Nem a statok meg a kupak szamitanak, csak hogy legyen rola egy pacek video ahol vakok kozt felszemu a kiraly es fel lehet hypeolni.Nika91127 írta:32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!Jim írta: és legalább olyan penge lesz mint Latasa?
Ez egy bullshit mar bocs. Szamtalan eye test pozitiv embere bukott meg, aki feljebb is igazolt. Ott van lucas moura, (aki amugy valoban kurva tehetseges volt) de atjott europaba es se a psgben se a spursben nem nyujtott maradandot. Igazabol fix kezdo jatekos se. Volt egy brutal kiemelkedo meccse az ajax ellen, mondjuk brazil tamadonak a blben komoly tet alatt hasonlo teljesitmenye szerintem kaka ota nem volt, de ezen kivul eltunt. Elment erosebb bajnoksagba, es kiderulr hogy leveri a lecet. Es az a psg nem volt akkoriban olyan top mint most, vagy ganso a sevillaba, pato barhol lehetoseget kapott a milan ota full buko. Megveszi az egyik brazil csapat,kolcsonadja a legnagyobb rivalisanak is csak ne naluk legyen. Ez nem azert van mert szarul valtott csapatot,hanem mert fejben gyengek. Amiert amugy teszem hozzamegint tok jogosan, higuaint vilagba szidta az mellekesen az osszes kedvencre igaz,neymartol, dembeleig mindegyikre. Fejben gyenge.tibi18 írta: Sok játékos esetében szerintem pont azért nem lett meg az áttörés, mert abban az időszakban, amikor felfigyelt rá, mondjuk hehe, vagy a világ, nem tudott olyan csapatba váltani, ahol szintet tudott volna lépni.
Ugyan mar,dembeleert is reg eladtad volna nem csak bappeert. Modricot meg nem egxszer fikaztad, amikor jottel hogy egy aranylabdas jatekostol mast varsz meg hasonlo dumak, egy all time top assist utan is.. bezzeg ganso a libalegelon a bekotott labuak ellen, az mar valami.hehetheoriginal írta: Iden is eladtam volna, nem is kerdes, akarmilyen jo, de nem jott pappe, ugyhogy nyilvan van helye a kezdőben.
Ennek semmi koze, hogy anno miket irtam rola, mind igaz volt.