Megvan a budi jegyem rá.hehetheoriginal írta: ha azaria nem lesz a szigeten, nem megyek
Amúgy Bieber napon lesz,szóval hajrá!!
Sok a hate felé,de még bőven a legjobb és tehetségesebb fiatal előadók egyike.
Mármint Önbansebydani írta:Mehet a ban
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:52
Megvan a budi jegyem rá.hehetheoriginal írta: ha azaria nem lesz a szigeten, nem megyek
Mármint Önbansebydani írta:Mehet a ban
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:49
Éreztem, így már kinyomtam akkorsebydani írta:Mehet a ban Amúgy ha addig nem jött át akkor inkább kapcsolj be valamit amit szeretszRealista24 írta:
Első 30 perc egy tömény unalom. Te jó ég Érdemes továbbhallgatni?
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:39
Mehet a ban Amúgy ha addig nem jött át akkor inkább kapcsolj be valamit amit szeretszRealista24 írta:Első 30 perc egy tömény unalom. Te jó ég Érdemes továbbhallgatni?sebydani írta:
Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:37
Első 30 perc egy tömény unalom. Te jó ég Érdemes továbbhallgatni?sebydani írta:Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!Marci77 írta: Fred again.. | Boiler Room: London
Kicsit kiveszett a tűz bennem elektronikus zene terén az utóbbi években,elkezdtem mégtöbb irányzatát hallgatni,de azt hiszem ő az aki évek óta a legjobban megfogott. Nemrég találtam csak,kicsit le vagyok maradva,ajánlom annak aki kis túlzással bármilyen elektronikus zenét hallgat és úgy érezte,hogy megrekedt. (mainstrem vonalak biztosan,imádom a hardsytle-t is,de a befolyása a nagyszínpadokra kicsit szerintem gagyi lett..)
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:34
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:20
Amikor Zane Lowenál az SHM interjúban bedobta Steve Angello, hogy lesz közös Freddel, illetve hogy az albumon is volt producer összeért a gyerekkorom és a jelen Rohadt jók lettek/lesznek azok a számok.Marci77 írta:Vártam,hogy te ismered-e.sebydani írta: Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 4., csütörtök 13:09
Vártam,hogy te ismered-e.sebydani írta: Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!
Évek óta várom,hogy jöjjenek, erre pont Dua Lipa napon lesznek aki egyáltalán nem érdekel,de még csak az sincs,hogy kinézetre bejönne,hogy amiatt jobban rábeszéljem magamat,mint valami creepy f*szCaraway írta: Jovoheten meg Rufus du Sol nagyszinpadon Szigeten, annyira sajnalom, hogy nem leszek itthon.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. augusztus 4., csütörtök 12:48
Hat ez zseni. Nagyon koszi, mekkora vibeokba vannak baszki, egybol megjott a kedvem bulizni.sebydani írta:Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!Marci77 írta: Fred again.. | Boiler Room: London
Kicsit kiveszett a tűz bennem elektronikus zene terén az utóbbi években,elkezdtem mégtöbb irányzatát hallgatni,de azt hiszem ő az aki évek óta a legjobban megfogott. Nemrég találtam csak,kicsit le vagyok maradva,ajánlom annak aki kis túlzással bármilyen elektronikus zenét hallgat és úgy érezte,hogy megrekedt. (mainstrem vonalak biztosan,imádom a hardsytle-t is,de a befolyása a nagyszínpadokra kicsit szerintem gagyi lett..)
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. augusztus 3., szerda 11:53
HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. augusztus 2., kedd 21:56
Eszméletlen a csávó, minden amit csinál kincs. A covid idején találtam rá, ajánlott nagyon!Marci77 írta: Fred again.. | Boiler Room: London
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 2., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2022. július 30., szombat 21:34
Igen sajnos... én sem tudom egyelőre elképzelni, hogy fele olyan jó embert találnak... az egyik srácot, akivel turnéznak most hallottam már, de olyan meh... azért igyekszem meghallgatni őket ősszel, mert nagy kedvencek_Bushido_ írta:Hearthless madness már túl erős nekem (hangzásra), de most láttam, hogy jött ki új CD, szóval már szerzem is be, kíváncsi vagyok, mit alkottak.EmbroZZ írta: Nekem a Dynazty-tól a Human paradox (peacemaker filmzene) és a Hearthless madness a best
Ahogy kíváncsi leszek az Amaranthéra is, most, hogy GG6 kiszállt, nagyon kellene valami értelmes mélyhangú csávó oda, jött ugyan egy, de róla nem tudok semmit. GG-t nehéz, kb lehetetlen lesz pótolni.
Lásd ilyen számoknál:
Amaranthe - GG6
Ezt a mostani turnét még igazán megcsinálhatta volna, hiszen vele együtt lett bejelentve, csak a covid miatt eltolták, halasztották. Sok rajongó várta már, köztük én is.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 30., szombat 21:34
Köszi, kedvet is kaptam egy kis hybrid theory albumhoz.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2022. július 30., szombat 21:23
Egyik legjobb LP album evör, bár mindegyik másért jó, nem csináltak két egyformát..
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 30., szombat 21:03
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2022. július 30., szombat 19:42
Hearthless madness már túl erős nekem (hangzásra), de most láttam, hogy jött ki új CD, szóval már szerzem is be, kíváncsi vagyok, mit alkottak.EmbroZZ írta: Nekem a Dynazty-tól a Human paradox (peacemaker filmzene) és a Hearthless madness a best
HozzászólásSzerző: EmbroZZ » 2022. július 30., szombat 18:55
Nekem a Dynazty-tól a Human paradox (peacemaker filmzene) és a Hearthless madness a best
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem