azert hasonlits mar ossze 1000 embert es ezer autost... taxisok sem csinalnak semmit csak epp allnak 1000 autoval es talan neha dudalnak. amig az embert elkordonozzak meg sorfalat allitanak a tomeg ele addig egy ott allo autoval sokra nem mennekh3x0r írta:Valahol ez a kulonbseg, a taxisok megbenitjak a varost, a katasok meg kempingeznek a nagy tuntetes kozben.gutihaz14 írta:
fosnak toluk szerintem mert marhara le tudjak benitani a varost napokra de nem tudom miert kell ennyire nyalni a segguket ugye par eve az ubert tiltottak ki miattuk de az is lehet hogy valami haver van a kepben ami miatt a taxisok megint megusszak
Politika
Re: Politika
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Valahol ez a kulonbseg, a taxisok megbenitjak a varost, a katasok meg kempingeznek a nagy tuntetes kozben.gutihaz14 írta:fosnak toluk szerintem mert marhara le tudjak benitani a varost napokra de nem tudom miert kell ennyire nyalni a segguket ugye par eve az ubert tiltottak ki miattuk de az is lehet hogy valami haver van a kepben ami miatt a taxisok megint megusszakRealista24 írta: Na, taxisok megint kimaradnak a buliból
Lehet ők tudnának kormányt váltani.
fosnak toluk szerintem mert marhara le tudjak benitani a varost napokra de nem tudom miert kell ennyire nyalni a segguket ugye par eve az ubert tiltottak ki miattuk de az is lehet hogy valami haver van a kepben ami miatt a taxisok megint megusszakRealista24 írta: Na, taxisok megint kimaradnak a buliból
valamelyik univerzumban:
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pont ezt akartam írni, annyival kiegészítve, hogy cserébe az áruszállítás drágább lesz ami termékek árát fogja megemelni.cart írta: Szerencsére akkor a magánszemélyek továbbra is mehetnek autóval a sarki közértbe megvenni a 3 zsemlejuket.
Így akkor biztos jól vissza fog esni a fogyasztás.
-> ez biztos segíti az inflációt (bár ha hirtelen piaci áron lenne a benzin az is hirtelen megdobná)
-> így megint a kisember nyeli be indirekt módon a költséget, ráadásul kikerülni sem tudja. Mert a tejet meg kell venni. Fordított esetben meg lehetne kevesebbet menni az autóval.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaking 2022. július 30., szombat 11:33-kor.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Szerencsére akkor a magánszemélyek továbbra is mehetnek autóval a sarki közértbe megvenni a 3 zsemlejuket.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cégek piaci áron tankolhatnak, mert Brüsszel,háború, szankció. Ki tudja lesz e üzemanyag, most is kevés van, ezért nem tudnak többet feloldani a backup készletből.csababarca írta: Én ebből a bejelentésből semmit nem értettem.
Most mi változik akkor?
Magánszemély, mezőgazdaság és taxis marad 480on.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én ebből a bejelentésből semmit nem értettem.
Most mi változik akkor?
Most mi változik akkor?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, taxisok megint kimaradnak a buliból
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
"Nemzeti Közlekedési Hatóság nevű gittegylet"hehetheoriginal írta: Olcsó sör van, minden van:
https://youtu.be/OqKfFnM2AOA
A tobbi nem fontos.
Isten áldja a főispán Urasagot!!!!!!
Kedvencem ebből a témából, amikor felfujják a TÜV papírt a rugókra.
sírok akárhányszor látom
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Olcsó sör van, minden van:
A tobbi nem fontos.
A tobbi nem fontos.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
folyékony kenyeret és fényes cirkuszt a dicső hazafiaknak. már csak egy kis eső kéne arra az estére hogy teljes legyen a szimbolikája is.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A csapolt és a dobozos sör ára sem változik a tavalyihoz képest, így azokat 350 forintért vásárolhatják meg a négynapos ingyenes rendezvény ideje alatt.sonic írta:Ok hogy a csapolt Borsodi froccsnek 350 lesz korsoja, de a sör mennyibe fog kerulni ha valaki inkabb azt szereti?
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Senkit sem erdekel az oka, gerinctelen szar bunozo mind egytol-egyig.géza írta:https://444.hu/2022/07/29/hegedus-zsuzs ... yotta-valtgéza írta: Mindekozben, Göbbels Viktor:
https://telex.hu/belfold/2022/07/26/orb ... -van-zarva
Prioritasok. Egyebkent sajnalom a dontest, de a legonfotsabb, hogy hogy a budos gecibe mereszeled ezt husz ev utan te csicska?
Oriasi, biztos ez tortent valojaban, nem meg be lett fenyitve az idegbetegge valt Viktortol.
https://444.hu/2022/07/29/hegedus-zsuzs ... yotta-valtgéza írta: Mindekozben, Göbbels Viktor:
https://telex.hu/belfold/2022/07/26/orb ... -van-zarva
Prioritasok. Egyebkent sajnalom a dontest, de a legonfotsabb, hogy hogy a budos gecibe mereszeled ezt husz ev utan te csicska?„Kedves Zsuzsa!
Te sem gondolhatod komolyan, hogy húsz év közös munka után rasszizmussal vádolj engem (...) Döntésedet egyébként sajnálom. Tudomásul veszem.”
Oriasi, biztos ez tortent valojaban, nem meg be lett fenyitve az idegbetegge valt Viktortol.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mindenképp főispánként nyomnám tovább az alattvalóknak, hogy internet, alkohol, dohányáru, albánpékség, édességek, gyorséttermek, benzin, mind legyen olcsó, még olcsóbb, mint eddig. igy lesz 10 millió kis ostoba rabszolgám.
thereisonly1ronaldo
Lehet tesztelik, ha jol sikerul akkor rakerul az arstopp a dobozos sorre meg a kannasborra szeptembertol.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Ok hogy a csapolt Borsodi froccsnek 350 lesz korsoja, de a sör mennyibe fog kerulni ha valaki inkabb azt szereti?
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Cirkuszt és (folyékony) kenyeret.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Holnap már jelezni fof az autó, hogy tankolni kéne szerintem, szóval mindenkit lehányok, ha pánikvásárlók miatt nem fogok tudni tankolni