Én arra lennék kíváncsi, hogy mennyi lehet a hétvégi bajnoki fordulók nézettsége a női "topligákban". A Bundesben és a PL-ben 350-400 ezer néző van egy fordulóban, a La ligában és a Serie-ben is durván 250 ezer. Nem találok női adatokat. De gyanítom, hogy nem verdesi az eget a meccsek látogatottságadzsi91 írta:
Nekem a női fociból annyi van meg amikor valamelyik puskásdíjnál beraktak valami megye3as női gólt a férfiak közé… meg a márta vagy ki aki vagy 10szeres aranylabdás már
Legyen amúgy női foci meg nézze aki akarja csak ne erőltessék be őket a férfiak közé díjátadókon meg sehol.
Egyéb bajnokságok
Re: Egyéb bajnokságok
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nekem a női fociból annyi van meg amikor valamelyik puskásdíjnál beraktak valami megye3as női gólt a férfiak közé… meg a márta vagy ki aki vagy 10szeres aranylabdás márillgner írta:Vigyázni kell az ilyen őszinte szavakkal, mert most már gyakran lebasszák az embert, ha kritizálni meri a női focit Pedig amúgy a férfi foci után tényleg szenvedés megnézni egy női meccset.Realista24 írta: Kabaré a női foci, barmennyit is fejlődött.
BL döntő lehet hogy U10, de amiket néha láttam highlightsot, az kb U7 volt...mi lehet, ami nem kerult be.
Legyen amúgy női foci meg nézze aki akarja csak ne erőltessék be őket a férfiak közé díjátadókon meg sehol.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Mellé még ez a képdzsi91 írta:A gól szép de mintha Cr-t látnám barsza vagy messit Real mezben. nem bírja megszokni a szemem ezt a Ramos Psg házasságot.
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62EAF283
Messi 1 trófeára van Dani Alvestől, szépen gyűjtöget majd ezekkel a bohóc kupákkal.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Vigyázni kell az ilyen őszinte szavakkal, mert most már gyakran lebasszák az embert, ha kritizálni meri a női focit Pedig amúgy a férfi foci után tényleg szenvedés megnézni egy női meccset.Realista24 írta: Kabaré a női foci, barmennyit is fejlődött.
BL döntő lehet hogy U10, de amiket néha láttam highlightsot, az kb U7 volt...mi lehet, ami nem kerult be.
'shutterisland írta: nyilvan egy nantes volt az ellenfel, de azert az oreg bulibarok villantottak.
Itt be is fejezhetted volna a kommentet, pont ennyit érnek a francia csapatok, mint ez a Nantes
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
A gól szép de mintha Cr-t látnám barsza vagy messit Real mezben. nem bírja megszokni a szemem ezt a Ramos Psg házasságot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nyilvan egy nantes volt az ellenfel, de azert az oreg bulibarok villantottak.
ramos sarkazas, neymar szabigol, messi golja is tipik old school messi gol volt.
a bl-re pont azert keves az eselyuk, mert mar nem tudjak hetente/kethetente igy megrazni magukat, de neha nap el fogjak kapni a fonalat es akkor erdemes lesz az osszefoglalokat felutni.
noi foca tema : full random, sporterteke keves, szorakoztato jelenet annal tobb, szora sem nagyon erdemes.
nem is tudom, mikor olvastam, hogy a gremio u16-os sracok egy 10-est guritottak a felnott vilagbajnok noi valogatottnak.
szerk : bocs 6:0 nem 10:0 de mivel 2x30p felidok voltak, azt hiszem kb ugyanott tartunk.
ramos sarkazas, neymar szabigol, messi golja is tipik old school messi gol volt.
a bl-re pont azert keves az eselyuk, mert mar nem tudjak hetente/kethetente igy megrazni magukat, de neha nap el fogjak kapni a fonalat es akkor erdemes lesz az osszefoglalokat felutni.
noi foca tema : full random, sporterteke keves, szorakoztato jelenet annal tobb, szora sem nagyon erdemes.
nem is tudom, mikor olvastam, hogy a gremio u16-os sracok egy 10-est guritottak a felnott vilagbajnok noi valogatottnak.
szerk : bocs 6:0 nem 10:0 de mivel 2x30p felidok voltak, azt hiszem kb ugyanott tartunk.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kedvencem, hogy Megan Rapinoe kb. egy éve azon értetlenkedett, a férfiak miért kapnak jóval több fizetést hisz ugyanazt csinálják, ráadásul ők sokkal sikeresebbek, mint a férfi válogatott
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
Az egyetlen valóban nézhető és élvezhető női sport az LFL.... de az nagyonRaúlCF írta: Nem himsovinizmus. vannak nagyon jó női sportok de a foci nem tartozik bele. oltári gagyi a szint. ahogy a női kosárlabda is. ellenben a kézilabda fasza. ahogy az úszás is, atlétika,tenisz, téli sportok elég hosszú a lista és mind teljesen jó és megállja a helyét. a foci kimondhatatlanul nem.
Es jegkorongot lattal mar? TE JO ISTEN na ahhoz kepest a foci osszeteveszheto a ferfival.RaúlCF írta: Nem himsovinizmus. vannak nagyon jó női sportok de a foci nem tartozik bele. oltári gagyi a szint. ahogy a női kosárlabda is. ellenben a kézilabda fasza. ahogy az úszás is, atlétika,tenisz, téli sportok elég hosszú a lista és mind teljesen jó és megállja a helyét. a foci kimondhatatlanul nem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kabaré a női foci, barmennyit is fejlődött.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
a BL döntők összefoglalóit szoktam megnézni és kb. az u10-hez tudom hasonlítani, amikor még balfaszkodnak a gyerekek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
hát én belenéztem és a pattogó labdáért úgy kapálóznak mint egy ovis csoport. taktika semmi. valaki megindul és végigfutja a pályát középen. de nekem mindegy aki akarja nézi csak ne akarják eladni valami világi dolognak mert nem az
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Pedig nagyon sokat fejlődött az elmúlt években. Ez a meccs pl sokkal jobb mint néhány tavalyi meccsünk.
Nézni pedig senkinek nem kötelező
Nézni pedig senkinek nem kötelező
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ne offoljuk szet a topikot pls, maradjunk a futballnal, total hidegen hagy a tema.
thereisonly1ronaldo
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nem himsovinizmus. vannak nagyon jó női sportok de a foci nem tartozik bele. oltári gagyi a szint. ahogy a női kosárlabda is. ellenben a kézilabda fasza. ahogy az úszás is, atlétika,tenisz, téli sportok elég hosszú a lista és mind teljesen jó és megállja a helyét. a foci kimondhatatlanul nem.
- babaking
Mikor ültél le utoljára egy meccset megnézni az elejétől a végéig?hehetheoriginal írta: Nem himsovinizmus, hanem teny, hogy nezhetetlen.
Mutatjak a nezoszamok is szerte a vilagon
#equalpay
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem himsovinizmus, hanem teny, hogy nezhetetlen.
#equalpay
#equalpay
thereisonly1ronaldo
- babaking
Arra a házat tettem volna, hogy te nem, bár valami hímsoviniszta megjegyzésre számítottam.hehetheoriginal írta:Tavaly volt, tudtommal romaba ment haza a sportag.babaking írta: Eb- döntőt nézi valaki?