Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
4Rv

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 28., csütörtök 16:47

Realista24 írta:

Megfogalmazom úgy, hogy megértsd
A meccsekre voltak az emberek kíváncsiak, nem Messire. A nagy meccsek húzták fel az átlagot, évente egy-két alkalommal volt teltházas a Camp Nou.
Pörgethette a fas.án a labdát Messi, akkor sem ment ki 40-50-60ezer embernél több egy átlagos vagy kisebb csapat ellen.
covid előtti, 18/19-es nézők előtt rendezett bajnoki szezon:

52.356 alaves
72.892 huesca
76.055 girona
78.015 bilbao
88.712 sevilla
93.265 r. madrid
83.174 betis
73.003 villarreal
78.686 celta
71.039 eibar
50.670 leganes
76.789 valencia
67.435 valladolid
74.158 rayo
92.795 espanyol
92.453 atletico
75.470 sociedad
91.917 levante
57.088 getafe

átlag: 76.103 19 meccsből három 50 ezres meccs, augusztusban, januárban és az utolsó hazai bajnokin és egy 67 ezres, a többi 15 meccsen 70 ezer feletti. persze barcelonában csapat teljesítménye mellett az időjárás alakulása is befolyásolni tudja nézőszámot az ismert okokból. én egyébként sem állítottam, hogy messi miatt mentek ki, te állítod az ellenkezőjét, hogy miatta sem..

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 28., csütörtök 14:10

4Rv írta:
El Sie7e írta:

06/07, 07/08
itt pl magasabb volt a real átlagnézőszáma :)
és van további 4-5 olyan szezon ahol pár száz fővel volt éppen csak magasabb a barca átlagnézőszáma, ergó kb egál volt :)
realista alaptézise volt az, hogy a messi korszakban fos volt a camp nou látogatottsága(amit aztán a hozott adatokkal ő maga cáfolt meg), erre csak példaként hoztam fel a bernabeut, hogy az sem fut teljes kihasználtsággal pedig azt ugye könnyebb is lenne megtölteni.
Megfogalmazom úgy, hogy megértsd
A meccsekre voltak az emberek kíváncsiak, nem Messire. A nagy meccsek húzták fel az átlagot, évente egy-két alkalommal volt teltházas a Camp Nou.
Pörgethette a fas.án a labdát Messi, akkor sem ment ki 40-50-60ezer embernél több egy átlagos vagy kisebb csapat ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. július 28., csütörtök 12:54

4Rv írta:
El Sie7e írta:

06/07, 07/08
és van további 4-5 olyan szezon ahol pár száz fővel volt éppen csak magasabb a barca átlagnézőszáma, ergó kb egál volt :)
realista alaptézise volt az, hogy a messi korszakban fos volt a camp nou látogatottsága(amit aztán a hozott adatokkal ő maga cáfolt meg), erre csak példaként hoztam fel a bernabeut, hogy az sem fut teljes kihasználtsággal pedig azt ugye könnyebb is lenne megtölteni.
az elmúlt 15 évből nem nagyon tudsz mondani olyan szezont, ahol a bernabeu átlagnézőszáma magasabb lett volna
ezt írtad, én erre reagáltam csak :)
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 28., csütörtök 12:19

El Sie7e írta:
nem tudom ezt mire alapozod, az elmúlt 15 évből nem nagyon tudsz mondani olyan szezont, ahol a bernabeu átlagnézőszáma magasabb lett volna.
06/07, 07/08

El Sie7e
Kedvenc játékosaid: Raúl

HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2022. július 28., csütörtök 11:21

nem tudom ezt mire alapozod, az elmúlt 15 évből nem nagyon tudsz mondani olyan szezont, ahol a bernabeu átlagnézőszáma magasabb lett volna.
06/07, 07/08
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 28., csütörtök 10:41

Realista24 írta:
Részlet egy júliusi tweetből:
Highest avg attendance since 2000.
Dortmund - 76.155
Real Madrid - 70.016
ManU - 69.488
Barcelona - 68.864
BM - 66.324
az elmúlt 15 évről beszéltem, nem 22-ről, mert ugye te is a messi időszakra hivatkoztál.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 28., csütörtök 10:29

4Rv írta:
Realista24 írta:

AnnIra tudtam hogy jön egy okostojás aki ezt fogja írni :lol:
Ha nekünk nem lenne egy nézőnk sem, akkor sem valtoztat a tényen, hogy a nagy szappantartotok kihasznaltsaga egy fos.
most aztán jól megkaptam.. :lol: mint ahogy a teljes hozzászólásomban írtam a stadion kihasználtság gyenge, de az átlagnézőszám még így is top5 európában. tehát amit eredetileg írtál, hogy fos az átlagnézőszám csak szimplán nem igaz. kinek a szappantartó, kinek a bádogdoboz. :D
Nekünk a bádogdoboz még csak készül...a szappantartó meg évek óta ott rondítja az összképet. :-(

Részlet egy júliusi tweetből:
Highest avg attendance since 2000.
Dortmund - 76.155
Real Madrid - 70.016
ManU - 69.488
Barcelona - 68.864
BM - 66.324
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 28., csütörtök 10:11

Realista24 írta:
4Rv írta:

Ha nekünk nem lenne egy nézőnk sem, akkor sem valtoztat a tényen, hogy a nagy szappantartotok kihasznaltsaga egy fos.
most aztán jól megkaptam.. :lol: mint ahogy a teljes hozzászólásomban írtam a stadion kihasználtság gyenge, de az átlagnézőszám még így is top5 európában. tehát amit eredetileg írtál, hogy fos az átlagnézőszám csak szimplán nem igaz. kinek a szappantartó, kinek a bádogdoboz. :D

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 28., csütörtök 9:46

ha jól számolom a fiatalok nélkül van most egy 28 fős keretük. ha jön kounde meg azpilicueta akkor már 30
eladások nem mennek. játékosok sem akarnak menni.

gondolom az új játékosok regisztrálását minden gond nélkül megoldják majd ahogy szokták. összecigánykodnak majd vmit.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. július 28., csütörtök 9:28

Realista24 írta:Ez volt a hír egy hónapja. Tartozások/játékos.
Erről az "Adj má' egy ezrest, eskü megadom fizetésnél" duma jut eszembe. Hát de ők katalánék, náluk ez apró pénz ezekbe a nagy költekezésekbe :)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 28., csütörtök 6:55

Realista24 írta: Elvileg ez a teljes lista:
Malcolm - 9,9m
Arthur - 8m
Neto - 6,5m
Coutinho - 29,3
De Jong - 16m
Atma - elővásárlási jogok 5m
Pereira - 3,8m
Pjanic - 4,8m
Trincao - 9,6m
D. Suarez - 0,2m
Emerson - 6m
Amaiz - 0,25m
Firpo - 9m
Cucurella - 2,4m
Pedri - 1,25m
Manaj - 2m
Fernandes - 4,6m
Emerson - 0,033m
Vidal - 0,95m
Chumi - 0,073
Egyéb - 6,5m
Ez volt a hír egy hónapja. Tartozások/játékos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 28., csütörtök 6:53

MVPP írta:
Bencze írta: Ligue 2 French side Bordeaux will be relegated to the Third Division of French Football after a financial debt of €40m.

Barcelona STILL owe them €9.6m for the purchase of Malcom in 2018…

Yet there still out here splashing their cash.

Valaki emlitette, hogy tartoznak jatekosokert. A lenyeg, hogy a futball mindenkie
Három napja jelentették be, hogy marad a csapat a második ligában.
Tegnap volt egy hivatalos kommunikáció erről a klub részéről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

MVPP

HozzászólásSzerző: MVPP » 2022. július 28., csütörtök 6:50

Bencze írta: Ligue 2 French side Bordeaux will be relegated to the Third Division of French Football after a financial debt of €40m.

