Gálára én nem számítok, de teljesen más kávéház lesz, mégiscsak tétmeccs. Sztem jó formában várjuk őket, behúzzuk.Madrid902 írta: Olvasva a madridi újságokat azt sugallják hogy a Frankfurt ellen majd gálázik a csapat. A felkészülési meccseket látva én aggódom.
Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Olvasva a madridi újságokat azt sugallják hogy a Frankfurt ellen majd gálázik a csapat. A felkészülési meccseket látva én aggódom.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Én picit többet kísérleteztem volna ezeken a bari meccseken, gondolok itt arra, hogy pl. Vini Tobiast simán megnéztem volna akár jobb-szélsőként is.
Ha már Fedét rakosgatjuk ki oda, nem biztos, hogy a brazil rosszabb opció lenne, jól cselez, jól tud beadni, talán a sebessége is rendben van és letámadásban is nagyon hasznos lehetne, azáltal hogy a védekező skilljei is megvannak..
Egy Carvajal-V.Tobias jobbszél?
Ha már Fedét rakosgatjuk ki oda, nem biztos, hogy a brazil rosszabb opció lenne, jól cselez, jól tud beadni, talán a sebessége is rendben van és letámadásban is nagyon hasznos lehetne, azáltal hogy a védekező skilljei is megvannak..
Egy Carvajal-V.Tobias jobbszél?
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Rodry most is baloson ment, elméletben Ase is ( de neki sztm rohadtul mindegy )....
LV mehet jobbtámadóban, Odri Vini2 (vagy más) a védelem szélére...akár.
Mariano Ázár lehozza az éket. ( ide is lehetne mit írni, zárójelben )
Darabra megvagyunk.
Nem tudni mi jár Carlo fejében, de a meccsek alapján meglehet, még így is.
Aztán majd szezon közben...de most előre én biztos nem írom le őket, ráérünk még azzal.
Szrk
Fede szélsőként...ezért mondjuk kár. de persze még ez sem készpénz.
LV mehet jobbtámadóban, Odri Vini2 (vagy más) a védelem szélére...akár.
Mariano Ázár lehozza az éket. ( ide is lehetne mit írni, zárójelben )
Darabra megvagyunk.
Nem tudni mi jár Carlo fejében, de a meccsek alapján meglehet, még így is.
Aztán majd szezon közben...de most előre én biztos nem írom le őket, ráérünk még azzal.
Szrk
Fede szélsőként...ezért mondjuk kár. de persze még ez sem készpénz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mickey 2022. július 31., vasárnap 17:47-kor.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ase ugyanazt a semmit mind2 oldalon tudja.. De mindkét kezdő cseréje Rodry kell legyen! Utána a futottakmég.Donát írta:Jó, de ők jobbra. Akkor már Lucas is, de ő sem bal.Sierra írta: Ott van még Rodrygo meg Asensio, nem elég?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Hát Asensio se az a kifejezett szélső, szóval szerintem tök mindegy melyik oldalon van, mindkettőn egy rakás szar. Rodrygonak is mindegy sztem.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jó, de ők jobbra. Akkor már Lucas is, de ő sem bal.Sierra írta: Ott van még Rodrygo meg Asensio, nem elég?
Ott van még Rodrygo meg Asensio, nem elég?
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Mariano 3 felkészülési meccsen játszott 30 percet. Még Jovic és Mayoral nélkül sem lesz Benzema csere? De ha nem, és Hazard lesz a csere 9es, akkor ki lesz Vini cseréje szintén Hazard? És amikor discomfort időszak van?
- flori
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Vallejo azért biztos meglátta a nézőtéren a kecskéjét vagy az unokatestvérét, nagy zsugát osztott
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Akkor nezd meg, sok sikert jo szórakozást hozzaSierra írta:penamadridista félidei posztja fb:hehetheoriginal írta: Ne nezzetek meg, ez a meccs a kinvallatas szo az ertelmezo keziszotarban. Ez az öregfiúk fullsablon jatek sor ez valami katasztrófa. Ha ez lesz a szezonban, akkor csak a serulesekben lehet remenykedni, hogy akkor kap lehetoseget az uj energia, ero es sebesseg is.
A megvaltas a 63. percben jott, amikor az egesz faradt lagymatag banda le lett kapva.
En nem tudom mi lesz a szuperkupan, de ez borzaszto volt
"Nagyon jó iramú meccs, sok helyzet, egy gól."
Most akkor hol az igazság?
thereisonly1ronaldo
penamadridista félidei posztja fb:hehetheoriginal írta: Ne nezzetek meg, ez a meccs a kinvallatas szo az ertelmezo keziszotarban. Ez az öregfiúk fullsablon jatek sor ez valami katasztrófa. Ha ez lesz a szezonban, akkor csak a serulesekben lehet remenykedni, hogy akkor kap lehetoseget az uj energia, ero es sebesseg is.
A megvaltas a 63. percben jott, amikor az egesz faradt lagymatag banda le lett kapva.
"Nagyon jó iramú meccs, sok helyzet, egy gól."
Most akkor hol az igazság?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aggódni majd csak akkor kell, ha Carlo tényleg beváltja a fenyegetést és ez a kezdő megy a SC-ban, meg tendenciózusan is CMK lesz orrba-szájba...
Amitől én félek, hogy
-újra Carva+LV kombó lesz csak jobb bekkben (Bodri+Tobi ma percet se kaptak)
Bodrit mondjuk nem bánom, ha pénzzé lehet tenni, vamos, de azt se gondolom, hogy Tobi azért nem játszott, mert pár napja meggyőzte Carlot, hogy jó lesz és minek győzködje feleslegesen tovább. Márnemprime Carva és 0-4-nél esernyőzős LV kevésnek tűnik egy újabb szezonon keresztül..
-Benzen fog múlni megint minden...
Bár Hazi éledezik (értsd 3 meccsen zsinórban is játszott 5 percnél többet), és látszik, hogy focizni nem felejtett el (játék kis területen, gyors passzok, kényszerítők, blabla), bazi nagy kérdőjel, hogy a visszatérésében/berobbanásában bízni lehet-e, vagy csak utópia..
A jh poszton örülnék, ha történne valami, de ez a csatárkérdés ez kb. szezon közben derül ki. Továbbra is azt gondolom, hogy
Fede/Rodry - Benzi/Hazi - Vini/Rodry ötös egyébként elég lehetne, ha Hazi elkezd villantani.. Ha nem, akkor marad az imádkozás, hogy Benzi bírja.. A 2 szélen a 3 kölyök elég nekem.
Amitől én félek, hogy
-újra Carva+LV kombó lesz csak jobb bekkben (Bodri+Tobi ma percet se kaptak)
Bodrit mondjuk nem bánom, ha pénzzé lehet tenni, vamos, de azt se gondolom, hogy Tobi azért nem játszott, mert pár napja meggyőzte Carlot, hogy jó lesz és minek győzködje feleslegesen tovább. Márnemprime Carva és 0-4-nél esernyőzős LV kevésnek tűnik egy újabb szezonon keresztül..
-Benzen fog múlni megint minden...
Bár Hazi éledezik (értsd 3 meccsen zsinórban is játszott 5 percnél többet), és látszik, hogy focizni nem felejtett el (játék kis területen, gyors passzok, kényszerítők, blabla), bazi nagy kérdőjel, hogy a visszatérésében/berobbanásában bízni lehet-e, vagy csak utópia..
A jh poszton örülnék, ha történne valami, de ez a csatárkérdés ez kb. szezon közben derül ki. Továbbra is azt gondolom, hogy
Fede/Rodry - Benzi/Hazi - Vini/Rodry ötös egyébként elég lehetne, ha Hazi elkezd villantani.. Ha nem, akkor marad az imádkozás, hogy Benzi bírja.. A 2 szélen a 3 kölyök elég nekem.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Mickey
Mai alapján, simán ez lesz sztm a gálakezdő, Fedevel a jobboson. De amilyen szezonunk lesz, ez bőven változhat majd.
Vini Benz tolja tovább, csinálják amit tudnak, volt pár szép momentum. Carvajal meg aktívan megy a jobboson. Sorcsere előtt volt egy szép támadásunk, ott azért lehetett látni, hogy Carvajalt,Vinit,Benzemát Fedet, nem zavarta a labda, az úgy jó lehet elöl....
Rotálástól többet várok, Rüdiger meg Nacho hátul sokat tehet hozzá, Vini 2 még jó is lehet később. LV sem volt balfasz, most éppen. Tchou kapja majd biztos, ilyen árcédulával, de egyébként sem tűnik kétballábasnak. Cama mellett én még Ceballost várom, HA marad a keretben. Ázár nagy fegyvertény lenne, HA minden jól alakul. nkább ő mint Mariano vagy Latassa. Rodrytol is egyre többet várna az ember, ma sem volt fogalmatlan.
ASensiot viszont bármikor elcserélném...
Frankfurt ellen győzelmet várok.
Vini Benz tolja tovább, csinálják amit tudnak, volt pár szép momentum. Carvajal meg aktívan megy a jobboson. Sorcsere előtt volt egy szép támadásunk, ott azért lehetett látni, hogy Carvajalt,Vinit,Benzemát Fedet, nem zavarta a labda, az úgy jó lehet elöl....
Rotálástól többet várok, Rüdiger meg Nacho hátul sokat tehet hozzá, Vini 2 még jó is lehet később. LV sem volt balfasz, most éppen. Tchou kapja majd biztos, ilyen árcédulával, de egyébként sem tűnik kétballábasnak. Cama mellett én még Ceballost várom, HA marad a keretben. Ázár nagy fegyvertény lenne, HA minden jól alakul. nkább ő mint Mariano vagy Latassa. Rodrytol is egyre többet várna az ember, ma sem volt fogalmatlan.
ASensiot viszont bármikor elcserélném...
Frankfurt ellen győzelmet várok.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- Galacticos
Szerintem full alap lesz a ckm mint tavaly. Annyi hogy fede lesz a jobbtamado es a 70.percben nem csak cama es rodrygo lesz fix csere hanem csua is.
Nem vágom a Frankfurtot, de a tavalyi focijukkal, es 3 meccsel, abbol 2 tetmeccsel tobbel fognak jonni, szoval sanszosan kikapunk.hehetheoriginal írta: Ne nezzetek meg, ez a meccs a kinvallatas szo az ertelmezo keziszotarban. Ez az öregfiúk fullsablon jatek sor ez valami katasztrófa. Ha ez lesz a szezonban, akkor csak a serulesekben lehet remenykedni, hogy akkor kap lehetoseget az uj energia, ero es sebesseg is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ne nezzetek meg, ez a meccs a kinvallatas szo az ertelmezo keziszotarban. Ez az öregfiúk fullsablon jatek sor ez valami katasztrófa. Ha ez lesz a szezonban, akkor csak a serulesekben lehet remenykedni, hogy akkor kap lehetoseget az uj energia, ero es sebesseg is.
thereisonly1ronaldo
- Mickey
65' körül a sorcsere, kicsit felkavarta....
Előtte még Benz majdnem betekerte 16 on kívülrl...ballal, az fasza volt...kapus nyújtózott becsülettel. Vini Valverde Carvajal Benz
Vallejo mint BH, adott egy gólpasszt Asenak. Rüdi stabil, Ázár mozgásra nem tűnt rossznak, a 2. gólunknál szépen összejátszottak ( Ő, Ase Vallejo ?lv? ) egy -egy akció azért elhalt nála, meg Asenal...de ez a Ceba Cama Tcho ( bár ő elég biztonsági még, Cama Ceba inkább szabja a fazont... ) Rodry Ázár Ase sor, nem tűnt rosszank, ment a labda, gyorsaság/mozgékonyság és technika is volt benne...leszámítva pár szarul sikerült momentumot, balfaszkodást... Vasqez sem volt ügyeteln a jobboson.
vagyunk vagyunk, lehetne még rajta csiszolni, minőségen...de jó lehet ez
REAL JUVE 2-0
Előtte még Benz majdnem betekerte 16 on kívülrl...ballal, az fasza volt...kapus nyújtózott becsülettel. Vini Valverde Carvajal Benz
Vallejo mint BH, adott egy gólpasszt Asenak. Rüdi stabil, Ázár mozgásra nem tűnt rossznak, a 2. gólunknál szépen összejátszottak ( Ő, Ase Vallejo ?lv? ) egy -egy akció azért elhalt nála, meg Asenal...de ez a Ceba Cama Tcho ( bár ő elég biztonsági még, Cama Ceba inkább szabja a fazont... ) Rodry Ázár Ase sor, nem tűnt rosszank, ment a labda, gyorsaság/mozgékonyság és technika is volt benne...leszámítva pár szarul sikerült momentumot, balfaszkodást... Vasqez sem volt ügyeteln a jobboson.
vagyunk vagyunk, lehetne még rajta csiszolni, minőségen...de jó lehet ez
REAL JUVE 2-0
- Mickey
Megy a gálakezdő a zebrák ellen, biztos (??) ez lesz Carlo best összeállítása...bár Fede mint jobbos támadó... kár érte. ( Körtisz Carvajal.Alaba.Militao.Mendy - CKM - Benz.Vini.Fede )
Elején jött a Juve, volt egy keresztléc szabija Bonuccinak ( talán ő volt ), aztán semmi extra...
Azóta inkább nálunk a labda.
Vinit összehozta a tizit, Benz pedig beverte.
Vini +Benz, ahol abbahagyta Jobboson Carvajal próbálja támogatni a támadásokat...
meg Viniciusnak van pár betörése, említésre érdemes momentuma.
Elején jött a Juve, volt egy keresztléc szabija Bonuccinak ( talán ő volt ), aztán semmi extra...
Azóta inkább nálunk a labda.
Vinit összehozta a tizit, Benz pedig beverte.
Vini +Benz, ahol abbahagyta Jobboson Carvajal próbálja támogatni a támadásokat...
meg Viniciusnak van pár betörése, említésre érdemes momentuma.