobbja, te mész akkor is le elsőnek edzésre.
Hiába kilátástalan a helyzet, akkor is hajtani kell és nem adhatod fel soha.
Ez egy csoda volt anno is, hogy így egymásra talált a világ legnagyobb klubja és az adott korszak legjobb játékosa és hogy földbe lett hugyozva a valahavoltbesteverszuperpiszipaszimegacsodabarcamessikecsődbeviszemaklubomat korszak keresztbe hosszába.
Ezt az időszakot nem csak amiatt uraltuk mert mekkorát tudtunk focizni, hanem mert mentálisan nem volt lehetetlen, meg mert Pintust elő kéne terjeszteni vmi Nobel-díjra vagy faszom tudja mire, mert értelmezhetetlen mit tud ennyire az a csávó.
De ez a mentalitás, alázat megmaradt CR után is és az öregek ezt már átadták a fiataloknak is, hogy te ebben a mezben játszol és ez mit is jelent és bármire képes vagy.
Semmi olyan boostot nem tudna már adni ami nekünk kéne.
Pàr plusz gólra van csak szükségünk, arra meg elég lenne egy Gnabry is vagy egy normális Hazard is.
Nem kell egy kiöregedő ember miatt átvariálni bármit is, bármekkora legenda is.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
na ebben nem vagyok olyan biztosa visszatérése óriási boostot és lelkesedést hozna az öltözőbe
thereisonly1ronaldo
- Zubkov
- Kedvenc csapatod: Real
Romantikus, hogy bele szőtted az elmúlt szezon szép emlékeit , ezzel nyertél pár +1-et De egyébként ezen kívül a mondandód lényege az utolsó mondatod.ferni írta: Kibaszott hülye volt, hogy elment.
Viszont az idei év miatt egyértelmű, hogy mi magasan jól jártunk.
Berobbant Vini a félig meddig posztjára, ezt hogy Benzema végre Aranylabdát nyer és végre elismerik a jelenlegi legjobb játékosként és mellesleg brutál teljesítményei is voltak mellé, erre az érzésre szavak nincsenek.
Ahogy ez az egész mag még pár fiatallal meg tudott újulni, Modric elképesztő pillanatai, Courtois, Rodrygo dupla.... Reggelig lehetne sorolni, plusz ezek a BL meccsek....
Ha marad CR is kétlem, hogy az elmúlt 4 évből leesett volna 1nél több BL, de mivel ez a mostani felért vagy hárommal nincs is miről beszélni....
Szép volt, azt a keretet ott akkor kimaxoltuk teljesen, de hogy 4 évvel később is még ilyenekre is képesek a srácok... Ez egy csoda volt, én még mindig nem tudtam teljesen felfogni mit isd műveltek le idén....
Fájó szívvel, de azt mondom nincs rá szükség.
Több zavart okozna, mint amennyit hozzá tudna adni.
- RealVazquez
Szorol szora, mintha en irtam volna, ugyanez a velemenyem nekem is.ferni írta: Kibaszott hülye volt, hogy elment.
Berobbant Vini a félig meddig posztjára, ezt hogy Benzema végre Aranylabdát nyer és végre elismerik a jelenlegi legjobb játékosként és mellesleg brutál teljesítményei is voltak mellé, erre az érzésre szavak nincsenek.
Ahogy ez az egész mag még pár fiatallal meg tudott újulni, Modric elképesztő pillanatai, Courtois, Rodrygo dupla.... Reggelig lehetne sorolni, plusz ezek a BL meccsek....
Ha marad CR is kétlem, hogy az elmúlt 4 évből leesett volna 1nél több BL, de mivel ez a mostani felért vagy hárommal nincs is miről beszélni....
Szép volt, azt a keretet ott akkor kimaxoltuk teljesen, de hogy 4 évvel később is még ilyenekre is képesek a srácok... Ez egy csoda volt, én még mindig nem tudtam teljesen felfogni mit isd műveltek le idén....
Kibaszott hülye volt, hogy elment.
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
El se engedtem volna. Tőlem jöhetne.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Visszahoznám de csak mert imádom a palit. Logikus érv nincs mellette.
De adnám ha innen vonulna végül vissza, ahogy illett volna.
Áh de kár hogy ez lett belőle
De adnám ha innen vonulna végül vissza, ahogy illett volna.
Áh de kár hogy ez lett belőle
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
2017ben es 18ban is mar centert jatszott Cé benzema meg mögöttekevert. Vini marad balon jobboldalunk meg sose volt béla sok sérülése miatt és idén se lesz ahogy (nem) igazoltunk.h3x0r írta:Csak 10 evvel ezelott Ronaldo meg bal oldalt jatszott, ma mar nem engedheted meg, hogy ne kozepcsatarkent jatszasd. Ha Vini is fix, akkor a friss aranylabdasunkat kell kitenni jobb oldali tamadoba.dzsi91 írta: Mondjuk még mindig nemértem miért kéne Céronaldonak padoznia . Mintha nem játszottak volna benzemaval 10 évet a kezdőben. 3 ember kell előre amiből csak vinidzsi és karim fix. Cr siman elférne kezdőként is ebben a támadósorban.
De targytalan az egesz nem lesz ebből semmi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Tekintsunk csak a jovobe, engedjuk el szepen. A hozza hasonlo idos/rossz karrierdontest hozo jatekosok mindig a Milanba mentek, maradjon ez igy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Faust 2022. július 21., csütörtök 19:57-kor.
- h3x0r
Bekukkantottam a mozdony fulkepe, meglattam Remyt masiniszta kalappal a fejen, szoval en inkabb veszek az allomason egy szaraz, 2 napos sutemenyt.Sorrentino írta: Lassan akkor indulhat a CR nosztalgiavonat is. Hátha ez nem siklik ki mint a többi.
- Pad'em
Mivel ekkorát megy a téma, ne hagyjuk kihunyni a lángot:
Speculation: If Ronaldo to Real Madrid happens, it will come at the very end of the window - if United start well under Ten Hag (or if they're terrible) & if he takes a pay cut and agrees to a short-term deal. @Marcotti ESPN/Corriere
0-ról felment 1%-ra az esély
Speculation: If Ronaldo to Real Madrid happens, it will come at the very end of the window - if United start well under Ten Hag (or if they're terrible) & if he takes a pay cut and agrees to a short-term deal. @Marcotti ESPN/Corriere
0-ról felment 1%-ra az esély
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- h3x0r
Csak 10 evvel ezelott Ronaldo meg bal oldalt jatszott, ma mar nem engedheted meg, hogy ne kozepcsatarkent jatszasd. Ha Vini is fix, akkor a friss aranylabdasunkat kell kitenni jobb oldali tamadoba.dzsi91 írta: Mondjuk még mindig nemértem miért kéne Céronaldonak padoznia . Mintha nem játszottak volna benzemaval 10 évet a kezdőben. 3 ember kell előre amiből csak vinidzsi és karim fix. Cr siman elférne kezdőként is ebben a támadósorban.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mondjuk még mindig nemértem miért kéne Céronaldonak padoznia . Mintha nem játszottak volna benzemaval 10 évet a kezdőben. 3 ember kell előre amiből csak vinidzsi és karim fix. Cr siman elférne kezdőként is ebben a támadósorban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: SR4
- Kedvenc csapatod: RMA
tudom , utolag könnyű okosnak lenni, de mégis mit hitt 18 ban mikor elhagyott minket? a Real Madridtól nincs feljebb, ez a csúcs, a legek legje, ala beste. nem értettem abszolut, elnézve a juventusba utana, azt a szintet ittis hozta volna sőt, szerintem mai napig ottlenne a szeren, mint modric is, na midnegy, szerintem már ne jöjjön, gőgös kisgyerekként itthagyott bennünket pont mikor zizu is lépett, ugyhogy ezért haragszom rá kicsit, de nembaj jobb volt ez igy, van egy Benzemank akit nem cserélnék el 3 Ronaldora se jelenleg.
pontosan... ezt írtam én is, csak kicsit máshogy. hiába lenne amúgy minden más adott, emiatt nem valósulna meg soha.h3x0r írta: Ha Ronaldo a csapatodban van, akkor a csapatot kore kell epitened.
Ugy ismeritek Ronaldot, a mentalitasat, az egojat, hogy elfogadna, ha rendszeresen (nem csak 1-1 BL meccs elott, mint ZZ alatt) 60 perc utan lekapnak, vagy eleve csak 20-30 perceket jatszhatna?