Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.

Ki lenne nálad az edző jövőre?

A szavazás 2024. december 19., csütörtök 7:15-kor befejeződött.

Carlo Ancelotti
21
19%
Xabi Alonso
84
76%
Zidane
4
4%
Más, megírom kommentben
1
1%

Szavazatok száma: 110

Galacticos

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. július 29., péntek 18:57

Nika91127 írta:
Jim írta: és legalább olyan penge lesz mint Latasa? :hmmm: :lol:
32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!
Nem a statok meg a kupak szamitanak, csak hogy legyen rola egy pacek video ahol vakok kozt felszemu a kiraly es fel lehet hypeolni.
tibi18 írta: Sok játékos esetében szerintem pont azért nem lett meg az áttörés, mert abban az időszakban, amikor felfigyelt rá, mondjuk hehe, vagy a világ, nem tudott olyan csapatba váltani, ahol szintet tudott volna lépni.
Ez egy bullshit mar bocs. Szamtalan eye test pozitiv embere bukott meg, aki feljebb is igazolt. Ott van lucas moura, (aki amugy valoban kurva tehetseges volt) de atjott europaba es se a psgben se a spursben nem nyujtott maradandot. Igazabol fix kezdo jatekos se. Volt egy brutal kiemelkedo meccse az ajax ellen, mondjuk brazil tamadonak a blben komoly tet alatt hasonlo teljesitmenye szerintem kaka ota nem volt, de ezen kivul eltunt. Elment erosebb bajnoksagba, es kiderulr hogy leveri a lecet. Es az a psg nem volt akkoriban olyan top mint most, vagy ganso a sevillaba, pato barhol lehetoseget kapott a milan ota full buko. Megveszi az egyik brazil csapat,kolcsonadja a legnagyobb rivalisanak is csak ne naluk legyen. Ez nem azert van mert szarul valtott csapatot,hanem mert fejben gyengek. Amiert amugy teszem hozzamegint tok jogosan, higuaint vilagba szidta az mellekesen az osszes kedvencre igaz,neymartol, dembeleig mindegyikre. Fejben gyenge.
hehetheoriginal írta: Iden is eladtam volna, nem is kerdes, akarmilyen jo, de nem jott pappe, ugyhogy nyilvan van helye a kezdőben.
Ennek semmi koze, hogy anno miket irtam rola, mind igaz volt.
Ugyan mar,dembeleert is reg eladtad volna nem csak bappeert. Modricot meg nem egxszer fikaztad, amikor jottel hogy egy aranylabdas jatekostol mast varsz meg hasonlo dumak, egy all time top assist utan is.. bezzeg ganso a libalegelon a bekotott labuak ellen, az mar valami.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. július 29., péntek 18:17

Ifibe ilyenkor nem az a szokas hogy rugsz annyi golt amennyi meccset hoztal, es akkor egy picit kitunsz a tomegbol? :lol:

Aztan lehet a mienk a kovetkezo dirk kuyt
Bar kene az is a faszomnak :mrgreen:
ZIDANE

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 29., péntek 18:10

Jim írta:
MorataMartin írta: OFFICIAL: csatárt vettünk! :D A 19 éves Noel Lopezt a Castillába a Deportivótól.
és legalább olyan penge lesz mint Latasa? :hmmm: :lol:
32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2022. július 29., péntek 18:07

MorataMartin írta: OFFICIAL: csatárt vettünk! :D A 19 éves Noel Lopezt a Castillába a Deportivótól.
és legalább olyan penge lesz mint Latasa? :hmmm: :lol:

MorataMartin
Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. július 29., péntek 17:56

OFFICIAL: csatárt vettünk! :D A 19 éves Noel Lopezt a Castillába a Deportivótól. https://www.transfermarkt.com/noel-lope ... ler/926854

tibi18
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: tibi18 » 2022. július 29., péntek 17:13

Nem mintha rá lenne szorulva, hogy bárki mellé álljon, de kicsit rápörögtetek hehe-re az elmúlt pár napban, pedig sokszor van igazság abban, amit az eyetest-je kihoz.

Sok játékos esetében szerintem pont azért nem lett meg az áttörés, mert abban az időszakban, amikor felfigyelt rá, mondjuk hehe, vagy a világ, nem tudott olyan csapatba váltani, ahol szintet tudott volna lépni.

Jelenleg 10/9 madridomos sztem all time TOP5-be teszi Modricot, de ehhez kellett, hogy ide igazoljon és szintet lépjen. Mi van ha marad a Spursben? lehet már 3 - 4 éve pályán sincs és volt egy fullátlag karrierje. Vinire is igaz ez, azért tart ott, ahol tart mert itt van, de még ő is messze van a TOP-tól szerintem.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 16:32

Iden is eladtam volna, nem is kerdes, akarmilyen jo, de nem jott pappe, ugyhogy nyilvan van helye a kezdőben.
Ennek semmi koze, hogy anno miket irtam rola, mind igaz volt.
thereisonly1ronaldo

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 29., péntek 15:26

hehetheoriginal írta:
kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten :D
Vissza lehet olvasni miket írtam rola.
Meg a forum nagy resze az elso szezonjaiban itt...
Megint hulyeseget beszelsz
My bad. 40 felett már csökken a memória, nem emlékeztem, hogy 4 éve miket zagyváltál össze, csak az rémlett, hogy megalakítottad az ""#adjukelafaszba csoportot""... :lol: :mrgreen:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

realfan
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio

HozzászólásSzerző: realfan » 2022. július 29., péntek 14:26

Pad'em írta: Én úgy emlékszem, hogy hehe pont, hogy dícsérte Vinit annó, hogy Európában mekkorát fejlődhet majd a libalegelők után :D

Amúgy kezd kicsit uncsi lenni ez a mindenki v hehe, úgyhogy megpróbálkozok egy gyenge pletyivel. Broját figyeljük. Ki ez az ember? :lol: Mindenesetre a hét eleji idősődő csatár vonal után a hét végére úgy néz ki már fiatalt keresünk :mrgreen: Mondjuk több logika van benne.

JUST IN: Real Madrid contact Chelsea over Armando Broja. Real Madrid are looking to offload several forwards & hope to add young strikers to their squad for the coming season, with Broja among their targets. @NizaarKinsella
sajnos ismerős, mert ő verte meg a magyar válogatottat az albánokkal :-( :lol: :lol: :lol:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. július 29., péntek 14:17

Pad'em írta: Én úgy emlékszem, hogy hehe pont, hogy dícsérte Vinit annó, hogy Európában mekkorát fejlődhet majd a libalegelők után :D

Amúgy kezd kicsit uncsi lenni ez a mindenki v hehe, úgyhogy megpróbálkozok egy gyenge pletyivel. Broját figyeljük. Ki ez az ember? :lol: Mindenesetre a hét eleji idősődő csatár vonal után a hét végére úgy néz ki már fiatalt keresünk :mrgreen: Mondjuk több logika van benne.

JUST IN: Real Madrid contact Chelsea over Armando Broja. Real Madrid are looking to offload several forwards & hope to add young strikers to their squad for the coming season, with Broja among their targets. @NizaarKinsella
Csávó valami 6 gólt lőtt 23 PL meccsena Southamptonban, de az ugye 3x annyit ér mert Anglia :lol:
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. július 29., péntek 14:07

Én úgy emlékszem, hogy hehe pont, hogy dícsérte Vinit annó, hogy Európában mekkorát fejlődhet majd a libalegelők után :D

"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. július 29., péntek 13:56

kiserik írta: Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten :D
Mondjuk szerintem egy ilyen videót elég sok brazil 17 éves támadóról össze lehet dobni. Itt még nem volt olyan sebessége, mint most.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2022. július 29., péntek 13:42

Mindenkiről lehet csinálni egy jutubvideot.
Bohócok ellen könnyű.
Már itt látszik hogy esetlen.

:mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:41

Vissza lehet olvasni miket írtam rola.
Meg a forum nagy resze az elso szezonjaiban itt...
Megint hulyeseget beszelsz
thereisonly1ronaldo

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 29., péntek 13:39

Azta. :ozil: Ezt a videót nem is láttam róla, elég komoly összeállítás. Ez alapján nem csoda h leigazoltuk. :D Ebben aztán van minden.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. július 29., péntek 13:13

Én csak azt nem értem, hogy ez: https://youtu.be/kA4oZ15Wb40 , hogy a kóchengeresbe bukott meg az eye teszten :D
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 29., péntek 13:12

hehetheoriginal írta:
mert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket,
igen, egy nem real madrid drukkernek, akinek eleg az FA kupa vagy a kozepmezony
Okay boomer

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:04

cart írta: Es mit er az eye-test onmagaban ha melle olyan mentalitasu mint Pato meg a brazilok 90%-a mondjuk, hogy inkabb a kocsmaba jarnak edzes helyett?
Valaszra sem erdemes mar, el lett mondva ezerszer
thereisonly1ronaldo

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 13:03

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: nem is értem néha, hogy egyesek miert real madrid drukkerek.
a címek, trófeák miatt kizárólag?
Ehhez még annyit, hogy ezt úgy írod mintha csak falábú, tucat játékosok lennének a csapatban.
Azért nézzük már végig az elmúlt 10 év kiemelkedő arcait... Marcelo, Carvajal, Ramos, Kroos, Modric, Céronaldo, Benzema... mind magas kvalitású játékosok, akiknek élmény nézni a játékát, mert bennük van a jogabonito is.
En mikor kutyaztam ezeket, akiket felsoroltal? Modricot kb ketszer, amiota itt van, amikor osszevissza adta el a labdakat par meccsen, de abszolut semmi gond nincs vele.
Carvajal evekig vakon volt, most volt egy jo tavasza.
Mindenki mas, akit szidok, bőven ad ra okot, vagy mert balfasz, vagy mert ezen a szinten tehetsegtelen es keves.
Szoval akkor mirol beszelunk?
mert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket,
igen, egy nem real madrid drukkernek, akinek eleg az FA kupa vagy a kozepmezony
thereisonly1ronaldo

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 29., péntek 13:01

hehetheoriginal írta: igen meg mario jardel meg inzagi meg a tobbi nyomorult, akik csak belekurni tudtak a labdaba ha épp arra jott, pont amilyen irányban álltak, de bármi másban szobanövény kategória.
nem is értem néha, hogy egyesek miert real madrid drukkerek.
a címek, trófeák miatt kizárólag?
De azért nem lehet így nézbi, nincsen semmi értelme, mert ez a többi nyomorult is képvisel értékeket, és legalább annyi sikert értek el, mint az eye test pozitív játékosok, ha elfogadod, ha nem. Azt meg, hogy ki miért néz focit, talán eldöntheti mindenki magának, pont annyira szubjektív, mint pl a bármilyen ízlés, kedvenc zene, film, könyv, ruha, stb...
Én úgy látom te azt nem vagy hajlandó elfogadni, hogy nem az egyetemes igazságot mondod, hanem a saját véleményedet. Szubjektív gondolatokat, ami se többet, se kevesebbet nem ér, mint másé. (a szakmabelieket nem számítva, de te sem vagy az tudtommal)

Vissza: