Toti írta:
Fati? 3honapot nem jatszott még le egyhuzamban, Jese is lott par golt ennyi erovel. De alairom, tenyleg nagy tehetseg. Nico? Azon kivul, h sajatneveles mit mutat? Parszor volt a kezdoben, de ne legyen mar referencia, tenyleg nem tudom mit tett le, h hivatkozasi alap legyen. Araujo meg seholse sajatneveles, raadasul sztem (hangsulyozom sztem) tul is van szopkodva.
De gondoltam, h erkezik reakcio. Bele lehet merulni. Bar semmi meglepo ahogy latom, nagykepuseg ugy kicsiben mint nagyban. Nem csalodtam. Gondolok itt a mi jatekosfelsorolasunk utan odatett nagy nulládra, stb.
Speciel nagykepuseget az elmult par kommentben csak a tieidben latni.
Nekem sem tetszik amit muvelnek, de lassuk be, forditott esetben mindenki szopna itt Perezt, hogy mi mindent megtesz csak hogy kilabaljon a klub a szarbol - ahogy egyebkent azt meg is tette anno, hat mit ossze mokolt hogy visszategye a terkepre a Realt 2, azaz ketto Calderon ev utan, nemhogy fasztudja hany ev Rossel meg Bartomeu utan. Nyilvan Laporta egy populista fasz, stilusra nem lehet mindenki Perez, de nekunk oriasi szerencsenk van vele, sokan fel sem fogjak mekkora. Ez a lamasiazas es annak “elfelejtese” es a tobbi pedig igazad van, undorito es visszas, de azert leginkabb azt a szoveget azok nyomtak, akik Messi elott azt sem tudtak, mi az Barca, es azota mar valami angol csapatnak szurkolnak hiszen az a vilag legerosebb bajnoksaga.
10-20 eves kis sutyernyakokon szamon kerni ezt (plusz a median baszki kb barmit) es ravetiteni egy egesz szurkolotaborra, hat nem tudom. Nyilvan most elvezet nezni a vergodesuket, annyit kopkodtek rank az elmult evekben, de oszinten, ki nem szarja le. Nekunk kimegy a vilagbaszo generacionk, Perez sem el orokke, semmi garancia arra hogy nem ut be nalunk is a krach par even/1-2 evtizeden belul. Persze lehet erre nyomni a mantrat hogy soha nem lesz ilyen elnokunk aki romba donti a klubot, mert uriemberek klubja meg mi vagyunk a Real Madrid meg a faszom, de csak ult itt is egy Calderon meg egy Mendoza is, es Sanzzal is voltak bajok emlekeim szerint boven.
Engem szemely szerint nem erdekel amit csinalnak, mi is anno megvehettunk barkit amennyiert akartunk akarmilyen szar helyzetben volt a klub, fogyatekosokert 90 milliokat adnak angol klubok, hogy a tetves arabokrol ne is beszeljunk, el kell ezt engedni. Szep dolog hogy plusszos a kassza es nincs adossag, de kb semmit nem jelent a gyakorlatban ekkora brandeknel. En orulok, ha van egy eros Barca, mert hosszutavon kell ha nem akarjuk a psg/Bayern mintajat kovetni, de ha neadjisten megis becsodolnek (soha nem fognak), hat na, egye fene azt is elfogadom.
De szerintem ezt a stilust hanyagoljuk, semmivel nem kulonb mint a standard hungarokatalan megmondoembere, csak most ugye nekunk all a zaszlo.
(Novemberben pedig mar #carloout)