Kommentáld a híreket
- flori
Re: Kommentáld a híreket
Ancelotti assures that the Super Cup will be played by those who won the Champions League. @AranchaMOBILE
Eléggé megbízható forrás. Előszezon alapján Camavingának járna egy hely.
Eléggé megbízható forrás. Előszezon alapján Camavingának járna egy hely.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem végleges a keret, és még talán az idei mezszamok sincsenek kiosztva. Vagyis én erre tippelnék.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
mert nincsenek meg fix mezszamok kiosztva.Sierra írta: Már ezt is akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem: a felkészülési meccsek alatt a spanyolok mezein miért nincsenek fent a nevek? A Realt eddig is tudtam, sose volt, de most néztem, hogy a barcának sem volt, gondolom akkor ez valami spanyol szokás lehet. Tudja valaki az okát?
lasd lewa 12es mezben jatszott amig depay 9es
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Már ezt is akartam kérdezni, csak mindig elfelejtettem: a felkészülési meccsek alatt a spanyolok mezein miért nincsenek fent a nevek? A Realt eddig is tudtam, sose volt, de most néztem, hogy a barcának sem volt, gondolom akkor ez valami spanyol szokás lehet. Tudja valaki az okát?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nem igazán van neki topic, az ellenfél kezdője:
Ochoa; Sánchez, Cáceres, Emilio Lara, Layún; Aquino, Zendejas, Jonathan Dos Santos, Mauricio Reyes; Viñas, Henry Martin.
Mi:
Lunin; Mendy, Rüdiger, Nacho, Lucas; Casemiro, Kroos, Modric, Asensio, Vini, Benzema.
Ochoa; Sánchez, Cáceres, Emilio Lara, Layún; Aquino, Zendejas, Jonathan Dos Santos, Mauricio Reyes; Viñas, Henry Martin.
Mi:
Lunin; Mendy, Rüdiger, Nacho, Lucas; Casemiro, Kroos, Modric, Asensio, Vini, Benzema.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
Real Madrid: Lunin; Lucas, Nacho, Rüdiger, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Ben Yeddert hoznám. Big Benz mögé két szezonra tökéletes.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid are following Iker Bravo, 17 year old Bayer Leverkusen striker.
@Santos_Relevo
Barca nevelés
@Santos_Relevo
Barca nevelés
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
Ha 30-40 körül hozni lehetne, akkor én RDT-t választanám, bár tudom, hogy itt nagyon le van nézve, de ne felejtsük el, hogy a portugál kalandot leszámítva, mindenhol jól teljesített, vezéregyéniség (nyílván itt nem feltétlenül lenne az) volt. Nem mellesleg focizni is tud, akár nem csak ST-ben lehetne használni, így több perce is lehetne. Egyébként elképesztően jó szabadrúgáslövő (volt legalábbis, nem néztem utána a legutóbbi szezonban mennyit lőtt szabadból). A szíve a Madridé, ha nincs sokkal jobb opció, én bepróbálnám őt, már nem az a kisgyerek, aki ‘15 körül az előszezonban haszontalankodott nálunk.
Aspas ma hosszabított a Celtával.
Aspas ma hosszabított a Celtával.
Hala Madrid y nada más
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sorry, az Anulu kép bezavart.. (bár Mariano is egész ügyes lyoni szezont tolt, mielőtt Lopótök visszahozta), telj. abban voltam, hogy RdT megállt 10 alatt..
Mondjuk ettől még mindig inkább Aspast hoznám.. (Ands írta egyszer jól (csak asszem a jobbhátvéd vita ment): olyan kéne, aki fiatal, de rutinos, tűri a padot, de amikor kell jól száll be, stb....) DeTomas pályafutásában azért voltak hullámvölgyek, lehet neki egy espanyol szint való (mint Tamudo).
Egyébként felőlem mehet Mari+Mayoral is, ha Benzi is kiemelt figyelemmel lesz életben tartva - mint ami a terv Modricnál is-, B9, Rodry, Hazi meg 1-2 meccsen egy ifista oldják meg..
Benzit úgy se lehet helyettesíteni, még egy ilyen kaliber nincs (80-100M alatt), ha kiesik hetekre, addig megy majd a szekér, amíg a többiektől jön vmi plusz, utána meg a körömrágás megy, hogy vajon ki rúg gólt a Fede-Hazi-Vini trióból
Mondjuk ettől még mindig inkább Aspast hoznám.. (Ands írta egyszer jól (csak asszem a jobbhátvéd vita ment): olyan kéne, aki fiatal, de rutinos, tűri a padot, de amikor kell jól száll be, stb....) DeTomas pályafutásában azért voltak hullámvölgyek, lehet neki egy espanyol szint való (mint Tamudo).
Egyébként felőlem mehet Mari+Mayoral is, ha Benzi is kiemelt figyelemmel lesz életben tartva - mint ami a terv Modricnál is-, B9, Rodry, Hazi meg 1-2 meccsen egy ifista oldják meg..
Benzit úgy se lehet helyettesíteni, még egy ilyen kaliber nincs (80-100M alatt), ha kiesik hetekre, addig megy majd a szekér, amíg a többiektől jön vmi plusz, utána meg a körömrágás megy, hogy vajon ki rúg gólt a Fede-Hazi-Vini trióból
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Pad'em
De Tomás 17 gólt lőtt idén egy Espanyolban. Csak, hogy legyünk tisztában a dolgokkal.raul 4 ever írta: Most ilyen aranyszívű perceim vannak.. Egyedül Mari-ban van benne, hogy több perc = több gól. Mayoral/RdT 5 gólos csatár, ha 2000, ha 4000 percet játszik..
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Real Madrid are considering ENDING Mariano’s contract a year early.
@diarioas
@diarioas
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Most ilyen aranyszívű perceim vannak.. Egyedül Mari-ban van benne, hogy több perc = több gól. Mayoral/RdT 5 gólos csatár, ha 2000, ha 4000 percet játszik..
Mindog, amikor Jim írta Aspast, mondtam magamba, h: jaja, de ááá, öreg.. Azt kb szegényember Benzemája, sose kopik, sőt idős korára jön csak bele..
Inkább hoznám, még így 1000évesen is.. Nyerhetne 1-2 bajnoki címet, megérdemelné.
Mindog, amikor Jim írta Aspast, mondtam magamba, h: jaja, de ááá, öreg.. Azt kb szegényember Benzemája, sose kopik, sőt idős korára jön csak bele..
Inkább hoznám, még így 1000évesen is.. Nyerhetne 1-2 bajnoki címet, megérdemelné.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Szerintem ez a tyúk meg a tojás esete. Ha többet játszik Mariano/Jovis/akárki nem rúg több gólt? (Nem lendül kicsit formába?) De nem játszik, mert nem rúg gólokat. Azért Mariano hiába olyan, amilyen, ő legalább küzd, kapar, ha pályára lép, nem beleszarik, mint Jovic. Ha elmegy Mayoral is, és egyedül marad csere kilences talán meglep minket. Ettől én még a Cavani-vonaton ülök, de abból úgysem lesz semmi.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Pár év, aztán jön a Reyes kölyök, utána meg Marci fia.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Kicsit aggasztó az a helyzet, hogy támadó után nézünk szokás szerint. Elgondolkodtató, hogy abból a több 100 gyerekből, tiniből évek óta nem jon ki épkézláb 9es, netalántán jövőbeli alapkezdo. A csapat sztárja. Most nem is olyan kaliberre gondolok, mint benzi, raul, r9, cr, Pato féle golzsák es aranylabda potenciál, hanem legyen egy stabil 15-20golos saját nevelésű 9es. Vicces, de higuain pont ez volt.
Egy morientes fele spanyol sraccal az akademiarol mennyivel konnyebben mennénk neki a szezonnak. Hogy nehogy karim kiessen hetekre. A gyerek akit behoztunk szezon vege felé pár percekre. Azt hiszem 2x. A nevét se tudom. Jo nagy magas volt az rémlik. Az is labda nélkül ugy futott, mintha homokba szaladna. Ezekkel a fűkasza mozgású mayoralokkal, meg a RDT okkal akinek a hajzselén kívül nem sok adatott a világból ki lehetne uldozni.
Érdekesség, hogy ilyen franciak, portugalok, osztrakok, hollandok, de ilyen afrikai tavak partjarol is rendre hoznak valami ehezo, ruha nélküli gyereket, akit elvisznek, szerzodtetnek, beválik es sztár lesz. Mi meg olvassuk a sikersztorit, hogy nem volt mit ennunk, apám ejjel nappal dolgozott, hogy buszjegyem legyen stb..ismeritek ti is az ilyet kivulrol. belenyulnak a csatarokba jo szemmel. Aztan 2 év mulva 50 milliokert versenyeznek erte a top klubok. Letezik az eye test. Ha nem is olyan magas szinteken, mint az oreg hehenel, de létező cucc. Mit kell tennie egy real madridnak, hogy tolunk vegyenek ilyen ebereket 200 millioert, vagy netalántán hasznaljuk az embert 10 evig, mert olyan kibaszott jo csatár.
Egy morientes fele spanyol sraccal az akademiarol mennyivel konnyebben mennénk neki a szezonnak. Hogy nehogy karim kiessen hetekre. A gyerek akit behoztunk szezon vege felé pár percekre. Azt hiszem 2x. A nevét se tudom. Jo nagy magas volt az rémlik. Az is labda nélkül ugy futott, mintha homokba szaladna. Ezekkel a fűkasza mozgású mayoralokkal, meg a RDT okkal akinek a hajzselén kívül nem sok adatott a világból ki lehetne uldozni.
Érdekesség, hogy ilyen franciak, portugalok, osztrakok, hollandok, de ilyen afrikai tavak partjarol is rendre hoznak valami ehezo, ruha nélküli gyereket, akit elvisznek, szerzodtetnek, beválik es sztár lesz. Mi meg olvassuk a sikersztorit, hogy nem volt mit ennunk, apám ejjel nappal dolgozott, hogy buszjegyem legyen stb..ismeritek ti is az ilyet kivulrol. belenyulnak a csatarokba jo szemmel. Aztan 2 év mulva 50 milliokert versenyeznek erte a top klubok. Letezik az eye test. Ha nem is olyan magas szinteken, mint az oreg hehenel, de létező cucc. Mit kell tennie egy real madridnak, hogy tolunk vegyenek ilyen ebereket 200 millioert, vagy netalántán hasznaljuk az embert 10 evig, mert olyan kibaszott jo csatár.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Mindjárt lehánynakhehetheoriginal írta: Senki se lat a jovobe, de a tehetseget eye test alapjan ket perc alatt felismeri az ember, ket kulon dologrol beszelunk.
Tudom meleg van, aztan felforrt a viz, de most mar higgadj le
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Senki se lat a jovobe, de a tehetseget eye test alapjan ket perc alatt felismeri az ember, ket kulon dologrol beszelunk.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Ez nagyon övönaluli volt, főleg hogy igaz. Erre mondják azt hogy a tehetség nem elég, kurva nagy adag szerencse is kell hogy a sérülések elkerülje el, nah még egy kis extra alázat sem ártana.Galacticos írta:Lehet lott de aztan fejben kurva gyengenek bizonyult es a brazil ligaban is leverte a lecet, mar inkabb rivalisok adjak kolcson egymasbak hogy kinel legyen kolonc.Bencze írta:
Hat ra kellett gugliznom, hogy lott-e 12 golt osszesen europaban.
Lehet valakinek faj, de higuain is nagyjabol 10x nagyobb karriert futott be, es melyebb nyomot hagyott a futball vilagban.
Egy vki jut most így rögtön eszembe akire sokáig illett a sérülékeny jelző aztán vhogy mégis nagy karriert futott be: Robben. Aztán lehet szarul emlékszem.
Ganso
- Galacticos
Hat nalad ezek szerint jobban. Komoly serulesek utan mas is visszajott, 22-23evesen meg foleg. Elhiszem hogy nehez elfogadni hogy a kedvenced semmire se vitte es az eyetested folyamat buko de ez van sajnos.hehetheoriginal írta:Kepben vagy az a lenyegGalacticos írta:
Lehet lott de aztan fejben kurva gyengenek bizonyult es a brazil ligaban is leverte a lecet, mar inkabb rivalisok adjak kolcson egymasbak hogy kinel legyen kolonc.
Lehet valakinek faj, de higuain is nagyjabol 10x nagyobb karriert futott be, es melyebb nyomot hagyott a futball vilagban.
Alipio, dembele, pato, hazard.. de ganso is nagy karriert futott be.
Ha a te meglatasaid szerint igazoltunk volna, tele lennenk youtube huszarokkal akikkel versenyezhetnenk az eklbe.