Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 24., vasárnap 9:31

'shutterisland írta: csak extended highlightsot lattam, de jo kis meccsnek tunt, volt esemeny boven.

nyilvan az eredmeny semmit sem szamit, mi elorebb jarunk a felkeszulesi szezonban plusz nalatok nem volt karim, de azert megvolt a tipik clasico hangulat. :D

ez a meccs is megmutatta, hogy mennyire sokan leszunk elore.
nyilvan inkabb bo keret legyen, mint szuk, de ez azert nem fifa, itt lehetnek problemak ebbol.
sot, mar asszem' az uj fifakban is sirnak a jatekosok, ha nem jatszanak eleget. :mrgreen:
A kerett bőségét iszonyuan fogja befolyásolni, kiket kell majd eladni/mennyit tud Lap. **gánykodni mèg future bevételek kárára, h papíron ok legyen a budget..

Ha 1/2(/3?) jobbnevű játékos lesz az ára, már not funny a helyzet.. És csere bh még mindig nincs, de persze aug 31 messze van.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 24., vasárnap 9:18

csak extended highlightsot lattam, de jo kis meccsnek tunt, volt esemeny boven.

nyilvan az eredmeny semmit sem szamit, mi elorebb jarunk a felkeszulesi szezonban plusz nalatok nem volt karim, de azert megvolt a tipik clasico hangulat. :D

ez a meccs is megmutatta, hogy mennyire sokan leszunk elore.
nyilvan inkabb bo keret legyen, mint szuk, de ez azert nem fifa, itt lehetnek problemak ebbol.
sot, mar asszem' az uj fifakban is sirnak a jatekosok, ha nem jatszanak eleget. :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 24., vasárnap 9:05

DaveKO írta: Fede bombagóljával az az érzésem, úgy járunk majd, mint CR ollójával: hosszú ideig érik, aztán amikor összejön, ikonikus pillanat lesz belőle :shifty:
Úgy bizony. Valami jó kis BL negyed-/elődöntőn egy PSG, City vagy Bayern ellen. Így legyen :D
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

DaveKO
Kedvenc játékosaid: Luka Modric, Karim Benzema

HozzászólásSzerző: DaveKO » 2022. július 24., vasárnap 8:19

Fede bombagóljával az az érzésem, úgy járunk majd, mint CR ollójával: hosszú ideig érik, aztán amikor összejön, ikonikus pillanat lesz belőle :shifty:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 24., vasárnap 8:18

halamadrid írta:
realbeckham írta: Busquets valószínűleg szép szavakat mondhatott Rodrygonak. Itt hivnam fel szép csendben annak figyelmét, aki nem látta. Gavi fiam milyen szép sunyi kis sallert lekevert, majd hátraiszkolt. Tök cuki volt.
Ez kb. mikor történt? A nagy bunyó közben?
Ha jol lattam igen. Busi szavak után kezdődött. Gabi meg atomanti modjara be a sűrűjébe. De nem fontos ez
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 24., vasárnap 8:13

Jó meccs volt, tudtam én,hogy semmi értelme felkelni, csucsukáltam is inkább. :D

Persze,hogy pont ez a műfogú majom lőtte a győztes gólt, Valverde lövése meg kifelé pattan,nyilván.

Mondjuk gólokkal kellett volna nyerjenek, de ezt is vártuk.

flori

HozzászólásSzerző: flori » 2022. július 24., vasárnap 8:13

Legalább most verhetik magukat valamire a katalánok. :mrgreen:

Első meccsnek bőven jó volt, de ha Benzema kiesik, akkor óriási bajok lesznek. Nem vagyunk meg elöl, de ezt tavaly is láttuk. Az, hogy Mariano még pályára léphet itt, meg egyenesen szánalmas. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára flori 2022. július 24., vasárnap 8:13-kor.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 24., vasárnap 8:08

realbeckham írta: Busquets valószínűleg szép szavakat mondhatott Rodrygonak. Itt hivnam fel szép csendben annak figyelmét, aki nem látta. Gavi fiam milyen szép sunyi kis sallert lekevert, majd hátraiszkolt. Tök cuki volt.
Ez kb. mikor történt? A nagy bunyó közben?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 24., vasárnap 7:51

Elég hitvány meccs volt. Magunkról azt gondoltam szarabbak leszünk. Az első félidő még focira is emlekeztetett párszor. Nagyon sajnalom fedet. Sosem jön be ez neki :mrgreen: de látszik rajta, hogy idén sem akar leállni. Dinamit az a gyerek. Nem értem :kivagyhe:

Leedses srác szépen betekerte. Mindjuk nem lepodtem meg rajta. Itt kapufa, ott hiba után élete gól. Ezt azért megszoktuk már.

Pozitív csalódás különben a mez. Tetszett. A nyak része is. Képeken ocsmányabb volt sokkal. Tetszetős. Csucsut nem féltem. Szépen megérkezik majd. Odaát kessié volt kicsit szuzies. Jo volt ez. Jo kis hakni.Laportan kívül más fsza ugyse áll fel az ilyenekre.
Jo kis Mourinhos időkbeli vibe harc megvolt. Busquets valószínűleg szép szavakat mondhatott Rodrygonak. Itt hivnam fel szép csendben annak figyelmét, aki nem látta. Gavi fiam milyen szép sunyi kis sallert lekevert, majd hátraiszkolt. Tök cuki volt. Araujot nem értem. Nyár van geci. Meccs elején is volt egy sikeres szerelése. Majd mérgében kettérúgja a reklámtáblát . Vagy örömében. Nem vágom, de lehetett látni rajta, hogy lesz emberkedés. Rudiger :mrgreen: Mindegy megvolt a show. Parszor felment a pulzus. Hehenek ha nem is állt, de remelem félkeményen sikerült megrángatnia az öcsit, Hazar fiunk teljesítményére.

karim nélkül végünk
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. július 24., vasárnap 7:19

Kár Mariano és Ase kihagyott helyzeteiért, ott volt az egyenlítés...ráadásul Mariano fejese előtt, nagyon szépen kijátszották, kicsiben.(Ceba-Kroos Mdric Ase) Igaz, katalánék is guríthattak volna párat.
Körtisz meg egy zseni,ahol abbahagyta ! :salute:

Fasaz volt a tömött lelátó, meg a Piké fújolás :lol:
jah, tróger buszkecc is, majdnem agyonrúgta Modricot. jó hogy nem nyomott egy De Jongot...
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 24., vasárnap 7:13

Süti írta: Érdemes erről valami highlightsot nezni majd, vagy nagyon Pintus utáni első meccs volt?
ha barca helyzeteket es tbo vedeseket akarsz latni akkor erdemes :kalapos:
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

DaveKO
Kedvenc játékosaid: Luka Modric, Karim Benzema

HozzászólásSzerző: DaveKO » 2022. július 24., vasárnap 7:13

Csak annyit akartam, ne kapjunk ki nagyon, ne kelljen mindenhol azt olvasni :mrgreen:
Tetszik a keret mélysége, úgy érzem egy támadó híján tényleg hátradőlhetnénk. De Mbappé hosszabbításával gyakorlatilag eldőlt, hogy ennek búcsút inthetünk idén.
Kíváncsi vagyok a Barca hogy old meg ennyi játékost, néztem hogy még Pjanic is a csapat tagja :lol: Bő keret meg vb persze, de sokan szerintem alig kapnak majd lehetőséget úgy, hogy kezdőként képzelik el magukat.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 24., vasárnap 7:12

Érdemes erről valami highlightsot nezni majd, vagy nagyon Pintus utáni első meccs volt?
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 24., vasárnap 7:12

ikelemen5 írta:
hehetheoriginal írta: az osszes spanyol jatekosunk idegesit :lol: semmirekello mind :lol:
Nachoval mi a bajod ? :|
Egyik se az optimális/jobbik megoldast választja, vagy felülír bennuk mindent a betanult sablon, vagy ennyire gyp-k fejben

Voltak kiemelkedoen gyatra egyeni teljesitmenyek, de felesleges elemezni, egy jo edzes volt.
Hazitol tobb kell, azt kiemelnem, tobbet varok tole.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. július 24., vasárnap 7:13-kor.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 24., vasárnap 7:11

TheBull6 írta:
gutihaz14 írta: raphina meg jol bebaszta ballal ahhoz kepest hogy valaki azt mondta csak jobblabas
Jól átvertek akkor, mert epp hogy balos :D
na akkor igy hiszek masoknak :kalapos: . pedig itt olvastam :lol:

mondjuk ha lattam volna tavaly 2 nel tobb leeds meccset akkor talan en is tudtam volna :kivagyhe:

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 24., vasárnap 7:10

gutihaz14 írta: raphina meg jol bebaszta ballal ahhoz kepest hogy valaki azt mondta csak jobblabas
?

A bal az erősebbik lába. Amúgy grat neki. Reméljük elfogyott a puskapor a további dugókhoz :D

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. július 24., vasárnap 7:10

Jól átvertek akkor, mert epp hogy balos :D

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2022. július 24., vasárnap 7:05

raphina meg jol bebaszta ballal ahhoz kepest hogy valaki azt mondta csak jobblabas

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 24., vasárnap 7:04

hehetheoriginal írta: az osszes spanyol jatekosunk idegesit :lol: semmirekello mind :lol:
Nachoval mi a bajod ? :|
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 24., vasárnap 7:03

az osszes spanyol jatekosunk idegesit :lol: semmirekello mind :lol:
thereisonly1ronaldo

Vissza: