Legyen itt.halamadrid írta: Jó reggelt!
Megy a meccs topik?
Hű de jól néz ki a mezünk így név nélkül is.
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 24., vasárnap 5:11
Legyen itt.halamadrid írta: Jó reggelt!
Megy a meccs topik?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 24., vasárnap 5:08
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 24., vasárnap 4:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. július 24., vasárnap 4:52
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 23., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 23., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 23., szombat 14:33
HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 23., szombat 14:19
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 23., szombat 14:14
[Gabriel Sans] In Sevilla they insist: "Zero contact" with Barçacart írta: Elvileg a Barca végül megadta a Chelsea által kínált 55 millió fontot. A fizetés 10-12 millió euró körül lehet majd.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 13:58
Igazából nem nagyon tud bukni, maximum csak akkor, ha visszajönnek a stadion bezárások. Amúgy olyan hypeot kapnak a világsajtótól, hogy bármit érnek el, az el lesz majd adva hatalmas eredménynek, top5 csapat teljesítménynek. Ugyanúgy, ahogyan Messi Aranylabdáinak a két harmada történt.Realista24 írta:Laporta is Vegasban van...lehet a 400 millió ment a feketéremexes írta:
Nem szaroznak. Kezd kicsit olyan lenni mint a pénzszállító vagyonőr pali amelyik az aznapi szállítmányt felrakta a Bilbao kosarmeccsre majd elment moziba. Bebukta, kijött és feladta magát. Ha nem hoznak le egy(-kettő) bomba szezont akkor rip
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 13:47
Hát a pályán tavaly is csak a szezon első felében szenvedtek, amúgy nem nagyon fog most sem látszani a szar anyagi helyzetük. Le kell nyomni őket minden sorozatban, nem szabad esélyt adni nekik, mert idén már ismét komoly riválisok lesznek szinte biztosan.Tomidzsi írta: Szenvedjenek csak, maguknak csinálták...
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. július 23., szombat 13:39
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 23., szombat 13:28
Nem is szó szerint értettem a csődöt...Soha nem mennek csődbe a klasszikus értelemben, legvégső esetben a socio-k átadják majd a klubot valami oligarchának
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 13:25
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 13:17
Izé... közben tudatosult bennem, hogy ez 2020ban már megtörténtDonát írta:Mondom én, hogy megdöntik Pérez 2009-ét a csőd szélén Amúgy azt írta a sajtó, hogy elvileg nettó 10 felett senki nem kap az új Laporta érában.cart írta: Elvileg a Barca végül megadta a Chelsea által kínált 55 millió fontot. A fizetés 10-12 millió euró körül lehet majd.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 13:08
Persze, ezzel egyetértek. Csak madridista szemszögből a lényeg szerintem az, hogy sosem fognak megszűnni létezni.Tomidzsi írta:Nem megy csődbe, de nekik az a "csőd" ha át kell adni vkinek 1 személyben.Donát írta:
Soha nem mennek csődbe a klasszikus értelemben, legvégső esetben a socio-k átadják majd a klubot valami oligarchának.
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. július 23., szombat 12:54
Nem megy csődbe, de nekik az a "csőd" ha át kell adni vkinek 1 személyben.Donát írta:Soha nem mennek csődbe a klasszikus értelemben, legvégső esetben a socio-k átadják majd a klubot valami oligarchának.p.csabi1 írta:
Gazdaságilag?Ez amit most csinálnak ez szerintem egyenesen út a csőd felé.Persze nem most majd talán jövőre már jelentkezik.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 12:44
Soha nem mennek csődbe a klasszikus értelemben, legvégső esetben a socio-k átadják majd a klubot valami oligarchának.p.csabi1 írta:Gazdaságilag?Ez amit most csinálnak ez szerintem egyenesen út a csőd felé.Persze nem most majd talán jövőre már jelentkezik.Donát írta:
Egyrészt semmit nem jelent, simán nyerhetnek így is trófeákat, másrészt Lewandowski biztosan nem B kategóriás, gazdaságilag ettől még kérdőjeles transfer volt.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. július 23., szombat 12:34
Gazdaságilag?Ez amit most csinálnak ez szerintem egyenesen út a csőd felé.Persze nem most majd talán jövőre már jelentkezik.Donát írta:Egyrészt semmit nem jelent, simán nyerhetnek így is trófeákat, másrészt Lewandowski biztosan nem B kategóriás, gazdaságilag ettől még kérdőjeles transfer volt.hehetheoriginal írta: B kategoria ez is, mint az összes tobbi igazolasuk
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 23., szombat 12:30
Egyrészt semmit nem jelent, simán nyerhetnek így is trófeákat, másrészt Lewandowski biztosan nem B kategóriás, gazdaságilag ettől még kérdőjeles transfer volt.hehetheoriginal írta: B kategoria ez is, mint az összes tobbi igazolasuk
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem