Bencze írta:
Ligue 2 French side Bordeaux will be relegated to the Third Division of French Football after a financial debt of €40m.
Barcelona STILL owe them €9.6m for the purchase of Malcom in 2018…
Yet there still out here splashing their cash.
Az mondjuk kemény
Szerintem a végnapjaikat élik mint hagyományos spanyol futballklub. Laporta még próbál néhány trófeát kipréselni belőlük mielőtt leugrik a süllyedő hajórol. Neki semmiről nemszól ez csakhogy úgy emlékezzenek rá mint aki alatt trófeákat nyertek de szerintem egy 6 kupás szezon sem mentené meg őket akkora fosban vannak. Minden lépéséről süt,hogy sikereket most azonnal a többit meg leszarja.
Ráadásul már olyanok is ráncolják a szemüket erre az egészre akik pontosan tudják milyen anyagi helyzetben vannak(bayern) + az egész világ a pénzszórásukon röhög.
Miután úgy 10 éve megmondtam itt,hogy a barszelona mint intézmény nem volt azon a szinten ahova sportszakmailag eljutottak ezért hosszútávon nem is lesznek képesek a klubfutball csúcsán maradni mint azt mi tesszük évtizedek óta most megjövendölöm,hogy 1 évtizeden belül arab-kínai-orosz vagy tökömtudja milyen kézben lesznek. És laporta szerintem ezt pontosan tudja,mármint,hogy amielőtt ledózerolnák a spotify stadiont jönni fog valami jumurdzsák egy raklap pénzzel így őt jelenleg csak az érdekli,hogy most sikeresek legyenek.
Gg nekik is meg a nagy uefanak fifanak ffpnek vagy bármilyen szervnek ami felelős lenne az ilyenekért.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams