Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

Re: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 29., péntek 0:30

megnezegettem az all-time listat, ezt senki sem fogja megdonteni, nem hogy messi, nala abban sem vagyok biztos, hogy nem ez vagy a kovi az utolso szezonja a bl-ben.

bappe es haaland hiaba fiatalok, nem fognak 10+ golt termelni meg 10+ evig, hogy beerjek.
meg nem is lesz mar szerintem bl akkor. :mrgreen:

szerintem siman beleferne neki ez az ev, jovore igy vagy ugy bl indulo, es a vb-re (ami az utolso lesz neki) 6 meccsel kevesebbel a lababan mehet.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 28., csütörtök 21:25

Továbbra is hoznám egy jo 1+1 re.
Utana meg Karimmal közösen lehet egy fasza búcsúztató buli a Bernabeuban. :sziv:
ZIDANE

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. július 28., csütörtök 20:45

Na ha mar Roni, pont az tortenik es azert, amiert gondoltam. Az Athletic most hozott le egy cikket, a lenyeg:

Cristiano Ronaldo has reiterated his desire to leave #MUFC, with Sporting explored as possible new club.

CL goals record v Lionel Messi seen as motivating factor.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 27., szerda 12:18

Marci77 írta:
Mester77 írta: "Hétfőn Ronaldo visszarepült Angliába, kedden pedig a Manchester Uniteddel találkozott ügynökével, Jorge Mendesszel.

A találkozó során úgy tűnik, megoldást javasoltak Ronaldo jövőbeli problémájára.A Cope spanyol lap szerint Jorge Mendes arra kérte a Manchester Unitedet, hogy hosszabbítsa meg Cristiano Ronaldo jelenlegi szerződését, amely jövő nyáron jár le.Cserébe ezért a Man Unitednek el kell engednie Ronaldót kölcsönbe a 2022/23-as szezonra."
egyrészt ennek mi értelme. Másrészt egy ekkora sztárt kikölcsönözni nagyobb szégyen mintha elmegy ingyen most.Klub szempontból is több bosszúság
És a fizetése mekkora részét állná a Sporting? :hmmm:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. július 27., szerda 11:54

Mester77 írta: "Hétfőn Ronaldo visszarepült Angliába, kedden pedig a Manchester Uniteddel találkozott ügynökével, Jorge Mendesszel.

A találkozó során úgy tűnik, megoldást javasoltak Ronaldo jövőbeli problémájára.A Cope spanyol lap szerint Jorge Mendes arra kérte a Manchester Unitedet, hogy hosszabbítsa meg Cristiano Ronaldo jelenlegi szerződését, amely jövő nyáron jár le.Cserébe ezért a Man Unitednek el kell engednie Ronaldót kölcsönbe a 2022/23-as szezonra."
egyrészt ennek mi értelme. Másrészt egy ekkora sztárt kikölcsönözni nagyobb szégyen mintha elmegy ingyen most.Klub szempontból is több bosszúság
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Mester77

HozzászólásSzerző: Mester77 » 2022. július 27., szerda 11:48

"Hétfőn Ronaldo visszarepült Angliába, kedden pedig a Manchester Uniteddel találkozott ügynökével, Jorge Mendesszel.

"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."

"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 27., szerda 4:15

Sporting mellett szól a BL, de annyira out of scope az egész liga és csapat, hogy meglepodnek ha az egoja elbirna azt hogy egy ilyen csapatba igazoljon.

Tudom tudom, egy nap visszatér, blablabla...ez lenne számomra a legnagyobb meglepetés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. július 27., szerda 2:10

___Samy___ írta:
Caraway írta: A BL a lenyeg neki. 15 golra van tole Messi, gondolom fosik attol hogy beeri. Az egoja vezerli, all time top akar maradni.
En ezt csak azert nem ertem, mert Messi kizart, hogy a kovi evben 15 golt termeljen, mikozben CR marad a MU-ban es nem lep palyara a BL-ben.

Sztem ez a BL nelkuli ev beleferne neki, kizart, hogy elozzon Messi. Utana meg ha ismet visszajut az MU-val, akkor meg ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Viszont ha nem jutnak be jovore sem, akkor megertem, hogy koccolni akar.
Szerintem mar iden sem fer bele neki. Olyan klubban focizzon, amelyik nem indul a bl-ben? Ha 23 eves lenne, akkor ferne bele egy ilyen szezon, de nem 37 evesen, nincs erre ido. Fizikailag hibatlan a teste, lattam az edzesvideoit, felelmetes a pali. Meg mindig birja a tempot, neki a bl-ben a helye, ebbol nem fog engedni. Szerintem eligazol, inkabb jatszik a Sportingban, es nyom egy 6 meccses csoportkort meg plusz egy kort, az is tobb, mint ami a MU-ban var ra.
:goat:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 26., kedd 23:00

Cr nemfog visszavonulni amíg messi aktív erre mehet kutya ház minden. A matracos hírek meg szerintem egy gyenge próbálkozás,hogy mi rámennünk mint tavaly tette a city-mu esetnél.

Szerintem túl gondolja már ezt a bl dolgot. Messi nem fog 15 gólos szezont hozni, sőt szerintem 2 év alatt sem hoz már össze annyit. Unitednél simán összeállhat valami ha nemtud a bayernbe vagy hozzánk jönni ami tényleg előre lépés mostmár üljön a seggén hátha összeáll valami a munál. Ha tenhag összerak valami értelmes focit akár jól is kijöhetnek abból,hogy nincs bl. Jövőre meg lenne megint bl.

Ezzel a Unitedes visszatéréssel nagyon elmatekozta magát. Mostmár kikéne hozza amit lehet abból a kalandból. Felesleges továbbállni ha nem Real vagy Bayern/psg a kérő.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 26., kedd 21:13

Remy írta: Azért azt ne felejtsük, hogy Messi fiatalabb, szóval az a 15 gól, egy rakás tizivel kiegészülve, akár egy jobb BL szezonnal nem olyan sok. Azért játékosállományban a PSG bőven jó ahhoz, hogy egy jobb sorsolással elődöntőig mennek minimum.

Egy Bayernes szerződéssel betudná biztosítani magát, amíg Hali és Bappé utol nem érik. :lol: :kivagyhe:
Messi nem fog 40 eves koraig szaladgalni. Ha jovore is leegnek a BL-ben, sztem nem marad Europaban sem.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. július 26., kedd 21:09

Remy írta: Azért azt ne felejtsük, hogy Messi fiatalabb, szóval az a 15 gól, egy rakás tizivel kiegészülve, akár egy jobb BL szezonnal nem olyan sok. Azért játékosállományban a PSG bőven jó ahhoz, hogy egy jobb sorsolással elődöntőig mennek minimum.

Egy Bayernes szerződéssel betudná biztosítani magát, amíg Hali és Bappé utol nem érik. :lol: :kivagyhe:
Sztem Messi nem fogja/akarja addig csinálni, mint CR7. Azt nemtom mennyi van még a portugálban, de ennyi idősen is bőven NEM fék volt a mu-ban, messi megmár most is csak lődörög, nem 3-4 év múlva..

Már csak ezért is lenne szép, ha nem érné be leo, megérdemli CR, hogy ő legyen a bl gólokban IS az első helyen.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. július 26., kedd 20:38

Azért azt ne felejtsük, hogy Messi fiatalabb, szóval az a 15 gól, egy rakás tizivel kiegészülve, akár egy jobb BL szezonnal nem olyan sok. Azért játékosállományban a PSG bőven jó ahhoz, hogy egy jobb sorsolással elődöntőig mennek minimum.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2022. július 26., kedd 20:34

Caraway írta: A BL a lenyeg neki. 15 golra van tole Messi, gondolom fosik attol hogy beeri. Az egoja vezerli, all time top akar maradni.
En ezt csak azert nem ertem, mert Messi kizart, hogy a kovi evben 15 golt termeljen, mikozben CR marad a MU-ban es nem lep palyara a BL-ben.

Sztem ez a BL nelkuli ev beleferne neki, kizart, hogy elozzon Messi. Utana meg ha ismet visszajut az MU-val, akkor meg ott folytathatja, ahol abbahagyta.

Viszont ha nem jutnak be jovore sem, akkor megertem, hogy koccolni akar.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 26., kedd 20:28

ahhoz kb 3 szezon kellene messinek. :mrgreen:

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. július 26., kedd 20:18

A BL a lenyeg neki. 15 golra van tole Messi, gondolom fosik attol hogy beeri. Az egoja vezerli, all time top akar maradni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 26., kedd 20:02

ziro4vr írta: Én megértem a tagot, szerintem baromira a vb lebeg a szeme előtt, ott még lehet egy nagy dobás, viszont ahhoz szeretne egy számottevő csapatban játszani.

Utána meg mehet a haknikör, usa vagy sporting.
Mi köze a vbnek a klubcsapathoz? Fix válogatott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

DaveKO
Kedvenc játékosaid: Luka Modric, Karim Benzema

HozzászólásSzerző: DaveKO » 2022. július 23., szombat 22:44

Nem hoznám.

18-ban számomra igazi mélyütés volt, ahogy elment, "neheztelek" is rá még mindig, és érzek némi elégtételt amiatt, hogy nélküle is összejött a BL :)
A nagy öregek és a fiatalabbak új sztorit írtak nélküle, szerencsére a mi történetünket nem egy korábbi főkarakter visszahozásával kell megpróbálni életben tartani, mint az új star wars trilógiát :D Nem látom tehát a helyét a mostani csapatban.
Nekem az se lesz szimpatikus, ha a MU-t faképnél hagyja egy évvel a SirAlexthisoneisforyou után. Persze legkésőbb 2018-ban kiderült, hogy ő nem esik szerelembe egy klubbal sem.

Ezektől függetlenül örülök hogy végigszurkolhattam a madridi éveit :salute:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. július 23., szombat 21:37

Én megértem a tagot, szerintem baromira a vb lebeg a szeme előtt, ott még lehet egy nagy dobás, viszont ahhoz szeretne egy számottevő csapatban játszani.

Utána meg mehet a haknikör, usa vagy sporting.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 23., szombat 21:08

Mester77 írta: Ha képes odamenni, az számomra elfogadhatatlan lépés lenne
Dehogy megy Cé az atmába. :D
Imádja a Realt, nem fogja ezt meglépni.
Pontosan tudja hogy milyen következményei lehetnek. Meg amúgyis, valszeg rühelli a Ticot. :D

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 23., szombat 20:52

Hogy tudná eladni amikor a Barca játékosa még? :D

Vissza: