Jobban jártok, ha Christ + Garcia a padon, Dest meg a jh szvsz.. Én legalábbis sokkal többre tartom Destet, mint az ingyendánt..'shutterisland írta: nem tudom, de mivel kounde es araujo alapkezdok lesznek, igy a garcia,christensen,dest harmasbol ketto kiesik es van egy erzesem, hogy az amcsi kozte lesz.
Real Madrid vs. Barcelona
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
bármennyire is csipázom remélem felsül, nem akarok csatát a bajnoki címért, simán be kell húznunkKerlon írta: Lewanmissky is on the board Pali miket csinalt
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem egy lewandoswki tipusu csatarnal az a fontos, hogy helyzetekbe keruljon, a golok majd jonnek kesobb a nagy szamok torvenye alapjan.
nem tudom, de mivel kounde es araujo alapkezdok lesznek, igy a garcia,christensen,dest harmasbol ketto kiesik es van egy erzesem, hogy az amcsi kozte lesz.Dest kárára, mint kezdő vagy ha amaz sérült?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Összefoglaló alapján jól mozgott.Kerlon írta: Lewanmissky is on the board Pali miket csinalt
Volt pár kihagyott helyzet, és rengeteg technikai hiba.
Mintha életében nem kapott volna erős passzokat, úgy vette át a labdákat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lewanmissky is on the board Pali miket csinalt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Valoban jo jatekos. Viszont van ket dolog, ami nagyon bekorlatozza. Az egyik az utolso passzok, dontes hozatalok, illetve a serulekenysege. Kiderul, egyelore egy serulekeny di maria.realistahuni írta:Nézegettem én is az utóbbi időben, brutál ahogy könnyedén megy keresztül 2-3 védőn. És nem nagyon van gyengébbik láb.hehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Dest kárára, mint kezdő vagy ha amaz sérült?'shutterisland írta: dembele olyan, mint egy gyerek a jatszoteren, mindent osztonbol.
araujo pedig ugy nez ki, jobbhatvedkent lesz hasznalva.
a sebessege mondjuk meg a termetehez kepest is megvan, de neha kisse komuvesnek tunik ott.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Nézegettem én is az utóbbi időben, brutál ahogy könnyedén megy keresztül 2-3 védőn. És nem nagyon van gyengébbik láb.hehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
- 'shutterisland
dembele olyan, mint egy gyerek a jatszoteren, mindent osztonbol.
a sebessege mondjuk meg a termetehez kepest is megvan, de neha kisse komuvesnek tunik ott.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Isten tartsa meg jo szokasait es maradjon csak Dambulancehehetheoriginal írta: Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
ZIDANE
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem újdonság, de dembi mennyire gecijo jatekos bazzeg, osszeteheti csavi meg az egesz koszos banda a kezet, hogy meg ott jatszik, az egyetlen extra az egesz bagazsban
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
ezeket a penzugyi dolgokat peldaul nem is nagyon kovetem meg nem is nagyon erdekel.
a tv kozvetitesi jogok, szponzorok, jatekosok fizetesei meg a tobbi dologgal kapcs elegge homalyos a tudasom.
pl meg nem mondanam, ki most az 5 legjobban fizetett jatekosunk vagy hogy mennyit keres lewa, raphinha vagy kounde, stb.
a tieteket talan azert tudom jobban, mert sokszor oldalakon at tarto eszmecserek voltak pl ramos fizunovelesi igenye stb.
nyilvan az embernek nincs vegtelen ideje mindent kovetni meg mindenen agonizalni, a prioritas nalam maga a jatek, a statok, a berobbano tehetsegek, a taktika.
ugy mondanam, hogy a figyelmem 90 szazaleka a palyan folyo dolgokra koncentralodik, a tobbit altalaban mar csak feluletesebben es csekelyebb erdeklodessel kovetem.
a tv kozvetitesi jogok, szponzorok, jatekosok fizetesei meg a tobbi dologgal kapcs elegge homalyos a tudasom.
pl meg nem mondanam, ki most az 5 legjobban fizetett jatekosunk vagy hogy mennyit keres lewa, raphinha vagy kounde, stb.
a tieteket talan azert tudom jobban, mert sokszor oldalakon at tarto eszmecserek voltak pl ramos fizunovelesi igenye stb.
nyilvan az embernek nincs vegtelen ideje mindent kovetni meg mindenen agonizalni, a prioritas nalam maga a jatek, a statok, a berobbano tehetsegek, a taktika.
ugy mondanam, hogy a figyelmem 90 szazaleka a palyan folyo dolgokra koncentralodik, a tobbit altalaban mar csak feluletesebben es csekelyebb erdeklodessel kovetem.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De amúgy nem követed, vagy nem érdekel? Mert nem ugyanaz. A mi életünket sem befolyásolja a gyakorlatban, véleményünk ettől még van, ezért lógunk a fórumon.'shutterisland írta:szerintem nem jol jott at a mondandom.A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
ha laporta eladja a tv jogokat vagy tudom is en mit okoskodik a konyvelokkel, azzal az en eletemben nem tesz kart.
nem en fizettem messi csillagaszati fizuit vagy nem az en penztarcam banta azt, hogy pl griezmann felsult, stb.
ellenben peldaul a politika mas, ha az ember mo-n lakik, es peldaul adokat emelnek vagy szivatjak a nepet, mikozben masok gazdagszanak vagy "a templomot felujitjak es nagyfero jon a falunapra" , az mar szemelyes erintettseg.
nem azt mondom, hogy ignoralom ezeket a dolgokat, de iteletet mondani (foleg a jogi dolgokban, lasd barto vagy rosell esete) nem az en dolgom es kompetenciam es nekem pl nem okoz almatlan ejszakat, hogy ha spotify camp nou lesz a camp nou vagy pl uj mezszponzor jon.
- 'shutterisland
szerintem nem jol jott at a mondandom.A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
ha laporta eladja a tv jogokat vagy tudom is en mit okoskodik a konyvelokkel, azzal az en eletemben nem tesz kart.
nem en fizettem messi csillagaszati fizuit vagy nem az en penztarcam banta azt, hogy pl griezmann felsult, stb.
ellenben peldaul a politika mas, ha az ember mo-n lakik, es peldaul adokat emelnek vagy szivatjak a nepet, mikozben masok gazdagszanak vagy "a templomot felujitjak es nagyfero jon a falunapra" , az mar szemelyes erintettseg.
nem azt mondom, hogy ignoralom ezeket a dolgokat, de iteletet mondani (foleg a jogi dolgokban, lasd barto vagy rosell esete) nem az en dolgom es kompetenciam es nekem pl nem okoz almatlan ejszakat, hogy ha spotify camp nou lesz a camp nou vagy pl uj mezszponzor jon.
-
Én imádnám, ha igazad lenne, de én úgy gondolom, hogy ekkora kaliber nem tud bukni, mi sem buknánk hasonló helyzetben.zsuninnyo írta:Csak szemleltetni szerettem volna azzal, nem parhuzamot vonni (nem egy fajsulyu a dolog). De az alap igazsaggal egyetertek, mindenki mas, azt szeret amit akar. Szerintema barca most uti az utolso szegeket a koporsojaba, es mindenki tapsol hozza, ami az elmult evek nagypofaju viselkedese utan tetszik.Donát írta:
Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.
Meg eleve nem lehet párhuzamba állítani a barca gazdasági döntéseit a katari vb-vel. Azért katalánéknál nem emberek kerülnej rabszolga sorsa és halnak meg, a másiknál csak irritáló a nagy pofájuk, meg hogy maguknak mondanak ellent, de azért bem ugyanolyan a fajsúlyos a kettő.
Csak szemleltetni szerettem volna azzal, nem parhuzamot vonni (nem egy fajsulyu a dolog). De az alap igazsaggal egyetertek, mindenki mas, azt szeret amit akar. Szerintema barca most uti az utolso szegeket a koporsojaba, es mindenki tapsol hozza, ami az elmult evek nagypofaju viselkedese utan tetszik.Donát írta:Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.zsuninnyo írta:
Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.
Csak az eletkepes, amire van kereslet es a kereslet az emberek, akiknek az egyeni dontese az, hogy nekik ez kell.
Meg eleve nem lehet párhuzamba állítani a barca gazdasági döntéseit a katari vb-vel. Azért katalánéknál nem emberek kerülnej rabszolga sorsa és halnak meg, a másiknál csak irritáló a nagy pofájuk, meg hogy maguknak mondanak ellent, de azért bem ugyanolyan a fajsúlyos a kettő.
-
Hát nem tudom. Értem amit mondasz, és kétségtelenül van benne igazság, de ettől még nem várható el az egyéntől, hogy mindenben a politikát nézze, és ezen kattogjon. Ez végső soron csak egy szórakoztatoipari termék, hiába az egyik legnagyobb kultúrális hatású.zsuninnyo írta:Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.Donát írta:
A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.
Csak az eletkepes, amire van kereslet es a kereslet az emberek, akiknek az egyeni dontese az, hogy nekik ez kell.
Teljes mertekben szamonkerheto a foci is ugyanugy az egyenen. Ha a PSG senkit nem erdekelne, nem lenne nezo, es a jatekosok is leszarnak, akkor nem tortenne az, ami. Ha a vb-re azt mondanak az emberek, hogy bocs, egyreszt milliardokert megvett rendezes, masreszt a rabszolgamunkaban meghalt emberek es a teli diopont ami szembekopi a hagyomanyokat mar sok, es mindenki megalljt mondana, akkor nem lenne az ami.Donát írta:A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.zsuninnyo írta:
A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Nem tudom, annyira nem nyomta fel a vérnyomásomat, hogy másod vonalas arcokat és egy kiemelkedően jó, de idős arcot vettek.
Ezzel bebisztosították, hogy a Getafet verik majd és izgalmasabb lesz az amúgy 2-3 csapatos Liga, ők is részt vesznek majd a spanyol ligában
A magasabb szinthez (BL) tapasztalat és csapat kell, valamint mentális és fizikai fölény. Ahhoz meg jó edző.
Lehet megmutatni jövőre.Ha Xavi megcsinálja ezt, akkor (persze nem szívesen de) gratulálok neki.
Ezzel bebisztosították, hogy a Getafet verik majd és izgalmasabb lesz az amúgy 2-3 csapatos Liga, ők is részt vesznek majd a spanyol ligában
A magasabb szinthez (BL) tapasztalat és csapat kell, valamint mentális és fizikai fölény. Ahhoz meg jó edző.
Lehet megmutatni jövőre.Ha Xavi megcsinálja ezt, akkor (persze nem szívesen de) gratulálok neki.
-
A te példád politika, ott azért jobban számonkérhető az egyén nem törődömsége, de még ott sem teljes nértékben. Viszont shutter szerintem elég világosan ki lehet olvasni a sorok közül, hogy nem fordít annyi időt erre a hobbijára, hogy a pályán túli dolgokról moralizáljon. Vannak fontosabb dolgok is az életben a focinál, talán még jobban is élvezi, akinek nem "hardcore fotelszurkoló módon" képezi az élete részét, hanem csak a 90 perceket követi. Én pl kis túlzással majdnem jobban élvezem a meccsek közti cirkuszt, mint magát a 90 percet, ettől egyikünk sem lesz jobb vagy rosszabb a másiknál, csak simán ebben sem vagyunk egyformák. Alapvetés, hogy nincs ezzel semmi baj, mégis mindig súlykolni kell.zsuninnyo írta:A lenyeg hogy a faluhaz es a templom fel legyen ujitva, nagyfero jojjon el falunapra, az hogy mibol es hogyan kit erdekel.'shutterisland írta: lehet azert, mert allandoan a gep es tv elott ulo tinikent egyfeszt a focin es barcan porogtem es kozben felnottem...nem tudom mi az oka, de engem egy jo ideje mar rohadtul nem erdekelnek a hatterdolgok a fociban.
ki mennyibe kerul, kinek mennyi a fizuja, ki mit nyilatkozgat, telen lesz e a vb, kit fizetnek le az arabok az uefanal, stb.
amikor tudok, leulok egy meccs ele, 90 percig elvezem, szurkolok a jo focinak, a goloknak, a dramanak.
ha a barca jatszik, akkor nyilvan szurkolok, akkor is, ha suarez-messi-neymar van meg akkor is mikor abde-braithwaithe-depay.
termeszetesen vannak dolgok, amik nem szimpatikusak, de oszinten szolva nem igazan befolyasol.