Egyéb bajnokságok

Foci a Real Madridon túl...
Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

Re: Egyéb bajnokságok

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. augusztus 2., kedd 10:42

halamadrid írta: Oscar közel a Flamengóhoz. Belőle is sokkal több lehetett volna :(
Mi? Jól tette,hogy anno elment Kínába pénzért. Így is örülhet,hogy évekig játszatták a Chelseaben.(Nem lepett meg monduk, hogy Mou meg Benitez kedvelte,közben Matat meg DeBruynet kirakta :lol: ) Jobban tudott védekezni,mint támadni,brazil támadó középpályásként. Ezt a nemzetiséget el is vettem volna tőle :lol: . De ettől függetlenül se volt top szint,közel se.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. augusztus 1., hétfő 23:44

Oscar közel a Flamengóhoz. Belőle is sokkal több lehetett volna :(
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. augusztus 1., hétfő 16:19

Külföldön azért más a helyzet - ott általában ha nem a legfelsöbb osztályban játszol elég gyatra a fizu - sok helyen a helyi másodosztályban mellékállást kell, hogy vállaljanak - pl Németországban - ellentétben a férfiakkal akik jól megélnek belőle. Bár az is tény, hogy a német másodosztálynak magasabb a nézöszáma mint az NB1-nek.

Ezek azért nem feltétlen egyenlő feltételek a fejlődéshez - szerintem ott az igény jogos, hogy legalább a megélhetéshez elég legyen. Ha ez adott lenne, többen választanák a pályát és nagyobb lenne a merítési lehetőség. Ezért is van az, hogy a válogatottak szerényebb játékerőt képviselnek, mert nem nagyon van merítés. Klubszinten kb 30 top klubra összpontosul az összes sztár.

Amin ez persze a pénz nem segít, hogy fizikálisan a férfiak jobbak. Tegnap mind a két kapus 173 cm magas volt - ezen a pénz nem fog segíteni, így viszont sokkal több a gól, mert nem érnek oda a kapusok.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 14:56

zsuninnyo írta:
RealMadridFanatic írta: Senki nem néz le semmit, ha helyén van kezelve. A női foci egy zsák szar, nem csak itthon, nemzetközi szinten is. Ennek ellenére pár elvetemült hasonló fizetéseket akar... Hogyne. Már attól is a hideg ráz, hogy itthon ebből megélnek. Közvetlen rálátásom van, bőven átlagfizetés fölött lehet keresni a női NB1-ben, amihez volt szerencsém párszor. Kabaré az egyetlen finom szó, ami eszembe jut.
Mert a millios fizetes az nb2-ben, vagy inkabb maradjunk a "top" szinten, Kisvarda ahol 4 millio az atlag, es a szinvonal alapjan noi foci is lehetne.
Nem. Ahogy én látom, a nők megszakadnak a pályán, beleteszik szívüket lelküket. Az itthoniak meg sima ingyenélő léhűtők. De ennek ellenére, bármelyik csapat, -2 emberrel is nyerne a nők ellen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 1., hétfő 14:55

zsuninnyo írta:
RealMadridFanatic írta: Senki nem néz le semmit, ha helyén van kezelve. A női foci egy zsák szar, nem csak itthon, nemzetközi szinten is. Ennek ellenére pár elvetemült hasonló fizetéseket akar... Hogyne. Már attól is a hideg ráz, hogy itthon ebből megélnek. Közvetlen rálátásom van, bőven átlagfizetés fölött lehet keresni a női NB1-ben, amihez volt szerencsém párszor. Kabaré az egyetlen finom szó, ami eszembe jut.
Mert a millios fizetes az nb2-ben, vagy inkabb maradjunk a "top" szinten, Kisvarda ahol 4 millio az atlag, es a szinvonal alapjan noi foci is lehetne.
Női fociról volt szó.

Nem látok bele a csapatok bevételeibe, illetve abba, hogy mennyi állami zs-t égetnek el az NB1-ben, vagy ki milyen pénzekkel játszizik ott, de tény, hogy itthon minden ami foci túl van pénzelve.

Régebben voltak olyan hírek, hogy az NB1 nézettsége (elsősorban nyilván tv-s), így a jogdíjakból származó bevételek is elég magasak. Hogy a marketing és mindenféle egyéb bevételek arányosak-e a fizetésekkel, azt nem tudom.

Minden alsóbb osztálynak amatőrnek kellene lennie, ne a megélhetési bohócok menjenek focizni. Ilyen naív nem vagyok persze.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2022. augusztus 1., hétfő 14:51

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 1., hétfő 14:51

Realista24 írta:
Jó, itthon megyei focival is meg lehet/ett élni. Hajrá TAO :salute:
Ne is mondd... Erről is próbáltak már az ebből élők meggyőzni, hogy ez milyen szuper. Ja, Nektek, semmirekellőknek szuper, a társadalomhoz hozzáadni bármit meg smafu.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 14:42

Jó, itthon megyei focival is meg lehet/ett élni. Hajrá TAO :salute:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2022. augusztus 1., hétfő 14:37

Senki nem néz le semmit, ha helyén van kezelve. A női foci egy zsák szar, nem csak itthon, nemzetközi szinten is. Ennek ellenére pár elvetemült hasonló fizetéseket akar... Hogyne. Már attól is a hideg ráz, hogy itthon ebből megélnek. Közvetlen rálátásom van, bőven átlagfizetés fölött lehet keresni a női NB1-ben, amihez volt szerencsém párszor. Kabaré az egyetlen finom szó, ami eszembe jut.

Buitre
Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño

HozzászólásSzerző: Buitre » 2022. augusztus 1., hétfő 14:35

Anthony írta: pl. ott a tenisz: honnan tudod ki mennyi nézőt hozott be Wimbledonba ha párhuzamosan fut a torna? És akkor ne beszéljünk arról hogy hány női tenisz játékos kap óriási szponzor pénzeket nagyon gyenge sport teljesítményekre (1-1 kiugró eredmény aztán semmi) csak azért mert jól néznek ki?
eleve nem kellene összevetni a női focival, azért a női tenisz nagyon is látványos és élvezhető, sőt azt kell mondjam, hogy maga a játékmenet sokszor élvezhetőbb is, mert nincs mögöttük akkora erő. Főleg szintetikus pályán. Ráadásul technikában is gyakorlatilag egy szinten vannak a férfiakkal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Buitre 2022. augusztus 1., hétfő 14:38-kor.

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. augusztus 1., hétfő 13:59

nyilván egyenlőek vagyunk jogilag de a hormonháztartás miatt képességekben már nem.
Ráadásul fociban évszázados lemaradásuk van. Illetve a merítési lehetőség és a mögöttes szakmai gárda tekintetében sem egyenlőek a feltételek.

Nem értem honnan jön ez a lenéző szemléletmód.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 13:49

Gascoigne írta:
Realista24 írta: Nekem az egyik kedvenc hírem még mindig az, hogy a Dallas U15-ös csapata (és valljuk be, az amerikaiak nem túl erősek ebben a sportban) elverték 5-2-re felkészülési meccsen a női VB győztes csapatot.
Uhhh, hát ez tökéletesen beárazza a női focit. Tudtam, hogy ég és föld a különbség, de akkor ez teljesen komolytalan.
Ha van kedved nézz utána a cikkeknek/propagandának, ami utána ment.
Csak felkészülési meccs volt. Nem akartak nyenri sem. Csak a mozgásokat gyakorolták, blablabla :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. augusztus 1., hétfő 13:47

Realista24 írta: Nekem az egyik kedvenc hírem még mindig az, hogy a Dallas U15-ös csapata (és valljuk be, az amerikaiak nem túl erősek ebben a sportban) elverték 5-2-re felkészülési meccsen a női VB győztes csapatot.
Uhhh, hát ez tökéletesen beárazza a női focit. Tudtam, hogy ég és föld a különbség, de akkor ez teljesen komolytalan.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 1., hétfő 13:45

Apanélküli jatekos ezt mar innen garantalom :lol:
thereisonly1ronaldo

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. augusztus 1., hétfő 13:37

ziro4vr írta: Az nem baj hogy létezik, miért ne létezhetne. De ezek az egyenlő jogos, egyenlő fizus dumák nevetségesek, sportértékben tényleg olyan mint egy u11 fiú meccs.
Nem a sportérték a lényeg, hanem a gazdasági érték. Ha behoznak annyi szponzort, jegybevételt, stb. mint a férfiak akkor jöhet az equal pay, sőt ha többet hoznak jöhet a nagyobb fizu is. Én is olvastam vaegy kósza hírt, hogy egyre több a néző, de ha ilyen filléres jegyek vannak akkor az annyit ér.

Ugyanez érvényes a többi sportra is, csak nem mindenhol mérhető olyan könnyen, pl. ott a tenisz: honnan tudod ki mennyi nézőt hozott be Wimbledonba ha párhuzamosan fut a torna? És akkor ne beszéljünk arról hogy hány női tenisz játékos kap óriási szponzor pénzeket nagyon gyenge sport teljesítményekre (1-1 kiugró eredmény aztán semmi) csak azért mert jól néznek ki?

Nade én úgy vagyok a női focival (is), hogy attól mert engem nem érdekel más nézze nyugodtan aztán osszák a bevételeket. Nem gondoltam volna hogy ekkora nézettsége van egy női Euro vagy egy BL döntőnek, lehet ha pont arra járok 10 euróért bementem volna de lehet még annyiért sem :D Szóval van fejlődés, jó nekik.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. augusztus 1., hétfő 13:37

Megyei rangadó, délamcsiban. Semmi jelentősége, hogy nő vagy férfi volt a bíró :lol: igazi sunyi paraszt módjára bárkinek nekiment volna.
Szerencsére úgy tud ütni, ahogy gondolom focizni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. augusztus 1., hétfő 13:25

Equal rights equal fights :ike:
ZIDANE

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. augusztus 1., hétfő 13:23

Azt kapta, amit megérdemelt kib. bíró :lol: ööö azaz nem szep dolog ilyet tenni.

De pont ilyenkor akkor nem kell kulonbseget tenni a nemek közt, hanem ugyanolyan buntit kiszabni ra, mintha egy fickot vert volna el.

Mas kerdes, hogy szeperzeku embernek nem jo ezt latni...
thereisonly1ronaldo

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2022. augusztus 1., hétfő 13:19

témánál vagyunk...
https://www.origo.hu/sport/futball/2022 ... n=ott_a_01

azért a szerencsétlen, nem találta el rendesen...még jó, hogy balfasz volt.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2022. augusztus 1., hétfő 13:06

Az nem baj hogy létezik, miért ne létezhetne. De ezek az egyenlő jogos, egyenlő fizus dumák nevetségesek, sportértékben tényleg olyan mint egy u11 fiú meccs.
Nem illik.

Vissza: