ziro4vr írta:
Az nem baj hogy létezik, miért ne létezhetne. De ezek az egyenlő jogos, egyenlő fizus dumák nevetségesek, sportértékben tényleg olyan mint egy u11 fiú meccs.
Nem a sportérték a lényeg, hanem a gazdasági érték. Ha behoznak annyi szponzort, jegybevételt, stb. mint a férfiak akkor jöhet az equal pay, sőt ha többet hoznak jöhet a nagyobb fizu is. Én is olvastam vaegy kósza hírt, hogy egyre több a néző, de ha ilyen filléres jegyek vannak akkor az annyit ér.
Ugyanez érvényes a többi sportra is, csak nem mindenhol mérhető olyan könnyen, pl. ott a tenisz: honnan tudod ki mennyi nézőt hozott be Wimbledonba ha párhuzamosan fut a torna? És akkor ne beszéljünk arról hogy hány női tenisz játékos kap óriási szponzor pénzeket nagyon gyenge sport teljesítményekre (1-1 kiugró eredmény aztán semmi) csak azért mert jól néznek ki?
Nade én úgy vagyok a női focival (is), hogy attól mert engem nem érdekel más nézze nyugodtan aztán osszák a bevételeket. Nem gondoltam volna hogy ekkora nézettsége van egy női Euro vagy egy BL döntőnek, lehet ha pont arra járok 10 euróért bementem volna de lehet még annyiért sem
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
Szóval van fejlődés, jó nekik.