Valaki emlitette, hogy tartoznak jatekosokert. A lenyeg, hogy a futball mindenkie
Három napja jelentették be, hogy marad a csapat a második ligában.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 28., csütörtök 6:37

4Rv írta:
Realista24 írta:

Messivel is fos nezoszamok voltak, most sem lesz jobb, max átlagos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2022. július 28., csütörtök 2:32

hehetheoriginal írta:
Remy írta: Lewa be fogja hozni a nézőket, ebben biztos vagyok. Azért akárhogy is nézzük, a legszűkebb elit a tag évek óta.
Elore dorzsolom a tenyerem, ahogy elkezdik fujolni, mert rajonnek es latjak mekkora bot.
Oke felkészülés, meg uj csapat, de eddig egy kb mariano szint a figura
Ez hatalmas, játszott már összesen 90 percet az új csapatában? :D

4Rv

HozzászólásSzerző: 4Rv » 2022. július 28., csütörtök 0:23

Realista24 írta:
Remy írta: Lewa be fogja hozni a nézőket, ebben biztos vagyok. Azért akárhogy is nézzük, a legszűkebb elit a tag évek óta.
Messivel is fos nezoszamok voltak, most sem lesz jobb, max átlagos.
nem tudom ezt mire alapozod, az elmúlt 15 évből nem nagyon tudsz mondani olyan szezont, ahol a bernabeu átlagnézőszáma magasabb lett volna. ahogy csababarca is írta, a stadion kihasználtaság más tészta, az madridban jobb, de az is jócskán elmarad a 100%-tól.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2022. július 28., csütörtök 0:02

Bencze írta: Tartoznak Malcom aranak egy reszevel valakinek vagy sem?

Mivel ot eves szerzodest irt ala, igy a fizetes utemezese siman kitolodhat 2023-ig. Tehat igen, a hitelezonek feltehetoen tartoznak, ami ebben az esetben normalis is lehet. Ellenben a hirrel, ahol Bordeaux-t irtak es masoltad be felrevezetoen, barmilyen kiegeszites nelkul, ezzel utalva arra, hogy a Barca miatt is sorolodik hatrebb a francia csapat a szintek kozott.

Lehet rugdalni a klubot sok minden miatt, de egy, a cafolat ota torolt twitter bejegyzes miatt nem latom be, miert kell hergelni.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. július 27., szerda 23:51

Petr írta: Kar, hogy nem igaz.
Tartoznak Malcom aranak egy reszevel valakinek vagy sem?

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 27., szerda 23:44

Az mondjuk kemény :lol:

Szerintem a végnapjaikat élik mint hagyományos spanyol futballklub. Laporta még próbál néhány trófeát kipréselni belőlük mielőtt leugrik a süllyedő hajórol. Neki semmiről nemszól ez csakhogy úgy emlékezzenek rá mint aki alatt trófeákat nyertek de szerintem egy 6 kupás szezon sem mentené meg őket akkora fosban vannak. Minden lépéséről süt,hogy sikereket most azonnal a többit meg leszarja.

Ráadásul már olyanok is ráncolják a szemüket erre az egészre akik pontosan tudják milyen anyagi helyzetben vannak(bayern) + az egész világ a pénzszórásukon röhög.

Miután úgy 10 éve megmondtam itt,hogy a barszelona mint intézmény nem volt azon a szinten ahova sportszakmailag eljutottak ezért hosszútávon nem is lesznek képesek a klubfutball csúcsán maradni mint azt mi tesszük évtizedek óta most megjövendölöm,hogy 1 évtizeden belül arab-kínai-orosz vagy tökömtudja milyen kézben lesznek. És laporta szerintem ezt pontosan tudja,mármint,hogy amielőtt ledózerolnák a spotify stadiont jönni fog valami jumurdzsák egy raklap pénzzel így őt jelenleg csak az érdekli,hogy most sikeresek legyenek.

Gg nekik is meg a nagy uefanak fifanak ffpnek vagy bármilyen szervnek ami felelős lenne az ilyenekért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2022. július 27., szerda 23:26

Kar, hogy nem igaz.

Vissza: