Kommentáld a híreket
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Salzburg nem szokott 50-60 milliókért eladni, Haaland, Daka, Szoboszlai, Adeyemi, Aaronson mindet 20-30 körül adták el, Sesko is ekörül lesz vihető. Vmelyik angol a MU, Spurs, Chelsea, Newcastle tengelyről gondolom el is viszi.
Nem semmi tehetséggyár.
Nem semmi tehetséggyár.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem Chelsea játékos.Torquemada írta: barca hogy nem jelentkezett be még érte is ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Salzburg ert a marketinghez. Eladjak egy szezonon belul Adeyemit es Seskot, jovore megint lesz valami Huchbacker vagy Dalgaard nevezetu 190 centis csavo aki lo 30 golt a St. Pöltennek, aztan fel Europa mar irja a 60 millios csekkeket.
Ja, azt olvastam hogy a Manchester United lehet el is viszi
55 millió fontot kérnek érte
55 millió fontot kérnek érte
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ugy kell elvinni seskó öcsköst a salcburgbol, mint anno benzemat a lionbol.
Azonnali modon. Fejlodesi lehetoseg, jatekpercek, benzema tehermentesítese, tanulas tole megvan, es a jovo is biztositva van jópár evre.
60-70 miller sztem hozhato
Ezekkel a mar kesz jatekos befutott atlagos semmi nevekkel hagyjatok pls, inkabb akkor senkit se vegyunk, minthogy rankrohadjon egy tok atlagos semmi ember evekig
Azonnali modon. Fejlodesi lehetoseg, jatekpercek, benzema tehermentesítese, tanulas tole megvan, es a jovo is biztositva van jópár evre.
60-70 miller sztem hozhato
Ezekkel a mar kesz jatekos befutott atlagos semmi nevekkel hagyjatok pls, inkabb akkor senkit se vegyunk, minthogy rankrohadjon egy tok atlagos semmi ember evekig
thereisonly1ronaldo
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
barca hogy nem jelentkezett be még érte is ?
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
firminot bedobta már valaki?
jövőre lejár a szerződése, juvehoz van közel potom 22 millióról írnak. 30 éves és szerintem a útlevél miatt nem került szóba velünk ha jól tudom viniék még mindig nem kapták meg a spanyolt
jövőre lejár a szerződése, juvehoz van közel potom 22 millióról írnak. 30 éves és szerintem a útlevél miatt nem került szóba velünk ha jól tudom viniék még mindig nem kapták meg a spanyolt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Nagyot változott a világ az elmúlt hónapokban. Mbappe ÉS Haalandról indultunk, most Noel Lopeznél tartunk. Nagyon-nagyon merész lesz egy szem Benzemával nekivágni. Ha kiesik, nélküle leáll a gépezet azonnal. Ilyen Mariano meg Hazard féle viccemberek ezen a poszton egy BL győztes csapatban egész egyszerűen komolytalanok. Ezektől az emberektől ezen a poszton Mayoral vagy RDT százszor jobbak lettek volna, (pedig nagyon nem a szűk elitről beszélek az ő esetükben sem) és a mi kutyánk kölykei ráadásul.
Az a baj, ha öt éves szerződést kínálunk bárkinek, akkor valóban beleszaladhatunk Hazard, Bale, Mariano, Jovic féle történetekbe. Tényleg nem jó az ilyen, mert a játékosok többségével azonnal elszalad a csikó ilyenkor, főleg a levezetni vágyókkal, és csak kifizetőhelynek vagy edzőközpontnak tekintik a klubot. Ha meg azt mondjuk, hogy 2 év és utána meglátjuk, akkor meg senki nem jön, mert a PSG, city féle korrupt, csaló csapatok jobb feltételeket adnak. Nem egyszerű. De a Mbappé féle övön aluli ütés felszínre hozta, hogy egész egyszerűen nem volt B terv. Ez azért gáz.
Az a baj, ha öt éves szerződést kínálunk bárkinek, akkor valóban beleszaladhatunk Hazard, Bale, Mariano, Jovic féle történetekbe. Tényleg nem jó az ilyen, mert a játékosok többségével azonnal elszalad a csikó ilyenkor, főleg a levezetni vágyókkal, és csak kifizetőhelynek vagy edzőközpontnak tekintik a klubot. Ha meg azt mondjuk, hogy 2 év és utána meglátjuk, akkor meg senki nem jön, mert a PSG, city féle korrupt, csaló csapatok jobb feltételeket adnak. Nem egyszerű. De a Mbappé féle övön aluli ütés felszínre hozta, hogy egész egyszerűen nem volt B terv. Ez azért gáz.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Egyrészt a helyüket kell pótolni a keretben, másik felében meg ugyanezt írtam én is.Anthony írta:Mit kell rajtuk pótolni?Donát írta: Másik oldalról, jövőre lejár Asensio és Mariano szerződése is, ha maradnak. Egyszerre 2 játékost kell majd pótolni, igazolási kényszer, többet kérhetnek. Nem lenne jobb lépcsősen pótolni őket?
Ha jön Werner én konkrétan lehányom saját magam, többször is...
Akkor talán nem kellene egyből csillagászati fizetést adni nekik, hanem teljesítmény arányosan növelni 2 év múlva, pl. ahogy Vini is kapott fizetésemelést ahogy mutatott valamit.Buitre írta: Talán az AS írta, hogy nem akarunk belefutni még egy Jovity Mariano esetbe.
Kapu, védelem, kp. nagyjából megvan hosszabb távra is, idén nem tudom mi lesz, de jövőre valóban el kell kezdeni támadókat igazolni. Nem ártana idén elkezdeni azért. Azt a gyereket is akit hypeoltatok már környékezi a Bayern sajnos.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mit kell rajtuk pótolni?Donát írta: Másik oldalról, jövőre lejár Asensio és Mariano szerződése is, ha maradnak. Egyszerre 2 játékost kell majd pótolni, igazolási kényszer, többet kérhetnek. Nem lenne jobb lépcsősen pótolni őket?
Ha jön Werner én konkrétan lehányom saját magam, többször is...
Akkor talán nem kellene egyből csillagászati fizetést adni nekik, hanem teljesítmény arányosan növelni 2 év múlva, pl. ahogy Vini is kapott fizetésemelést ahogy mutatott valamit.Buitre írta: Talán az AS írta, hogy nem akarunk belefutni még egy Jovity Mariano esetbe.
Kapu, védelem, kp. nagyjából megvan hosszabb távra is, idén nem tudom mi lesz, de jövőre valóban el kell kezdeni támadókat igazolni. Nem ártana idén elkezdeni azért. Azt a gyereket is akit hypeoltatok már környékezi a Bayern sajnos.
-
Sőt, így belegondolva, 2 szezonon belül szinte biztosan távozik Benzem, Hazard, Lucas Vasquez, Asensio, Mariano, Modric, Kroos. Nem semmi költekezésnek nézünk elébe. Persze védelem oké 2 éves távlatban, pláne ha Tobias bevállik, középpályara sem kell már túl sokat fordítani. Talán Ceballos-sal célszerű lenne hosszabbítani, aztán akár kölcsönbe elengedni, de gondolom ebből mar nem lesz semmi. Na de mi lesz a támadóharmaddal? Ha idén nem jön hosszútávra szerződtetett játékos, akkor jövőre is kell kettő, meg utána évben is. Lesz helye a pénznek.
-
Másik oldalról, jövőre lejár Asensio és Mariano szerződése is, ha maradnak. Egyszerre 2 játékost kell majd pótolni, igazolási kényszer, többet kérhetnek. Nem lenne jobb lépcsősen pótolni őket?Buitre írta: Talán az AS írta, hogy nem akarunk belefutni még egy Jovity Mariano esetbe. Ami érthető.. Remélem tényleg az van, hogy már létezik potenciális jelölt, csak várjuk szabaduljunk meg a salaktól. Mondjuk ilyen ütemben...
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Talán az AS írta, hogy nem akarunk belefutni még egy Jovity Mariano esetbe. Ami érthető.. Remélem tényleg az van, hogy már létezik potenciális jelölt, csak várjuk szabaduljunk meg a salaktól. Mondjuk ilyen ütemben...
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azt hiszem az igazolási szezon végéig nem olvasok több hírt.
Ott tartottam, hogy meg voltam győződve, hogy a brutál kp elé már csak Karim minőségi cseréjét kell hozni.
Majd jött a pofon a Werneres hírekkel, ma meg már ott tartok a hírek olvasása után, hogy inkább senki ne jöjjön és már Werner is jobb, mint 1-2 fazon… Na jó nem.
Azt sajnálom, hogy nem halásztak ki valami fiatal tehetséget, lehet valami totál noname csak tudjon focizni, akit be lehet rakni és fejlődhetne, mikor Karim épp nem játszik.
Most lenne remek időszak Benzema utódját megtalálni, nem amikor már ég a ház. Úgy tűnik azt a pozíciót a csapatban elbappéztuk.
Ott tartottam, hogy meg voltam győződve, hogy a brutál kp elé már csak Karim minőségi cseréjét kell hozni.
Majd jött a pofon a Werneres hírekkel, ma meg már ott tartok a hírek olvasása után, hogy inkább senki ne jöjjön és már Werner is jobb, mint 1-2 fazon… Na jó nem.
Azt sajnálom, hogy nem halásztak ki valami fiatal tehetséget, lehet valami totál noname csak tudjon focizni, akit be lehet rakni és fejlődhetne, mikor Karim épp nem játszik.
Most lenne remek időszak Benzema utódját megtalálni, nem amikor már ég a ház. Úgy tűnik azt a pozíciót a csapatban elbappéztuk.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Kerlon írta:Hugo DurroNika91127 írta: 32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!
hol van már egy Soldado Negredo Morata
szintű Castillás csatártehetség
most kb bármelyik megkaphatná a lehetőséget…
Hugo DurroNika91127 írta:32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!Jim írta:
és legalább olyan penge lesz mint Latasa?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Galacticos
Nem a statok meg a kupak szamitanak, csak hogy legyen rola egy pacek video ahol vakok kozt felszemu a kiraly es fel lehet hypeolni.Nika91127 írta:32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!Jim írta: és legalább olyan penge lesz mint Latasa?
Ez egy bullshit mar bocs. Szamtalan eye test pozitiv embere bukott meg, aki feljebb is igazolt. Ott van lucas moura, (aki amugy valoban kurva tehetseges volt) de atjott europaba es se a psgben se a spursben nem nyujtott maradandot. Igazabol fix kezdo jatekos se. Volt egy brutal kiemelkedo meccse az ajax ellen, mondjuk brazil tamadonak a blben komoly tet alatt hasonlo teljesitmenye szerintem kaka ota nem volt, de ezen kivul eltunt. Elment erosebb bajnoksagba, es kiderulr hogy leveri a lecet. Es az a psg nem volt akkoriban olyan top mint most, vagy ganso a sevillaba, pato barhol lehetoseget kapott a milan ota full buko. Megveszi az egyik brazil csapat,kolcsonadja a legnagyobb rivalisanak is csak ne naluk legyen. Ez nem azert van mert szarul valtott csapatot,hanem mert fejben gyengek. Amiert amugy teszem hozzamegint tok jogosan, higuaint vilagba szidta az mellekesen az osszes kedvencre igaz,neymartol, dembeleig mindegyikre. Fejben gyenge.tibi18 írta: Sok játékos esetében szerintem pont azért nem lett meg az áttörés, mert abban az időszakban, amikor felfigyelt rá, mondjuk hehe, vagy a világ, nem tudott olyan csapatba váltani, ahol szintet tudott volna lépni.
Ugyan mar,dembeleert is reg eladtad volna nem csak bappeert. Modricot meg nem egxszer fikaztad, amikor jottel hogy egy aranylabdas jatekostol mast varsz meg hasonlo dumak, egy all time top assist utan is.. bezzeg ganso a libalegelon a bekotott labuak ellen, az mar valami.hehetheoriginal írta: Iden is eladtam volna, nem is kerdes, akarmilyen jo, de nem jott pappe, ugyhogy nyilvan van helye a kezdőben.
Ennek semmi koze, hogy anno miket irtam rola, mind igaz volt.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ifibe ilyenkor nem az a szokas hogy rugsz annyi golt amennyi meccset hoztal, es akkor egy picit kitunsz a tomegbol?
Aztan lehet a mienk a kovetkezo dirk kuyt
Bar kene az is a faszomnak
Aztan lehet a mienk a kovetkezo dirk kuyt
Bar kene az is a faszomnak
ZIDANE
32 meccsen 3 gól,900 körüli perc. Az új csoda!Jim írta:és legalább olyan penge lesz mint Latasa?MorataMartin írta: OFFICIAL: csatárt vettünk! A 19 éves Noel Lopezt a Castillába a Deportivótól.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
és legalább olyan penge lesz mint Latasa?MorataMartin írta: OFFICIAL: csatárt vettünk! A 19 éves Noel Lopezt a Castillába a Deportivótól.