Vissza lehet olvasni miket írtam rola.kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten
Meg a forum nagy resze az elso szezonjaiban itt...
Megint hulyeseget beszelsz
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:41
Vissza lehet olvasni miket írtam rola.kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 13:39
Azta. Ezt a videót nem is láttam róla, elég komoly összeállítás. Ez alapján nem csoda h leigazoltuk. Ebben aztán van minden.kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten
HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 29., péntek 13:13
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 29., péntek 13:12
Okay boomerhehetheoriginal írta:igen, egy nem real madrid drukkernek, akinek eleg az FA kupa vagy a kozepmezonymert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket,
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:04
Valaszra sem erdemes mar, el lett mondva ezerszercart írta: Es mit er az eye-test onmagaban ha melle olyan mentalitasu mint Pato meg a brazilok 90%-a mondjuk, hogy inkabb a kocsmaba jarnak edzes helyett?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:03
En mikor kutyaztam ezeket, akiket felsoroltal? Modricot kb ketszer, amiota itt van, amikor osszevissza adta el a labdakat par meccsen, de abszolut semmi gond nincs vele.Sierra írta:Ehhez még annyit, hogy ezt úgy írod mintha csak falábú, tucat játékosok lennének a csapatban.hehetheoriginal írta: nem is értem néha, hogy egyesek miert real madrid drukkerek.
a címek, trófeák miatt kizárólag?
Azért nézzük már végig az elmúlt 10 év kiemelkedő arcait... Marcelo, Carvajal, Ramos, Kroos, Modric, Céronaldo, Benzema... mind magas kvalitású játékosok, akiknek élmény nézni a játékát, mert bennük van a jogabonito is.
igen, egy nem real madrid drukkernek, akinek eleg az FA kupa vagy a kozepmezonymert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket,
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 29., péntek 13:01
De azért nem lehet így nézbi, nincsen semmi értelme, mert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket, és legalább annyi sikert értek el, mint az eye test pozitív játékosok, ha elfogadod, ha nem. Azt meg, hogy ki miért néz focit, talán eldöntheti mindenki magának, pont annyira szubjektív, mint pl a bármilyen ízlés, kedvenc zene, film, könyv, ruha, stb...hehetheoriginal írta: igen meg mario jardel meg inzagi meg a tobbi nyomorult, akik csak belekurni tudtak a labdaba ha épp arra jott, pont amilyen irányban álltak, de bármi másban szobanövény kategória.
nem is értem néha, hogy egyesek miert real madrid drukkerek.
HozzászólásSzerző: cart » 2022. július 29., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 12:47
Ehhez még annyit, hogy ezt úgy írod mintha csak falábú, tucat játékosok lennének a csapatban.hehetheoriginal írta: nem is értem néha, hogy egyesek miert real madrid drukkerek.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 29., péntek 12:31
Igen, azt mar nem irtam bele, hogy alapvetoen a fenti ertekek kellenek nekem is, nem a droidok erdekelnek, akiket futoszalagon termelnek az akademiak. Mas kerdes, hogy a mai fociban a sikerek eleresehez kellenek a taktikailag fegyelmezett arcok akik becsukott szemmel is tudjak hova kell helyezkedni, passzolni, presszingelni, stb. Meccset nezni viszont "Ronaldinho" miatt ulok le.hehetheoriginal írta:tény, igy van, egyetértek.RealMadridFanatic írta: En ertem mi az eye-test lenyege, de nem lehet vele vitatkozni, mert ilyen formaban egy adott jatekos pillanatnyi lenyomata csupan. Tehat sok szakmai erteke nincs.
Mondhatjuk, hogy Patoban oriasi potencial volt, az akkori eye-test nyilvan nem tevedett, de mi ertelme volt? Ilyen-olyan okokbol kisiklott a palyafutasa, nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket. A vegen csak az szamit, hogy mit ert el az adott egyen a palyafutasa soran, amihez manapsag sokkal tobb kell, mint ero, fizikum, robbanekonysag, finesz es technika. Olyan tenyezok, amiket nem tudsz eye-testelni, hanem a jatekos korul tevekenykedo megfigyelok, ugynokok, edzok, szakemberek dolga felismerni a megletuket vagy hianyukat.
de inkább olyan embert keressunk, nézzunk es igazoljunk le, aki legalább az eye test alapján nem egy kutyauto balfasz.
mert akkor az ilyen jovity, faubert, gravesen, woodgate, huntelár es társai még csak szóba se jöhetnek, nem hogy egy real madridban mezt es játékpercet kapjanak....
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 11:44
ZZ korszak alatt kb vallatni lehetett a bajnoki meccsekkel.hehetheoriginal írta:a címek, trófeák miatt kizárólag?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 11:41
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 11:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 11:21
tény, igy van, egyetértek.RealMadridFanatic írta: En ertem mi az eye-test lenyege, de nem lehet vele vitatkozni, mert ilyen formaban egy adott jatekos pillanatnyi lenyomata csupan. Tehat sok szakmai erteke nincs.
Mondhatjuk, hogy Patoban oriasi potencial volt, az akkori eye-test nyilvan nem tevedett, de mi ertelme volt? Ilyen-olyan okokbol kisiklott a palyafutasa, nem valtotta be a hozza fuzott remenyeket. A vegen csak az szamit, hogy mit ert el az adott egyen a palyafutasa soran, amihez manapsag sokkal tobb kell, mint ero, fizikum, robbanekonysag, finesz es technika. Olyan tenyezok, amiket nem tudsz eye-testelni, hanem a jatekos korul tevekenykedo megfigyelok, ugynokok, edzok, szakemberek dolga felismerni a megletuket vagy hianyukat.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. július 29., péntek 11:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 10:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 29., péntek 10:21
Mi, teljesen biztos.hehetheoriginal írta: mivel is mosdatom?
mikor volt más nálam az eye test fogalma, mint most?
vagy csak ti nem értitek még mindig?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 10:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 29., péntek 10:18
Nem kell lemenni ovodásba, simán kereshetsz a szintedhez való társaságot, mert mi nyilván nem ütjük meg a mércédet.hehetheoriginal írta:áá geci miert bonyolitod tul?Süti írta:
Hát ez azért így elég biztonsági játék. Ha bejön, akkor megmondtam, ha nem, akkor potenciálról beszéltél, csak nem jött ki belőle. Ez alapján aztán tényleg bárkire rá lehet mondani, mert max megmondod utólag, hogy nem jött ki belőle.
ti maszatoltok itt pályafutásokrol, meg hogy pato meg ganso mi lett beloluk, stb.
en arrol beszelek, hogy pl kinek mennyi labdaerzeke van, milyen a fizikuma, gyorsasag, robbanekonysag, ero, kreativitas, technika, finesz, mennyire lat a palyan, stb. ABBAN AZ ADOTT PILLANATBAN, a jelenben, minden ami a konkret labdarugas mint tevekenyseghez kapcsolodik, es a potencial, hogy ha minden oke lesz (nincs serules, profi felfogas, etrend, eletmod, edzes, stb), akkor vki fasza lehet. (feltételes mód, általános iskola tananyag, bár ma már sztem nem tanitanak ilyesmit )
csak es kizarolag ti beszeltek itt, hogy na ez se jott be az se jott be, tehat szar az eye test, nem ertem mit nem lehet ezen erteni, tenyleg geci mintha millionyi birkaval beszelne az ember, mint egy politikus, le kell menni ovodasba, hogy szot ertsen az ember...
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 10:04
valoban nem bonyolult.Te mész szembe saját magaddal az állandó kibickedéseddel. Egyrészt megy a duma, hogy a foci nem bonyolult, csak a joga bonito legyen meg, élvezze az ember a játékot, másrészt ha nem nyer a Madrid minősíthetetlen stílusban kutyázod őket, a saját játékosainkat, vagy irreálisan mosdatod, mint a Selecaot. De azt sosem látod be, hogy az eredményekhez ma már erő és technika mellett taktika és fegyelem is kell bőven. Inkább megy a pronyó kibickedés szinte 0-24ben. És persze minden hülye szembe megy a zsenialitásoddal az autópályán, ezért tart itt ez az ország.
meg milyen feszkó?Meglátásom szerint te egy tipikus "se veled se nélküled" kapcsolata vagy ennek a közösségnek. Amikor itt vagy, akkor állandó a feszkó, amikor éppen eltávon vagy akkor többször olvasni egy-egy téma kapcsán, hogy vajon mit írna erről az öreg hehinho?
kértem már legalább 4-szer, hogy irjátok le, melyik eye testben tevedtem es miert.Valóban pont mint egy politikus, hiszen minden körülmények között valid az állítás, megcáfolhatatlan - nem történhet olyasmi amivel kiderülne hogy tévedett.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem