Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
zsuninnyo

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. július 30., szombat 12:46

'shutterisland írta: lehet azert, mert allandoan a gep es tv elott ulo tinikent egyfeszt a focin es barcan porogtem es kozben felnottem...nem tudom mi az oka, de engem egy jo ideje mar rohadtul nem erdekelnek a hatterdolgok a fociban.

ki mennyibe kerul, kinek mennyi a fizuja, ki mit nyilatkozgat, telen lesz e a vb, kit fizetnek le az arabok az uefanal, stb.

amikor tudok, leulok egy meccs ele, 90 percig elvezem, szurkolok a jo focinak, a goloknak, a dramanak.
ha a barca jatszik, akkor nyilvan szurkolok, akkor is, ha suarez-messi-neymar van meg akkor is mikor abde-braithwaithe-depay.

termeszetesen vannak dolgok, amik nem szimpatikusak, de oszinten szolva nem igazan befolyasol.
A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. július 30., szombat 12:37

lehet azert, mert allandoan a gep es tv elott ulo tinikent egyfeszt a focin es barcan porogtem es kozben felnottem...nem tudom mi az oka, de engem egy jo ideje mar rohadtul nem erdekelnek a hatterdolgok a fociban.

ki mennyibe kerul, kinek mennyi a fizuja, ki mit nyilatkozgat, telen lesz e a vb, kit fizetnek le az arabok az uefanal, stb.

amikor tudok, leulok egy meccs ele, 90 percig elvezem, szurkolok a jo focinak, a goloknak, a dramanak.
ha a barca jatszik, akkor nyilvan szurkolok, akkor is, ha suarez-messi-neymar van meg akkor is mikor abde-braithwaithe-depay.

termeszetesen vannak dolgok, amik nem szimpatikusak, de oszinten szolva nem igazan befolyasol.

Torquemada
Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC

HozzászólásSzerző: Torquemada » 2022. július 30., szombat 9:58

Azt nem értem, hogyan tud ez a barca most ennyire vonzó lenni. Ahogy a nagy csavi felhív valakit, az azonnal eldob mindent, aki a kezében van, és már szalad is. Mindegy, hol játszik, mindegy, ki hívja. (Lewa, Kounde). Úgy vásárolnak, úgy jelentkeznek be mindenkiért, mintha khelaifi lenne az elnök. Mennek a nagy dumák, megy a nagy stílus, laporta nagy zsugás. Mondjuk annak idején is az volt. Csak most más a stílus. Mészkéunklub ? Hol van már az ?
Most kicsit el is lopta a show-t nemcsak tőlünk, konkrétan mindenkitől. Egész egyszerűen most minden a barcáról szól. Semmit nem lehet megnyitni, hogy ne ők legyenek a címlapon vagy legalább is a második helyen. Kell a bohóckodás, hogy mindenki lássa, még a világon vannak. És, a kvnyjkt, jól csinálják. A nyarat, a pályán kívüli meccset megnyerték. Most ők azok a majmok, akik a boxmeccsek előtti mérlegelésen mindig csinálják a feszkót meg vergődnek, de ez persze nem jelenti azt, hogy a ringben is jobbak lesznek.
Esélyesek lesznek ? Igen. Kihúzták a lapot a 19re, leszarnak minden adósságot. Szórják a pénzt, mint báró Csekonics. (A spanyol szövetség úgy látom, még nyaral, hallgatnak, mint szar a fűben. Az a szabály, hogy nincs szabály.) A sikerekből akarnak fizetni. Csak nehogy úgy járjanak, mint Magyarország a választás előtti nagy osztogatással. Itt is a 2022es növekedésből akarták visszatölteni a kasszát, csak beütött a krach, és a többi már történelem.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 30., szombat 9:32

Csavit utalom mint a szart, a bolygo egyik legtulertekeltebb jatekosanak tartom, es imadom amikor szopnak vele, de azert nem azonositom vele a barca tortenelmet. :mrgreen:

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 9:28

Faust írta:
Toti írta: Fati? 3honapot nem jatszott még le egyhuzamban, Jese is lott par golt ennyi erovel. De alairom, tenyleg nagy tehetseg. Nico? Azon kivul, h sajatneveles mit mutat? Parszor volt a kezdoben, de ne legyen mar referencia, tenyleg nem tudom mit tett le, h hivatkozasi alap legyen. Araujo meg seholse sajatneveles, raadasul sztem (hangsulyozom sztem) tul is van szopkodva.

De gondoltam, h erkezik reakcio. Bele lehet merulni. Bar semmi meglepo ahogy latom, nagykepuseg ugy kicsiben mint nagyban. Nem csalodtam. Gondolok itt a mi jatekosfelsorolasunk utan odatett nagy nulládra, stb.
Speciel nagykepuseget az elmult par kommentben csak a tieidben latni. :lol: Nekem sem tetszik amit muvelnek, de lassuk be, forditott esetben mindenki szopna itt Perezt, hogy mi mindent megtesz csak hogy kilabaljon a klub a szarbol - ahogy egyebkent azt meg is tette anno, hat mit ossze mokolt hogy visszategye a terkepre a Realt 2, azaz ketto Calderon ev utan, nemhogy fasztudja hany ev Rossel meg Bartomeu utan. Nyilvan Laporta egy populista fasz, stilusra nem lehet mindenki Perez, de nekunk oriasi szerencsenk van vele, sokan fel sem fogjak mekkora. Ez a lamasiazas es annak “elfelejtese” es a tobbi pedig igazad van, undorito es visszas, de azert leginkabb azt a szoveget azok nyomtak, akik Messi elott azt sem tudtak, mi az Barca, es azota mar valami angol csapatnak szurkolnak hiszen az a vilag legerosebb bajnoksaga. :lol: 10-20 eves kis sutyernyakokon szamon kerni ezt (plusz a median baszki kb barmit) es ravetiteni egy egesz szurkolotaborra, hat nem tudom. Nyilvan most elvezet nezni a vergodesuket, annyit kopkodtek rank az elmult evekben, de oszinten, ki nem szarja le. Nekunk kimegy a vilagbaszo generacionk, Perez sem el orokke, semmi garancia arra hogy nem ut be nalunk is a krach par even/1-2 evtizeden belul. Persze lehet erre nyomni a mantrat hogy soha nem lesz ilyen elnokunk aki romba donti a klubot, mert uriemberek klubja meg mi vagyunk a Real Madrid meg a faszom, de csak ult itt is egy Calderon meg egy Mendoza is, es Sanzzal is voltak bajok emlekeim szerint boven.

Engem szemely szerint nem erdekel amit csinalnak, mi is anno megvehettunk barkit amennyiert akartunk akarmilyen szar helyzetben volt a klub, fogyatekosokert 90 milliokat adnak angol klubok, hogy a tetves arabokrol ne is beszeljunk, el kell ezt engedni. Szep dolog hogy plusszos a kassza es nincs adossag, de kb semmit nem jelent a gyakorlatban ekkora brandeknel. En orulok, ha van egy eros Barca, mert hosszutavon kell ha nem akarjuk a psg/Bayern mintajat kovetni, de ha neadjisten megis becsodolnek (soha nem fognak), hat na, egye fene azt is elfogadom. :mrgreen: De szerintem ezt a stilust hanyagoljuk, semmivel nem kulonb mint a standard hungarokatalan megmondoembere, csak most ugye nekunk all a zaszlo.

(Novemberben pedig mar #carloout)
Egyrészt sok igazság van benne, higgadtan simán megszívlelendő. Másrészt ezzel az avával kicsit veszít a hitelességéből. :lol: :lol: :lol:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 30., szombat 9:10

Toti írta: Fati? 3honapot nem jatszott még le egyhuzamban, Jese is lott par golt ennyi erovel. De alairom, tenyleg nagy tehetseg. Nico? Azon kivul, h sajatneveles mit mutat? Parszor volt a kezdoben, de ne legyen mar referencia, tenyleg nem tudom mit tett le, h hivatkozasi alap legyen. Araujo meg seholse sajatneveles, raadasul sztem (hangsulyozom sztem) tul is van szopkodva.

De gondoltam, h erkezik reakcio. Bele lehet merulni. Bar semmi meglepo ahogy latom, nagykepuseg ugy kicsiben mint nagyban. Nem csalodtam. Gondolok itt a mi jatekosfelsorolasunk utan odatett nagy nulládra, stb.
Speciel nagykepuseget az elmult par kommentben csak a tieidben latni. :lol: Nekem sem tetszik amit muvelnek, de lassuk be, forditott esetben mindenki szopna itt Perezt, hogy mi mindent megtesz csak hogy kilabaljon a klub a szarbol - ahogy egyebkent azt meg is tette anno, hat mit ossze mokolt hogy visszategye a terkepre a Realt 2, azaz ketto Calderon ev utan, nemhogy fasztudja hany ev Rossel meg Bartomeu utan. Nyilvan Laporta egy populista fasz, stilusra nem lehet mindenki Perez, de nekunk oriasi szerencsenk van vele, sokan fel sem fogjak mekkora. Ez a lamasiazas es annak “elfelejtese” es a tobbi pedig igazad van, undorito es visszas, de azert leginkabb azt a szoveget azok nyomtak, akik Messi elott azt sem tudtak, mi az Barca, es azota mar valami angol csapatnak szurkolnak hiszen az a vilag legerosebb bajnoksaga. :lol: 10-20 eves kis sutyernyakokon szamon kerni ezt (plusz a median baszki kb barmit) es ravetiteni egy egesz szurkolotaborra, hat nem tudom. Nyilvan most elvezet nezni a vergodesuket, annyit kopkodtek rank az elmult evekben, de oszinten, ki nem szarja le. Nekunk kimegy a vilagbaszo generacionk, Perez sem el orokke, semmi garancia arra hogy nem ut be nalunk is a krach par even/1-2 evtizeden belul. Persze lehet erre nyomni a mantrat hogy soha nem lesz ilyen elnokunk aki romba donti a klubot, mert uriemberek klubja meg mi vagyunk a Real Madrid meg a faszom, de csak ult itt is egy Calderon meg egy Mendoza is, es Sanzzal is voltak bajok emlekeim szerint boven.

Engem szemely szerint nem erdekel amit csinalnak, mi is anno megvehettunk barkit amennyiert akartunk akarmilyen szar helyzetben volt a klub, fogyatekosokert 90 milliokat adnak angol klubok, hogy a tetves arabokrol ne is beszeljunk, el kell ezt engedni. Szep dolog hogy plusszos a kassza es nincs adossag, de kb semmit nem jelent a gyakorlatban ekkora brandeknel. En orulok, ha van egy eros Barca, mert hosszutavon kell ha nem akarjuk a psg/Bayern mintajat kovetni, de ha neadjisten megis becsodolnek (soha nem fognak), hat na, egye fene azt is elfogadom. :mrgreen: De szerintem ezt a stilust hanyagoljuk, semmivel nem kulonb mint a standard hungarokatalan megmondoembere, csak most ugye nekunk all a zaszlo.

(Novemberben pedig mar #carloout)

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 7:38

Ez a Nico, Gavi páros tavaly játszhatott bőven, mert nem volt pénz. Most érkezett Kessie, úgy néz ki marad Pjanic, vinnék Bernardo Silvát... Érzésre nem sokat fognak játszani, csak a kirakatban lesznek.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 30., szombat 7:32

Fati? 3honapot nem jatszott még le egyhuzamban, Jese is lott par golt ennyi erovel. De alairom, tenyleg nagy tehetseg. Nico? Azon kivul, h sajatneveles mit mutat? Parszor volt a kezdoben, de ne legyen mar referencia, tenyleg nem tudom mit tett le, h hivatkozasi alap legyen. Araujo meg seholse sajatneveles, raadasul sztem (hangsulyozom sztem) tul is van szopkodva.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Donát

HozzászólásSzerző: Donát » 2022. július 30., szombat 6:46

rikko írta: Azért csak van egy Fati,Gavi, Nico, Araujo, Busquets,Pique vonal.
Araujot 19 évesen igazoltátok le. Attól, hogy 2 szezont a a B-be volt nevezve, még nem lesz sajátnevelés. De cáfolj meg, ha valamit rosszul mondok!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. július 30., szombat 1:08

Barsza Real rivalizálásra max a barszának van szüksége mert nekik a klubfilozófiájuk épül a fővárosi elnyomásra már nagyon régóta. Mi köszönjük szépen szarrányejük magunkat akkor is ha ők éppen az europa ligában vergődnek.

Az igazolásaik meg majd eldőlnek. Azért nem a legfelsőbb polcról vásároltak be. Lehet ennek még rosszabb vége mintha a hitelekből inkább stabilizálták volna a klubot. Jah és ezen az egész csapaton óriási nyomás lesz day1-tól kezdve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. július 29., péntek 21:50

rikko írta:
Toti írta: En a barcas kollegaktol kerdeznem (ha feszultsegkelto, ha nem..) h nem hanyingerkelto a klubjuk? A klubjuk politikaja? Hogy szembekopik magukat? Hogy picsat csinalnak a szajukbol? Hogy evekig hallgattuk (mert leginkabb nekunk celoztak mindig..) h nem kellenek az igazolasok.. az elkoltott milliok, mert ott a nagy utanpotlasuk? Undorito az egesz klub. Felkoptek es aláálltak. Felsobbrendunek tuntették fel magukat ezzel a nagy la masiaval, amibol mi valosult meg? Az hogy milliardos adossagal, lehoznak egy olyan atigazolasi szezont, h az ember pofaja leszakad? Hogy a sajat anyjukat eladnak, csak azert hogy vhogy igazolni tudjanak? Hogy majus-junius ota remegnek szo szerint, csak hogy minden heten uj nevet igazolhassanak es bebizonyithassak, h back to the elit? Amellett, h kibaszott bicskanyitotato az egesz amit most az atigazolasi szezonban csinalnak, még hiteltelenné is teszik magukat. Hanyinger az egesz, ugy ahogy van. Igy a vegere eljutottam oda, h legyen a post elejen feltett kerdesem koltoi, h nem kell ra valaszolni, mert ugyis csak a mosdatas menne, h igazabol ez ilyen, meg olyan penz.. keruljuk el.

Remelem tobben kovetik nagelsmannt es szolalnak fel, vhogy ezellen a ciganykodas ellen amit lemuvelnek.
Azért csak van egy Fati,Gavi, Nico, Araujo, Busquets,Pique vonal. Nem egy Messi, Iniesta,Xavi, Puyol szint, de nem is Jese, Vallejo,Ceballos féle 0.

Amit Bartomeu művelt az hányinger... Amit Laporta tesz az pedig az amit tennie kell egy normális elnöknek. Megpróbál felrakni minket a térképre. Tetszik vagy sem,látom nem nagyon. De azt senki sem gondolhatta komolyan, hogy egy Messi féle generációs sikersztori megint összejön. Attól, hogy mit mondott sok hülye pár éve attól még én nem érzem magam szarul. Azt minden épeszű szurkoló , culé vágta, hogy azért ide az utánpótlás nagyon kevés lesz.
Az igazolások egyelőre azt hiszem nem őrült módon történnek. Hiány posztokra hoztunk embereket , ráadásul minőségi javulást is. Kounde - Christiensen páros bőven kellett. Kessie szintén jó fogás a 0 Busquets mellé, mögé.
Lewa top 3 támadó. A brazil srác pedig szintén jó fogás. Főleg úgy, hogy Fati és Dembele sem életbiztosítás az utóbbi évek alapján.

Ergo aki komolyan gondolta, hogy örökké megoldjuk az utánpótlásból a triplát, a bajnoki címeket az vagy rettentően naiv vagy oltári barom.

De említem, hogy azért még így is van 4-5 kezdő szintű saját nevelésű játékosunk. Ez mondjuk lehet nem annyira jó, de azért lényegesen jobb tendencia, mint sok nagy csapatnál.
Na ez egy korrekt összefoglalás.

Laporta nem a Bartomeu féle kókler brigádból való.
Bele lehet kötni a barcába ezer megy egy féle okból manapság, de a pályán minimum egyenlő ellenfél lesznek és végül mi afaszom számít?
A pálya.

Kit érdekel,hogy éri ezt el Laporta?
Csal,lop hazudik,mint ahogy énis mindennap. :mrgreen:

Egy erős barca-real madrid rivalizálásra mindig szükség lesz ahhoz,hogy legalább a második legyen a spanyol bajnokság, a kutya angolok úgyis kifizetnek mindenkit zsebből.

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2022. július 29., péntek 21:49

2006 os csapatuk mennyira fasza korrekt volt. Meg ugy kb a helyukon is voltak kezelve. Pedig lehetett látni, hogy komoly generacio lesz. Nekik is szurkoltam a senal ellen. Nem szégyen az.

Magukrol mit gondolnak jelenleg? Szerintem magasrol szarnak ezekre. No nem makacsságból, vagy pökhendiségből,
Szvsz sokkal mélyebb gyökerei vannak. Nem érzik. Kb a ovrebo ota, vagy buszkecc kacsintasa ota, ibra könyve óta.... aki azok után barmilyen szinten képes szimpatizalni ezzel a csapattal, vagy buszkeséget erzett a 6kupas kesz átverés shows szezonjuk utan, vagy a remontadakor, mikor dimariat rugtak agyon ziccerben, vagy suarez nem tudta eldonteni, hogy a torka, vagy a feje fáj esés közben. Nekem a pofamrol a bor lesulne, ha perez kiplakatolna magat las vegasban, hogy ne feljetek gecik, ami vegasban tortenik.....gusztustalan emberi tulajdonságok tomkelege. Náluk van némi eltérés az atlagtol. Sokan élnek igy. Valaki elnök lesz, valaki zseni, valaki sorozatgyilkos. Frontalis lebeny katt, empátiahiány. majd a netflix gyart egy fasza seriest rola, élet culé ként. Szar lehet szimpatizalni ilyen klubal. Főleg a jelenlegi helyzetben, ami cirkuszt nyom laporta. Sajnalatos, de nem tehetnek róla. Ezt dobta nekik a gép. Amit Puyol csinalt párszor a jatekosokkal meccs közben, vagy golorom közben kb az testesiti meg a nem barcelona szurkolo normalis ember jeolemét. mikor érezhetően előjött a fasszopo kis geciskedés, egyből leallitotta oket, ellokdoste, majd rajuk szolt, hogy ésszel, hagyd abba. Ők nem érezték, Puyol igen. Minden foci szurkolo érzi, a barca szurkolok nem. Nem tehetnek róla.
En is kernem, ha lehet, hogy nem kell magyarázat. Nem kell reagalni igazabol senkinek ra. Teszek rá. Semmi mosdatas, inkabb hannyatok agyon minusszal. Az bőven elég lehet. Az egész klub amivé vált rákfene
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. július 29., péntek 21:44

