Milyen termeszetesen jatszik ez a trio, egyiknel sem sir a labda, ballal, jobbal, kulsovel, sarokkal, teszik-veszik, ez kell ide, ezt hivjak minosegnek. Nagyon baco leszhehetheoriginal írta: https://youtu.be/hndxPBBZPE0
kb. 2:00-től indul a bulika, nagyon beton a verőnégerekkel meg futóbolond valverdevel a kp.
Értékeld a legutóbbi meccset
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
CKM, Csucsu, Cama, Valverde....egyszerűen nincs helye. De ha kitart és jövőre a CKM-ből egy valaki távozik, akkor van helye, de csak a keretben. Kezdő sosem lesz.hehetheoriginal írta: Jo a cibalo, csak neha tul bonyolult megoldast valaszt, amikor egyszeruen csak elorefele is lehetne, inkabb visszahuzza meg 1-2 kisjatekra. Plusz alacsony a vegsebesseg, kiscsapatok ellen, csereként, modricot pihentetni jo amugy.
Isco szerepkör a max neki itt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Hogy klasszikus idézzek: (réj) "egyszerre a húgom és a lányom"
35 egyébként..
Amúgy a tartalom nélküliségről: abban éppen mi volt az, hogy egy felk. meccsünk után leírtam, h a középpálya sztem ok?
(meg h tetszett Benz gólja (bár az kinek nem))
35 egyébként..
Amúgy a tartalom nélküliségről: abban éppen mi volt az, hogy egy felk. meccsünk után leírtam, h a középpálya sztem ok?
(meg h tetszett Benz gólja (bár az kinek nem))
Azért fáj ámSierra írta:
nagyon nagyon hasonlóak, de tényleg.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Realista24 írta:+1, szerintem Réj testvére, de minimum rokona.
nagyon nagyon hasonlóak, de tényleg.
én is ezt a kérdést tettem fel anno, borzasztó olvasni őket. de ugyanakkor szórakoztató is.tomi_b írta: Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.
asszem felesége meg tán gyereke is van, szal én ilyen 30-40 közöttre tippelném.
egyébként ez egy jó taktika lenne, de ha beidézi valaki a hsz-üket, már látom is sajnos.Faust írta:Tiltva is van mindketto.
Tiltva is van mindketto.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
+1, szerintem Réj testvére, de minimum rokona.tomi_b írta:Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.raul 4 ever írta: Középpálya miatt én már telj. nyugodt vagyok, mindenből van kettő:
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
Fede-Csumi-Cama-Vini, de szvsz sose leszünk rákényszerülve, hogy legalább az egyik öreg "zsenink" ne lehessen pályán
De előre kell egy igazolás.. Vagy Hazi legyen az, vagy előre sántítani fogunk, 4 ember: Fede, Rodry, Vini, Benz nem biztos, fogják 4-en bírni az egész szezont..
De alakul ez, biztató dolgokat lehet látni.. Benz gólja azért kicsit finom volt, mit pöcizgettek ott Ase-val, wow..
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Bocsi, hány éves is vagy amúgy? Kérlek ne vedd sértésnek, de folyamatosan megakad a szemem a hozzászólásaidon és nem csak a becézgetések miatt, hanem mert tartalom nélküliek is.raul 4 ever írta: Középpálya miatt én már telj. nyugodt vagyok, mindenből van kettő:
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
Fede-Csumi-Cama-Vini, de szvsz sose leszünk rákényszerülve, hogy legalább az egyik öreg "zsenink" ne lehessen pályán
De előre kell egy igazolás.. Vagy Hazi legyen az, vagy előre sántítani fogunk, 4 ember: Fede, Rodry, Vini, Benz nem biztos, fogják 4-en bírni az egész szezont..
De alakul ez, biztató dolgokat lehet látni.. Benz gólja azért kicsit finom volt, mit pöcizgettek ott Ase-val, wow..
Meccsről, hogy ne legyen off: előszezon, fáradt lábak, kísérletezgetés.. már fel sem kelek megnézni ezeket, gondolom nem vagyok egyedül. Pintus végzi a dolgát és ez nekem bőven elég ebben az időszakban.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Középpálya miatt én már telj. nyugodt vagyok, mindenből van kettő:
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
gyilkos
motor - brain
Case/Tchouaméni
Modric/Cama - Kroos/Ceba
Ha nagyon kell védekezni
Case
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Jo a cibalo, csak neha tul bonyolult megoldast valaszt, amikor egyszeruen csak elorefele is lehetne, inkabb visszahuzza meg 1-2 kisjatekra. Plusz alacsony a vegsebesseg, kiscsapatok ellen, csereként, modricot pihentetni jo amugy.
thereisonly1ronaldo
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Egyébként szerintem Ceba sem volt rossz egyáltalán, a Kroos-Modric utáni időszakban baromi hasznos kiegészítő ember lehetne, 10-15 milliókért nagy kár lenne eladni..hehetheoriginal írta: https://youtu.be/hndxPBBZPE0
kb. 2:00-től indul a bulika, nagyon beton a verőnégerekkel meg futóbolond valverdevel a kp.
- hehetheoriginal
https://youtu.be/hndxPBBZPE0
thereisonly1ronaldo
- Süti
Ceballosról jó ezt olvasni, szerintem bőven lenne benne lehetőség, nagyon remélem hogy idén tud majd bizonyítani. CKM lassan kimegy, lehet rotálni.Pad'em írta:
Azért ez a 2.félidei dominancia elég fasza volt. Camavinga és Ceballos gecijók, a franci mindenhol ott van, szerel, cselez, irányít, gyönyörűen játszik, nagyon jó nézni.
Ceba meg ahogy teszi veszi szintén nagyon finom, remélem marad végül és kap egy vállalható szerepet. Alaba még mindig a legjobb balhátvédünk, látszódik mennyivel jobbak vagyunk előrefele vele mint Mendyvel.
Ha valaki visszanézné, a második félidő ajánlott:
https://www.youtube.com/watch?v=gkOdNfoJ8_M
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Alaba nagyon tetszett a baloson, remélem elfogadja, hogy néha/nem néha ott lesz rá szükség. Csuha megint kicsit a gatyájába csinált, de ez majd elmúlik, jó lesz ő. Casemiro nagyon gyenge volt, de ebből nem vonnék le sokat. Szerintem ő az akinek a legkevesebb kedve van ehhez, csak poénból ledarál néhány ugribugrit. Nagyon jó és hasznos lesz ő is, előbbivel nagyon eredményesen rotálhatják majd egymást.
Vini és Rodrygo szarul játszott, főleg utóbbinak ment nagyon nyögvenyelősen. 1-2 gól is összejöhetett volna neki, de vagy elbotlott, vagy nagyon szarul érkezett vagy nem volt szerencséje. Vini idén is jó lesz. Kroos kb. annyira volt friss, mint a szemem, de annak ellenére voltak jó labdái meg mozgékonyabb volt, mint szokott.
Hazardon már csak a Jóisten meg Pintus segíthet. Ha visszanyeri a dinamikája és gyorsasága 1/4-ét, már sokkal előrébb leszünk. Asensio egy vicc. Egyre inkább vagyok dühös vele kapcsolatban, mint szomorú. Paypal elnökúr nagyon beszopatott, de hát ez van. Én azért még reménykedem, hogy lép a spanyol és jön az a szélső. Cserecsatárral szerintem nincs különösebb gond, csak annyi, hogy nincsenek tűzben tartva. Mariano a Lyon egyik legjobbja volt, Jovic meg csak lőtt abban a frnkfurtos szezonban néhány gólt és 21 végén is volt egy, a Soci meccsel kezdődő néhány meccses jó sorozata. Ott láthattuk, hogy bőven használható Benz cseréjének, ha nem egy lusta geci, de annyi miatt (a fizetését tekintve) nem érte meg megtartani. Mariano biztos marad és akár még hasznos is lehet. Hajt, mint a kurvaistók, jól ki is baszta magát. Nem tudom egy Cavani mutatna-e többet ugyanannyi játékperccel, mint ő.
Tóbiás még nem győzött meg, remélhetőleg jön majd az az útlevél Vinidzsíéknek és mehet a zsuga Cádiz-Osasuna teknősfocik ellen.
Cama és Ceba zsenik. Utóbbiből kár, hogy nem jött ki amit jósoltak, hosszú évekre meg lenne a kreatív kp és nem kellen 100 milliós Bellinghamek után menni. Ha nem jön szélső Fedét szerintem vehetjük a támadók közé és akkor 6-an maradnak középen, így meg máris jobban áll a spanyol szénája. De még mindig amellett vagyok, hogy kapjon szerződést 24/25-ig, aztán mehet a csóró Betisbe egy évre.
A védelem közepe és balfele kurvajó. Reméljük Militaonak nem tesz be annyira a gyerek (+ az asszony ), mint Fedének.
Luninban sok van. Esküszöm, hogy kb. a 30. perc környékén vettem észre, hogy nem Courtois van a kapuban . Benzema meg egy kibaszott király.
Vini és Rodrygo szarul játszott, főleg utóbbinak ment nagyon nyögvenyelősen. 1-2 gól is összejöhetett volna neki, de vagy elbotlott, vagy nagyon szarul érkezett vagy nem volt szerencséje. Vini idén is jó lesz. Kroos kb. annyira volt friss, mint a szemem, de annak ellenére voltak jó labdái meg mozgékonyabb volt, mint szokott.
Hazardon már csak a Jóisten meg Pintus segíthet. Ha visszanyeri a dinamikája és gyorsasága 1/4-ét, már sokkal előrébb leszünk. Asensio egy vicc. Egyre inkább vagyok dühös vele kapcsolatban, mint szomorú. Paypal elnökúr nagyon beszopatott, de hát ez van. Én azért még reménykedem, hogy lép a spanyol és jön az a szélső. Cserecsatárral szerintem nincs különösebb gond, csak annyi, hogy nincsenek tűzben tartva. Mariano a Lyon egyik legjobbja volt, Jovic meg csak lőtt abban a frnkfurtos szezonban néhány gólt és 21 végén is volt egy, a Soci meccsel kezdődő néhány meccses jó sorozata. Ott láthattuk, hogy bőven használható Benz cseréjének, ha nem egy lusta geci, de annyi miatt (a fizetését tekintve) nem érte meg megtartani. Mariano biztos marad és akár még hasznos is lehet. Hajt, mint a kurvaistók, jól ki is baszta magát. Nem tudom egy Cavani mutatna-e többet ugyanannyi játékperccel, mint ő.
Tóbiás még nem győzött meg, remélhetőleg jön majd az az útlevél Vinidzsíéknek és mehet a zsuga Cádiz-Osasuna teknősfocik ellen.
Cama és Ceba zsenik. Utóbbiből kár, hogy nem jött ki amit jósoltak, hosszú évekre meg lenne a kreatív kp és nem kellen 100 milliós Bellinghamek után menni. Ha nem jön szélső Fedét szerintem vehetjük a támadók közé és akkor 6-an maradnak középen, így meg máris jobban áll a spanyol szénája. De még mindig amellett vagyok, hogy kapjon szerződést 24/25-ig, aztán mehet a csóró Betisbe egy évre.
A védelem közepe és balfele kurvajó. Reméljük Militaonak nem tesz be annyira a gyerek (+ az asszony ), mint Fedének.
Luninban sok van. Esküszöm, hogy kb. a 30. perc környékén vettem észre, hogy nem Courtois van a kapuban . Benzema meg egy kibaszott király.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára halamadrid 2022. július 27., szerda 13:24-kor.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Pad'em
Szerencsére pangás van melóban, úgyhogy remek alkalom volt visszanézni a meccset délelőtt
Azért ez a 2.félidei dominancia elég fasza volt. Camavinga és Ceballos gecijók, a franci mindenhol ott van, szerel, cselez, irányít, gyönyörűen játszik, nagyon jó nézni.
Ceba meg ahogy teszi veszi szintén nagyon finom, remélem marad végül és kap egy vállalható szerepet. Alaba még mindig a legjobb balhátvédünk, látszódik mennyivel jobbak vagyunk előrefele vele mint Mendyvel.
Tchouaméni nagyon pöpec lesz, ez is egyértelmű. Rüdiger acél.
Brutál potenciál van ebben a keretben, viszont Casemirónak már nagyon el kéne vesztenie idén a kezdő szerepét. Egy csatárt meg szerezzünk már még valahonnan könyörgöm.
Tchouaméni nagyon pöpec lesz, ez is egyértelmű. Rüdiger acél.
Brutál potenciál van ebben a keretben, viszont Casemirónak már nagyon el kéne vesztenie idén a kezdő szerepét. Egy csatárt meg szerezzünk már még valahonnan könyörgöm.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Összefoglaló alapján kifejezetten jól toltuk. Ezt hozhattuk volna, ha kicsit élesebbek a srácok a helyzeteknél. Az América 11-ese jó nagy kamu volt. Jó kis meccs lehetett.
Benzema szerencsére ott folytatta, ahol abbhagyta májusban.
Benzema szerencsére ott folytatta, ahol abbhagyta májusban.
Egyébként muszáj igazolnunk valakit előre, nincs mese...
Egyszerűen vérszegény az egész támadósorunk és, ha a kettőből egyik lesérül/nem lesz formában 1-2 hónapig akkor ki is szállunk a verseny(ek)ből...
Egyszerűen vérszegény az egész támadósorunk és, ha a kettőből egyik lesérül/nem lesz formában 1-2 hónapig akkor ki is szállunk a verseny(ek)ből...
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- hehetheoriginal
most reggel leszedtem torrentrol, megneztem gyorsba, pár gondolat:Süti írta: Aki nézte, irhatna majd par sort. Foleg a masodik felidos sor erdekelne,Ceballos meg a tobbiek.
a 2 félidoben 2 majnem teljesen mas sor jatszott, az elso az a venemberek totyogos betanult/berogzult sablonos kabareja volt, mondhatni kurvagyenge, ckm, aszkenziogeci es a szokásos, amit evek ota latunk, hogy tamadasban keves, vagy benzema megoldja mostansag.
most megoldotta, szep volt a golja. vinicius lábai a szállodában maradtak, szinte csak rossz megoldás... mintha az egesz csapat nem lett volna felkeszitve fejben, hogy ezek menni fognak, mint a mergezett patkany, pedig nem volt titok, club america mindig odateszi magat ezeken a nyari meccseken.
2. félidoben jott a jovo, rengeteg sok kispasszos kenyszeritozos bulika volt, camavinga jelenleg messze a legjobb kp-sunk, sprintben kozlekedik, egybol teszi, varja vissza, rendszeresen jo megoldasok, eros, robbanekony, kurvajo az ember. tucskótól sokkal többet várok, jelenleg a balfasz pogba style megy a sok kocogassal meg totyogassal, camavinga 2 sebfokozattal feljebb van. hazitól sokkal tobb kell, egyszeruen az induloja es a vegsebessege nem eleg, remelhetoleg pintus latja es dolgoznak rajta. vedelem atlagos, mindket felidoben, nem fecserlek ra szot, eleve nem nagyon foglalkoznek vele, mert tamadofocit akarok latni, nem pedig azt, ami a beellben tavasszal volt, ez az esedekes, csak benzema altal huzott dolog.
még tóbiás beállt, előrefele nagyon extra lehet a gyerek, tetszik, csinalt egy tizit, rutintalan még, meg nem is a vedo alapbol ugye. de technikas, pozitiv. kb ennyi
thereisonly1ronaldo
- Süti
Aki nézte, irhatna majd par sort. Foleg a masodik felidos sor erdekelne,Ceballos meg a tobbiek.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Szerintem az felfoghatatlanPad'em írta: Mekkora videó
Real Madrid BEAUTIFUL Moments 2022
https://www.youtube.com/watch?v=rfuerCEDxmI
Így, hogy lassan kanyarodunk rá az új szezonra fel kéne fogni végre mi volt ez az előző
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Mekkora videó
Így, hogy lassan kanyarodunk rá az új szezonra fel kéne fogni végre mi volt ez az előző
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"