Toti írta: En a barcas kollegaktol kerdeznem (ha feszultsegkelto, ha nem..) h nem hanyingerkelto a klubjuk? A klubjuk politikaja? Hogy szembekopik magukat? Hogy picsat csinalnak a szajukbol? Hogy evekig hallgattuk (mert leginkabb nekunk celoztak mindig..) h nem kellenek az igazolasok.. az elkoltott milliok, mert ott a nagy utanpotlasuk? Undorito az egesz klub. Felkoptek es aláálltak. Felsobbrendunek tuntették fel magukat ezzel a nagy la masiaval, amibol mi valosult meg? Az hogy milliardos adossagal, lehoznak egy olyan atigazolasi szezont, h az ember pofaja leszakad? Hogy a sajat anyjukat eladnak, csak azert hogy vhogy igazolni tudjanak? Hogy majus-junius ota remegnek szo szerint, csak hogy minden heten uj nevet igazolhassanak es bebizonyithassak, h back to the elit? Amellett, h kibaszott bicskanyitotato az egesz amit most az atigazolasi szezonban csinalnak, még hiteltelenné is teszik magukat. Hanyinger az egesz, ugy ahogy van. Igy a vegere eljutottam oda, h legyen a post elejen feltett kerdesem koltoi, h nem kell ra valaszolni, mert ugyis csak a mosdatas menne, h igazabol ez ilyen, meg olyan penz.. keruljuk el.

Remelem tobben kovetik nagelsmannt es szolalnak fel, vhogy ezellen a ciganykodas ellen amit lemuvelnek.
Azért csak van egy Fati,Gavi, Nico, Araujo, Busquets,Pique vonal. Nem egy Messi, Iniesta,Xavi, Puyol szint, de nem is Jese, Vallejo,Ceballos féle 0.

Amit Bartomeu művelt az hányinger... Amit Laporta tesz az pedig az amit tennie kell egy normális elnöknek. Megpróbál felrakni minket a térképre. Tetszik vagy sem,látom nem nagyon. De azt senki sem gondolhatta komolyan, hogy egy Messi féle generációs sikersztori megint összejön. Attól, hogy mit mondott sok hülye pár éve attól még én nem érzem magam szarul. Azt minden épeszű szurkoló , culé vágta, hogy azért ide az utánpótlás nagyon kevés lesz.
Az igazolások egyelőre azt hiszem nem őrült módon történnek. Hiány posztokra hoztunk embereket , ráadásul minőségi javulást is. Kounde - Christiensen páros bőven kellett. Kessie szintén jó fogás a 0 Busquets mellé, mögé.
Lewa top 3 támadó. A brazil srác pedig szintén jó fogás. Főleg úgy, hogy Fati és Dembele sem életbiztosítás az utóbbi évek alapján.

Ergo aki komolyan gondolta, hogy örökké megoldjuk az utánpótlásból a triplát, a bajnoki címeket az vagy rettentően naiv vagy oltári barom.

De említem, hogy azért még így is van 4-5 kezdő szintű saját nevelésű játékosunk. Ez mondjuk lehet nem annyira jó, de azért lényegesen jobb tendencia, mint sok nagy csapatnál.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. július 29., péntek 20:53

filatáska írta:
hehetheoriginal írta: RMCF te vagy az? :kalapos:
Az úgy kezdődne, hogy: "bár már 20 éve megmondtam, azért megkérdezném a barcás kollégákat..." :lol:
Halkan jegyzem meg, hogy a 10. utan mondogatta mar, hogyha egyutt marad a csapat magja es nem probalunk orrba szam a igazolgatni, akkor sorra fogjak a BL-eket nyerni. Ez is bejott neki. En sajnalom, hogy nem irq

filatáska

HozzászólásSzerző: filatáska » 2022. július 29., péntek 20:50

hehetheoriginal írta: RMCF te vagy az? :kalapos:
Az úgy kezdődne, hogy: "bár már 20 éve megmondtam, azért megkérdezném a barcás kollégákat..." :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 29., péntek 20:38

RMCF te vagy az? :kalapos:
thereisonly1ronaldo

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. július 29., péntek 20:35

En a barcas kollegaktol kerdeznem (ha feszultsegkelto, ha nem..) h nem hanyingerkelto a klubjuk? A klubjuk politikaja? Hogy szembekopik magukat? Hogy picsat csinalnak a szajukbol? Hogy evekig hallgattuk (mert leginkabb nekunk celoztak mindig..) h nem kellenek az igazolasok.. az elkoltott milliok, mert ott a nagy utanpotlasuk? Undorito az egesz klub. Felkoptek es aláálltak. Felsobbrendunek tuntették fel magukat ezzel a nagy la masiaval, amibol mi valosult meg? Az hogy milliardos adossagal, lehoznak egy olyan atigazolasi szezont, h az ember pofaja leszakad? Hogy a sajat anyjukat eladnak, csak azert hogy vhogy igazolni tudjanak? Hogy majus-junius ota remegnek szo szerint, csak hogy minden heten uj nevet igazolhassanak es bebizonyithassak, h back to the elit? Amellett, h kibaszott bicskanyitotato az egesz amit most az atigazolasi szezonban csinalnak, még hiteltelenné is teszik magukat. Hanyinger az egesz, ugy ahogy van. Igy a vegere eljutottam oda, h legyen a post elejen feltett kerdesem koltoi, h nem kell ra valaszolni, mert ugyis csak a mosdatas menne, h igazabol ez ilyen, meg olyan penz.. keruljuk el.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2022. július 29., péntek 17:23

Realista24 írta: A játékosoknak pedig ott a lehetőség nem elfogadni, amit kínál nekik a Barca.
Igen, es ha nem fogadja el, akkor a Barcelonanak ott lesz a lehetoseg teljesiteni a jelenleg ervenyben levo szerzodesben foglalt vallalasaikat. Peldaul a fizetes elutalgatasat, amit a jelek szerint az elmult idoszakban nem siksrult maradektalanul ha tartoznak a jatekosnak.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 29., péntek 14:39

hehetheoriginal írta: Még még még még mindenkit le kell igazolni :lol:
Most akkor a mesz ke unnklubb csak 50 evente egyszer igaz? :lol:
Vergodes ez az egesz, mint a 90es evek kozepi barcaja, vagy milanja
Én is azon röhögök, anno mi voltunk ekézve, hogy zsoldos csapat, bezzeg a nagy barca, akiknek nem kellenek a csilliós igazolások, mert ők megoldják a la-masiából..
Kiment szépen az a generációjuk, azóta valahogy igen elhallgattak erről és nem hallani, hogy milyen csúnya rossz dolog több száz millióból csapatot erősíteni..
Oh wait, hiszen mi tettük tönkre a piacot is, nem? :D

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. július 29., péntek 14:29

DinhoL írta:
h3x0r írta:
Tehát egyik hitelből fizetik a másikat.
Hát ti ha szeretnétek nevezhetitek az idei deal-eket is hitelnek, szerintem sokkal kedvezőbb konstrukciók.

ui.: a Tot el Camp c. blogot is érdemes olvasni, akit érdekel a téma
25 evre, az evi kb 165 millio 10%-aert kaptatok 200 milliot, tehat jelenlegi tudasunk szerint 400-at kell visszafizetni. Hogy ez most jonak szamit vagy sem, azt en nem tudom.

Nekem az alapveto koncepcioval nincs bajom, megerositeni a keretet, hogy a BL elodontokbol meg extra meccsjegyekbol szerezzenek tobb penzt. Csak a sokadik igazolas utan... Tenyleg ez van, amit hehe irt:
hehetheoriginal írta: Még még még még mindenkit le kell igazolni :lol:
Most akkor a mesz ke unnklubb csak 50 evente egyszer igaz? :lol:

Vissza: